La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: La Liga
Zato sto nemaju vise para
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.
Policeman je napisao/la:Zato sto nemaju vise para
Evo jos jednog ekonomskog maga
Objasni, kako bi se to popisao ako ode u Real?Saurman je napisao/la:Hoće li se ovo Neymar po drugi put popišati po Barceloni i preći u Real.Gdje je nestala ljubav ko ga je naljutio ovaj put.
Svim silama je pokusao vratiti se u Barcelonu, ako se ne vrati to je samo iz razloga jer ga Barcelona ne zeli, odnosno nije spremna da plati koliko PSG trazi. Znaci, pita se Barcelona, Real mu je rezervna opcija za bjeg iz Parisa.
Ako ne dodje u Barcelonu, bilo gdje da ode, Barcelona se popiisala po njemu, a ne on po Barceloni.
Real je katastrofa jbt. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
A kako je djecurlija prije mjesec kukala "Real doveo 5 igraca, mi nista, kuknjava kuknjava kuknjava"messilla je napisao/la:Real je katastrofa jbt.
Ovaj Real je odron i tako ce biti dok im vezni red budu cinili Modric-Kros, istroseni i nemotivisani igraci. A i ostatak ekipe im nije na nekom nivou. Od Ramosa, Varana, Marcela, sve redom igraci u silaznoj putanji. A svjeza krv u vidu Isca, Asensia, nisu se pokazali kao igraci koji ih mogu voditi u narednim godinama.
Zar nije pišanje preći u Real a do prije par dana pričao o Barceloni.On se popišao po Barceloni kad ih je vukao za nos kod dolaska i nakon odlaska iz Barcelone.Kako vjetar puše tako i firaun mjenja raspoloženje.Evander je napisao/la:
Objasni, kako bi se to popisao ako ode u Real?
Svim silama je pokusao vratiti se u Barcelonu, ako se ne vrati to je samo iz razloga jer ga Barcelona ne zeli, odnosno nije spremna da plati koliko PSG trazi. Znaci, pita se Barcelona, Real mu je rezervna opcija za bjeg iz Parisa.
Ako ne dodje u Barcelonu, bilo gdje da ode, Barcelona se popiisala po njemu, a ne on po Barceloni.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Nema više kredita on je pokrio transfer Griezmanna.Hoće svoje promašaje da uvale Parizu al' neš' Arapa zayebati donesi pare ili ništa od posla.MElloo je napisao/la:[MARCA]: Barcelona are refusing to offer any money in the Neymar deal, they will only sign Neymar if PSG accepts to trade him for other Barcelona players.
I dalje ti meni nista ne objasni.Saurman je napisao/la:Zar nije pišanje preći u Real a do prije par dana pričao o Barceloni.On se popišao po Barceloni kad ih je vukao za nos kod dolaska i nakon odlaska iz Barcelone.Kako vjetar puše tako i firaun mjenja raspoloženje.Evander je napisao/la:
Objasni, kako bi se to popisao ako ode u Real?
Je li se on otvoreno nudi Barceloni?
Da li mu je Real rezervna opcija za bjeg iz Parisa?
Da li je na upravi Barcelone da procjeni da li ce dati onoliko koliko PSG trazi?
Ako ne daju trazni iznos, da li je to do Neymara ili do Barcelone?
On u Real prelazi, samo ako Barcelona odluci da ne plati odstetu za njega. A Real kao kakva kujica ceka u cosku i nada se da Barcelona nece platiti.
Ko onda koga tu "pisa"?
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nikako da nam čo'jk objasni kako je 17 M odmah ustvari 30 M?
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Prvo da ti nešto objasnim Real nikom nije "rezervna" opcija.Evander je napisao/la:
I dalje ti meni nista ne objasni.
Je li se on otvoreno nudi Barceloni?
Da li mu je Real rezervna opcija za bjeg iz Parisa?
Da li je na upravi Barcelone da procjeni da li ce dati onoliko koliko PSG trazi?
Ako ne daju trazni iznos, da li je to do Neymara ili do Barcelone?
On u Real prelazi, samo ako Barcelona odluci da ne plati odstetu za njega. A Real kao kakva kujica ceka u cosku i nada se da Barcelona nece platiti.
Ko onda koga tu "pisa"?
Drugo Barcelona je dobila odgovor Pariza tj cijenu a to što oni nemaju novac nije problem Pariza.
Treće Real ne čeka ništa jer nema šta ni čekati, danas Neymar nije ništa bliže Barceloni nego što je to bilo prije mjesec dana.
A što se tiče pišanja, pa lik je tužio klub ako to nije pišanje šta je onda.?
Pa u cemu je onda problem zasto Neymar nije vec igrac BarceloneEvander je napisao/la:Policeman je napisao/la:Zato sto nemaju vise para![]()
![]()
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
- Tesnjak1991
- Kontakt:
Nepotreban.
Izmislili su hiljadu načina da vreme prođe, a ni jedan jedini da se zaustavi... Što se mene tiče, više i ne moraju da rade na tome. Ovo baš i nisu neka vremena za zaustavljanje.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ne mogu da dovesti i sad je odjednom nepotreban. 
"Nepotreban"
A 2 mjeseca se uzjebali da ga dovedu
A 2 mjeseca se uzjebali da ga dovedu
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
To sto je tuzio klub, nema nikakve veze sa onim sto si rekao "da ce ga opet popisati, ako predje u Real". To sam ti detaljno pojasnio, naravno ti onda spinujes sa stvarima koje nemaju veze sa ranije recenim i sa onim sto sam ti ja konkretno opovrgao.
I da, Real mu je rezervna opcija, ako Barcelona ne pristane na uslove PSG-a.
Ali ne brini, ipak prelazi u Barcelonu. Pare nisu problem, na tvoju zalost, samo se cijena laganini spusta. Ipak je to Barcelona, mogu raditi sta zele.
To je Neymar, nije neki Perisic ili Mandzukic
I da, Real mu je rezervna opcija, ako Barcelona ne pristane na uslove PSG-a.
Ali ne brini, ipak prelazi u Barcelonu. Pare nisu problem, na tvoju zalost, samo se cijena laganini spusta. Ipak je to Barcelona, mogu raditi sta zele.
To je Neymar, nije neki Perisic ili Mandzukic
Pa dobro ti covjek kaže - ekonomski magoviPoliceman je napisao/la:Pa u cemu je onda problem zasto Neymar nije vec igrac BarceloneEvander je napisao/la:Policeman je napisao/la:Zato sto nemaju vise para![]()
![]()
Furaš se ofirno na Sarmu u zadnje vrijeme, ne znam odakle te to spopalo odjednom
Zamisli u 2019 napisati da je Real nekom "rezervna" opcija.
Evo ja ga mrzim iz dna duše al' to ne bi nikad napisao.
Da poznata je Barca zadnjih godina po "spustanju cijene"Evander je napisao/la: Pare nisu problem, na tvoju zalost, samo se cijena laganini spusta. Ipak je to Barcelona, mogu raditi sta zele.
@let3
Cuj kako znamo pa dovodis Neymara a ne nekog nebitnog igraca a problem uplatiti €50m uz 2 igraca sta je drugo problem nego financijski
MrUnited,OfficialAgent.
MrUnited,OfficialAgent.
Gdje sam Neymar zeli da predje?Saurman je napisao/la:Zamisli u 2019 napisati da je Real nekom "rezervna" opcija.Evo ja ga mrzim iz dna duše al' to ne bi nikad napisao.
Real.Evander je napisao/la:Gdje sam Neymar zeli da predje?Saurman je napisao/la:Zamisli u 2019 napisati da je Real nekom "rezervna" opcija.Evo ja ga mrzim iz dna duše al' to ne bi nikad napisao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.