Bravo, jedini presuđeni klub za namještanje i kupoprodaju

K nozi keruErosViverosViv je napisao/la: ↑08 jul 2025, 13:16Za 4 dana nisu prodali 11 milja? Je li u pitanju bojkot?
Pa vrlo jednostavno…tutankamon1905 je napisao/la: ↑07 jul 2025, 22:10admin je napisao/la: ↑07 jul 2025, 20:02Podforume ćemo praviti za klubove za koje na našem forumu ima interesa, a gasiti one za koje nema interesa. U zadnje vrijeme je kod nas dosta opao interes i za Velež ali nadam se da će se to vratiti kad malo krenu utakmice.
Ukoliko za nekim klubom vremenom na našem forumu bude vise interesa i ljudi koji pišu, svakako ćemo praviti nove podforume.
Imati cijeli podforum, a zadnji post u njemu od prije dva mjeseca… to je besmisleno.![]()
Wow.
Mislim zaboli me qrac, ja osobno cu pisat cu gdje mi se pise, al kako ces tocno znati za kog se ponovno pojavio interes?
To vodite evidenciju ko se novi pojavljuje od navijaca drugih kkubova? Ili pak pratite na redovnoj bazi jel se netko opet aktivirao pa cete onda opet otvorit nekom podforum?
I zasto se nadas da ce se vratit interes za velez, a ne nadas se za ostale klubove?
Zanima me na kojem principu ce ovo radit, jer niste u stanju upratit orgije na forumu osim jednog dana u mjesecu kad vam se digne, a ne ovako neke stvari.
Pravite cirkus od nekad jakog foruma
Ko sto ste vi uzeli od bolesne djece pomozi.ba brojevima da vratite dugove gospodara filozofije familije
Vama je posjeta prosle sezone znala biti uvecana i po 40 posto, cak i duplo, i sve to bez ijedne rijeci kritike osim forumasa @zaostrog. Kad treba da vam se nabije cifra sve prodje glat.Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 09:40Kad Dino Pekić vrši procjenu, da ste u Bundesligi bili bi bara bara s Dortmundom što se tiče posjete.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 08:17Nema tu euforije jer igrate na nasem gradskom stadionu koji ima skoro 3x veci kapacitet od Grbavice, a i znate sami da vasa skromna baza navijaca komotno moze stati na jednu tribinu, a ostatak vam popunjava dijaspora, kunto i panto.Zeko87 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 07:03Samo da podsjetimo čitatelje da je prošle sezone u dvije evropske utakmice FKS imalo preko 50 k gledalaca na Koševu. Ni ublizu se nije pisalo ovako euforično kao o Željinih 10k.
Broj članskih kao pokazatelj jačine kluba ili navijača je postao toliko mizeran, da prevazilazi i onu očaranost i euforiju kad nam kone otkinu bod u derbiju.
Al haj ako vas toliko boli broj clanova, hajmo uzet prosjek posjete na kraju sezone evo zadnjih 10 godina od kako ste postali privatna prcija raznoraznih “biznismena”, imali lovu, rezultate, i realno postali puno stabilniji klub, u 8-9 od 10 sezona ste bili ispod nas.
Dobro jutro svima![]()
![]()
Vi isto Srbi Allaha mi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:02Vama je posjeta prosle sezone znala biti uvecana i po 40 posto, cak i duplo, i sve to bez ijedne rijeci kritike osim forumasa @zaostrog. Kad treba da vam se nabije cifra sve prodje glat.Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 09:40Kad Dino Pekić vrši procjenu, da ste u Bundesligi bili bi bara bara s Dortmundom što se tiče posjete.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 08:17
Nema tu euforije jer igrate na nasem gradskom stadionu koji ima skoro 3x veci kapacitet od Grbavice, a i znate sami da vasa skromna baza navijaca komotno moze stati na jednu tribinu, a ostatak vam popunjava dijaspora, kunto i panto.
Al haj ako vas toliko boli broj clanova, hajmo uzet prosjek posjete na kraju sezone evo zadnjih 10 godina od kako ste postali privatna prcija raznoraznih “biznismena”, imali lovu, rezultate, i realno postali puno stabilniji klub, u 8-9 od 10 sezona ste bili ispod nas.
Dobro jutro svima![]()
![]()
A s druge strane, kod nas kad god je i najmanje odstupanje odmah se sve prati, od prve do zadnje minute.
Postoji tema gdje se redovno prate brojke, i svaki put kad je negdje bilo bez ikakve potrebe pretjerano, prvi su nasi rekli da nije realno. Godinama smo jedini klub koji se do prosle sezone zakidao cak i po 3000 na domacim utakmicama. I pored toga na kraju svake sezone najposjeceniji klub. Fudbal![]()
Noke995 je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:10Vi isto Srbi Allaha mi.KONTRASVIH je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:02Vama je posjeta prosle sezone znala biti uvecana i po 40 posto, cak i duplo, i sve to bez ijedne rijeci kritike osim forumasa @zaostrog. Kad treba da vam se nabije cifra sve prodje glat.
A s druge strane, kod nas kad god je i najmanje odstupanje odmah se sve prati, od prve do zadnje minute.
Postoji tema gdje se redovno prate brojke, i svaki put kad je negdje bilo bez ikakve potrebe pretjerano, prvi su nasi rekli da nije realno. Godinama smo jedini klub koji se do prosle sezone zakidao cak i po 3000 na domacim utakmicama. I pored toga na kraju svake sezone najposjeceniji klub. Fudbal![]()
Samo izmišljaju i lažu ne kontam vas nikako.
Valjda kad slažeš nešto bolje se osjećaš šta li, čuj uvećavaju nam za 40 posto hahahahah
Ps ako ne kontaš koliko je 40% od nečega onda ti je oprošteno.
To je i malo, pogledaj ovaj bezobrazluk
Gdje su oni sto pozivaju na normalan dijalog ?
Klub je u padu zadnju godinu. Sezonu ranije izboreno 3 mjesto sa sličnim igračkim kadrom od prošle sezone.killafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:46„Bolje je vojska ovaca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi ovca.“
mislim da bi trebao ove godine shvatiti ovu izrekua i nije cilj evropa, to je potajno ok ako iskoči, ako si upratio i kodru i rahimića i sablića, fokus je više na sređivanju kluba koji je zadnje 2 godine u padu - skauting služba, sportski kontinuitet itd. a igrači ko igrači su premijerligaški nivo skroz. sad jbg bolje zvuči npr. dangubić nego ziljkić ali nije tu velika razlika, nego ovog drugog znaš
![]()
Šta SPO istražuje?jurisicduska je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:29Gdje su oni sto pozivaju na normalan dijalog ?
Kakve veze Budućnost ima s nama i bilo ko od ovih igrača ?
Može li neko reci ?
I kad se na ovakve i slične stvari odgovori onda se neko bavi vama
Ne znam ni šta vam znaci da nas ugase opet nećete osvojit trofej morali bi 5 klubova pogasit da vi budete konkurent za nešto.
Evo ovaj drugi vadi postove o posjeti. A čitav svijet vidi poluprazan stadion na kojem Dino Pekić upise 11000.
Realno daleko su od europe (Siroki i Zeljo su "jaci po imenima" trenutno), mada Sablic je dobar + nismo ih vidjeli u utakmicama kako stoje.
Za budzet od osam milione maraka roster los i nikakav da se ne lazemo bezveze. Jedino wko na stadion ne ide oet miliona maraka onda ima smislakillafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:46„Bolje je vojska ovaca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi ovca.“
mislim da bi trebao ove godine shvatiti ovu izrekua i nije cilj evropa, to je potajno ok ako iskoči, ako si upratio i kodru i rahimića i sablića, fokus je više na sređivanju kluba koji je zadnje 2 godine u padu - skauting služba, sportski kontinuitet itd. a igrači ko igrači su premijerligaški nivo skroz. sad jbg bolje zvuči npr. dangubić nego ziljkić ali nije tu velika razlika, nego ovog drugog znaš
![]()
Ne igra niko više iz ljubavi, a ni za 2000KM. Kod nas odavno nisu.. Pa misliš da Ziljkić i Nukić imaju 1500 eura, ne kontam.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑08 jul 2025, 14:43Za budzet od osam milione maraka roster los i nikakav da se ne lazemo bezveze. Jedino wko na stadion ne ide oet miliona maraka onda ima smislakillafrommanilla je napisao/la: ↑08 jul 2025, 12:46„Bolje je vojska ovaca koju predvodi lav, nego vojska lavova koju predvodi ovca.“
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 8 gostiju.