Vedad Ibisevic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- NoName
- Kontakt:
Re: Vedad Ibisevic
Vedo nije kloc sigurno. Ali je činjenica da u repki ne radi te stoga moramo izabrati jednu od dvije opcije:
1. Da se igra podesi Vedadu (4-4-2) jer Džeko može igrati bilo koju formaciju
2. Da umjesto Vedada igra Zlatan, koji je isto spreman da igra u drugim formacijama.
Ja sam za opciju 1.
2. Da umjesto Vedada igra Zlatan, koji je isto spreman da igra u drugim formacijama.
Ja sam za opciju 1.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Principatus
- Kontakt:
Dobra analiza, pogledacu jos jedanput utakmicu sa Slovenijom ako se moze jos skinuti ili je mozda negdje imam na nekom hard drive. A za ove kompleksase, suvisno ista reci.neko_iz_mase je napisao/la: U Sloveniji je tada Vedo vec bio prozvan kao masina za golove,bio prvi vodeci strijelac Europe, i igrac u kojeg su bile uprte sve oci nogometne Europe, dok tada Dzeko jos nije bljesnuo.
a naU Sloveniji vecina lopti je isl Vedu, u njega se najvise vjerovalo,a on pokazao da je strasan igrac.
U medjuvremenu desila se ta nesretna povreda,a u drugoj polusezoni je Dzeko je bljesnuo i pokazao kakav je napadac.
Poslije toga vecina igre reprezentacije se svodila na Dzeku, Ibisevic je malo zapostavljen asistencijama suigraca, i tu se mogu traziti slabije partije Vede. Pogledajte zadnjih 5 utakmica i vidit cete koliko je Dzeko dobio lopti a koliko Ibisevic.
Vedo je klasicni igrac 16-erca, i nije on kriv sto nije Pele da moze nanizati 5 igraca i dati gol, i nije kriv sto dobija neupotrebljive lopte, dok Dzeko moze pogoditi odakle hoce, i trenutno je u prednosti u odnosu na njega i vecina igre se zasniva na njemu.
Jedino tu ja vidim njegove slabije partije u reprezentaciji u odnosu na Hofenhajm u kojem igra, i u kojem dobija mnogo vise upotrebljivih lopti nego u reprezentaciji.
Sad se vi slozili il ne slozili,meni nebitno,samo mi nije jasno kako pojedini padobranci mogu ga nazivati klocem itd. Vjerovatno imaju natkompenzacije potisnutog kompleksa nize vrijednosti.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
ma sta vi pricate ba, Vedo je vec dao 6 golova do sad. ako na kraju ima 20 svaka mu cast, vi trebate zamisliti da on igra kod hoffenhajma, a koliko bi dao, da bi igro kod bayerna?
Samo da te pitam ko jos igra 3-5-2 formaciju, osim reje iz hajdukaNoName je napisao/la:Vedo nije kloc sigurno. Ali je činjenica da u repki ne radi te stoga moramo izabrati jednu od dvije opcije:
Ja sam za opciju 1.
- Principatus
- Kontakt:
Vjerovatno manje. Haha morao sam da Geronimu podvalim.vi trebate zamisliti da on igra kod hoffenhajma, a koliko bi dao, da bi igro kod bayerna?

Ma Vedad je car, ja sam isto za opciju 1. A Zlatan je isto super, covjeka u zadnjih 20-30 minuta ubaciti sa jednim osvjezenjem u centru i uvjek je za gol dobar. Moramo pozadi postati cvrsti, naprijed leprsavi, igrati vise na ofenzivu i onda lijepo poraziti nekoliko jacih reprezentacija.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 21 nov 2009, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
- NoName
- Kontakt:
Ćiropinoche je napisao/la:Samo da te pitam ko jos igra 3-5-2 formaciju, osim reje iz hajdukaNoName je napisao/la:Vedo nije kloc sigurno. Ali je činjenica da u repki ne radi te stoga moramo izabrati jednu od dvije opcije:
Ja sam za opciju 1.

Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Normalno da nije loš. Ćiro je sasvim solidan trener, ne svejtska klasa, solidan trener. I sigurno najveće trenersko ime koje je sjedilo na klupi naše reprezentacije, sviđalo se to kome ili ne. On ima veliki udio u posljednjem uspijehu naše reprezentacije,sviđalo se to kom eili ne. Također, njegov je i najveći udio i u neuspjehu u baražu, opet, sviđalo se t okome ili ne.Hebiga, nije Ciro ni dobar ni toliko los kako ga ljudi postavljaju. Mozda sam nekako dodje do toga ili bih igrao drugacije da je Papac tu, no vise se ja bojim ko bih umjesto njega mogao da dodje i kako cemo onda da igramo. Sa anonimcima na kljucnim pozicijama u najvaznijim utakmicama, Dzeko da bude u defenzivnom centru itd., onda smo gotovi.
Mah, sumnjam da će biti anonimac, njegov nasljednik. Mislim da nakon našeg kvalifikovanja u baraža neće biti problem privući i neka zvučnija imena ( ne, ne mislim na trenere tipa Hiddinka ), jer smo interesanta i ekipa sa mnogo potencijala. Uostalom, guzicu im neće spasit neki anonimac sigurno, potražit će oni nekog opet s kojim će utišati kritike - koje se već zahutkavaju polahko.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Mourinho ponekad.Samo da te pitam ko jos igra 3-5-2 formaciju, osim reje iz hajduka
moj komšija muzurovic je najbolji ba,sta pricateVanBasten je napisao/la:Normalno da nije loš. Ćiro je sasvim solidan trener, ne svejtska klasa, solidan trener. I sigurno najveće trenersko ime koje je sjedilo na klupi naše reprezentacije, sviđalo se to kome ili ne. On ima veliki udio u posljednjem uspijehu naše reprezentacije,sviđalo se to kom eili ne. Također, njegov je i najveći udio i u neuspjehu u baražu, opet, sviđalo se t okome ili ne.Hebiga, nije Ciro ni dobar ni toliko los kako ga ljudi postavljaju. Mozda sam nekako dodje do toga ili bih igrao drugacije da je Papac tu, no vise se ja bojim ko bih umjesto njega mogao da dodje i kako cemo onda da igramo. Sa anonimcima na kljucnim pozicijama u najvaznijim utakmicama, Dzeko da bude u defenzivnom centru itd., onda smo gotovi.
Mah, sumnjam da će biti anonimac, njegov nasljednik. Mislim da nakon našeg kvalifikovanja u baraža neće biti problem privući i neka zvučnija imena ( ne, ne mislim na trenere tipa Hiddinka ), jer smo interesanta i ekipa sa mnogo potencijala. Uostalom, guzicu im neće spasit neki anonimac sigurno, potražit će oni nekog opet s kojim će utišati kritike - koje se već zahutkavaju polahko.

Jes ko čo'ek 

Mourinho ponekad, hm, ne znam kad si to vidio, da nam das koju tekmu gdje Kralj to igraVanBasten je napisao/la:Mourinho ponekad.Samo da te pitam ko jos igra 3-5-2 formaciju, osim reje iz hajduka
- neko_iz_mase
- Kontakt:
3 5 2 formacija ponekad i nije losa formacija, mada je prevazidjena, ali mi je nismo u mogucnosti igrati.
Sa jednim Salihamidzicem i jos jednim Salihamidzicem
bi se i mogla igrati,a ovako velikog ucinka i nema.
Sa jednim Salihamidzicem i jos jednim Salihamidzicem

Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.
Očigledno tad kad ti nisipinoche je napisao/la:Mourinho ponekad, hm, ne znam kad si to vidio, da nam das koju tekmu gdje Kralj to igraVanBasten je napisao/la:Mourinho ponekad.Samo da te pitam ko jos igra 3-5-2 formaciju, osim reje iz hajduka

Ne laprdaj, formaciji kao takvoj ne fali ništa. Nama fale igrači s kojima bi mogli uspješno igrati u toj fomaciji.
Taj isti Reja je sa tom fomacijom naguzio mnoge ekipe u Seriji A, i to ne sa začelja

pa normala,kad god zatreba lopta muzur ima :VanBasten je napisao/la:Jes ko čo'ek

Meni osobno svetinja je taktika Carlo Ancelottija, čovjek je legenda. Al' kakve sad veze ove taktike imaju sa Vedom? Ah, da, on se ne uklapa u njih 

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Kad vidis da nemas igraca za tu formaciju, trazis drugu. To bi po meni bio logican slijed dogadjaja !
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Vako bi bilo dobro. Nek Vedo i Sejo dovedu Beck-a u BiH i nek mu nadju neku hanume da mu napravi burek. A Dzeko i Miske Schaefer-a.Principatus je napisao/la:Mi nazalost mnogo gubimo na eficijenciji nasih napadaca zbog naseg sistema. Salihovic niti pozadi a ni naprijed moze da pruzi mnogo usporedjeno sa tim sa bih nam doprinjeo iza Ibisevica. Konekcija dva igraca iz istog kluba je mnogo vrijedna. Naprimjer:
--------------------------Hasagic-----------------------------
------Beck-----Nadarevic--------Spahic-----Schaefer---
-------------------------Bajramovic--------------------------
-------Pjanic--------------------------------Salihovic--------
---------------------------Misimovic--------------------------
-------------------Dzeko--------------Ibisevic----------------

Salu na stranu, nama trebaju bekove, i onda bio ovaj tvoj sastav bio super. Begovic, Ibricic, Medunjanin, Jahic, Pandza, Stilic, Muslimovic, Berberovic, i Zec na klupi i to je to.
- Principatus
- Kontakt:
Pa sta kazes da nam Miske i Dzeko dovedu jos onog Madlunga? Cova bih nas srozo. 
Mislim da bi ipak mogli igrati 4-4-2, pa i bez Hasana i Sase, plus minus bi trebali biti u dobiti.

Mislim da bi ipak mogli igrati 4-4-2, pa i bez Hasana i Sase, plus minus bi trebali biti u dobiti.
Nego, znaš šta smo zaboravili, izraziti saučešće harisu našemgeronimo je napisao/la:Kako ono VanBasten lijepo rece : Vedo, ljubavi moja

Harise primi naše ( vjerujem da se i geronimo saosjeća s tobom, samo je zaboravio, godine rade svoje) saučešće povodom Vedinog današnjeg zgoditka, biće bolje, nedaj se.

Kad ćemo tako, nek nam Mire dovede Crisa za štop poziciju, usput Rahimić Akinfeeva za golmana.Principatus je napisao/la:Pa sta kazes da nam Miske i Dzeko dovedu jos onog Madlunga? Cova bih nas srozo.

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.