Pisalo se to u maju hahah
Ne vjerujem da Stuttgart bio opcija ipak momak je iz Krupe U19
Pisalo se to u maju hahah
Dolaze u Stuttgart sa svih strana i vjerujem da je imo i ponudu istog, al pitanje je sta mu je nudio Stuttgart, da igra za u19 i drugu ekipu, to je pametno odbit jer vecina igraca koji se ne nametnu na tom nivou idu i u losije klubove od Zrinjskog, isto vrijedi i za Dinamo i Istru. Njemu trebaju seniorske minute i ako mu je Zrinjski obeco da ce bit vazna u21 karika ove sezone, pa to bi vecina igraca prihvatilo.
Plaha!svrakino1921 je napisao/la: ↑01 jul 2025, 20:04
.
To jeste u pravu sipitar9876 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:24Dolaze u Stuttgart sa svih strana i vjerujem da je imo i ponudu istog, al pitanje je sta mu je nudio Stuttgart, da igra za u19 i drugu ekipu, to je pametno odbit jer vecina igraca koji se ne nametnu na tom nivou idu i u losije klubove od Zrinjskog, isto vrijedi i za Dinamo i Istru. Njemu trebaju seniorske minute i ako mu je Zrinjski obeco da ce bit vazna u21 karika ove sezone, pa to bi vecina igraca prihvatilo.
Neće minute dobit, a krilo će vjerojatno pokrivati Majić kao U21, ako ne dovedu nekoga pred kraj roka u 8. mjesecu.NoDi80 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 11:57To jeste u pravu sipitar9876 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 10:24Dolaze u Stuttgart sa svih strana i vjerujem da je imo i ponudu istog, al pitanje je sta mu je nudio Stuttgart, da igra za u19 i drugu ekipu, to je pametno odbit jer vecina igraca koji se ne nametnu na tom nivou idu i u losije klubove od Zrinjskog, isto vrijedi i za Dinamo i Istru. Njemu trebaju seniorske minute i ako mu je Zrinjski obeco da ce bit vazna u21 karika ove sezone, pa to bi vecina igraca prihvatilo.
On ce vjerovstno igrati umjesto Topica
Krivično djelo.
Biće još igrača. Velež je prošle sezone imao roster ništa slabiji od onog za vrijeme Klafurića kad smo uzeli 3 mjesto. Ukoliko ne bude turbulencija, smjene trenera.. očekujem borbu za vrh tabele.
bojim se da nisi realan. ovaj vas roster je mozda 6-7 roster lige po jacini. igras 4 puta protiv zelje, sarajeva, zrinjskog, borca. dodaj siroki i slogu i ne znam gdje tu vidis ovakav velez da nesto moze. iskreno. ako se pojacate i posudi vam sarajevo igrace kao sto se najavljivalo, onda je druga prica.
martin mircevski je trebao biti top pojačanje lige npr. i na kraju ništa. i takvih bezbroj igrača. igrački kadar je skroz solidan, biće još pojačanja s tim da je jedino karjašević višak vjerovatno zasada i nepotreban potpis, po meni. srećković i đurić ako ostanu, nije to baš 7. ekipa po jačini, posebno ne kad imaš dobrog trenera. nismo se mi ni prošle godine trebali boriti za opstanak vjerovatno, al kad si imao 4 promjene trenera od kojih nijedan nije valjao ...svemalim1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:15bojim se da nisi realan. ovaj vas roster je mozda 6-7 roster lige po jacini. igras 4 puta protiv zelje, sarajeva, zrinjskog, borca. dodaj siroki i slogu i ne znam gdje tu vidis ovakav velez da nesto moze. iskreno. ako se pojacate i posudi vam sarajevo igrace kao sto se najavljivalo, onda je druga prica.
pa dje si killakillafrommanilla je napisao/la: ↑02 jul 2025, 15:08martin mircevski je trebao biti top pojačanje lige npr. i na kraju ništa. i takvih bezbroj igrača. igrački kadar je skroz solidan, biće još pojačanja s tim da je jedino karjašević višak vjerovatno zasada i nepotreban potpis, po meni. srećković i đurić ako ostanu, nije to baš 7. ekipa po jačini, posebno ne kad imaš dobrog trenera. nismo se mi ni prošle godine trebali boriti za opstanak vjerovatno, al kad si imao 4 promjene trenera od kojih nijedan nije valjao ...svemalim1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:15bojim se da nisi realan. ovaj vas roster je mozda 6-7 roster lige po jacini. igras 4 puta protiv zelje, sarajeva, zrinjskog, borca. dodaj siroki i slogu i ne znam gdje tu vidis ovakav velez da nesto moze. iskreno. ako se pojacate i posudi vam sarajevo igrace kao sto se najavljivalo, onda je druga prica.
uostalom, ko garantuje da seedorf, Troupe, Osmanovic nisu flopovi. ne vjerujem da ih je adzem skautirao nesto nit iko iz kluba. pricamo realno, mogu sva trojica prekucati ligu i mozete biti prvi, ali 2.7. prognozirati ko je koja ekipa lige, a ne poznajes ni sta je ko doveo nit sta ce dovesti - nije bas realno![]()
a i pitanje je koliko ste vi jači bez jabera, dangubica, ako ode karamarko..
S druge strane ja kad sam vam pisao da niste ni u kakvom plusu poslovali nikad u historiji, ovdje me napadoše kao neprijatelja.Virtu4l je napisao/la: ↑01 jul 2025, 23:52
Pa da, ja napisao više puta da je to Kovačević radio da bi prikazao da je poslovao u plusu i da se onda hvali kako je bio uspješan.
Ništa protivzakonito u tome, kao što ti aludiraš, samo je onako ljigavo sa njegove strane.
Nije to kao kad igrača prijaviš na minimalac a on prima pare putem nekih online platformi.
Renana i Jattu jako tesko da cete dobiti pogotovo Renana ako ubere jos neki gol na pripremama.Realnija slika da cete dobiti Ristica,Butica,Durakovica,Kapetanovica eventualno Unusica,Hamzica,onog Djurica iz Zvijezde 09IMResurrected je napisao/la: ↑02 jul 2025, 16:48Javna tajna je da Velez ima probleme unutar kluba i da situacija sa finansijama nije bas najbolja nakon lutanja koje je pocelo sa prethodnom garniturom i samo se nastavilo prosle sezone, a kulminiralo borbom za opstanak.
U ovakvoj, nikad jacoj, konkurenciji ne treba imati visoka ocekivanja sa ovim kadrom i pojacanjima poput Nukica, Mesica, Karjasevica i slicnih ispod-prosjecnih premijerligaskih igraca.
Meni se cini da ljudi jos uvijek potcjenjuju koliko ce ova skracena liga biti jaka i teska za igrati. Klubovi koji to ne prepoznaju na vrijeme se nece dobro provesti, a cini mi se da Velez nazalost nije prepoznao.
Ko misli da je ovo dovoljno za Europu, zao mi je, ali on grijesi i nije rano o tome govoriti. Bolje sad nego kada bude kasno, jer se vrlo lako moze doci u veoma nezavidan polozaj.
Evo samo prvih pet kola: Velez ide Slogi, docekuje Borca, gostuje Sirokom, zatim Zeljeznicar pa Zrinjski. Ko ce tu igrati i sta, mozda Almedin Ziljkic i Edo Vehabovic da se pretvore u Robbena i Guttija?
Sablic nije los izbor. On je neko ko moze napraviti nezgodnu ekipu sa ogranicenim resursima, tako da tu postoji neka nada, ali treba svasta nesto da se poklopi i promijeni do starta prvenstva da bi se Velez mogao ravnopravno nositi sa top cetiri kluba i kupiti bodove na strani protiv ovih, uslovno receno, slabijih ekipa.
Sto se tice posudbi iz Sarajeva, to se zakomplikovalo jer osoba iz Sarajeva koja je posredovala u tim posudbama je nedavno otjerana iz tog kluba. Ja mislim da ce to biti rijeseno i da ce ipak doci neki igraci do pocetka sezone, sto bi moglo popraviti krvnu sliku ekipe.
Evo ti vezne linije sezona 2023/2024: Pršeš-Šikalo-Vehabović. Bili smo na kraju treći, ispred Sarajeva. Uostalom, po čemu je to sadašnji roster Želje bolji od Veležovog? Vidjet ćeš na kraju sezone tabelu pa ti bude jasnije.svemalim1 je napisao/la: ↑02 jul 2025, 14:15bojim se da nisi realan. ovaj vas roster je mozda 6-7 roster lige po jacini. igras 4 puta protiv zelje, sarajeva, zrinjskog, borca. dodaj siroki i slogu i ne znam gdje tu vidis ovakav velez da nesto moze. iskreno. ako se pojacate i posudi vam sarajevo igrace kao sto se najavljivalo, onda je druga prica.
Trenutno korisnika/ca: TylerBurey i 27 gostiju.