Čini se kao da zna lopte, sigurno je dobro brz.
Morat će se pogledat koji meč.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Čini se kao da zna lopte, sigurno je dobro brz.
Kako smo tanki kad imamo Gazibegovića i Dedića?bordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:16Halid Šabanovic 90 min u Francuskoj vec drugu utakmicu. To je za respekt i poziv u A selekciju, a tanki smo na desnom beku.
Mora se pozvati. Bolji je od Gazi-bega.MoodyHank je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:30Kako smo tanki kad imamo Gazibegovića i Dedića?bordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:16Halid Šabanovic 90 min u Francuskoj vec drugu utakmicu. To je za respekt i poziv u A selekciju, a tanki smo na desnom beku.
Samo si do pola u pravu. Nista bolji sigurno nisu od gore nabrojanih, ali zato gori i to puno gori sigurno jesu. Meni bi smetalo da ta trojica iz Premijer lige koju si nabrojao zaigraju za reprezentaciju. Cirkus jesmo, ali nismo bas tolikiRaZuti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:22evo gledam napadače striktno za reprezentaciju... i ja ne znam šta mi imamo. Dzeko, Demirovic, Prevljak, Koljić i Kodro... a šta poslije ovih? Da očekujemo Jovu Lukića, Hamzu Čatakovića, Nardina Mulahusejnovića i sličnih da igraju za reprezentaciju? Ne smetaju oni meni da se zna, ali nisu oni, po meni, ništa ni bolji ni gori od gore navedenih, izuzev Džeke koji je svjetska klasa.
Kahvić i Čuić imaju isto ali do kad, i hoće li igrati za nas?
Dobro ali ko onda drugi.... to je pitanjeizdzezveubrazil je napisao/la: ↑15 avg 2022, 01:49Samo si do pola u pravu. Nista bolji sigurno nisu od gore nabrojanih, ali zato gori i to puno gori sigurno jesu. Meni bi smetalo da ta trojica iz Premijer lige koju si nabrojao zaigraju za reprezentaciju. Cirkus jesmo, ali nismo bas tolikiRaZuti je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:22evo gledam napadače striktno za reprezentaciju... i ja ne znam šta mi imamo. Dzeko, Demirovic, Prevljak, Koljić i Kodro... a šta poslije ovih? Da očekujemo Jovu Lukića, Hamzu Čatakovića, Nardina Mulahusejnovića i sličnih da igraju za reprezentaciju? Ne smetaju oni meni da se zna, ali nisu oni, po meni, ništa ni bolji ni gori od gore navedenih, izuzev Džeke koji je svjetska klasa.
Kahvić i Čuić imaju isto ali do kad, i hoće li igrati za nas?![]()
Bolji je u univerzumu u kojem njegov otac pravi selekciju igrača ili možda pristrasni navijači Sarajeva.ArtVandelay je napisao/la: ↑14 avg 2022, 23:49Mora se pozvati. Bolji je od Gazi-bega.MoodyHank je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:30Kako smo tanki kad imamo Gazibegovića i Dedića?bordobijeli je napisao/la: ↑14 avg 2022, 22:16Halid Šabanovic 90 min u Francuskoj vec drugu utakmicu. To je za respekt i poziv u A selekciju, a tanki smo na desnom beku.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 18 gostiju.