PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
znaci, fantin dedo u akciji

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- FrantoBauzek
Upecase se "horde zlih manijaka" kao som na durdubak
League Cup winners
Yugoslavia - ★
Yugoslavia - ★
- egzodus1946
- Kontakt:
Upeca ti se deduka šumarFrantoBauzek je napisao/la:Upecase se "horde zlih manijaka" kao som na durdubak
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Svima smo trn u oku
a kada titula dodje u Tuzlu nece vas biti ni na mapi, tacnije bit ce 4-5 debila, svi znamo ko su oni, i pricat ce kako smo kupili titulu
plodi vas sve i vise nego uspjesni kamiondzija 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Polako momčino, daleko ste vi od titule, da ne bude mijenjanje nickova na kraju sezone.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+1Virtu4l je napisao/la:Polako momčino, daleko ste vi od titule, da ne bude mijenjanje nickova na kraju sezone.
MIRZA RASCIC !
Zasto bi mijenjali nickoveVirtu4l je napisao/la:Polako momčino, daleko ste vi od titule, da ne bude mijenjanje nickova na kraju sezone.
Jel to se nesmije nadati tituli.
Neki su upisivali titule i prije sezone pa sada daj boze evropu da uhvate, nevidim da mijenjaju nickove
U odlicnoj smo poziciji igramo sada dvije vezano kuci nakon toga par kola do kraja...
I kakve veze ima i da ne dodje titula.
Cilj na pocetku je bio opstanak,malo nam se "poklopilo "i titula je blizu.na polusezoni je postavljen novi cilj,evropa a sve preko dobro doslo.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Pozdrav za porodicu Marinkovic inace velike veležovce. Tako se Mačko uči. Od malena
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Cocaine, dana/u 07 apr 2016, 11:55, ukupno mijenjano 1 put.
Smije se nadati tituli, naravno, i ja se nadam vašoj tituli, ali njegov bubuljičavi post sa nekim trnom u oku, plodi nas kamiondžija i slično baš i nije na mjestu.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Da mijenjam nick? Sto ne promijenise nick oni koji su najavljivali da ce Sarajevo pregaziti ovu ligu, a evo kako vidim Europa je upitna... Tako isto i za Zelju nakon onih Europskih izdanja... Kao sto Solinas rece, nas cilj na pocetku sezone je bio opstanak, a ostalo je sve bonus. Mi i ako ne osvojimo nema veze, bit ce sezona, idemo makar u Europu, dok neki "giganti" BH fudbala nece...
A ja ne znam kako neko moze poredjivat Indijance Siouxe i nas Fukare... Pa od njihovog osnivanja ni na 5 tekmi ih nije bilo kako treba, a i tu gdje ih je bilo je bilo protiv Slobode... Svi se skoluju u Tuzli, zaradjuju pare, hrane se, a kada igra neki Sarajevski klub u Tuzli, dodju ti isti kao neki huligani i probleme pocnu pravi...
A ja ne znam kako neko moze poredjivat Indijance Siouxe i nas Fukare... Pa od njihovog osnivanja ni na 5 tekmi ih nije bilo kako treba, a i tu gdje ih je bilo je bilo protiv Slobode... Svi se skoluju u Tuzli, zaradjuju pare, hrane se, a kada igra neki Sarajevski klub u Tuzli, dodju ti isti kao neki huligani i probleme pocnu pravi...
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Lijepo je vidjeti kako druzba Pere Kvrzice "gotivi" Slobodu....jos kad nam se sad odblokira racun.....prepustite se masti..... 
Edit: Za neupucene....ovako to jedan uspjesan mladi biznismen planira.
[youtube][/youtube]
Edit: Za neupucene....ovako to jedan uspjesan mladi biznismen planira.
[youtube][/youtube]
Ne vidim niti jedan razlog zašto bih imao nešto protiv Slobode. Naravno da se par maloumnika svojski trudi da nam ogadi taj klub i čovjek im u revoltu svašta odgovori. Isto tako bih više volio da Sloboda uzme titulu, nego šovinistički klubovi iz Hercegovine, posebno Zrinjski koji bi tada imao četiri titule prvaka ili ne daj Bože FK Sarajevo.
Ovo pišem kao navijač Željezničara. Ne može nama Sloboda biti trn u oku, nikako.
Ovo pišem kao navijač Željezničara. Ne može nama Sloboda biti trn u oku, nikako.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mnogo sta sto se pise ovdje nije na mjestu sa svih strana.Ali se pise i pljuje.Svakakvih gadosti se pise i o Tuzli i Tuzlacima generalno,ali kada neko od nas napise nesto onda se to osudjuje i slicno.Virtu4l je napisao/la:Smije se nadati tituli, naravno, i ja se nadam vašoj tituli, ali njegov bubuljičavi post sa nekim trnom u oku, plodi nas kamiondžija i slično baš i nije na mjestu.
Pa vjerujem da znam na koga se odnosilo napisano i nije pogrijesio puno,poceti ce imati nocne more od kamiondzije.
Mogu ga suspendovati na 50 godina ali ne postoji zakon kojim ce mu zabraniti da ulaze u Slobodu niti on misli prestati.
Nekidan je izjavio mogu oni mene suspendovat istjerati iz BiH nogometa i Slobode Ali Slobodu iz mene nikada.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Mozda ima dildo u obliku Slobodinog grbasolinas je napisao/la:Mnogo sta sto se pise ovdje nije na mjestu sa svih strana.Ali se pise i pljuje.Svakakvih gadosti se pise i o Tuzli i Tuzlacima generalno,ali kada neko od nas napise nesto onda se to osudjuje i slicno.Virtu4l je napisao/la:Smije se nadati tituli, naravno, i ja se nadam vašoj tituli, ali njegov bubuljičavi post sa nekim trnom u oku, plodi nas kamiondžija i slično baš i nije na mjestu.
Pa vjerujem da znam na koga se odnosilo napisano i nije pogrijesio puno,poceti ce imati nocne more od kamiondzije.
Mogu ga suspendovati na 50 godina ali ne postoji zakon kojim ce mu zabraniti da ulaze u Slobodu niti on misli prestati.
Nekidan je izjavio mogu oni mene suspendovat istjerati iz BiH nogometa i Slobode Ali Slobodu iz mene nikada.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Azmir Husić: "Mogu me suspendovati, ali ne i suspendovati !"solinas je napisao/la:Mnogo sta sto se pise ovdje nije na mjestu sa svih strana.Ali se pise i pljuje.Svakakvih gadosti se pise i o Tuzli i Tuzlacima generalno,ali kada neko od nas napise nesto onda se to osudjuje i slicno.Virtu4l je napisao/la:Smije se nadati tituli, naravno, i ja se nadam vašoj tituli, ali njegov bubuljičavi post sa nekim trnom u oku, plodi nas kamiondžija i slično baš i nije na mjestu.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Covjek bar tecno govori jedan svjetski jezik.....dok neki drugi ne znaju sastaviti dvije recenice....onaj znas onaj na koga mislim.....ali to je nebitno, bitno je da su oba dobri momci.PipiDugaCarapa je napisao/la:Azmir Husić: "Mogu me suspendovati, ali ne i suspendovati !"
Azmir je nepismen na vise jezika, kao i dosta nase dijaspore. Nesto kao Krleza, puno gore od ovih nasih domacih nepismenih.Skver je napisao/la:Covjek bar tecno govori jedan svjetski jezik.....dok neki drugi ne znaju sastaviti dvije recenice....onaj znas onaj na koga mislim.....ali to je nebitno, bitno je da su oba dobri momci.PipiDugaCarapa je napisao/la:Azmir Husić: "Mogu me suspendovati, ali ne i suspendovati !"
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
A mi pismeni, pa mozemo samo ku.rc.u svirat 
Instrument koji sviras je stvar tvog izbora, bio pismen ili ne.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:A mi pismeni, pa mozemo samo ku.rc.u svirat
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Taj "nepismeni" ce da vas qara u svakom pogledu....qarat ce vas da ce vam oci ispasti od qaranja....i kad vac isqara, opet ce da vas qara....odavdje do vjecnosti....imas li jos kedera da nam bacis?joker90 je napisao/la:Azmir je nepismen na vise jezika, kao i dosta nase dijaspore. Nesto kao Krleza, puno gore od ovih nasih domacih nepismenih.
P.S. Usput, sta bi sa 20 milja kokuzi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.