Siguran sam u to da ćete se predstaviti u finom svjetlu.

Siguran sam u to da ćete se predstaviti u finom svjetlu.
Sprema se spektakl
Šta je Nodi, ispratiš prijateljske utakmice samo kada Sarajevo izgubi?
U pravu si, samo 387 ništa ovo uvozno. Pozdravljam odluku. Skromno, u krugu porodice.
Iskreno danas najljepsa vijest da se vrati bar neki bivsi velikan bh fudbala . Naravno opet ce trebati par godina ali su na dobrom putu . Radije bih da gledam celik iako ih ne volim kao klub ali opet vise volim da su oni u ligi nego rudar prijedor , gosk , posusje itd.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:41Cestitke svim navijacima Celika na odblokiranom racunu. Nadam se da slijede ljepsi dani, da se vratite u Premier ligu, a velez da ispadne u prvu ligu federacije. Cisto zbog neke ravnoteze u univerzumu i malo promjene
Pratio 2:0 ste pobjediliHordasOdMalena je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:51Šta je Nodi, ispratiš prijateljske utakmice samo kada Sarajevo izgubi?![]()
Željezničar je za umjetnike, a fks je za tiktokere
Od nemoći Nodi, djecu nam tuku.NoDi80 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:56Pratio 2:0 ste pobjediliHordasOdMalena je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:51Šta je Nodi, ispratiš prijateljske utakmice samo kada Sarajevo izgubi?![]()
Dobro za vas da se malo uzdrmate do europe
Nije mi samo jasno kako svake pripreme izbije tuca na vasim utakmicama
Na osnovu cega si ti zakljucio da ce njegova publika poceti navijati za Sarajevo, Hajduk ili bilo koji klub koji se pojavi u njegovom videu? Spid se pojavi i hop sad ce prosjecni desetogodisnjak iz SAD, Japana, Malezije ili Tadzikistana poceti navijati za Sarajevo. To je srecom vrlo dubokoumno razmisljanje.Virtu4l je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:46nastrojeni21 je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:38Pusti se prazne demagogije i prosipanja iz supljeg u prazno, nego odgovori na pitanje ako vec imas neko misljenje o tome.
Upravo sam ti odgovorio, da plitko razmišljaš.
Konkretan dobitak je mnogo djece koja će početi navijati za taj klub, jer su njegova publika uglavnom djeca. Destine miliona ljudi će po prvi put čuti za taj klub, reach koji on ima je ogroman.
Sad ti meni odgovori koju korist ima recimo gigant Oracle od 8 milijardi dolara godišnje koje pumpaju u marketing? Njihovi klijenti nisu "obični ljudi", pa je to bacanje para, je li tako?
Virtu4l je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:46
Konkretan dobitak je mnogo djece koja će početi navijati za taj klub, jer su njegova publika uglavnom djeca. Destine miliona ljudi će po prvi put čuti za taj klub, reach koji on ima je ogroman.
Sad ti meni odgovori koju korist ima recimo gigant Oracle od 8 milijardi dolara godišnje koje pumpaju u marketing? Njihovi klijenti nisu "obični ljudi", pa je to bacanje para, je li tako?
Švrakino se ne šalje,nego su njemu trebali kao domaćinu da se obrate mailom i pitaju da li bi imao volje da utroši svoje dragocijeno vrijeme i da im pokaže grad i kanton... Zaista greška velika da su se obratili likovima koji veze nemaju sa Sarajevom,čaršijom i mahalom.
Ma oni su i trazili tako budale kao i on da budu s njima, ali losa organizacija skroz.KONTRASVIH je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:10Virtu4l je napisao/la: ↑09 jul 2025, 20:46
Bio sam za to da bilo ko iz kluba dodje do njega jer je mali hodajuca mega promocija, al evo koliko vidim oni su u tome uspjeli. Nisam popratio sve danas, al ovo sto sam mogao vidjeti opcenito je velika blamaza.
Toliko mogucnosti, a promocija brutalno lose odradjena. Doveli ga u sred Bascarsije, u uske ulicice gdje ga je vec cekala masa djece, guzva, haos bez ikakvog koncepta ni prostora da ista ispadne kako treba.
Umjesto da su iskoristili priliku da bar eto predstave bosansku kuhinju i nesto autohotno, nesto po cemu smo poznati, oni sve sveli na mantije i hodanje po carsiji bez reda i smisla.
I na sve to, glavni domacini ova seljacina iz Visokog i ganci iz Zivinica. Bez stava, bez kulture, bez ikakvog pojma sta predstavljaju. Horor i velika blamaza za Sarajevo.
Trebali smo poslati svrakino umjesto ovih nesretnika![]()
Složit ćemo se oko toga da je blamaža. Baš me stid bilo vidjeti da se momak izgubio, konta došao medju Zulu plemena ili je startala apokalipsa zombija.rishovski je napisao/la: ↑09 jul 2025, 21:16Švrakino se ne šalje,nego su njemu trebali kao domaćinu da se obrate mailom i pitaju da li bi imao volje da utroši svoje dragocijeno vrijeme i da im pokaže grad i kanton... Zaista greška velika da su se obratili likovima koji veze nemaju sa Sarajevom,čaršijom i mahalom.
Tako je. Nije prvi put da vas spominju.Antesportas9AP je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:17
Ozbiljni mediji pisu o ozbiljnim igracima i klubovima.![]()
ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:23Tako je. Nije prvi put da vas spominju.Antesportas9AP je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:17
Ozbiljni mediji pisu o ozbiljnim igracima i klubovima.![]()
ostalo 584 ulaznice a prodali 96% znaci da je kapacitet stadiona 14600
Pa to ti je sve do onih stepenica sto se ne vide izmedju juga i zapada, od njih varirajurisicduska je napisao/la: ↑09 jul 2025, 22:36ostalo 584 ulaznice a prodali 96% znaci da je kapacitet stadiona 14600
Neki dan ostale 867 ulaznica a prodali 94% dakle kapacitet varira iz dana u dan taj dan je iznosio 14450
Prije toga im je ostalo 1327 ulaznica a prodali 89% sto bi značilo da je tad kapacitet stadiona iznosio 12064
Sve u svemu biće između 10 i 150.000 ljudi