Puig, Umtiti, Braithwaite, Mingueza i Neto.
Pet škartova koje je Xavi otpisao i koji neće ići na pripreme u USA.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Istetoviraj ga sebi na celo..toliko o njemu kao treneru..da lik ne moze naci ekipu/repku da vodi...ako za njega smatras da je nesto poput trenera, onda ni ti nemas blage veze..zdravo..da dzaba ne kvarim temuenobarca je napisao/la: ↑16 jul 2022, 14:49Jedini koji je otisao u **** si ti kad tako pises o najvecem treneru u historiji repke.edo07 je napisao/la: ↑16 jul 2022, 12:37Vjerovatno si usput i pushac k.ite doticnog Safeta Susica pa ti malo smeta to na slici..cim osobe poput tebe (a usput koje veze nemaju o nogometu a i ostalim sportovima) komentarisu, onda znas da je svijet otisao u k.urac
PS: slika se moze lahko promjeniti..ali ogranicenost u glavi, poput tvoje, nazalost ne moze...decko ti si poput Papeta popisan na svakoj temi..
pa nije napravio završni touch,a vezni red ojačao,logičan razlaz
Mora se dovesti i novi LB.
Tottenham Hotspur have ‘officially taken the step’ to sign Barcelona’s Memphis Depay in the ‘last few hours’, according to Sport.
Mislim da je Sevilli ipak previše njegova plata.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 jul 2022, 12:00Tottenham Hotspur have ‘officially taken the step’ to sign Barcelona’s Memphis Depay in the ‘last few hours’, according to Sport.
Žao mi je ako vam zagađujem temu, ali morate i vi imati uvid u stanje svojih igrača.![]()
Koliko sam vidio, zarađuje 200k eura tjedno, što je opet prihvatljivo ako cijena trasnfera bude razumna. Samo ne znam je li swap Kounde-Depay vaša želja ili nešto što se realno može ostvariti?
Mislim da bi i Sevilla više bila dobiti 50-60 Mil nego 25-30 Mil i Depaya. A što se tiče samog igrača nije loš i mislim da bi mogao biti dobar fit sa Kejnom i Sonom.Cipiripiblicblic je napisao/la: ↑17 jul 2022, 12:00Tottenham Hotspur have ‘officially taken the step’ to sign Barcelona’s Memphis Depay in the ‘last few hours’, according to Sport.
Žao mi je ako vam zagađujem temu, ali morate i vi imati uvid u stanje svojih igrača.![]()
Koliko sam vidio, zarađuje 200k eura tjedno, što je opet prihvatljivo ako cijena trasnfera bude razumna. Samo ne znam je li swap Kounde-Depay vaša želja ili nešto što se realno može ostvariti?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.