FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Klare

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Klare » 23 nov 2011, 01:09

@effe ;) , ni ja ne omaložavam Hummelsa, dobar je to igrač, ali oni nešto trube da je Truba trenutno ispodprosječan, t.j. Hummels je klasa za njega. To je bilo prošle godine, ali ove Truba je i više nego dobar, neću opet ponavljati stavke, sve sam Valenciji objasnio, tako da je nepotrebno ponovo iste stvari ponavljati.
Kud će ti veći dokaz :arrow: Valencia prihvatio iznijete činjenice :D

Damire, Holger je bolji nego što ti zamišljaš. ;) Kud će tebi veći dokaz od subotnje utakmice, samo budala nije mogla vidjeti onoliko dobivenih duela, potkrala se jedna akcija Lewandowskog i to je sve, ali nije to bila greška, jer na kraju iz te akcije nije ni došlo do gola. Badstuber je prvi stoper Elfa, to mora nešto da znači, a to sigurno nije zaradio preko noći, sjedio je on dosta i na klupi, sjedio sve dok nije strahovito napredovao. ;)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:11

geronimo je napisao/la: će skrojimo tako nešto, ne se brinuti. 8-)
Poslije restarta dolazim ponovo.
Ma možeš krojit koliko hoćeš ali nećete moći obezvrijedit Holgera :) :) Dobro ti bi ga malo volio obezvrijedit jer ti nije omiljeni, ali ovi drugi bi i više...Al čim je Holger u pitanju odmah počinješ skrajat.

Tamo sam te već pitao kako te SKY sluša????Jesi vidio meraka :) ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:14

Klare je napisao/la:@effe ;) , ni ja ne omaložavam Hummelsa, dobar je to igrač, ali oni nešto trube da je Truba trenutno ispodprosječan, t.j. Hummels je klasa za njega. To je bilo prošle godine, ali ove Truba je i više nego dobar, neću opet ponavljati stavke, sve sam Valenciji objasnio, tako da je nepotrebno ponovo iste stvari ponavljati.
Kud će ti veći dokaz :arrow: Valencia prihvatio iznijete činjenice :D
Ma ja i ti se opet slažemo a ti si priznao da sam po pitanju Holgera bio upravu....I ti koji si tvrd u svojim stajalištima znaš priznat kad shvatiš nešto...Priznam i ja kad pogriješim baš :) :)
A Hummels mi u zadnje vrijeme nije baš stabilan na nogama, ostalo je ok....I to baš u LP prokliže u ključnim utakmicama.
I znaš ti koju staru mudrost koristi Holger?? A zbog te mudrosti mi se sviđa...A to je ona : Može proći lopta , ali ne može igrač :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 23 nov 2011, 01:19

Pisao sam već negdje da su najbolji štoperi u ovoj sezoni, uzimajući prosjek ocjena (prosjek svih ocjena dobivenih na kraju svake utakmice u ligi) :
1.van Buyten
2.Hummels
3.Badstuber

Tako da vam je odbrana zasad na nivou ;) i ne treba im mahanisat.

Najbolji bek je Piszczek ispred Lahma, a ukupno najbolje ocijenjen igrač je Gotze (koji će vam bit nedosanjani san) ;)

NUR DER BVB slika
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

Klare

Post Postao/la Klare » 23 nov 2011, 01:20

geronimo je napisao/la:Uh bogte, moram ove svoje 'ercegovce da priupitam za ovu prijetnju. :lol:
Pitaj, možda ti neće znati reći, jer ni ja sam ne znam :lol: , negdje je to u magli, k'o biva nekad se tako prijetilo, ili neko :? , a onako sve u svemu, stvarno je originalna. :mrgreen:
geronimo je napisao/la:će skrojimo tako nešto, ne se brinuti. 8-)
Kroji koliko hoćeš, ali skrojit' ga nećeš, 'ta ćeš kad ne znaš. :D
@effe, bez brige. ;) :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:21

Semir bvb je napisao/la:
Najbolji bek je Piszczek ispred Lahma, a ukupno najbolje ocijenjen igrač je Gotze (koji će vam bit nedosanjani san) ;)
Ja mislim da si i ti u dubini duše skoro već otpisao Goetzea. Al et zadnja nada umire :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 nov 2011, 01:21

Klare je napisao/la: Kud će ti veći dokaz :arrow: Valencia prihvatio iznijete činjenice :D
Nema dalje! :D
Hajd' ne kontrirajte previše, ne pristirite Jogiju još više na muku, zna on sam gdje najviše luta.
effe_sa je napisao/la: Ma možeš krojit koliko hoćeš ali nećete moći obezvrijedit Holgera
Nije mi to cilj, što bi bio? Ne hajem ga i gotovo. Učinit ću momku uslugu i napravit ću neku anketicu na temi "Elfa".
Sky je mrak, ali od "prebacivanja" propusti pola utakmice. :twisted:
Te Džeko, te da vidim kako Real buši, te hoće li smušeni Inter sačuvati bod....a tek MUD :lol: :lol:
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:26

geronimo je napisao/la: Nije mi to cilj, što bi bio? Ne hajem ga i gotovo. Učinit ću momku uslugu i napravit ću neku anketicu na temi "Elfa".
Sky je mrak, ali od "prebacivanja" propusti pola utakmice. :twisted:
Te Džeko, te da vidim kako Real buši, te hoće li smušeni Inter sačuvati bod....a tek MUD :lol: :lol:
Ma učini čovjeku uslugu, ipak si ti ovde u funkciji moda i sve strane moraju biti zadovoljene ;)

E jesi vidio kad je izbor širok, slomiš se od prebacivanja, samo što sam ja večeras najviše šaltao sa naše utakmice na utakmicu Man. Cityja i malo još ostale, jer smo držali mi sve pod kontrolom pa bilo vremena.
Jesi vidio kad je Sammer izjavio da može uradit 60-70 sklekova i na kraju se opkladio s voditeljem da će to uradit ako Bayern uzme titulu Lp? :lol: :lol:
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 nov 2011, 01:31

effe_sa je napisao/la: Jesi vidio kad je Sammer izjavio da može uradit 60-70 sklekova i na kraju se opkladio s voditeljem da će to uradit ako Bayern uzme titulu Lp? :lol: :lol:
Da, da. A šta kaže Kroos..."pa vidi se na njemu da je vitalan". :mrgreen:
Zama ubraja Bayern među 3 favorita za osvajanje Lige prvaka i to od samog početka.

Malo su malog Tonija pokušali isprovocirati sa pitanjem o Robbenu, ali nije se ovaj dao.
Vom Jäger zum Gejagten

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 23 nov 2011, 01:32

Vidi Gera ,što se motorizuje i CS ,se počeo koristiti :P
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Klare

Post Postao/la Klare » 23 nov 2011, 01:32

geronimo je napisao/la:Nije mi to cilj, što bi bio? Ne hajem ga i gotovo. Učinit ću momku uslugu i napravit ću neku anketicu na temi
Ali napravi se lud, pa isključi neku opciju, smisli nešto kao neki dan, uglavnom osiguraj Holgeru povlašten položaj, ne pitaj kako, samo poludi. :lol:

A Mancho ako ne izgubi, mogući protivnik već u sljedećoj rundi, biće tu onako i težih protivnika, ali ova tabela lijepo izgleda, ubjedljivo prvi. 8-)

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:38

geronimo je napisao/la: Da, da. A šta kaže Kroos..."pa vidi se na njemu da je vitalan". :mrgreen:
Zama ubraja Bayern među 3 favorita za osvajanje Lige prvaka i to od samog početka.

Malo su malog Tonija pokušali isprovocirati sa pitanjem o Robbenu, ali nije se ovaj dao.
Da, da.....Držo se ko veliki u razgovoru Kroos. Mudar, mudar.....Sad vidiš da je ovo bolja opcija neg streamovi. :)
A za šta se odluči na kraju : Dream ili Optibox?
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 23 nov 2011, 01:49

legenda reala je napisao/la:Vidi Gera ,što se motorizuje i CS ,se počeo koristiti :P
:mrgreen: :mrgreen:
Klare je napisao/la: Ali napravi se lud
Jao, jao, prvo mi se učini da si reko "ne pravi se lud" (znam da ti često sastavljaš negacije sa glagolom, Mona mi reko :lol: ) pa tek onda shvati poAntu tvoje rečenice. :D
Runjavog mi nosa. :lol:
Napravićemo nešto, nemora ( :? )uvijek zbrka biti. 8-)

@effe, dream je u pitanju.
Vom Jäger zum Gejagten

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:54

geronimo je napisao/la: @effe, dream je u pitanju.
Hajd nek je sa srećom. :mrgreen: :mrgreen:
Kome ćeš sutra veću pažnju posvetit Leveru ili Dortmundu? :D
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 23 nov 2011, 01:59

Joj ovi iz Bild-a su ludi skroz, kažu: Rucki-zucki-mucki-sieg :lol:
http://www.bild.de/sport/fussball/cl-gr ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

Kroos i Ribery najbolje ocijenjeni večeras a i jesu bili najbolji. Obojica su dobili 1.
Abteilung Attacke...
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 23 nov 2011, 09:34

gorstak je napisao/la:I kažu meni saurman i šećko "Što pomagajišeš?"
Pa bolan ko bi prežalio da nije uživo gledao kako Bayo dere žutalje k'o mlade majmune.
Strašno!
pa ja prvi nisam gled´o. ustvari jesam, ali ne sve. vise sam saltao od tekme do tekme, tako da sam uhvatio vremena da tugujem s navijacima dinama, radujem se chitijevom porazu i cudim jos jednoj slaboj predstavi jedinstva iz mancestera.
izdajica je napisao/la:Utakmicu nisam gledo cijelu, gled'o sam skraceni snimak od 15-ak min na entitetskoj televiziji, bio s curom , sto je preče, preče je
si barem ubo? samo te kvalitetan ubod moze spasiti gnijeva pravih bayinih navijaca a medju njima i mene.
cuj, propustit´ bayu :twisted: gero, banuj ga :lol:
geronimo je napisao/la:
Centre forward je napisao/la: iako mi profesija to bas i ne dozvoljava
A to je?? :?
hodza. predaje vjeronauku u slijepoj bukovici 8-)
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 23 nov 2011, 12:26

Nakon trke , asistencija , golova , Ribery nađe vremena i za poneki sklek :D

slika
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 nov 2011, 13:49

Hhahahaha, cuj izdajica, nisam nisam bolan @Seco, a da ti pravo kazem nisam ni ub'o, nedade mi se sinoc, al Ribery je pa je isto k'o da sam i ja :lol: :mrgreen: ,@Gero ti ti si jedan fin momak ne slusaj Secu sto nas banuje ovdje bez valjanog razloga :mrgreen: . A sto se tice poziva nisam hodža, ja veliki imam. :mrgreen:
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 nov 2011, 13:52

Ribery je objasnio kako je proslavu posvetio bratu Francoisu: ''Rekao sam prije utakmice bratu da ću ako zabijem gol napraviti tri skleka za njega.''

Klare

Post Postao/la Klare » 23 nov 2011, 19:31

geronimo je napisao/la:prvo mi se učini da si reko "ne pravi se lud" (znam da ti često sastavljaš negacije sa glagolom, Mona mi reko :lol: ) pa tek onda shvati poAntu tvoje rečenice. :D
:D
Pa da, počnimo baš od te "ne pravi se lud", dalje:"ne laži", "ne izmišljaj", "ne pričaj gluposti", ne pametuj"..., uglavnom zna Mona. :lol:

Centre forward je otpisan, poslije ovog incidenta na njega se ni najmanje ne računa, tako da na zimu može potražiti novi klub. ;)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.