Kud će ti veći dokaz
Damire, Holger je bolji nego što ti zamišljaš.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Ma možeš krojit koliko hoćeš ali nećete moći obezvrijedit Holgerageronimo je napisao/la: će skrojimo tako nešto, ne se brinuti.
Poslije restarta dolazim ponovo.
Ma ja i ti se opet slažemo a ti si priznao da sam po pitanju Holgera bio upravu....I ti koji si tvrd u svojim stajalištima znaš priznat kad shvatiš nešto...Priznam i ja kad pogriješim bašKlare je napisao/la:@effe, ni ja ne omaložavam Hummelsa, dobar je to igrač, ali oni nešto trube da je Truba trenutno ispodprosječan, t.j. Hummels je klasa za njega. To je bilo prošle godine, ali ove Truba je i više nego dobar, neću opet ponavljati stavke, sve sam Valenciji objasnio, tako da je nepotrebno ponovo iste stvari ponavljati.
Kud će ti veći dokazValencia prihvatio iznijete činjenice

Pitaj, možda ti neće znati reći, jer ni ja sam ne znamgeronimo je napisao/la:Uh bogte, moram ove svoje 'ercegovce da priupitam za ovu prijetnju.![]()
Kroji koliko hoćeš, ali skrojit' ga nećeš, 'ta ćeš kad ne znaš.geronimo je napisao/la:će skrojimo tako nešto, ne se brinuti.
Ja mislim da si i ti u dubini duše skoro već otpisao Goetzea. Al et zadnja nada umireSemir bvb je napisao/la:
Najbolji bek je Piszczek ispred Lahma, a ukupno najbolje ocijenjen igrač je Gotze (koji će vam bit nedosanjani san)
Nema dalje!Klare je napisao/la: Kud će ti veći dokazValencia prihvatio iznijete činjenice
![]()
Nije mi to cilj, što bi bio? Ne hajem ga i gotovo. Učinit ću momku uslugu i napravit ću neku anketicu na temi "Elfa".effe_sa je napisao/la: Ma možeš krojit koliko hoćeš ali nećete moći obezvrijedit Holgera
Ma učini čovjeku uslugu, ipak si ti ovde u funkciji moda i sve strane moraju biti zadovoljenegeronimo je napisao/la: Nije mi to cilj, što bi bio? Ne hajem ga i gotovo. Učinit ću momku uslugu i napravit ću neku anketicu na temi "Elfa".
Sky je mrak, ali od "prebacivanja" propusti pola utakmice.![]()
Te Džeko, te da vidim kako Real buši, te hoće li smušeni Inter sačuvati bod....a tek MUD![]()
Da, da. A šta kaže Kroos..."pa vidi se na njemu da je vitalan".effe_sa je napisao/la: Jesi vidio kad je Sammer izjavio da može uradit 60-70 sklekova i na kraju se opkladio s voditeljem da će to uradit ako Bayern uzme titulu Lp?![]()
Ali napravi se lud, pa isključi neku opciju, smisli nešto kao neki dan, uglavnom osiguraj Holgeru povlašten položaj, ne pitaj kako, samo poludi.geronimo je napisao/la:Nije mi to cilj, što bi bio? Ne hajem ga i gotovo. Učinit ću momku uslugu i napravit ću neku anketicu na temi
Da, da.....Držo se ko veliki u razgovoru Kroos. Mudar, mudar.....Sad vidiš da je ovo bolja opcija neg streamovi.geronimo je napisao/la: Da, da. A šta kaže Kroos..."pa vidi se na njemu da je vitalan".![]()
Zama ubraja Bayern među 3 favorita za osvajanje Lige prvaka i to od samog početka.
Malo su malog Tonija pokušali isprovocirati sa pitanjem o Robbenu, ali nije se ovaj dao.
legenda reala je napisao/la:Vidi Gera ,što se motorizuje i CS ,se počeo koristiti
Jao, jao, prvo mi se učini da si reko "ne pravi se lud" (znam da ti često sastavljaš negacije sa glagolom, Mona mi rekoKlare je napisao/la: Ali napravi se lud
Hajd nek je sa srećom.geronimo je napisao/la: @effe, dream je u pitanju.
pa ja prvi nisam gled´o. ustvari jesam, ali ne sve. vise sam saltao od tekme do tekme, tako da sam uhvatio vremena da tugujem s navijacima dinama, radujem se chitijevom porazu i cudim jos jednoj slaboj predstavi jedinstva iz mancestera.gorstak je napisao/la:I kažu meni saurman i šećko "Što pomagajišeš?"
Pa bolan ko bi prežalio da nije uživo gledao kako Bayo dere žutalje k'o mlade majmune.
Strašno!
si barem ubo? samo te kvalitetan ubod moze spasiti gnijeva pravih bayinih navijaca a medju njima i mene.izdajica je napisao/la:Utakmicu nisam gledo cijelu, gled'o sam skraceni snimak od 15-ak min na entitetskoj televiziji, bio s curom , sto je preče, preče je
hodza. predaje vjeronauku u slijepoj bukovicigeronimo je napisao/la:A to je??Centre forward je napisao/la: iako mi profesija to bas i ne dozvoljava![]()
geronimo je napisao/la:prvo mi se učini da si reko "ne pravi se lud" (znam da ti često sastavljaš negacije sa glagolom, Mona mi reko) pa tek onda shvati poAntu tvoje rečenice.
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.