Prije dvije sezone ovdje ko se to usudio napisati, bio bi maksimalno popljuvan.
Nažalost, bio sam jedan od rijetkih popljuvanih, koji je pisao da nije za velike klubove.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Freiburg teško, ozbiljna konkurencija. Leipzig još teže, kupili 2 desna beka u zadnjih 12 mjeseci.
Ma te sam klubove naveo onako jer ce igrati i Evropu iducu sezonu. Nepratim im transfer politiku.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:12Freiburg teško, ozbiljna konkurencija. Leipzig još teže, kupili 2 desna beka u zadnjih 12 mjeseci.
Sad napisah tamo, Bologna, Villareal, Eintracht... ni Betis ti nije loša ideja. Al turska![]()
![]()
![]()
Ma ne mislim da je zaslužio Man Utd i slične. Pogotovo neće igrati ispred Dalota i Mazraouija. Na stranu što im je klupska politika raspad sistema. Kad nije prošlo ljeto poslije onolikog hajpa, neće sigurno ni sad sa 300 minuta u francuskoj.Lavcina je napisao/la: ↑08 jun 2025, 18:15Ma te sam klubove naveo onako jer ce igrati i Evropu iducu sezonu. Nepratim im transfer politiku.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑08 jun 2025, 17:12Freiburg teško, ozbiljna konkurencija. Leipzig još teže, kupili 2 desna beka u zadnjih 12 mjeseci.
Sad napisah tamo, Bologna, Villareal, Eintracht... ni Betis ti nije loša ideja. Al turska![]()
![]()
![]()
Eto mozda moze i Serie A Atalanta recimo. Uglavnom klubovi koji gaje napadacki stil i koji vjeruju u mlade igrace.
Od velikana iz Evrope trenutno mozda al i to je tesko, ali eto ipak mozda opet, da bi mogao dobaciti do Juventusa koji ce igrati LP.
Ostali velikani poput Milana ili Uniteda mozda u ovom momentu da, ali za njegovu karijeru i nisu bas preporucljivi. Jer se ne zna ni ko pije ni ko placa tamo.
Amar ima sve predispozicije, da zaigra za najvece klubove. Probleme kod naših igraca je disciplina i radna etika. To je mnoge zaustavilo u karijeri, nadam se da njega nece.
To je to. Treba se vise posvetit sportu, a manje ostalim stvarim. Eto i potukao se sa Muharemovicem na treningu. Steta, bio je dobar momak.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.