Večerašnja je utakmica zato jako bitna, da se pobijedi i da ne nastane taj kritični period.....Stefan Effenberg je napisao/la:
Slažem se....Koji put već......![]()
![]()
Upravo to je problem u našoj upravi, previše se miješaju u rad trenera. Van Gaal nije to dopustio i zato je bilo problema. Pa jbt, pusti trenera neka radi svoj posao a ti se ne miješaj u svaku odluku. To mi se ne dopada.
Jupp će se znati postaviti, to je sigurno. Ali samim njegovim postavljanjem protiv Hoenesa se narušava atmosfera između trenera, igrača i uprave. A to nije dobro. Nadam se da neće biti problema u tom pogledu jer su pravi prijatelji i da će Jupp još dugo biti trener.
Aha, Nerlinger. Mah pusti toga taj mora još puno pasulja da pojede da njegova riječ pridobi na težini.....
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Pošalji onda svim njemačkim medijima ovaj video i ubijedi ih da je Badstuber najlošiji, isto tako ćeš pokazat kao veliki fudbalski stručnjak. S obzirom da Low i njemački mediji smatraju Holgera kao stopera koji je u proteklom ciklusu najviše pokazao u Elfu mogao bi uslijedit sljedeci scenariji: Elf se neće proslavit na Euru i ti si kandidat broj 1 za njegovog nasljednika. Zar to nije sjajno???Damir_BvB je napisao/la:
Za sve one koji brane Holgera i smatraju ga igracinom, pronaci ce se oni sami![]()
, jadan je igrac kojem Lewa suknjicu napravi
![]()
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
effe_sa je napisao/la:A et sinoć sam saznao i da je Nerlinger zagovarao nastup Robbena, a izgleda i po neko iz uprave. Naravno u ovakvoj situaciji ni Juppu nije lako...Uvijek smo imali "problem" što imamo puno ljudi u klubu koji se razumiju u fudbal. Samo Heynckes će se valjda znat odbranit ubuduće. Inače i sam Hoeness zna da je kod prve Juppove epizode u Bayernu, upravo on (Uli) napravio određene greške prema Juppu. Iako je Jupp tada osvojio 2 x prvenstvo poslije je otpušten i Hoeness je poslije to proglasio svojom največom greškom. I dalje je ostalo to prijateljstvo između nji dvojice. A Hoeness i uprava trebaju biti podrška, ali ne i da mu se puno miješaju u posao. I ne znam šta ovaj Nerlinger ima da se miješa, taman počnem podizat mišljenje o njemu, a on sad baš uprskaStefan Effenberg je napisao/la:@effe i @gero, ja sam siguran da je istina u sredini, odnosno slažem se djelomično s vama.
I daleko od toga da izmišljavamo teorije zavjere.
Juppova filozofija je da igrača treba uvoditi malo pomalo u ekipu. Dakle, on po meni otpada.
Robben je izjavio da ga je trener pitao da li želi igrati što znači da je trener bio nesiguran u sebe i nije to bila njegova želja a Robbenova izjava da je računao da će igrati i nije bio iznenađen govori da je Robben želio igrati.
E sad u ovu priču ulazi glavni Spieler dessen Name Uli Hoenes ist. Apsolutno sam siguran da je on inzistirao na igranju Robbena. Dakle, po mojem mišljenju Uli je želio sa Robbenom unijeti novu energiju u tim jer svi znamo kako Robbenu ne treba dugo vremena da uhvati top formu s jedne strane a s druge je mislio da će Robben napraviti prevagu o ovako važnom meču.

Odgovor je vrlo jednostavan !!!!
Ma hajd Nerlinger i nije bio toliko dobar fudbaler kakvog ćemo mi sad dovest u svoje redove. Najvećeg talenta njemačkog fudbala i imam osjećaj stajat će mu dobro crveni dres

Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Večeras moramo potopiti žutu podmornicu! Jesam nešto nabrijan večeras
Haman mi je bio dobar dan, frend rikvestvovan 
Sent from my Philips Smart TV.
ce da bude, ce da budedr.adnan je napisao/la:Večeras moramo potopiti žutu podmornicu!
jes, jes, ziva istina. omco je neprepoznatljiv.Omer mi je postao žestok...
znam ga kad je tek doso. mah, dijete za pozeljeti
haman da je posto muskarac(probo picin mrs) pa je sad zayeban. jos malo pa ce i nas pocet postrojavat
jah, tako ti je to kad prvi put umocis. pomislis da je tvoj vas dunjaluk.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Pliz!gorstak je napisao/la:FTV kao i PTC1 prenosi Jedinstvo iz Mančestera - Benfika.
Hoće li neki njemački kanal prenositi Bayerna?
Neki dobar link?
Upomoć!
Hvala!
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
cuj, upomoc
cekaj bolan, sta s navro. dodji za sat vremena i bice linkova.
Večeras se Španci vraćaju kući kao modra podmornica nakon šamaranja na AA. Za manje od sat želim da se ovjeri prvo mjesto i da se rahat okrenemo ligi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Omerbavarac
- Kontakt:
Gola istina, tesko od iste pobjeci.secer je napisao/la:jes, jes, ziva istina. omco je neprepoznatljiv.Omer mi je postao žestok...
znam ga kad je tek doso. mah, dijete za pozeljetikad udje na forum pozdravi sa ´dobro vece´, a nikad se nije odjavio a da ne pozeli lahku noc
![]()
haman da je posto muskarac(probo picin mrs) pa je sad zayeban. jos malo pa ce i nas pocet postrojavat![]()
Ce da bude dvocifren broj.jah, tako ti je to kad prvi put umocis. pomislis da je tvoj vas dunjaluk.
Edit: Rastavit zute na djelice, taman vratiti samopouzdanja onoliko koliko je izgubljeno preko vikenda.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
dajte gorstaku par linkova, fino je zamolio. nemojte biti pakashi
jos ceteres minuta...
ajjjmmooooooooooooooooooo
jos ceteres minuta...
sop://broker.sopcast.com:3912/122098" onclick="window.open(this.href);return false;gorstak je napisao/la:Pliz!gorstak je napisao/la:FTV kao i PTC1 prenosi Jedinstvo iz Mančestera - Benfika.
Hoće li neki njemački kanal prenositi Bayerna?
Neki dobar link?
Upomoć!
Hvala!
sop://broker.sopcast.com:3912/100806" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportingtv.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/116230" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo nemoj zapomagati.
secer je napisao/la:dajte gorstaku par linkova, fino je zamolio. nemojte biti pakashi![]()
jos ceteres minuta...
Spasiše me saurman i shecher k'o dr. HouseSaurman je napisao/la: sop://broker.sopcast.com:3912/122098" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/100806" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportingtv.eu/" onclick="window.open(this.href);return false;
sop://broker.sopcast.com:3912/116230" onclick="window.open(this.href);return false;
Samo nemoj zapomagati......p.s trebaš imati Sopcast za ove linkove.
Fala svJEma
24.04.1991.
Stern des südens
Stern des südens
- sarajlija89
- Kontakt:

Kahn je bio veliki, ali zna se ko je nabolji golman svih vremena...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Gomez & Ribery za ovjeru prvog mjesta. 
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako nam je ova pobjeda dobro dosla, poljuljano samopouzdanje je ponovo u normali i sada se moze reci da smo u jednu ruku ispunili cilj sto se tice prvog dijela sezone, barem u LP-a.
Kroos, odigrao je maestralnu utakmicu, kao i Ribery, koji je eto napokon zabio svoje prve golove u ovom najelitnijem takmicenju.
Prvo mjesto je zagarantovano, stoga se sad upotpunosti posvetiti BL-i i traziti nove pobjede.
Kroos, odigrao je maestralnu utakmicu, kao i Ribery, koji je eto napokon zabio svoje prve golove u ovom najelitnijem takmicenju.
Prvo mjesto je zagarantovano, stoga se sad upotpunosti posvetiti BL-i i traziti nove pobjede.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Sigurna pobjeda mada sam mislio da će biti nešto izraženija al' nema veze važna su tri boda i Bilalova dva komada.
..Mia San Mia. 

Prošetali se kroz grupu smrti.

Prošetali se kroz grupu smrti.
Nabrijan sam ko Machette i želje mi se ispunjavaju
Podmornica razmontirana, šeik investira u EP
A sad još ostaje da im i mi demonstriramo da se u Mančesteru nikad dobar soker nije igrao 
Sent from my Philips Smart TV.
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Bayern fantastičan u Ligi Prvaka ove sezone ...Fantastičan i u Bundesligi ,ali ovaj poraz protiv Dortmunda malo ih je poljuljao.
Ipak ,kada se sve sabere i oduzme,Bayern fantastičan ove sezone
i ako ovako nastavi ,mogao bi daleko dogurati u LP i vjerovatno se prošetati Bundesligom.
Ipak ,kada se sve sabere i oduzme,Bayern fantastičan ove sezone
i ako ovako nastavi ,mogao bi daleko dogurati u LP i vjerovatno se prošetati Bundesligom.
You'll never walk alone.
Rutinski. Znaci o CL do Februara nista. U mancesteru odraditi lagano utakmicu , pokuzati i tamo uzet 3 boda a moze se i laganije nesto pokusati npr kao Low protiv Ceske ili nesto slicno.
Valja sad pratiti ko ce zavrsiti drugi pa da vidimo moguce protivnike
Valja sad pratiti ko ce zavrsiti drugi pa da vidimo moguce protivnike
Thomas Müller - Fußballgott
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.