Puniji nego ikad sigurno.Lakoste je napisao/la:Vratit ce se Sajo jaci nego ikad, mnogi ce se prikljuciti na aparate.![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
Mene samo zanima da li jos neko vjeruje u povratak Saida, nakon Caline izjave. Btw, Cala direktan, ne ''umotava'' nista ! Svaka cast Calaaa
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Ne kontam ove optimiste u vezi Saida! Znaci on nije povrijeđen, samo ne smije u duele? Znaci, mi preko zime cekamo da njemu izrastu muda ili?
Sto se prije pomirite da od njega nema nista, lakse ce svima biti. Pare koje prima preusmjeriti na igraca koji ce praviti razliku, a ne ziviti od stare slave, vodati rave po gradu i jesti kolace u Metropolisu!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ovako, odvezala se ova prica oko Duljevica u posljednje vrijeme.. Iskreno mene ne zanima da li ce produzit uopste. Zasto? E pa zato sto on sigurno ide na kraju sezone. A to da li ce otici u neki klub bez odstete nije moj problem i prosto me ne zanima, o tome su trebali "strucnjaci" zaduzeni za sportski dio kluba puno ranije razmisljat.
Isto tako me ne zanima ni koliku platu ima pojedini igrac. Ako je njima u redu da Said ima 10-15 milja za ispijanje kafa i jedenje kolaca po scc-u to je njihov problem, ako hoce nek mu daju i 20k, nek ima za goriva da cesce moze do Trebevica.
Sve sto me zanima su pobjede i rezultati prvog tima.
Isto tako me ne zanima ni koliku platu ima pojedini igrac. Ako je njima u redu da Said ima 10-15 milja za ispijanje kafa i jedenje kolaca po scc-u to je njihov problem, ako hoce nek mu daju i 20k, nek ima za goriva da cesce moze do Trebevica.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
MEHMED JANJOŠ ČALA !
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

I kad upadnemo u krizu, nemoj da ga tjeramo..
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Da li imate neki sportski san, kojeg niste ostvarili, a željeli bi?
Janjoš: “Da Sarajevo igra grupnu fazu jednog evropskog takmičenja, to je moj san. U proteklom mandatu, jedna stativa nas je dijelila od toga i volio bih, kada bi jednom dočekao moje Sarajevo među evropskom, fudbalskom elitom.”

"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Rok bi bio najbolji igrac lige, zato i pitam. Daleko od toga da je ubleha.pitic je napisao/la:Još jedan ublehaš u vidu Kramara.Sabinho je napisao/la:Sta sa njim Allaha ti?Zukanovic je napisao/la:http://www.transfermarkt.com/rok-kronav ... eler/50293
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja kad ostarimMCMXLVI je napisao/la:
Da li imate neki sportski san, kojeg niste ostvarili, a željeli bi?
Janjoš: “Da Sarajevo igra grupnu fazu jednog evropskog takmičenja, to je moj san. U proteklom mandatu, jedna stativa nas je dijelila od toga i volio bih, kada bi jednom dočekao moje Sarajevo među evropskom, fudbalskom elitom.”

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Sta ovaj smrad Turkovic komentarise sprcim mu staru ruznu.zlo87 je napisao/la:
I kad upadnemo u krizu, nemoj da ga tjeramo..
- PitarBordo
- Kontakt:
Čala rekao za Saida ono što nekolicina ovdje govori od juna mjeseca. Eh sad ovi što su nazor optimistični i govore da će se oni koji ovako razmišljaju spojiti na aparate kad Said proigra:
a) Niko sretniji od nas
b) Ako prozivate navijače koji govore na koncu isto što i šef struke, a njega ne - o čemu onda pričamo?
a) Niko sretniji od nas
b) Ako prozivate navijače koji govore na koncu isto što i šef struke, a njega ne - o čemu onda pričamo?
Samo Saraj'vo.
FrancescoTotti je napisao/la:Ovako, odvezala se ova prica oko Duljevica u posljednje vrijeme.. Iskreno mene ne zanima da li ce produzit uopste. Zasto? E pa zato sto on sigurno ide na kraju sezone. A to da li ce otici u neki klub bez odstete nije moj problem i prosto me ne zanima, o tome su trebali "strucnjaci" zaduzeni za sportski dio kluba puno ranije razmisljat.

SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Ja sam neki dan napisao za Saida da je covjek zavrsio sa ozbiljnim fudbalom jer su mu otisli grafiti u koljenu koje su mu ugradili. Svako od nas bi volio da se on vrati al nazalost realnost je drugacija.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
20 KM za clanove.

22 KM za clanove.

22 KM za clanove.

- PitarBordo
- Kontakt:
Klix mi je pravo ofiran, objavili ovaj intervju sa Čalom, ali izostavili dio o Saidu... 

Samo Saraj'vo.
Zasto ovi novinarcici koji rade intervjue ,evo ovaj danas sa Calom,ne napisu pored klubova Sarajeva ,Jedinstva i Olimpica da je trenirao i Iskru iz Bugojna i to vepma uspjesno u njvisem rangu takmicenja u BiH.Pa kakve ste neznalice informisite se ako ste mladi ,radite poso profesionalno a ne samo gluposti da pisete o Ronaldu i ostalim
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Sjećaš se kad si prozivao sviju u korist svog Sir Almira Hurtića? Čisto je l' stid da uopšte dišeš nakon što si prao ovdje pola godine u korist lika koji je nanio više štete klubu nego minuli rat?Majkl je napisao/la:Zasto ovi novinarcici koji rade intervjue ,evo ovaj danas sa Calom,ne napisu pored klubova Sarajeva ,Jedinstva i Olimpica da je trenirao i Iskru iz Bugojna i to vepma uspjesno u njvisem rangu takmicenja u BiH.Pa kakve ste neznalice informisite se ako ste mladi ,radite poso profesionalno a ne samo gluposti da pisete o Ronaldu i ostalim

Samo Saraj'vo.
Majkl i stid?
Nema od toga nista
Nema od toga nista
-
- Kontakt:
Ljudio molim vas ne citirajte ovog isprdka od Majkla, malo je reci da me frustira.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''