2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Hofer-igrac koji je odabran u kucu slavnih
Scorer-igrac koji na najvise nacina trpa poene, hint durant
Ring chaser- igrac koji igra samo kosarku da bi uzeo titulu
Bandwagoner- epi, brokula
Scorer-igrac koji na najvise nacina trpa poene, hint durant
Ring chaser- igrac koji igra samo kosarku da bi uzeo titulu
Bandwagoner- epi, brokula
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ili ti ga skraćeno Letardsljivo je napisao/la:Predugo je pisati simpatizer LeBron Jamesalet3 je napisao/la:... bandwagoner...
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Kako god, hats off(pardon, kapa dolje) momku, kako nas je rutinski preusmjerio sa glavne teme.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Još se pišu one njihove doskočice - rolf, omg, lol....sjooo da je Tito živ, tucali bi kamenje po golom otoku.harden je napisao/la:Logično... Ne znam šta je problem s korištenjem takvih izraza, eto naš jezik će propastilet3 je napisao/la:Kad citaš ovu temu, to konstantno izljecu rijeci poput Hofer, bandwagoner, scorer, ring chaser....šta ima rođeni englezibravo
tako se njeguje čistota jezika. Za 5 godina vas ni bog nece razumjeti.
Ovaj narod je otišao u 3 PM i boli ga q za to.
Jenki nikad nece koristiti bosanske rijeci, nikad...uvijek ce pisati enjoy ili pleasure, ali nikad mu nece pasti na pamet da napiše merak.
Ma kakvo skretanje sa teme.
GSW propucao LBJ njegovim oružjem, hvala 2010 g.
GSW propucao LBJ njegovim oružjem, hvala 2010 g.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
Ovo je novina. Dosad se nije o jeziku raspravljalo ovdje. Uzdizemo se kulturno i duhovno s godinama.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Nisam ni rekao da si zbog dresa.[/quote]gaston je napisao/la:filip13 je napisao/la:Evo ja ti kao moderator kažem da bi se dalo diskutovati o tome.gaston je napisao/la:
navijam i ja za spurse,sta sad,i ja poremecen?
to što si moderator nista ne znaci,nisu valjda svi koji navijajiu za spurse poremevceni zbog bowenowog dresa
pa trebao si s razumijevanjem procitati sta sam napisao,bar probati
Donnie Darko je napisao/la:HOF = član kuće slavnih - ČKS, eto od sad pišemo čksS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa nađi nam ti izraze na našem jeziku da ih koristimo?
bandwagonner = čovjek koji navija za ekipu samo zato jer je dobra - ČKNZESZJJD, skrećeno čkn
ring chaser = tragač za prstenjem, TZP
et, da ne bi unistili bosanski jezik, izmislio sam bosanski nba slang
ups napisah slang, mislio sam zargon
Ja znam da se za ovo Letardosi,Rosetardosi,Kobetardosi prije dobijali banovi,a vidim sad i moderatori poceli koristiti slicne izraze,samo naprijedrio_Ferdy88 je napisao/la:Ili ti ga skraćeno Letardsljivo je napisao/la:Predugo je pisati simpatizer LeBron Jamesalet3 je napisao/la:... bandwagoner...
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
To je to hahahahaNEZALAGANJE je napisao/la:Ma debil klasicni.Ne zna smisljene recenice napisati i ono nekog naziva imenima,pas mu mater je.bo pa se ovakav okotio.Lillard je napisao/la: Ma ja, zato ti ovo peti profil![]()
Ocekujem i pp slicnog sadržaja sad kad si se opustio
To se obrati aci veze nema sa ovim, nego sa temom zelje kad se vec pravis pametanLillard je napisao/la:Ma ja, zato ti ovo peti profilAzpi je napisao/la:Hahahahahahha pa tako pokazi svoje pravo lice, i nemojte ga banovati da vidim kako se koprcaNEZALAGANJE je napisao/la: E onda cu ti ponoviti....Je.bo ti jado komplet familiju,jesi cuo!?Pi.cka ti materina ona bezobrazna balava!Nemoj da bi me vise slucajno citirao,je.bo ti pas mater!![]()
I ti fol godina imas![]()
Ne brini necu tebi nista ja psovati na taj nivo se ne spustam![]()
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
da,osim ako mu se ta osoba nesto nije licno zamjerilaDonnie Darko je napisao/la:Zeljeti nekome povredu ce uvijek biti bolesno i poremeceno.
Cinjenice.
Btw za bandwagoner vec postoji moj patent bandvagina, al mozemo promijeniti u grupna vagina.Donnie Darko je napisao/la:HOF = član kuće slavnih - ČKS, eto od sad pišemo čksS-Y-L-A-R je napisao/la:Pa nađi nam ti izraze na našem jeziku da ih koristimo?
bandwagonner = čovjek koji navija za ekipu samo zato jer je dobra - ČKNZESZJJD, skrećeno čkn
ring chaser = tragač za prstenjem, TZP
et, da ne bi unistili bosanski jezik, izmislio sam bosanski nba slang
ups napisah slang, mislio sam zargon
Posto mandrletu smetaju strani izrazi mislim i da rock and roll treba biti stijena i kotrljanje ubuduce. Cudi me da je Tito to dozvolio u svoje doba. Bice da su ga ucijenili Jenkiji.
- Donnie Darko
- Kontakt:
- Šteta što LeBron nije otišao u Philadelphiu, jer bi blok i okretanje njega i Embiida bilo bolesno.
- Ben Simmons je hodajuća razlika u visini.
- Ben Simmons nije pravi igrač u svojoj prvoj sezoni.
- Jamal Crawford ima najbolji yebacki pitez u kojem brzo prebaciš loptu u drugu ruku nekad kroz noge i pravac kretanja u ligi.
- Očekujem da se odradi neki potpis i razmjena sa Lakersima.
Ovako od sad pišemo.
- Jamal Crawford ima najbolji yebacki pitez u kojem brzo prebaciš loptu u drugu ruku nekad kroz noge i pravac kretanja u ligi.
Ovako od sad pišemo.
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 03 jul 2018, 14:38, ukupno mijenjano 2 puta.
Za sve je kriv Steph Curry. Odigrati onako bolesno 2 MVP sezone dok godisnje primas kao Mirza Teletovic je brutalno 
Tema na vrhuncu. 
za sve sudionike.
Dribling? Prevod molicu!Donnie Darko je napisao/la:- Šteta što LeBron nije otišao u Philadelphiu, jer bi blok i okretanje njega i Embiida bilo bolesno.
- Jamal Crawford ima najbolji dribling u kojem brzo prebaciš loptu u drugu ruku nekad kroz noge i pravac kretanja u ligi.
Ovako od sad pišemo.
- Donnie Darko
- Kontakt:
uh **** ti, tito izviniKawhi je napisao/la:Dribling? Prevod molicu!Donnie Darko je napisao/la:- Šteta što LeBron nije otišao u Philadelphiu, jer bi blok i okretanje njega i Embiida bilo bolesno.
- Jamal Crawford ima najbolji dribling u kojem brzo prebaciš loptu u drugu ruku nekad kroz noge i pravac kretanja u ligi.
Ovako od sad pišemo.
ispravio sam post
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 03 jul 2018, 14:38, ukupno mijenjano 1 put.
tek mi je sad krivo sto LBJ ne odabra Philu i jos dofuraju Kiwija pa ko ziv ko mrtav kuknjava
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bio bi dobar post da nisi napisao MVP. Nadam se da će mod reagovati i kazniti te.SF6 je napisao/la:Za sve je kriv Steph Curry. Odigrati onako bolesno 2 MVP sezone dok godisnje primas kao Mirza Teletovic je brutalno
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kakvo skretanje teme sa egzistencijalnih pitanja "Zašto druge osobe (košarkaši) nešto biraju što se meni ne sviđa?"... stani, ili je to isto?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.