FK Radnički Lukavac
Re: FK Radnički Lukavac
Stigli su neki od službenih lica u Lukavac za sutrašnju utakmicu, maloprije su stali autom pored mene i drugova, pitali me gdje je hotel da se smjeste, popričali smo malo s njima kažu lijepo u Lukavcu, ali zima hehehe, jedan je iz Čitluka, Mostar i Široki Brijeg ako sam dobro zapamtio.......

Recimo da je tako.sodagrad je napisao/la:Stigli su neki od službenih lica u Lukavac za sutrašnju utakmicu, maloprije su stali autom pored mene i drugova, pitali me gdje je hotel da se smjeste, popričali smo malo s njima kažu lijepo u Lukavcu, ali zima hehehe, jedan je iz Čitluka, Mostar i Široki Brijeg ako sam dobro zapamtio.......

Jest i to glupo što dolaze ljudi tako iz daleka, valja to sve platiti, boli ove u savezu.....Casp3r je napisao/la:Recimo da je tako.sodagrad je napisao/la:Stigli su neki od službenih lica u Lukavac za sutrašnju utakmicu, maloprije su stali autom pored mene i drugova, pitali me gdje je hotel da se smjeste, popričali smo malo s njima kažu lijepo u Lukavcu, ali zima hehehe, jedan je iz Čitluka, Mostar i Široki Brijeg ako sam dobro zapamtio.......

Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica
zapeo u dzepu Kadica

Nije zanimljivo, dobar je fazon, ali koga briga?ALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica

Ma sala malaCasp3r je napisao/la:Nije zanimljivo, dobar je fazon, ali koga briga?ALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica

doduse vasi napadaci na proljece trpaju pa trpaju...jel imaju poseban rezim treninga od ostatka ekipe ili..ALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica
SRCE I NEBO ISTE SU BOJE...
Casper znaš da je Kadić zatražio pomoć na fizijatriji nakon onog nehumanog poteza Redžinog kad je proletio tamo do svlačionica.......Casp3r je napisao/la:Nije zanimljivo, dobar je fazon, ali koga briga?ALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica

ma ubilo ih ovo sunce jadransko a jeb... sve su to zvucna pojacanjabenzz je napisao/la:doduse vasi napadaci na proljece trpaju pa trpaju...jel imaju poseban rezim treninga od ostatka ekipe ili..ALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica

a nije bas ko Jare on je bio kod Timkova u zadnjem padzetu

sabur raja sala ba sta se palite
-
- Kontakt:
Ispo' je on iz džepa kad je Redžić Kadiju poslo da mu uplati tiketALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica

1921
1989
1989
PA gdje je sad jel i sad u padzetu ili igra sutraVolimRadnicki je napisao/la:Ispo' je on iz džepa kad je Redžić Kadiju poslo da mu uplati tiketALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica

i jel i onaj padavicar iz sesnaesterca aktivan sutra ..trenmiral padanje

Saburaj ti na svojoj temi, ako imaš nešto pametno piši ovdje, to je bilo i prošlo lijepo Casper reče, nas sutra čeka utakmica akobogda sa Bosnom, Gračanica je prošlost, pozzALBOX je napisao/la:ma ubilo ih ovo sunce jadransko a jeb... sve su to zvucna pojacanjabenzz je napisao/la:doduse vasi napadaci na proljece trpaju pa trpaju...jel imaju poseban rezim treninga od ostatka ekipe ili..ALBOX je napisao/la:Jel sutra debituje onaj Mace posto je u prvoj utakmici
zapeo u dzepu Kadica![]()
![]()
a nije bas ko Jare on je bio kod Timkova u zadnjem padzetu![]()
sabur raja sala ba sta se palite

jel ovo sa treninga Radnickog
" onclick="window.open(this.href);return false;
necu raja vise bogami samo sam se malo salio

" onclick="window.open(this.href);return false;
necu raja vise bogami samo sam se malo salio

More bit bidne
Sutra postava kao i uvijek, samo sto Trume nema igrace Jahic, bar ja mislim tako.
Sutra postava kao i uvijek, samo sto Trume nema igrace Jahic, bar ja mislim tako.
Mentalita Ultras - Support Your Local Football Team
-
- Kontakt:
Mislim da će sutra Migi na beka a Šuba na štopera, Mitrović klupa.1989 je napisao/la:More bit bidne
1921
1989
1989
Vraća li se Mirhad u prvu postavu, a šta je sad ovo što kažu neko pravilo saveza da u ekipi mora igrati jedan ili dva juniora, jel to zaista tako ili provala neka, kako sam čuo mladi Faruk Kuduzović bi sutra trebao početi utakmicu u sredini terena, kao i u napadu takođe mladi Mirza Halilagić (oba su juniori).....1989 je napisao/la:More bit bidne

-
- Kontakt:
U prvih 11 treba 3 igrača čini mi se mlađih od 21 godinu. Bila je jednom situacija kada je Kuduzović počeo utakmicu od početka pa je kroz par minuta zamjenjen.
1921
1989
1989
Koliko sam upućen za sutra ovaj sastav bi trebao da počne utakmicu:
Lugavić
Bekrić-Šubić-Mitrović-Mehanović
Jahić-Borogovac-Kuduzović-Jaranović
Mace-Halilagić
Lugavić
Mace-Halilagić
-
- Kontakt:
Jusufović, Slomić, Gogić..sodagrad je napisao/la:Koliko sam upućen za sutra ovaj sastav bi trebao da počne utakmicu:
Lugavić
Mace-Halilagić
1921
1989
1989
Njih trojca će na klupu valjda, ali sačekat ćemo sutra da vidimo ko će igrati.......VolimRadnicki je napisao/la:Jusufović, Slomić, Gogić..sodagrad je napisao/la:Koliko sam upućen za sutra ovaj sastav bi trebao da počne utakmicu:
Lugavić
Mace-Halilagić

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.