Premijer liga BiH - aktuelno
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
stvarno mi nije jasno, tolika euforija da bi objavili da je rasprodato nepunih 10k za 4 dana. Cemu onda tolika medijska paznja?
-
killafrommanilla
- Kontakt:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kad dodju u tu fazu, onda pocnu sami sebe lagati. Svaka im je sezona ista bukvalno copy/paste, Mirviceva potkapacitirana spin brigada misli da odradi svoje, a ostali kao ovce se navuku.Virtu4l je napisao/la: ↑08 jul 2025, 11:01KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 08:17Nema tu euforije jer igrate na nasem gradskom stadionu koji ima skoro 3x veci kapacitet od Grbavice, a i znate sami da vasa skromna baza navijaca komotno moze stati na jednu tribinu, a ostatak vam popunjava dijaspora, kunto i panto.
Al haj ako vas toliko boli broj clanova, hajmo uzet prosjek posjete na kraju sezone evo zadnjih 10 godina od kako ste postali privatna prcija raznoraznih “biznismena”, imali lovu, rezultate, i realno postali puno stabilniji klub, u 8-9 od 10 sezona ste bili ispod nas.
Dobro jutro svima![]()
To im je posljednje uporište, te evropske utakmice, a i sami znaju da je to mahom dijaspora, plus ogroman broj gratis ulaznica. Oni se kao i svaki davljenik uvijek hvataju za slamku, očajnički žele da imaju "nešto" jer se svi šprdamo sa njima. Uspjesi Zrinjskog i Borca su im uzeli onaj višegodišnji adut - kako su oni kao najuspješniji u Evropi.
Nije im lako, svi kvazi-argumenti iz godine u godinu padaju u vodu, sad im je još ostalo da bulazne o transferima o tome kako prodaju igrače za aman-zaman cifre, a nisu svjesni da će im to na kraju dohakati.
Ove nesretnike istina i cinjenice najvise bole, i realno milina ih je gledati kako se koprcaju
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- FKSDoGroba
- Kontakt:
- GrbavicaHram1921
- Kontakt:
Jel ovo Mirvina prchija spominje nekakvu posjetu? Da li je moguce?
Faraone njihov oprosti im, bice billboard jos ljepsi
Faraone njihov oprosti im, bice billboard jos ljepsi
Ne znam kako si povezao super stara iz lige petice i ovu sliku ali ako te to cini sretnim ok postujem.
Ps: Simpaticno mi kao ismijavanje broja prodatih ulaznica kad se zna kolika su ograničenja bila pri kupovini plus radi se o klubu koji deceniju ima najbolju posjetu, al hajd takodjer ako vas to cini sretnim opletite.
- jointunija
- Kontakt:
Samo rumeni gad,a šta Ajla kaže na sve ovomosarajvosa83 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 15:14Sta kaze na sve ovo Rahima general,Bekrija i Zec jesul jos na platnom spisku?NajvecaRadosti je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:35Ko sto ste vi uzeli od bolesne djece pomozi.ba brojevima da vratite dugove gospodara filozofije familije
Haram vam bilo jadovi vjeciti.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- jurisicduska
- Kontakt:
Brate ne navijam ja za Budućnost. S nekim si me pomiješao.jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:41Šta SPO istražuje?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:29Gdje su oni sto pozivaju na normalan dijalog ?
Kakve veze Budućnost ima s nama i bilo ko od ovih igrača ?
Može li neko reci ?
I kad se na ovakve i slične stvari odgovori onda se neko bavi vama
Ne znam ni šta vam znaci da nas ugase opet nećete osvojit trofej morali bi 5 klubova pogasit da vi budete konkurent za nešto.
Evo ovaj drugi vadi postove o posjeti. A čitav svijet vidi poluprazan stadion na kojem Dino Pekić upise 11000.
Samo u slučaju Adžićevog transfera, od ukupnog obeštećenja od 5,3 miliona eura, menadžerima je isplaćeno čak dva miliona – znatno više od dozvoljenog po FIFA pravilima.
Dio tog novca, navodno, završio je na računu firme A1 iz Podgorice, u vlasništvu Branimira Ivaniševića, iako je zvanični menadžer mladog reprezentativca Igor Gluščević.
Gdje lova?na računu kluba ili na nekim firmamama,tipa SEC One?
Dolijali ste.....![]()
jointunija je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:41Šta SPO istražuje?
Samo u slučaju Adžićevog transfera, od ukupnog obeštećenja od 5,3 miliona eura, menadžerima je isplaćeno čak dva miliona – znatno više od dozvoljenog po FIFA pravilima.
Dio tog novca, navodno, završio je na računu firme A1 iz Podgorice, u vlasništvu Branimira Ivaniševića, iako je zvanični menadžer mladog reprezentativca Igor Gluščević.
Gdje lova?na računu kluba ili na nekim firmamama,tipa SEC One?
Dolijali ste.....![]()
Nažalost, nisu dolijali, već sam pisao o tome prije par dana, iako rade mnogo gore stvari od ovoga što radi Budućnost. Sve dok je Vico na čelu saveza oni su sigurni, niko se neće usuditi da ih procesuira. Redžepagića su ispoštovali tek kad je zaprijetio da će izaći u javnost i to je jedino čega se plaše - loš marketing. Zato nisu pokretali krivične protiv Selimovića, Ibrakovića, Trbića i svih koji su otjerani, jer bi u tom procesu sav prljav veš izašao na površinu. Kod njih se sve što može rješava nagodbom, pa da košta koliko košta.
Ipak, neke stvari neće još dugo moći držati ispod tepiha.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Kakva ogranicenja?godrina je napisao/la: ↑08 jul 2025, 16:02Ne znam kako si povezao super stara iz lige petice i ovu sliku ali ako te to cini sretnim ok postujem.
Ps: Simpaticno mi kao ismijavanje broja prodatih ulaznica kad se zna kolika su ograničenja bila pri kupovini plus radi se o klubu koji deceniju ima najbolju posjetu, al hajd takodjer ako vas to cini sretnim opletite.
11k clanova 12k ulaznica?
Ispade veca posjeta bude protiv Goska nego europa
Grbavica rasprodata za Koper 
Vidi, moj komentar na ovu podjelu je bio onako patriotski što ne mora značiti da je zaista to tako baš ispravno.admin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:02Podforume ćemo praviti za klubove za koje na našem forumu ima interesa, a gasiti one za koje nema interesa. U zadnje vrijeme je kod nas dosta opao interes i za Velež ali nadam se da će se to vratiti kad malo krenu utakmice.
Ukoliko za nekim klubom vremenom na našem forumu bude vise interesa i ljudi koji pišu, svakako ćemo praviti nove podforume.
Imati cijeli podforum, a zadnji post u njemu od prije dva mjeseca… to je besmisleno.
Vaši razlozi i objašnjenja koja ste kasnije pisali u postovima možda i imaju smisla za Vas kao urednike ovog foruma ali u istom momentu ponašamo se kao i oni i vodimo se politikom odbacivanje svega što smatramo da nije naše.
Koliko god pojednici i navijači tih klubova smatrali da ne pripadaju ovoj ligi a i samoj državi, neko moje mišljenje je da bi svi oni na ovom možda jednom javnom većinom sportskom forumu trebali imati svoj podforum na temi Premijer liga iliti WWin Liga BiH. Sad ko će šta i koliko pisat to će možda više govoriti o njima nego o nama. Sa vaše strane se očekuje više poštovanja na ovom forumu prema samoj ligi kao takvoj bez obzira na klubove koji u njoj učestvuju i odnos njihovih navijača prema istoj.
Premijer liga BiH ima deset klubova a ne samo tri i smatram da bi trebalo da svaki klub na toj temi ima svoj podforum sad da li će neko pisati ili ne to je njihova slobodna volja ali time mi stavljamo do znanja da cijenimo i poštujemo ono što je naše.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Allaha mi nije realno da svaki dan isti nickovi iz dana u dan samo pišu o Sarajevu, ovo je nevjerovatno.
Baš ste bolesni, ne vrijedi ni odgovarati bilo kome niti pisat na ovoj temi.
Ovaj iz pickovca fol sve zna, ovi ga hajcaju vjeruju mu, on misli da je pametan i iz dana u dan isto, čast normalnim ljudima.
Ne znam kako vas nije stid bilo kome ovdje napisati da je shizo i to sve isti ljudi pišu 4-5 nickova, a pjene na spomen FKS svakodnevno.
Možete se saget i fanfare ga lagano, na mapi vas nema 15 godina i doslo ovdje pametovat, idi rješavaj jade u svom klubu, trener tiktoker, navijači dileri, pare se čupaju odakle stignu, dužno i Bogu i narodu i pametuje ovdje.
Pozdrav za druga Svrakino i par normalnih ljudi.
Ovaj iz pickovca fol sve zna, ovi ga hajcaju vjeruju mu, on misli da je pametan i iz dana u dan isto, čast normalnim ljudima.
Ne znam kako vas nije stid bilo kome ovdje napisati da je shizo i to sve isti ljudi pišu 4-5 nickova, a pjene na spomen FKS svakodnevno.
Možete se saget i fanfare ga lagano, na mapi vas nema 15 godina i doslo ovdje pametovat, idi rješavaj jade u svom klubu, trener tiktoker, navijači dileri, pare se čupaju odakle stignu, dužno i Bogu i narodu i pametuje ovdje.
MNON
Oprase svaki dan o dugovima i parama jednih i drugihNoke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 17:50Allaha mi nije realno da svaki dan isti nickovi iz dana u dan samo pišu o Sarajevu, ovo je nevjerovatno.
Dva igraca nisu spomenuli u 5,6 godina na forumu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Bolesno Boga mi. Nekad se ovdje imalo sta procitat, pricali se o taktici, ekipama, prelaznim rokovima, svasta nesto normalno. Sad udju ovi mongoloidi, moram se ovako izrazit i godinama verglaju jedno te isto, te ugasit ce se ovi, te ugasit ce se oni, te ovaj duzan ovoliko, onaj onoliko, fuj. I ovo malo normalne raje sto je bilo ili ne pise ili napise nesto smisleno jednom u mjesec. Zato i jeste spao forum na 20 - 30 sto skraba i nekih 70-80 sto samo cita. A nekad je stotinama ljudi pisalo ovdje redovno. Mongoloidi sve razjebase.Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 17:50Allaha mi nije realno da svaki dan isti nickovi iz dana u dan samo pišu o Sarajevu, ovo je nevjerovatno.
since 1973
U Veležu kolonija pitarskog otpada
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Vidis i ja vidim neke ljude samo o Zelji pisu, a ovdje udjem svakih 5 dana. Glupo je etiketirati jednu grupu, a druga je kao zlatna koja ne priznaje osvojen kup i kojoj glavnu rijec vodi covjek u bijegu. Ironicno.Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 17:50Allaha mi nije realno da svaki dan isti nickovi iz dana u dan samo pišu o Sarajevu, ovo je nevjerovatno.
Fk Željezničar.
Admine pada ti zainteresovanost jer znate voditi forumu
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 08 jul 2025, 18:13, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Ma drug to za grupe me ponijelo, necu to ni da komentarisem ovdje.Pablo11 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 18:05Vidis i ja vidim neke ljude samo o Zelji pisu, a ovdje udjem svakih 5 dana. Glupo je etiketirati jednu grupu, a druga je kao zlatna koja ne priznaje osvojen kup i kojoj glavnu rijec vodi covjek u bijegu. Ironicno.Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 17:50Allaha mi nije realno da svaki dan isti nickovi iz dana u dan samo pišu o Sarajevu, ovo je nevjerovatno.
Nisam rekao ni da su naši zlatni koji pišu..
MNON
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Maca pojela jezik? Pocni patetisati sad i obavezno se zakuniKONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:21To je i malo, pogledaj ovaj bezobrazluk![]()
Prestani cmizdriti![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA