BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Irska (Baraž)
Ma samo da ga ne primimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ako ga primimo možemo se 'ebatVirtu4l je napisao/la:Ma samo da ga ne primimo.

"We need to suffer. And we need to fight."
Najbolja stvar koja nam se desila je da nemamo povreda i da je forma naših igraca veoma dobra.
Što se tiče Irske, šanse da se Long oporavi su minimalne, opet nije bio ni na klupi, tako da nam je to jedna briga manje. Murphy je jučer postigao het trik za Ipswich, tako da će vrlo vjerovatno on početi utakmicu. Iskeno se nadam da neće baš protiv nas zabiti prvi gol za reprezentaciju.
Druga opcija je Doyle, i on je već omatorio, stvarno trebamo biti pehovi pa da nam ovi bez Longa zabiju gol. Ako ga primimo, to će vjerovatno biti glavom, tu su najopasniji.
Druga opcija je Doyle, i on je već omatorio, stvarno trebamo biti pehovi pa da nam ovi bez Longa zabiju gol. Ako ga primimo, to će vjerovatno biti glavom, tu su najopasniji.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Goalgetter
- Kontakt:
McLaren hoce da postede Elliota za utakmice baraza. Ali nema sanse da na to O'Neill pristane.
E yebo ga ti @Captain4 , pa ako ga primimo onda smo ´ebani , a ne da se mozemoCaptain4 je napisao/la:Ako ga primimo možemo se 'ebatVirtu4l je napisao/la:Ma samo da ga ne primimo.

Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
ko koga sad ovdje ebe
- Goalgetter
- Kontakt:
Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.
Kad ce se znati ko od naših otpada?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.
#15.10.2013 !!!
#Digni se iz pepela ,kao stoput do sada,
sad s mirisom ljiljana,ljubavi moja!!!
#Sjaji, sjaji Bosanski Dijamantu!!! # Edin Dzeko.
- Goalgetter
- Kontakt:
Sutra/prekosutra ja mislim.edoo3 je napisao/la:Kad ce se znati ko od naših otpada?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.
Valjda ce onom ko otpada biti javljeno da ne dolazi na okupljanje. Glupo bi bilo da igrac dodje i ovaj mu kaze da otpada. Eh vidjeo sam danas na fejsu status Hajrovica sa aerodroma da ceka let za BiH. Znaci on sigurno nece otpasti.Goalgetter je napisao/la:Sutra/prekosutra ja mislim.edoo3 je napisao/la:Kad ce se znati ko od naših otpada?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Skratio spisak na 30 igraca. Pa koliko mu je bio siroki?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.

Ja ne vejreujem u te silne povrede, meni to vise lici na neke igrice, jer je veliki ulog u pitanju.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Pozvao lik sve igrače koji se bilo kako povezuju sa Irskom, 39 igračaemir79 je napisao/la:Skratio spisak na 30 igraca. Pa koliko mu je bio siroki?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ne vejreujem u te silne povrede, meni to vise lici na neke igrice, jer je veliki ulog u pitanju.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- Goalgetter
- Kontakt:
39.emir79 je napisao/la:Skratio spisak na 30 igraca. Pa koliko mu je bio siroki?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma mulja se ovdje malo

Ko li ce od nasih otpasti ? 

#15.10.2013 !!!
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zavisi kako ce biti spremni na treninzima i hoce li biti nedaj boze povreda. Po mom misljenju: Anicic, Grahovac, Krunic, Hodzic(Zec)edoo3 je napisao/la:Ko li ce od nasih otpasti ?
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
JavierBosnia je napisao/la:Zavisi kako ce biti spremni na treninzima i hoce li biti nedaj boze povreda. Po mom misljenju: Anicic, Grahovac, Krunic, Hodzic(Zec)edoo3 je napisao/la:Ko li ce od nasih otpasti ?
Tako sam i ja mislio, s tim da msm da Hodzic nece otpasti , nesto mi govori

#15.10.2013 !!!
39 igraca
, e to je taj selektor koji nama fali, garat mu ne bi nasli zamjerku sto je nekog izostavio, ili?

Pozvao cijeli Siroki Brijeg.emir79 je napisao/la:Skratio spisak na 30 igraca. Pa koliko mu je bio siroki?Goalgetter je napisao/la:Irski selektor skratio spisak na 30 igraca, O'Shea i Long ostali na spisku.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Slazem se oko ovih marifetluka kad su u pitanju povrede, sto je najgore nasi mediji stalno prenose o nekakvim povredama i kako su oslabljeni. Povrijedi se njihov tridesetdeveti igrac, a nasi mediji prenesu kao da je neko od njihova 2-3 glavna igraca.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Baraž velika tekma, mora se uz novi šal na nju.
25 KM detalji na pm. Sretno Zmajevi!
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56B3491B

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... e=56B3491B