Imam puno povjerenja u celnika OLIMPICA i sigurno vuce najbolje poteze u interesu kluba,,,,,,,pile87 je napisao/la:Sto ne spominjete da ste ostali bez jednog igraca koji vas je napustio pustite se rascica izgubiste vaznijeg igraca...
Olimpik Sarajevo
Re: Olimpic Sarajevo
Nije ga niko ni pitao, tako da nema potrebe da vjerujes bilo sta, uglavnom trazite novog kapitena jer Kolarov je otisao...pabizo je napisao/la:Imam puno povjerenja u celnika OLIMPICA i sigurno vuce najbolje poteze u interesu kluba,,,,,,,pile87 je napisao/la:Sto ne spominjete da ste ostali bez jednog igraca koji vas je napustio pustite se rascica izgubiste vaznijeg igraca...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nedavno je objavljeno da dolazi talentovan stoper iz Srbije mislim da se momak preziva Dugalic 191cm i ima 18god,i da je Olimpic hitro reagovao i potpisao predugovor sa ovim momkom iako su bili za njega zainteresovani i veci klubovi po imenu iz Srbije ali momak izabrao klub gde moze da napreduje.Pricaju na Otoci da je odlican utisak ostavio na probi.pile87 je napisao/la:Nije ga niko ni pitao, tako da nema potrebe da vjerujes bilo sta, uglavnom trazite novog kapitena jer Kolarov je otisao...pabizo je napisao/la:Imam puno povjerenja u celnika OLIMPICA i sigurno vuce najbolje poteze u interesu kluba,,,,,,,pile87 je napisao/la:Sto ne spominjete da ste ostali bez jednog igraca koji vas je napustio pustite se rascica izgubiste vaznijeg igraca...
Olimpik mi je strasno simpaticna ekipa i pored zelje klub koji najvise pratim..bas mi je zao sto nema maltase i herbiona cesce na forumu da napisu desavanja u klubu..koliko vidim pabizo i ti si upucen u desavanja pa me interesuje ima li ikakve sanse da olimpik konacno dobije svoj stadion i imal kakvih planova za to il rekonstrukcija stadiona na otoci..Bas bi volio da konacno rijese taj problem i onda bi se imala stabilnija baza i za ostale aktivnosti,..
-PAJA Fan Club!!
Vjeruj mi da neznam sta se desava sa stadionom ali samo znam da kada budu imali svoj stadion da ce biti i puno vise navijaca.Najbolji klub za afirmaciju mladih nogometasa je upravo OLIMPIC,,,,,,Vjerovatno ce se i herbion ovih dana pojaviti na forumu-nije ga odavno bilo a covjek sve zna vjezano za klub tj.sve sto je napisao bilo je istinito,,,,,,,,,_Bad_boy je napisao/la:Olimpik mi je strasno simpaticna ekipa i pored zelje klub koji najvise pratim..bas mi je zao sto nema maltase i herbiona cesce na forumu da napisu desavanja u klubu..koliko vidim pabizo i ti si upucen u desavanja pa me interesuje ima li ikakve sanse da olimpik konacno dobije svoj stadion i imal kakvih planova za to il rekonstrukcija stadiona na otoci..Bas bi volio da konacno rijese taj problem i onda bi se imala stabilnija baza i za ostale aktivnosti,..
pabizo je napisao/la: Bravo za dolazak ovog vrsnog napadaca i nadam se da ce biti golova jer mislim da je Olimpicu nedostajao GOL MAJSTOR,,,,,,,Jedan je Nijaz Gracic -jedan jedini,,,,,,,,,,

Sigurno da je naprednija verzija Lazara Popovića. Brži, jači, bolje igra

I da, vidio sam ga jednom prilikom kako s cigarom ide na trening Želje zajedno s burazom.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Pa ti bas bezobrazanŽeljovac je napisao/la:pabizo je napisao/la: Bravo za dolazak ovog vrsnog napadaca i nadam se da ce biti golova jer mislim da je Olimpicu nedostajao GOL MAJSTOR,,,,,,,Jedan je Nijaz Gracic -jedan jedini,,,,,,,,,,Mnogim su ga epitetima častili, ali ovim nikad.
Sigurno da je naprednija verzija Lazara Popovića. Brži, jači, bolje igraAli džaba sve to kad fuli zicer kad najviše treba isto k'o i Lazar. U tom momentu sva njegova građenja, presing, ugurani golovi, sve pada u vodu...
I da, vidio sam ga jednom prilikom kako s cigarom ide na trening Želje zajedno s burazom.

Okolo kole pa na mala vrata

1921-2011
Hajde nemoj biti smjesan pa on je za Popovica IGRACINA -----kud bas ti da ga sretnes sa cigaretom---znam da voli samo drzat u ustima kasicicu od ekspreso kafe,,,,,,,,Željovac je napisao/la:pabizo je napisao/la: Bravo za dolazak ovog vrsnog napadaca i nadam se da ce biti golova jer mislim da je Olimpicu nedostajao GOL MAJSTOR,,,,,,,Jedan je Nijaz Gracic -jedan jedini,,,,,,,,,,Mnogim su ga epitetima častili, ali ovim nikad.
Sigurno da je naprednija verzija Lazara Popovića. Brži, jači, bolje igraAli džaba sve to kad fuli zicer kad najviše treba isto k'o i Lazar. U tom momentu sva njegova građenja, presing, ugurani golovi, sve pada u vodu...
Cigareta i to kad je u najboljoj formi bio. Živjeli su gore negdje kod pekare As u Hrasnom. Tu sam ga nekoliko puta viđao. Esii, nije pljuvanje. To je glorificiranje kad ga ocjenjujem kao fudbalera. I jednostavno su mi baš slični. Sirovine bez realizacije. Opet, Raščić je naprednija verzija po svemu.
I ko reče da nije za Lazara IGRAČINA?! Samo je fazon u tome što generalno nije IGRAČ, a kamoli IGRAČINA.
I ko reče da nije za Lazara IGRAČINA?! Samo je fazon u tome što generalno nije IGRAČ, a kamoli IGRAČINA.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Kako prepoznati papka u tramvajupabizo je napisao/la:Hajde nemoj biti smjesan pa on je za Popovica IGRACINA -----kud bas ti da ga sretnes sa cigaretom---znam da voli samo drzat u ustima kasicicu od ekspreso kafe,,,,,,,,Željovac je napisao/la:pabizo je napisao/la: Bravo za dolazak ovog vrsnog napadaca i nadam se da ce biti golova jer mislim da je Olimpicu nedostajao GOL MAJSTOR,,,,,,,Jedan je Nijaz Gracic -jedan jedini,,,,,,,,,,Mnogim su ga epitetima častili, ali ovim nikad.

1921-2011
Admir Raščić u Olimpicu
Bivši napadač Željezničara, Sarajeva i norveškog Sandefjorda, Admir Raščić, potpisao je trogodišnji ugovor sa sarajevskim Olimpicom.
Iako se opcija povratka na Koševo smatrala najizvjesnijom, Raščić je ipak prihvatio ponudu Olimpica s kojim je potisao trogodišnji ugovor.
- Doveli smo kvalitetnog napadača, koji će sigurno biti pojačanje. Od Raščića se očekuju golovi - rekao je Gracić.
Stasiti napadač kratko je rekao da je zadovoljan postignutim dogovorom sa Gracićem. Raščić je prošao sve mlađe selekcije BiH, a najbolju sezonu odigrao je u šampionskoj generaciji Sarajeva kada se isticao dobrim igrama i golovima na evropskoj sceni.
- Olimpic je ozbiljan klub. Javili su se, ponudili mi ugovor i ja sam potpisao. Očekujem da izborimo plasman u Evropu i učinit ću sve da svojim igrama pomognem klubu - rekao je Raščić koji je imao i ponudu iz Kine, ali se na koncu odlučio za Olimpic.
Bivši napadač Željezničara, Sarajeva i norveškog Sandefjorda, Admir Raščić, potpisao je trogodišnji ugovor sa sarajevskim Olimpicom.
Iako se opcija povratka na Koševo smatrala najizvjesnijom, Raščić je ipak prihvatio ponudu Olimpica s kojim je potisao trogodišnji ugovor.
- Doveli smo kvalitetnog napadača, koji će sigurno biti pojačanje. Od Raščića se očekuju golovi - rekao je Gracić.
Stasiti napadač kratko je rekao da je zadovoljan postignutim dogovorom sa Gracićem. Raščić je prošao sve mlađe selekcije BiH, a najbolju sezonu odigrao je u šampionskoj generaciji Sarajeva kada se isticao dobrim igrama i golovima na evropskoj sceni.
- Olimpic je ozbiljan klub. Javili su se, ponudili mi ugovor i ja sam potpisao. Očekujem da izborimo plasman u Evropu i učinit ću sve da svojim igrama pomognem klubu - rekao je Raščić koji je imao i ponudu iz Kine, ali se na koncu odlučio za Olimpic.
LAZAR je za .rascica DŽEKO

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
gotovo, Olimpić je ovim potezom sebi stvorio priliku da se bori za sam vrh bh fudbala. u naredna 3 kola ide stizanje Želje i Sarajeva na tabeli a na proljeće napadaju Borac. Oni dolaze 

Hej TRIP..U bas si smjesan,,,,,,TRIP je napisao/la:gotovo, Olimpić je ovim potezom sebi stvorio priliku da se bori za sam vrh bh fudbala. u naredna 3 kola ide stizanje Želje i Sarajeva na tabeli a na proljeće napadaju Borac. Oni dolaze
Jos da ode u Slaviju.... Vrbanjusu,Vratnik,Pofalicki i Rascic je igro u svakom klubu glavnog grada 
Mislim da je pabizo posredovao ovo transferu.

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
San svakog menadzera iz Bosne je da dovede svog nogometasa u OLIMPICU.Ja nemam tu srecu jer sam obican taksista na Otoci i navijam za OLIMPIC,,,,,,,,,,EdinTM87 je napisao/la:Jos da ode u Slaviju.... Vrbanjusu,Vratnik,Pofalicki i Rascic je igro u svakom klubu glavnog grada
k'o da gledam da taxiras kod onog bjednika Zutog taxijapabizo je napisao/la:San svakog menadzera iz Bosne je da dovede svog nogometasa u OLIMPICU.Ja nemam tu srecu jer sam obican taksista na Otoci i navijam za OLIMPIC,,,,,,,,,,EdinTM87 je napisao/la:Jos da ode u Slaviju.... Vrbanjusu,Vratnik,Pofalicki i Rascic je igro u svakom klubu glavnog grada
1921-2011
Ne zaboravi SAŠK (Napredak), jedan od dva najstarija sarajevska kluba.EdinTM87 je napisao/la:Jos da ode u Slaviju.... Vrbanjusu,Vratnik,Pofalicki i Rascic je igro u svakom klubu glavnog grada

Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Stole iz Bora
- Kontakt:
sloboda - olimpiC 0:2
Prvaci SRBIH :1946
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.