FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la MortemHz » 16 dec 2016, 12:11

ultrasegamega je napisao/la:slika

slika

Kad bude izgledao ovako, kao sto je najavljeno, onda onda cemo moci reci da imamo kamp, a do tada cemo reci da imamo najbolje terene za treniranje u BiH. Nismo komsinice, hajmo biti realni. Imamo nesto sto nema niko kod nas, ali to jos uvijek nije to sto bi trebalo biti. Ali bice!
:thumbup:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 16 dec 2016, 12:45

Izgradit će se kamp. Sabura samo. Najbolje se radi u miru. :)

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 16 dec 2016, 13:53

Laki na dobrom putu da postane novi Majkl. :kafa:

Al' najluđi smo s pauzom od osam godina u po' sezone, a između sezona vako 4-5 hefti. :lol:
Samo Saraj'vo.

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 13:55

momci ja se sav ucrva cekajuci ovaj 19ti i tu skupstinu. Nadam se dobrim vjestima u vezi SDa i budzeta za transfere.

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 16 dec 2016, 13:56

Nadaj se :D
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 14:06

eto koliko su kvalitetni novinari u nasem regionu, oni cijelu pricu izveli i sve detalje a ljudi iz UEFE ni pojma nemaju o tome.

Aleksander Čeferin o Balkanskoj ligi: Nema istine u tome, UEFA nije donijela nikakvu odluku

Piše: D. B./Klix.ba
prije 1h 39 min
6 20
Već nekoliko godina se spekuliše o osnivanju Balkanske lige u kojoj bi se takmičili najbolji klubovi iz balkanskih zemalja, a jasan stav UEFA-a iznio je predsjednik Aleksander Čeferin.
Aleksander Čeferin o Balkanskoj ligi: Nema istine u tome, UEFA nije donijela nikakvu odluku
Aleksander Čeferin (Foto: EPA)
Čeferin se oglasio nakon što su se u regionalnim medijima pojavile informacije da Balkanska liga počinje 2018. godine. Čak su se tim povodom oglasili i pojedini klubovi, koji su iznijeli svoje stavove.

Međutim, u spekulacijama nema istine, kao ni planova za tzv. Balkansku ligu.

"Nema istine u tvrdnjama da će doći do formiranja Balkanske lige. U nekim člancima je navedeno da će se takva liga formirati, no, odluku o tome nije donijelo nijedno relevantno UEFA-ino tijelo. Domaća takmičenja su temelj nogometa u Evropi. Iako su transnacionalna takmičenja spomenuta u nekim slučajevima, trenutno nema konkretnih prijedloga. O takvoj ideji bi UEFA raspravljala samo ako je predlože nacionalni savezi, njihovi klubovi i lige, kao strateški razvojni projekt u nekoj od evropskih regija", jasan je bio Čeferin.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/aleksa ... /161216057

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 16 dec 2016, 14:31

v0zdra je napisao/la:eto koliko su kvalitetni novinari u nasem regionu, oni cijelu pricu izveli i sve detalje a ljudi iz UEFE ni pojma nemaju o tome.

Piše: D. B./Klix.ba
prije 1h 39 min
6 20
Već nekoliko godina se spekuliše o osnivanju Balkanske lige u kojoj bi se takmičili najbolji klubovi iz balkanskih zemalja, a jasan stav UEFA-a iznio je predsjednik Aleksander Čeferin.
Aleksander Čeferin (Foto: EPA)
Čeferin se oglasio nakon što su se u regionalnim medijima pojavile informacije da Balkanska liga počinje 2018. godine. Čak su se tim povodom oglasili i pojedini klubovi, koji su iznijeli svoje stavove.

Međutim, u spekulacijama nema istine, kao ni planova za tzv. Balkansku ligu.

"Nema istine u tvrdnjama da će doći do formiranja Balkanske lige. U nekim člancima je navedeno da će se takva liga formirati, no, odluku o tome nije donijelo nijedno relevantno UEFA-ino tijelo. Domaća takmičenja su temelj nogometa u Evropi. Iako su transnacionalna takmičenja spomenuta u nekim slučajevima, trenutno nema konkretnih prijedloga. O takvoj ideji bi UEFA raspravljala samo ako je predlože nacionalni savezi, njihovi klubovi i lige, kao strateški razvojni projekt u nekoj od evropskih regija", jasan je bio Čeferin.

http://www.klix.ba/sport/nogomet/aleksa ... /161216057
Tako i treba :opaopa:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 16 dec 2016, 14:37

Capodecina je napisao/la:
belosevic28 je napisao/la:Ja vas stvarno nekad ne shvatam. Pa nismo susjedi pa da imamo svi jednako misljenje. Ja razumijem i ove sto su nezadovoljni, i ove sto nisu. A razlog je jednostavan, a to je da je istina negdje na sredini.
Mi jednostavno moramo biti zadovoljni cinjenicom da imamo klub bez dugova, da smo finansijski stabilni, da se kamp polako gradi (mozda ne najavljem intenzitetom, ali Boze moj), da u Akademiju dolaze najtalentovaniji djecaci iz cijele BiH...
Isto tako ne mozemo i ne smijemo biti zadovoljni samo ovim. OK, ''stali smo na noge'' i to je divno, ali mi zelimo jos. Zelimo da se uredi sportski segment, da se isprave greske iz proslosti, da se osvajaju titule, da se Evropa podrazumijeva, svake sezone, bez izuzetka... Mukotrpan je to proces ali mi imamo zdrave temelje za to, i moramo to iskoristiti.
Zato nije niko ko prigovara pljuvac, nego je neko ko zelji bolje, vise nasem klubu. S druge strane ko je zadovoljan ovim, nije placenik, dupelizac nekoga iz Uprave, nego mozda neko ko je vise saburli, ko je skromniji.
Ja sam uvjeren da NIKO ali NIKO od nas ne pise ovdje , ne nervira se jer mrzi Sarajevo. Upravo uprotno, svi nasem klubu zelimo dobro i bilo bi pozeljno da ne vrijedjamo jedni druge. Hvala Bogu da imamo razlicita misljena, pa forum i sluzi za razmjenu istih...

Halalite na duzem postu, morao sam.
divi Belog što ga je dobrila spucala, pa ulovio trenutak inspiracije da podijeli na forumu, haha. Dobar, dobar...
sat na ruci, košulja, cipele, odelo... Švabija burazeru, nema labavo, samo 200 na sat. Znam, sve znam...

Što se tiče sadržaja posta, pa sad, ne bih da kvarim furku i dobro raspoloženje, jer moglo bi se tu diskutovati... ali,
ono što je najvažnije u svemu tome jeste da si poentirao i to svakako treba pozdraviti.
Uživaj...
Ne kontam svrhu tvog posta :o Nit sam iz Svabije nit me sta ''spucalo'' samo pokusavam normalno diskutovati za razliku od tvojih pubertetskih fazona na koje vise necu odgovarati. Pozz ;)
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 16 dec 2016, 15:15

Ja se prvo nadam Slavisi a onda neka ide sve po redu, kako i treba.

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 15:24

kengur je napisao/la:Ja se prvo nadam Slavisi a onda neka ide sve po redu, kako i treba.
:salut: i ja isto, samo se nadam da se ne uvali neki tip kao sto je bio selimovic, bankar, pojma nema o sportu, nama ne treba gospoda, treba covjek sa fudbalskim mozgom koji ima korijene u FKS.

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 15:37

BORDO ARENA:

slika
slika
slika
slika
slika

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 dec 2016, 15:39

Postavi nam i Mercedes arenu..
Bahati, bahati Željkan!
1946

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 16 dec 2016, 15:41

v0zdra je napisao/la:BORDO ARENA:

slika
slika
slika
slika
slika
Briši ovo, ubačeni elementu.
SARAJEVO

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 15:43

joker90 je napisao/la:Postavi nam i Mercedes arenu..
Znam da nije uopste realno ali reko da imamo o cemu pricati. kaze covjek za 30mil se moze ovo izgraditi, taj koji je fradio ATT.
fico je napisao/la: Briši ovo, ubačeni elementu.
O cemu ti bogati? daj brisi.
Zadnja izmjena: v0zdra, dana/u 16 dec 2016, 15:45, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 dec 2016, 15:44

v0zdra je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Postavi nam i Mercedes arenu..
Znam da nije uopste realno ali reko da imamo o cemu pricati. kaze covjek za 30mil se moze ovo izgraditi, taj koji je fradio ATT.
Nisi providan sreca! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 15:45

ne kontam izvini....

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 dec 2016, 15:49

v0zdra je napisao/la:BORDO ARENA:

slika
slika
slika
slika
slika
Kad mi budemo imali ovakav stadion, Bayern će na Veneri igrat ligu a na Merkuru Ligu šampiona. Vratimo se u realnost, živimo u Bosni. Što se Koševa tiče ja bih bio zadovoljan s kvalitetnim travnjakom, znači da lopta od tačke A do tačke B ide pravolinijski a ne da usput opiše Velerovu krivu, i da imamo fin LED semafor.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

v0zdra
Kontakt:

Post Postao/la v0zdra » 16 dec 2016, 15:51

Dobro bi to i meni bilo, ali pogledaj, UEFA svake godina dize kriterije za europske utakmice, znaci da se mora nesto raditim ne moze se samo svake godine pricati, jer uskoro necemo moci igrati europu na AFH.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 16 dec 2016, 16:00

v0zdra je napisao/la:Dobro bi to i meni bilo, ali pogledaj, UEFA svake godina dize kriterije za europske utakmice, znaci da se mora nesto raditim ne moze se samo svake godine pricati, jer uskoro necemo moci igrati europu na AFH.
Pa kad dođe do tog, onda se možda i počne radit, da se odradi minimalac za ispunjavanje uslova. Mada, koliko će se grad htjet' žrtvovat za to, pogotovo zato što nas Evropa zna i preskočit, a susjedi sad mogu igrat na Grbavici. Najsretniji bih bio da Tan sredi prenosivi travnati tepih, i uknjiži na klub, jer ne vrijedi sređivat travu i onda pustit Bosnu Semu da igra, il' dovest Merlina da izrovi sve. Al' ne bi trebalo da to bude prioritet, daj da dovedemo pojačanja, da se izborimo za trofeje, da namaknemo kakvih para, onda ćemo mislit na infrastrukturu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 16 dec 2016, 16:02

hahahaaahhaahahah
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 42 gosta.