Pa BHF JE PALIO BAKLJE U GOSTIMA U ZENICI JE NE MOGUCE UNJETI BAKLJURubikovaKocka je napisao/la: ↑20 mar 2024, 20:19Ma kakve horde, ne znam o cemu pricas. Bhf je krenuo u rusenje saveza i s prekidima utakmica, red je da to nastave i da ispoštuju. Ovaj savez se mora otjerati!
BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: BiH - Ukrajina (21. Mart 2024.)
I had a dream.

Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
- Kontakt:
Hajradinovic ce namjestiti 2-3 situacije sigurno samo da ovi napadaci budu skoncentrisani
-
- Kontakt:
dešavanja u posljednjih par mjeseci/godina mi ne daju baš optimizam za sutra, ali se nadam da ovo prolazimo 

zar i ti sine Ivane!?
Mani toga ba.

Ja od petka pratim sve moguce utakmice nasih igraca i strahujem da se neko ne povrijedi.

Ako mu stvarno pocne dvojac Krunic - Cimirot, onda smo ugaseni do poluvremena. Pa, njih dvojicu je vezni red Luksemburga rastavio na proste faktore...
Mozes li otprilike reci za sve Ukrajince u kakvim su formama i minutazama, ako te ne mrzi. (kad si vec sve istrazio)Ghuraba je napisao/la: ↑20 mar 2024, 20:58Mani toga ba.![]()
Ja od petka pratim sve moguce utakmice nasih igraca i strahujem da se neko ne povrijedi.Kad sam u ponedjeljak prestao s tim, onda sam poceo da ganjam Ukrajince, tj. da se upoznam s kvalitetom ovih manje poznatih.
U svakom slucaju, malo je reci da me uhvatila euforija evo vec 6-7 dana.
Ako mu stvarno pocne dvojac Krunic - Cimirot, onda smo ugaseni do poluvremena. Pa, njih dvojicu je vezni red Luksemburga rastavio na proste faktore...

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Ma nema Gojko taj kvalitet da (sada) igra ovaj nivo, a nije ni odigrao dvije utakmice kako treba u ova tri mjeseca. Ako vec mora neko stariji i iskusniji (s cim se slazem) onda daj Krunica, ali vec obojicu....
Ovo ostalo, manje-vise ocekivano i barem da Gazibegovic zapocne na lijevom umjesto Cive.
Ovo ostalo, manje-vise ocekivano i barem da Gazibegovic zapocne na lijevom umjesto Cive.
Cimirot je fakat igrač manje, definitivno se slažem. Švabo bi tu bio starter gotovo pa sigurno da mu ovo nije debitantska. Vjerovatno će Pjanić uletiti umjesto njega ako zagusti.
Kao da nesto znaci igrati dobro u 2.Bundesligi

Presmjesna liga,tamo bi i Sehic mogao braniti samo da ima EU pasos.
Hadzikadunic i Krunic najslabije karike ovdje.
Ako nista ispostovao je onu pricu da ce staviti igrace na pozicije koje igraju i u klubovima.
Ne znam jeste li vidjeli na nfsbih sliku gdje Savo Basicu nesto objasnjava, mozda on bude sutra faktor iznenadjenja. Ako ce ponovit nesto kao protiv Slovacke svakako ne bi bio los pokusaj, momak ima ogroman radijus kretanja a uz to vrlo stabilan tehnicki. Mada, sumnjam jer isto kao i Huseinbasic nema iskustva.. Mislim da su Cimirot Pjanic i Krunic glavni kandidati za 1. Postavu
Da ne zayebe 2-3 to je bitno, jednu ako namjesti Bajram. Cuj namjestit ce 2-3 sigurno, ko da je Pirlo.adrenaline323 je napisao/la: ↑20 mar 2024, 20:50Hajradinovic ce namjestiti 2-3 situacije sigurno samo da ovi napadaci budu skoncentrisani

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Nazad sa Ahnedhodzic-Mujakic-Gojkovic
Idealna veza bi bila Krunic-Tahirovic-Pjanic.
Naprijed nemamo puno opcija, prvi joker sa klupe Bilbija.
Idealna veza bi bila Krunic-Tahirovic-Pjanic.
Naprijed nemamo puno opcija, prvi joker sa klupe Bilbija.
15.10.2013.
Meni je najjace sto likovi ovdje(navijaci Sarajeva za kojeg i ja navijam) fakat misle da ce u prekidi utakmica i baklje nastetiti direktno spobodabama u savezu. Sve te kazne ne bi platili pico ili colpica nego vi ljudi dragi, parama iz budzeta. Da im steti ugledu, podnijeli bi svi ostavke nakon prekida u Lihtenstajnu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 19 gostiju.