Strahota koja razlika.

Moderator/ica: Pasha
Strahota koja razlika.
jako teško. što se njih tiče ne moraš žaliti. u hercegovini su najradikalniji Hrvati. ako to već do sad nisi shvatiovisegrad8392 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 10:45i jos nesto, da smo od pocetka sumanovog mandata imali hrabrosti za mlade, mozda bi neke od ovih gore navedenih hrvatskih reprezentativaca uspjeli sacuvsti pod nasom zastavom, svi su oni povetani sa nasom bosnom. ako nam sad napr. slovenci uzmu tarika mlivca ili neka druga drzava nekog naseg velikog talenta, onda treba i selektoru i svima oko njega zabraniti djelovanje u BiH-rukometu!
kad je denis buntić potpisao to? ne znam ništa o tome. ovi ostali nisu baš ni vrijedni spomena.visegrad8392 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 12:39Martinovic i Jaganjac napr. nisu hercegovci tj 50%. kad se trudis mozes ponesta i uspjeti. ivan milas je odbio hrvate za BiH, barisa krasic, sasa papac, d. martinovic, .. su u "teze" doba zaigrali za nas. i buntic je bio potpisao da zeli da napusti hr repku i da igra za nas kao i martin vanjak u kosarci. uglavnom uz trud dodju i makar minimalni uspjesi, ali i ti minimalni su veci od nule...
e znao sam ja da će neko pomenuti Ćamilu kad je pokrenuta neka vakva temavisegrad8392 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 13:16pa covjece mi zbog nase lijenosti gubimo bosnjake a da negubimo druge?? jel ti mislis da su camila micijevic, majda arslanagic, alen trepalovac, hasan rizvic, ... vise volili tudjinu reprezentaciju od svoje (da ima i izdajnika pojedinaca znam, ali ti su u manjini)?
da, ali samo upoređujem slučajeve kada su rukometaši odlučili igrati za neku drugu zemlju a ne svoju, jel je to tad bila lijenjost njihovih saveza il nešto puklo/zapelo u pregovorima il nešto treće, ne znamvisegrad8392 je napisao/la: ↑16 jan 2021, 13:28ako si skontao poentu znaces da se ja bunim protiv bosanske lijenosti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.