I, šta bi onda bilo s igračkim kadrom? Bi li ostali ovi papci (čast izuzecima kao što su Cera, Stana, Pejo i još neki), il' bi ipak igrali s Olimpicovim igračkim kadrom. Naravno, ja sam, da se odmah razumijemo, za ovu drugu opciju. Ali, i da se nekoliko iz našeg sadašnjeg kadra barem preseli na klupu novog kluba.
Molim Boga da se ovo ne izjalovi i da se ostvari. Pah, i samom načelniku je bio cilj da ovaj klub na neki način razyebe, te da ga utopi nekom, a evo mu idealne prilike koja će zadovoljiti i njega, ali i vjerujem većinu Fukara i građana Tuzle. Nadam se i da će Gracić u cjelosti upravljati klubom, a ovi klošari dobiti nogom u guzicu. Ne čini mi se Nijaz kao budala koja će rasipati novac nizašta. Ipak je čovjek ozbiljan poduzetnik, voli da se on pita kad već finansira klub, što je u potpunosti u redu i što srdačno podržavam i pozdravljam.
P.S: Jedino što ne bih pristao promjene imena (ok, neke formalnosti i modifikacije, no bitno da "Sloboda" ostane u nazivu), boja kluba (tj. dresa) i tradicije/historije, mada će svi na ovim prostorima znati (i već znaju

) ko je i šta je FK Sloboda Tuzla.