Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kako bezidejna sekvenca posjeda 

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ne moze Wirtz ovako na krilu nista a i kad ode u sredinu jos i Kerkez visoko citava lijeva strana ostane prazna. Mozda protiv bunker ekipa gdje ga nece toliko pritiskati.Gakpo bar moze zadrzat loptu a i Chiesa je bio dobar protiv Southamptona. Ima bas dosta kandidata za izmjenu na poluvremenu.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Wirtz je totalno neupotrebljiv igrač u ovoj ekipi.
Pa ima deset kandidata, nažalost čak pet ih mora ostati na terenuStevieG8 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 16:46Ne moze Wirtz ovako na krilu nista a i kad ode u sredinu jos i Kerkez visoko citava lijeva strana ostane prazna. Mozda protiv bunker ekipa gdje ga nece toliko pritiskati.Gakpo bar moze zadrzat loptu a i Chiesa je bio dobar protiv Southamptona. Ima bas dosta kandidata za izmjenu na poluvremenu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Wirtz na lijevoj strani jos gori.
Gakpo s jednim fazonom bi barem maltretirao i prolazio ovog beka cc
Frimpong,Jones, Gakpo moraju unutra na halfu. Valjda ne prime drugi
Gakpo s jednim fazonom bi barem maltretirao i prolazio ovog beka cc
Frimpong,Jones, Gakpo moraju unutra na halfu. Valjda ne prime drugi
- SoloControTutti
- Kontakt:
Frimpong unutra, neko na lijevo krilo takodjer, mozda i Sobu prebaciti umjesto Bradleya i uvesti lijevo krilo,a Witza u sredinu.
Desna strana ne postoji. Slot je mazohista ako mu i Konate i Bradley počnu drugo poluvrijeme.
Likovi zapinju jedan za drugog. Bgm vile nas nosaju 3-0 realan rezultat
Srce, čast i ponos!
Zanimljivo kako bas kad se Leoni povrijedi Konate odigra jednu od najgorih utajmica ikad 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Konate mutant, pa sta rade ovi jel moguce.
Jel ovaj Slot normalan? Qurci se na Hugi i Milosu a ova dva danas 10x gori
Jel ovaj Slot normalan? Qurci se na Hugi i Milosu a ova dva danas 10x gori
Ajj kakav stinker Bradleya
Bradley je odigrao najgoru utakmicu u životu. Pa ništa živo što je pokušao mu nije prošlo.
- JayCatwright
- Kontakt:
Odoh tražiti stručnu pomoć
Isak sam a Mo pokusava prebacit golmana, doduse mozda je bio ofsajd u build up ali kako god 

Kakvu smo formaciju igrali ovo? Uglavnom nije dobra
Prva sto ne gledam u 15 godina
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
4222
Ja ne mogu da vjerujem da smo mi još u nekoj igri danas 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Fudo, Fuerza, JayCatwright, LiverpoolREDS, SoloControTutti, Venom i 22 gosta.