Je8i ga, takođe nas je vadio u krucijalnim situacijama gdje smo kasnije mi nekih nafakškim golovima u 284. minutu pobjeđivali jedan razlike. Iskreno nema neke razlike između njih, barem ne drastične. Po mom nekog, recimo ukusu, ako ne (ne)stručnom mišljenju, u pet deka prosjek ove lige obojica. Ponavljam, to je moje viđenje.Locust je napisao/la:Pavlović nas je ove godine koštao (neto) jedno 4-6 bodova, a to nije nikako dobro.PitarBordo je napisao/la:Iskreno ne vidim kako je to Pirić bolji od Pavlovića, osim što je mlađi i ima naše državljanstvo. Last time I checked to nisu stvari koje se računaju kao golmanski atributi. Jedno vrijeme je bio najbolji među juniorima na svojoj poziciji, ali sad - 50% kikser/50% prosječan golman Premijer Lige BiH. Iskreno ne vidim zašto se ovoliko uopšte o njemu priča.
Mislim da bi mnogima svanulo kad bi izbrisali Husaru sa fb.
Pirić je znatno bolji golman, uz ove druge pluseve koje si nabrojao.
Sve naravno zavisi od plate. Ako traži platu 20-30 % veću od Bojana treba ići na to. Ako traži nerealne sume, bajbaj.
Ako već želi da dođe, iste uslove kao Bojan i da se bori za prvo mjesto. Nikako se ne mogu oteti utisku da smo Bojana nekako izbacili iz forme kad je nepravedno skinut s gola da Delač odigra tih nekoliko mečeva iako smo znali da isti ide 200%.