Čekaju se Majklove objave "bi'će Čala na slatkim mukama, imamo najstrašniji vezni red u ligi, sila smo, dolazi najbolji igrač Kirgistanske lige, titula ide na Koševo... Volim te Saraj'vo!"pitic je napisao/la:Neka piše o odlascima i pojačanjima zna menadžere i tu ima tačnih informacija. Za ostalo nekaMaroonKrajina je napisao/la:Jedina negativna stvar oko dobre serije i plasmana na tabeli je to što je Majkl isplivao. Idi glavati!
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
--------------------Pirić--------------------
Hodžić - Novaković - Mihojević - Bekić
------------Sarić - novi igrač-------------
novi igrač-------Duljević---------Crnkić
---------------Ahmetović------------------
Klupa
Golmani: Pavlović, Kovačević
Desni/Lijevi bek: Kadušić/Ivetić
Stoperi: Kovačević, Balić
Zadnji vezni: kvalitetan zadnji vezni za rotacije (moja želja Tomić iz Svinjskog), Rustemović
Desno/Lijevo krilo: Hebibović, kvalitetano lijevo krilo za rotacije
Desetka: kvalitetna desetka u slučaju druge formacije (moja želja Ordagić) i premještanja Duljevića na krilo
Napad: kvalitetan napadač u slučaju formacije sa 2 napadača (moja želja Obradović ili Komazec), Amer Bekić, Čataković
Poslati na posudbu : Radovac, Anđušić, Herić, Rastoder (Olimpik, Krupa, Čelik, Metalci.. samo u klubove iz Premijer lige).
Riješiti se : Husejnovića, Ćetkovića, Adilovića u slučaju da dođe Pirić, ukoliko ne dođe, ostaviti ga.
Imali bi odlične zamjene, odličnu 'drugu ekipu', ničiji izostanak zbog povreda ili kartona se ne bi osjetili i trener bi uvijek bio na slatkim mukama i imao milion kombinacija za svaku ekipu, formaciju ili taktiku i onda bi bili najjači u državi i glavni kandidati za duplu krunu.
Naravno, to je dosta dolazaka ali ne bih mnogo mjenjao prvu postavu (maximalno 3 igrača) ali treba nam i širina, bar isto toliko igrača za širinu/rotaciju, ipak ćemo igrati jake utakmice, i trebamo težiti da imamo i širinu kako bi se nečiji izostanak iz prve postave što manje osjetio jer će nam biti važan svaki igrač.
Hodžić - Novaković - Mihojević - Bekić
------------Sarić - novi igrač-------------
novi igrač-------Duljević---------Crnkić
---------------Ahmetović------------------
Klupa
Golmani: Pavlović, Kovačević
Desni/Lijevi bek: Kadušić/Ivetić
Stoperi: Kovačević, Balić
Zadnji vezni: kvalitetan zadnji vezni za rotacije (moja želja Tomić iz Svinjskog), Rustemović
Desno/Lijevo krilo: Hebibović, kvalitetano lijevo krilo za rotacije
Desetka: kvalitetna desetka u slučaju druge formacije (moja želja Ordagić) i premještanja Duljevića na krilo
Napad: kvalitetan napadač u slučaju formacije sa 2 napadača (moja želja Obradović ili Komazec), Amer Bekić, Čataković
Poslati na posudbu : Radovac, Anđušić, Herić, Rastoder (Olimpik, Krupa, Čelik, Metalci.. samo u klubove iz Premijer lige).
Riješiti se : Husejnovića, Ćetkovića, Adilovića u slučaju da dođe Pirić, ukoliko ne dođe, ostaviti ga.
Imali bi odlične zamjene, odličnu 'drugu ekipu', ničiji izostanak zbog povreda ili kartona se ne bi osjetili i trener bi uvijek bio na slatkim mukama i imao milion kombinacija za svaku ekipu, formaciju ili taktiku i onda bi bili najjači u državi i glavni kandidati za duplu krunu.
Naravno, to je dosta dolazaka ali ne bih mnogo mjenjao prvu postavu (maximalno 3 igrača) ali treba nam i širina, bar isto toliko igrača za širinu/rotaciju, ipak ćemo igrati jake utakmice, i trebamo težiti da imamo i širinu kako bi se nečiji izostanak iz prve postave što manje osjetio jer će nam biti važan svaki igrač.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 05 dec 2016, 14:46, ukupno mijenjano 3 puta.
+1000MaroonKrajina je napisao/la:Jedina negativna stvar oko dobre serije i plasmana na tabeli je to što je Majkl isplivao. Idi glavati!
Brat Boro dobio poziv u advokatski tim Zijada Turkovica.Burberry46 je napisao/la:Kaze Boro nije imao kad skloniti rukuSabinho je napisao/la:![]()
![]()
Fuj mater vam yebem
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- PitarBordo
- Kontakt:
Isplivao Majkl dok je pozitivna atmosfera da nam kaže kako je Hurtić radio odličan posao. 
Ovo za ruku je smiješno, a naš menadžment kao i obično glumi Sašu Matića.
Ovo za ruku je smiješno, a naš menadžment kao i obično glumi Sašu Matića.
Samo Saraj'vo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
- ThrillerHz
- Kontakt:
Jos 45 minuta je ostaloThrillerHz je napisao/la:Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!
U ligi za prvaka, ukoliko listica ostane ispod, samo Zrinjski i Zeljo ce biti gurave utakmice (gostujuce, jer kod kuce ih uzimamo glat), s ostalima ne vidim problem. Koliko volim sto napokon igramo kao tim, nema forsiranja pojedinca, vec smo svi kao jedan! To je i donijelo uspjeh. Svaka cast Cala, Zija i Senci. Sad pametno se pojacati i spremiti se za zlatno proljece.
Arezina slobodan, po meni strasan igrac, ali u glavi nije dobar, volio bi njeg i Krstu da dovedu, uz Pirica i Ordagica... Moze li neko potvrditi informaciju da smo bolje uslove Obradovicu ponudili od zeljane?
1946~
bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
O tome ti pricam ne branim nikog ,naravno da stoji da je Cala puno bolji i jako sam sretan sto je to tako ali cinjenica je to da je prelazni rok ekstra uradjen.
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- ThrillerHz
- Kontakt:
Moj majkl svi hvale Hurtica i Ihtijarevica za prelazni rok, a da ti ove igrace nisi skaut'o nista od tog ne bi bilo.Majkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
O tome ti pricam ne branim nikog ,naravno da stoji da je Cala puno bolji i jako sam sretan sto je to tako ali cinjenica je to da je prelazni rok ekstra uradjen.
1946~
Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma kakav dobar prelazni rok. Nije los ali nije ni dobar.joker90 je napisao/la:Da nije Cala od izmeta napravio pitu, pricali bi vi kako je dobar prelazni rok..
Dvije klase MORAJU doci i jedan dobar bacup Ahmetovicu.
Stilic Semir unosi nemir
Football is a game about feelings and intelligence!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Nije extra ,fulalo se s dva imena Said i Cetkovic od kojih se ocikivalo da budu kreatori igre .velike fule pri tome su i najskuplji . ja bi rekao solidno odradjen posao kao sto i igramo , mi smo samo solidni nista bolji ni losiji od zrinjskog,zelje,slobode ,radnika .Majkl je napisao/la:bordobijeli je napisao/la:Nemam neke simpatije prema Hurticu i Ihtijarevicu al ako cemo iskreno i posteno uradili su puno bolji prelazni rok nego pred pocetak prosle sezone Uscuplic-Ibrakovic. Novakovic,Crnkic,Balic,Saric,Hodzic,Ivetic,Ahmetovic,Husejnovic,cetkovic puno bolje su se pokazali od Stepanova,Ikande,hebibovic,alispahica,barbarica,ostrakovica . s znatno manje love .
Ma vratio se ovaj, da nas po ko zna koji put ubjeđuje u nesto pored nasih ociju. Ispade svemirski prelazni rok, a imas 2 igraca koji su puni pogodak(Ahmet i Crnkic), imas igrace koji su solidni(Novakovic, Balic, Hodzic, Ivetic) i onda imas igrace koji su podbacili, neki manje, neki totalno(Said, Cetkovic, Saric, Anđusic, Adilovic). Prelazni rok koji nit smrdi, nit mirise, ali eto, Hurta je odradio bogovski posao. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Morat ce proc dekontaminciju prvo!Cheikh je napisao/la:
Stilic Semir unosi nemir
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kazu odrodio se skroz, zna menadjer kod koga se prvo nudi.FrancescoTotti je napisao/la:Morat ce proc dekontaminciju prvo!Cheikh je napisao/la:
Stilic Semir unosi nemir
Football is a game about feelings and intelligence!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nece u Bosnu a i ne bi njega pozelio, isto Travancic. Piric mozda.. ako propadne inostranstvo onda smo mi prvi.ThrillerHz je napisao/la:Jos 45 minuta je ostaloThrillerHz je napisao/la:Zovite me ludim ili kako god, ali Sarajevo ce ovo sezone da uzme titulu!![]()
U ligi za prvaka, ukoliko listica ostane ispod, samo Zrinjski i Zeljo ce biti gurave utakmice (gostujuce, jer kod kuce ih uzimamo glat), s ostalima ne vidim problem. Koliko volim sto napokon igramo kao tim, nema forsiranja pojedinca, vec smo svi kao jedan! To je i donijelo uspjeh. Svaka cast Cala, Zija i Senci. Sad pametno se pojacati i spremiti se za zlatno proljece.
Arezina slobodan, po meni strasan igrac, ali u glavi nije dobar, volio bi njeg i Krstu da dovedu, uz Pirica i Ordagica... Moze li neko potvrditi informaciju da smo bolje uslove Obradovicu ponudili od zeljane?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Tog me i strah, te ludosti u glavi, a to da nece u Bosnu, samo dize sebi cijenu preko medija. Piric i Ordagic ako ne odu vani, vjerujem da bi kod nas mogli doci.MortemHz je napisao/la: Nece u Bosnu a i ne bi njega pozelio, isto Travancic. Piric mozda.. ako propadne inostranstvo onda smo mi prvi.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ThrillerHz
- Kontakt:
Da hoce nasi stisnut, pa i platit, vjerujem da bi se Ordagic mogao vratit visestruko od ulozenog, a Piric u svakom pogledu dobrodosao.MortemHz je napisao/la:Pa da, to je kljuc. Za Ordagica i ne znam bas jer Sloboda hoce pare od transfera i nemam papire dok Piric ima pa ga mozes dzaba dovesti.
1946~
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, kogmagie46, Lecler, PingoFTW, trunks1946 i 54 gosta.