Tako je lafcino. Zato Vi imate prosjek prošle godine od 8 milja prosječno gledalaca a mi 9. Zato Vi imate 7 a mi 10 milja članova.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Stid nas je stvarno, proslo ljeto za 3 dana prodali 20.000 karti za Trnavu, bas da se pokrijemo usima, i sada ce nas protiv Rumuna biti za 2 Grbavice, stid i sram da nas bude.
Uslovljavaju ljude članskim kartama za derbi i evropske utakmice da bi nabili nekakvu fiktivnu brojku članova. Bez toga bi bili u rangu Zrinskog po brojkama.
Vele kod nas šablonski dresovi... 

- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Plavi hajd ok, ali ovaj bijeli isto majica iz New Yorkera. Nidje veze.
-
- Kontakt:
Imate karte za petaka

Ono bi o posjeti pricalo..RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:14Imate karte za petakai svaka tribina je jeftinija od nase, al doslovno, osim sjevera i jos ste dijelill karte + kartu moze uzeti ko hoce i kad hoce, sta da ti kazem
![]()
Fk Željezničar.
Sram nas bilo za 3 dana prodati 20.000 jeftinijih karti, uzas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:14Imate karte za petakai svaka tribina je jeftinija od nase, al doslovno, osim sjevera i jos ste dijelill karte + kartu moze uzeti ko hoce i kad hoce, sta da ti kazem
![]()
Ja ruzni dresova,plavi hajde i nekako a bijeli

A gdje je treći dres? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
Komentarisem pricu kako je nasa prodaja losa, a nije, jer mi fakticki onemogucavamo ljudima da ih kupeguadalupe je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:16Sram nas bilo za 3 dana prodati 20.000 jeftinijih karti, uzas.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:14Imate karte za petakai svaka tribina je jeftinija od nase, al doslovno, osim sjevera i jos ste dijelill karte + kartu moze uzeti ko hoce i kad hoce, sta da ti kazem
![]()

Vi to da uradite bilo bi vas sedamsto na tekmi zajedno sa zastitarima, drotovima i gostujucim navijacima

-
- Kontakt:
Stvarno ne razumijem ismijavanje posjete FKS mi smo imali u dvije europske Aktobe i Trnava 50 000 na kosevu a nisu nesto atraktivni timovi .
-
- Kontakt:
Ne ismijavam posjetu pitara, ali pitari se fol smiju nama pa pricu postavljam u perspektivu. Vi ste karte za Europu dijelili dzaba i vjerujem da ce opet isto da se desi dok mi ljude fakticki onemogucavamo da kupe kartu.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:21Stvarno ne razumijem ismijavanje posjete FKS mi smo imali u dvije europske Aktobe i Trnava 50 000 na kosevu a nisu nesto atraktivni timovi .
Herson je poceo sa glupostima

-
- Kontakt:
Upišite im trofej za skuplje karte.
Kakva skupina polusvijeta, skupljena na jednom mjestu, oko jedne ideje , neobilježeno.
Kakva skupina polusvijeta, skupljena na jednom mjestu, oko jedne ideje , neobilježeno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Po vama i vasoj posjeti se mirvic popisao kad je izjavio da mu je veci trosak organizacija utakmica od prihoda sa iste. Onda kad vam je bila akcija sa KJKP Radom da za xy plasticnih boca dobijes kartu, iz istih razloga koje je prije toga naveo. Zadnji derbi na kosevu vas je doslo 10-15 milja a domacu prije koja je bila u istoj sedmici, isti vremenski uslovi, rezultati, nije vas milju bilo. Nema potrebe da vas ko ismijava, dovoljna vam je vasa bruka i sramota.
-
- Kontakt:
Nije bilo djaba . To je bilo sezonu ranije kad je bio bojkot kad je Varešanović vodio ekipu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:25Ne ismijavam posjetu pitara, ali pitari se fol smiju nama pa pricu postavljam u perspektivu. Vi ste karte za Europu dijelili dzaba i vjerujem da ce opet isto da se desi dok mi ljude fakticki onemogucavamo da kupe kartu.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:21Stvarno ne razumijem ismijavanje posjete FKS mi smo imali u dvije europske Aktobe i Trnava 50 000 na kosevu a nisu nesto atraktivni timovi .
Herson je poceo sa glupostimaFol on pametan
![]()
- ErosViverosViv
- Kontakt:
valjda je to logicno kada pustis 10ak hiljada ulaznica u prodaju, raspravljate o takvim glupostima da tema izgleda ko vrtic. Sad se mi trebamo hvaliti kako je dan pred trnavu puklo 18k? Koga boli kurrac... svako svoje...RatoborniMrmot je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:25dok mi ljude fakticki onemogucavamo da kupe kartu.bordobijeli je napisao/la: ↑06 jul 2025, 20:21Stvarno ne razumijem ismijavanje posjete FKS mi smo imali u dvije europske Aktobe i Trnava 50 000 na kosevu a nisu nesto atraktivni timovi .