AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Prvo da se zavrsi ovo oko trenera pa onda transferi ,zna li neko kada bi trebalo biti gotovo to ,da li ce Allegri ostati ili otici .
Nemojte zaboraviti vraca se Emanuelson kakav je njego status u ekipi ne znam ,dolaze Vergara Amu i Saponara
-------------Abbiati-------------
-Abate--Zapata-???????--De Sciglio-
--------------De Jong-------------
-----Montolivo---?????????---------
-???????--------------------El Shaarawy-
---------------Balotelli---------------
Takodje ne znam kakva je situacija s Boatengom pa ga zato nisam stavljao u ovu gore postavu to je to ako misle igrati 4-3-3 ,mada bi i ja vise volio 4-1-2-1-2 ili 4-2-3-1
Znaci trebaju nam tri pojacanja eventualno 4 akoplaniraju dovest LB i nemojte nesto previse ocekivat pa se kasnije razbijesnite ovo je realnost .CB 10-15 m CMF 10-20 m i LW 10-20m znaci za oko 40-50 m izdvojiti za ova tri igraca mada mi se nekako cini previse ne vjerujem da ce potrositi na ovom prelaznom roku preko 30 miliona
Klupa:
GK:Gabriel, Amelia(?)
Odbrana:Zaccardo,Bonera,Mexes,Vergar Amu,Salomon(?),Constant,Antonini(?)
Sredina:Muntari,Flamini(?),Boateng(?),Emanuelson(?),Traore(?),Cristante
Napad :Niang ,Saponara,Pazzini
Odlaze vjerovatno:Amelia(?),Salomon(?),Antonini(?),Ambrosini,Nocerino(?),Traore(?)Boateng(?),Bojan,Robinho,Emanuelson(?).
Nemojte zaboraviti vraca se Emanuelson kakav je njego status u ekipi ne znam ,dolaze Vergara Amu i Saponara
-Abate--Zapata-???????--De Sciglio-
-----Montolivo---?????????---------
-???????--------------------El Shaarawy-
---------------Balotelli---------------
Takodje ne znam kakva je situacija s Boatengom pa ga zato nisam stavljao u ovu gore postavu to je to ako misle igrati 4-3-3 ,mada bi i ja vise volio 4-1-2-1-2 ili 4-2-3-1
Znaci trebaju nam tri pojacanja eventualno 4 akoplaniraju dovest LB i nemojte nesto previse ocekivat pa se kasnije razbijesnite ovo je realnost .CB 10-15 m CMF 10-20 m i LW 10-20m znaci za oko 40-50 m izdvojiti za ova tri igraca mada mi se nekako cini previse ne vjerujem da ce potrositi na ovom prelaznom roku preko 30 miliona
Klupa:
GK:Gabriel, Amelia(?)
Odbrana:Zaccardo,Bonera,Mexes,Vergar Amu,Salomon(?),Constant,Antonini(?)
Sredina:Muntari,Flamini(?),Boateng(?),Emanuelson(?),Traore(?),Cristante
Napad :Niang ,Saponara,Pazzini
Odlaze vjerovatno:Amelia(?),Salomon(?),Antonini(?),Ambrosini,Nocerino(?),Traore(?)Boateng(?),Bojan,Robinho,Emanuelson(?).
Zadnja izmjena: meho-medo, dana/u 27 maj 2013, 20:49, ukupno mijenjano 2 puta.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Dovedu li Matrija ili Boriella nek' se ubiju svi redom od Berlusconia do čistačice...
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Tesko da ce Urby ostati u Milanu 
evo nekakvo moje viđenje milana kako bi to najbolje izgledalo (uz povratak u formaciju 4-3-1-2):
-De Sciglio--Zapata-OGBONNA--???????-
-----Montolivo---STROOTMAN------
--------------ERIKSEN--------------
-------Balotelli--El Shaarawy-------
Klupa:
amelia, gabriel, mexes, vergara, bonnera, abate, constant, flamini, muntari, poli, cristante, pazzini, niang, saponara.
Dolasci:
Ogbonnina cijena se krece oko 10-15 miljuna eura međutim mogao bi nas ćelo tu nesto smotati posto su iz torina zainteresirani za salamona, nocerina i gabriela.
lijevi bek- trenutno nemam ni jednoga dobrog lijevog beka na umu a da je slobodan za prodaju i da mu je cijena pristojna (pri tom mislim na nekih 10-ak miljuna eura)
Strootman- dalo bi ga se kupit za 15 miljuna ako van bommel pomogne sto se tice toga
Eriksen- buduci da mu ugovor istice 2014. godine nemoze se za njega platiti punu cijenu ja ga s tim ugovorom do 2014. procijenjujem na nekih 15 miljuna.
Poli- 3 miljuna + fossati kojeg sampdoria trazi.
Odlasci:
yepes -
salamon - 3 miljuna
didac vila - 3 miljuna
antonini - 2 miljuna
zaccardo - 2 m
taiwo - 2 m
ambrosini -
nocerino - 6-7 miljuna
traore - 1m
boateng - 15 m
emanuelson - 5 m
robinho - 7m
krkic -
kad sve zbrojimo prihodi bi bili nekih 45 miljuna dok rashodi nebi bili puno veći. prodaja tog viska igraca omogucila bi nam kupnju novih ali kvalitetnih (zamjena kvanititete za kvalitetu) i jos bi se dodatno ustedjelo na plaćama.
evo to je moje osobno misljenje sad dali se vi slazete samnom ili ne na vama je ali maštati nije zabranjeno.....
-De Sciglio--Zapata-OGBONNA--???????-
-----Montolivo---STROOTMAN------
--------------ERIKSEN--------------
-------Balotelli--El Shaarawy-------
Klupa:
amelia, gabriel, mexes, vergara, bonnera, abate, constant, flamini, muntari, poli, cristante, pazzini, niang, saponara.
Dolasci:
Ogbonnina cijena se krece oko 10-15 miljuna eura međutim mogao bi nas ćelo tu nesto smotati posto su iz torina zainteresirani za salamona, nocerina i gabriela.
lijevi bek- trenutno nemam ni jednoga dobrog lijevog beka na umu a da je slobodan za prodaju i da mu je cijena pristojna (pri tom mislim na nekih 10-ak miljuna eura)
Strootman- dalo bi ga se kupit za 15 miljuna ako van bommel pomogne sto se tice toga
Eriksen- buduci da mu ugovor istice 2014. godine nemoze se za njega platiti punu cijenu ja ga s tim ugovorom do 2014. procijenjujem na nekih 15 miljuna.
Poli- 3 miljuna + fossati kojeg sampdoria trazi.
Odlasci:
yepes -
salamon - 3 miljuna
didac vila - 3 miljuna
antonini - 2 miljuna
zaccardo - 2 m
taiwo - 2 m
ambrosini -
nocerino - 6-7 miljuna
traore - 1m
boateng - 15 m
emanuelson - 5 m
robinho - 7m
krkic -
kad sve zbrojimo prihodi bi bili nekih 45 miljuna dok rashodi nebi bili puno veći. prodaja tog viska igraca omogucila bi nam kupnju novih ali kvalitetnih (zamjena kvanititete za kvalitetu) i jos bi se dodatno ustedjelo na plaćama.
evo to je moje osobno misljenje sad dali se vi slazete samnom ili ne na vama je ali maštati nije zabranjeno.....
Il Milan pensa a De Ceglie
Ovo je za ono što ste nam htjeli Boneru uvalit'.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Da ,da i ja sam sada to nesto citao o interesovanju Milana za De CegliaPogba je napisao/la:Il Milan pensa a De Ceglie
Ovo je za ono što ste nam htjeli Boneru uvalit'.![]()
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
kod nas pravo kao ono "zelje i pozdravi"..Eriksen,Stroorman,Lavezzi i slične igrače nema sanse da vidimo u Milanu. Plafon su Poli, Cerci i svi ostali ispod prosječni igrači. Najgora stvar je praksa dovodjenja pred kraj priprema, sto je stvarno ne ozbiljno.
I ovo oko Allegrija je smjesno. Ako će dobiti nogu,to je trebalo biti već odradjeno. U ovoj situaciji se da vidjeti da je bas bez muda. Drze ga u ne izvjesnosti kao konja.
I ovo oko Allegrija je smjesno. Ako će dobiti nogu,to je trebalo biti već odradjeno. U ovoj situaciji se da vidjeti da je bas bez muda. Drze ga u ne izvjesnosti kao konja.
Hehehe pa De Ceglie je Zambrottta za Antoninija,Constanta,Taiwa..tako da je to ipak napredak za nas. Jad i čemerPogba je napisao/la:Il Milan pensa a De Ceglie
Odluku o tome da li ce Allegri ostati trener , najvjerovatnije cemo znati u Cetvrtak. 
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- EnzoFerrari
- Kontakt:
Trolota se ne da zajebavat.Pogba je napisao/la:Il Milan pensa a De Ceglie
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★
Rossi come il fuoco..Neri come la vostra paura..
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
Gullit: "At Milan 11 of us would practice against only the 4 defenders and we still couldn't score a goal."
- muha milanez
- Kontakt:
Alegri i definitivno odlazi!
Maks Alegri odlazi iz Milana. Sastanak sa Berluskonijem koji je bio zakazan za četvrtak je otkazan, a misija Galijanija nije uspela.
Vlasnik "Rosonera" ne želi da promeni odluku i Alegriju ponudi novi ugovor, pa će kako sada stvari stoje trener i klub sutra ili u sredu dogovoriti raskid saradnje.
Et kao sto smo i ocekivali, koliko je samo trajalo ovo sve. Koliko ce trajat dok izaberu novog trenera
Sto prije to bolje, valjda nece Sedorfa ili Inzagija, dajte nam iskusnog covjeka.
Maks Alegri odlazi iz Milana. Sastanak sa Berluskonijem koji je bio zakazan za četvrtak je otkazan, a misija Galijanija nije uspela.
Vlasnik "Rosonera" ne želi da promeni odluku i Alegriju ponudi novi ugovor, pa će kako sada stvari stoje trener i klub sutra ili u sredu dogovoriti raskid saradnje.
Et kao sto smo i ocekivali, koliko je samo trajalo ovo sve. Koliko ce trajat dok izaberu novog trenera
Sto prije to bolje, valjda nece Sedorfa ili Inzagija, dajte nam iskusnog covjeka.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ukoliko Max ode, ne znam stvarno šta očekivati od Milana. Mislim da je ovo apsolutno velika greška i ne vidim ko to može bolje predvoditi Milan u narednoj sezoni.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
Moze Prandelli, koji je najbolji trener Italije u ovom momentu. Ali, nazalost po Milan, on je slobodan tek od 2014.
Dakle, jos jedna stagione delusionale.
Dakle, jos jedna stagione delusionale.
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Pa da i mislio sam na ove relano dostupne trenere, Prandelli ili bilo koji jači stučnjak to nije. Kontam Seedorf će biti prvi izbor...
Nije baš zgodno nešto sad prognozirati, jer je sezona tek završila, ali Bgm teško će ovakav Milan nešto više moći uraditi.
Nije baš zgodno nešto sad prognozirati, jer je sezona tek završila, ali Bgm teško će ovakav Milan nešto više moći uraditi.
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
ako ode MISTER, ja vjerujem da ce ga zamijeniti Donadoni 
De ujedi se za jezik
Šta je sa Rajkardom?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Ma odakle izvlacite te informacije, ja dok ne procitam oficijalnu vijest ne vjerujem ni u sta
Mada je sve izvjesnije da mu se blizi kraj. Po meni kardinalna greska, jos ako odluce staviti Seedorfa na klupu to ce biti s konja na magarca, ako ikako moze gore od ovoga trenutno.
I ja sam za Prandellija, bilo je odredjenih prica u vezi njega prije, definitivno ga treba ganjati poslije SP.
A vidim spominje se i Ancelotti mada sumnjam da bi on dosao u ovakav tim jer to povlaci i dodatne troskove, nece covjek sigurno trenirati pola flopina iz tima i jos tolerirati pojacanja aka Honda, Cerci itd.
( a cele vise od toga i ne mogu ponuditi ).
A nista, na kraju nam ostaje Allegri majka
kad se covjek digao iz govana sa onom ekipom, dajte mu jos jednu priliku. Ali da mozemo samo sanjati neki veci uspjeh sa njim, to stoji i svjesni smo toga.
Mada je sve izvjesnije da mu se blizi kraj. Po meni kardinalna greska, jos ako odluce staviti Seedorfa na klupu to ce biti s konja na magarca, ako ikako moze gore od ovoga trenutno.
I ja sam za Prandellija, bilo je odredjenih prica u vezi njega prije, definitivno ga treba ganjati poslije SP.
A vidim spominje se i Ancelotti mada sumnjam da bi on dosao u ovakav tim jer to povlaci i dodatne troskove, nece covjek sigurno trenirati pola flopina iz tima i jos tolerirati pojacanja aka Honda, Cerci itd.
( a cele vise od toga i ne mogu ponuditi ).
A nista, na kraju nam ostaje Allegri majka
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Toliko, prica je previse da bi bile sve istinite ...rope11 je napisao/la:Ma odakle izvlacite te informacije, ja dok ne procitam oficijalnu vijest ne vjerujem ni u sta![]()
Ne znam koliko je istine u ovome, ali ako nista bar fino izgledaFrank Rijkaard could also become Milan's new coach, according to tomorrow's edition of Corriere dello Sport.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Trenutno korisnika/ca: rossonero85 i 0 gostiju.