19risha88 je napisao/la:A evo za sve one koji su slijepi kod očiju..
TINO SUŠIĆ JE POZVAN U REPREZENTACIJU JER IGRA U HAJDUKU DEFANZIVNOG VEZNOG,A NAMA TA POZICIJA U REPREZENACIJI ŠKRIPI... POŠTO JE IGRAO ZA VIKEND I DOBIO JE POZIV... A ŠTA JE IGRAO ZA VIKEND??? POZICIJU KOJU JE IGRAO RAHIMIĆ,PA NARAVNO,SAMO VI NE VIDITE...

Upravo to.
Momak nije zadnji vezni i to je ono najgore.
Nemam ništa protiv toga da kaparišemo još jednog mladog igrača, koji, ko zna, možda u budućnosti ostvari neki dobar transfer i postane igrač vrijedan reprezentacije, ali Sušić je sve osim ono što nama treba kada govorimo o poziciji zadnjeg veznog, a Pape je to naveo kao razlog zašto ga poziva u repku: nedostatak zadnjeg veznog.
Samo budala misli da ćemo mi sa Tinom riješiti taj problem, a to i Pape zna, i apsolutno je nemoguće da mi u Brazilu protiv Argentine startamo sa Tinom kao destruktivcem

Stvarno da nije jadno bilo bi smiješno. Onda se postavlja pitanje zašto ga je zvao ?
Jer ja ne vidim nijedan valjan razlog da Tino Sušić, igrač HAJDUKA, a ni tamo nije glavni igrač, bude ispred jednog Muhameda Bešića.
Opet kažem, nemam ništa protiv momka, ima potencijala da postane dobar igrač, ali da je on riješenje našeg problema, nije niti će ikad biti.
Igrač je koji je ofanzivno orijentisan a mi takvih veznjaka imamo napretek i stvarno ne znam kako neko može braniti Papeta nakon njegove izjave da zove Tinu jer nam fali zadnji vezni. Strašno.. Jedino tako mogu opisati ovo čemu smo mi svjedoci.