Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

hattab
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 13:22

Samo cu reci AMIR SPAHIC, momak je zasluzio poziv, jos igra na deficitnoj poziciji lijevog beka, osvojio poljsku ligu, ne znam sta vise momak treba uraditi da ga pozove, mozda da mu se naguzi sta li ?

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 10 maj 2012, 13:38

hattab je napisao/la:Samo cu reci AMIR SPAHIC, momak je zasluzio poziv, jos igra na deficitnoj poziciji lijevog beka, osvojio poljsku ligu, ne znam sta vise momak treba uraditi da ga pozove, mozda da mu se naguzi sta li ?
Dečko, Amir Spahić nije mogao u Želji igrati, a kamoli da igra za reprezentaciju.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 13:43

mavi je napisao/la:
hattab je napisao/la:Samo cu reci AMIR SPAHIC, momak je zasluzio poziv, jos igra na deficitnoj poziciji lijevog beka, osvojio poljsku ligu, ne znam sta vise momak treba uraditi da ga pozove, mozda da mu se naguzi sta li ?
Dečko, Amir Spahić nije mogao u Želji igrati, a kamoli da igra za reprezentaciju.
Dečko ni Džeko nije mogo u Želji igrati ;)

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 10 maj 2012, 13:47

a jest, sve to stoji, i da je osvojio poljsku ligu, al ove sezone je odigrao samo 6 tekmi u prvenstvu...al kad bi to gledali, pola ovih igraca ne bi trebalo dobit poziv...i ja se slazem da bi trebao dobit poziv za neku prijateljsku, da se momak isproba...a nije ni star...
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 maj 2012, 13:51

ma to je nas problem vidimo osvojio Poljsku,Cesku ligu i odmah je kvalitet za repke,a te lige uopste nisu toliki kvalitet a da ne pricam o ovim nasim susjednim ligama,pola igraca nije se iskazalo u nasoj ligi i odu na stranu i nesto odigraju i odmah u A tim
ako je neko kvalitet prodat ce se u neku jacu ligu i neki bolji klub i onda i zasluzuje poziv,a dok se godinama vuku po tim ligama znaci da su cisti prosjek
@hattab momku je 29 godina i nije standardan u klubu,nije on nikakav talenat pa da ocekujemo napredak od njega,a gluplje poredjenje nisi mogo napravit ;)
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

loptica
Kontakt:

Post Postao/la loptica » 10 maj 2012, 13:54

Gledo sam Amira Spahića uživo momak zna igrat, brz , oštar dobar pas ima, zna svoj posao, brate za ove je klasa .Liga nije nešto ali ima potencijala u njemu bar zamjenu solidno i dobro može odradit.
Fi hajati.
GO Bosno.

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 14:02

Io_Sono_Interista je napisao/la: @hattab momku je 29 godina i nije standardan u klubu,nije on nikakav talenat pa da ocekujemo napredak od njega,a gluplje poredjenje nisi mogo napravit ;)
Kad Maletic moze dobijati poziv iz Kazahstana, onda moze i on iz Poljske, jos je mladji od Darka. Isprobati momka pa vidjeti kakav je, a ne stalno se potencira prica da treba isprobati nove igrace u prijateljskim utakmicama i onda kad vidim spisak sve ista imena :roll: Koji ce mu qrc Ibricic, Maletic, Alispahic to je sve vec isprobano ,daj nove momke !!!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 14:10

Isprobat lika koji nije standardan svom klubu u Poljskoj? Znaci 6 utakmica za citavu sezonu. :oops:

Ognjen Vranjes zasluzuje poziv, a ne Amir Spahic i anonimusi poput njega kao Vrancic i stariji Vranjes.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 14:20

Cartman je napisao/la:Isprobat lika koji nije standardan svom klubu u Poljskoj? Znaci 6 utakmica za citavu sezonu. :oops:

Ognjen Vranjes zasluzuje poziv, a ne Amir Spahic i anonimusi poput njega kao Vrancic i stariji Vranjes.
Ja stvarno ne znam jel ovo neka zajebancija il sta ? Pa u nasu reprezentaciju su se pozivali ljudi bez klubova, Rahimic koji nije odigro tekme od rata (iako je repka nezamisliva bez njega), Ibricic koji je 2 tekme odigro ove sezone, onda Maletic :lol: itd da ne nabrajam dzabe. Ja sam da se isproba sto vise momaka u ovim prijateljskim utakmicama, a ne eksperimentisati u kvalifikacijama. Znaci daj Cocalica, Zukanovica, Ognjena Vranjesa, Bicakcica, Spahica, Mahmutovica, Viscu (dati mu 90 min), Stilic (90 min), Zec (90 min), Hazic, Hajrovic, Seferovic itd

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 10 maj 2012, 14:27

hattab je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Isprobat lika koji nije standardan svom klubu u Poljskoj? Znaci 6 utakmica za citavu sezonu. :oops:

Ja stvarno ne znam jel ovo neka zajebancija il sta ? Pa u nasu reprezentaciju su se pozivali ljudi bez klubova, Rahimic koji nije odigro tekme od rata (iako je repka nezamisliva bez njega), Ibricic koji je 2 tekme odigro ove sezone, onda Maletic :lol: itd da ne nabrajam dzabe. Ja sam da se isproba sto vise momaka u ovim prijateljskim utakmicama, a ne eksperimentisati u kvalifikacijama. Znaci daj Cocalica, Zukanovica, Ognjena Vranjesa, Bicakcica, Spahica, Mahmutovica, Viscu (dati mu 90 min), Stilic (90 min), Zec (90 min), Hazic, Hajrovic, Seferovic itd
Znaci kritikujes to sto se pozivaju igraci sto nisu standardni u svojim klubovima, ali ipak hoces jos takvih igraca? Nema potrebe testirat Spahica jer znamo da nema pojma. Zukanovic i Cocalic su druga prica jer su standardni u svojim klubovima i vec duze vrijeme pruzaju dobre partije.

Rahimic, Maletic, Sehic i Ibricic su naravno trebali letit sa spiska.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 14:31

Ne nego ne mogu se koristiti dvostruki arsini. Ako cemo pozivati samo standardne igrace onda se treba toga drzati, a ne Pape prica da ce zvati samo standardne igrace a onda pozove ljude bez klubova. Znaci po sadasnjem Papetovom kriteriju Spahic moze dobiti poziv, jer odigro je vise tekmi od Ibricica, Maletica i Rahimica kad se sastave (sto je zalosno). Ja mislim da ti kontas sta ja hocu reci nego samo bezpotrebno ulazimo u raspravu.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 10 maj 2012, 14:46

Smiješno je porediti Rahimića i Spahića.Rahimić igra u CSK duuuuuuuugo godina, ima iskustva u velikim utakmicama i sigurno da može pomoći reprezentaciji.A što se tiče ovog Spahića, pa taj ni u Želji nije mogo kako treba igrati, i jedva ga prodaše.Prva opcija za poziv na lijevog beka bi trebao biti Josip Kvesić i nadam se da će na kraju u21 kvalifikacija Kvesić, Višća i Stevanović biti prekomandovani u A tim.

a šta reći za Papeta i za ovaj sad spisak.Pape ti si jedan veliki konj ! Je.bo li te Maletić i Ibričić u dupe debelo !!! :twisted:
DRUG NEBI TI PUNCA

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 10 maj 2012, 14:47

calcio je napisao/la:Ako spomenes nekoga iz nase lige odmah te krenu ismijavati a vidim mnogi se raspisali o igracima iz liga koje su slicne pa cak i losije kvalitete od nase (na primjer slovenacka). Zasto je to tako?
Ma naš seljački mentalitet, Stevanović da igra u Borcu, Čeliku, nebitno mudrijaši bi govorili da ga ne treba zvati ili bi u slučaju poziva govorili da su to menadžerska posla. Hrvatska i srpska liga kao lige u cjelini nisu ništa bolje od naše (da ne spominjem tri ili četiri kluba koja se izdvajaju, svi znamo koji su). Pa prije dvije, tri godine Cibalija završila druga il treća u hr. a željo im peticu uvali hladno na Grbavici u prijateljskoj. Toliko smo slabiji. Uostalom, dobar je pokazatelj i to ko je trenutno prvi strijelac srbijanske lige, Darko Spalević...
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

Io_Sono_Interista
Kontakt:

Post Postao/la Io_Sono_Interista » 10 maj 2012, 14:47

nije poenta gdje kako igra ili koliko igra,vec valjda kvalitet yebem mu majku a ovaj navedeni nema kvaliteta nit je mlad,nit je standardan znaci nema nista cime bi zasluzio poziv ;)
Rahimic se spominje,covjek i pored toga sto je vise trener i sta vec,vec dvije godine,opet odigra dobro i on je pokazatelj il znas il ne znas igrat,zalosno je da nam covjek od 40 godina mora igrat kad ocigledno nema boljeg da ga zamjeni
velika zamjerka Papetu ide za poziv Ibricicu i Maleticu koji nisu to zasluzili,i umjesto njih su se trebala naci druga dva imena,a ovo ostalo je manje vise korektno,odnosno nasa realnost
...Io non rubo il campionato ed in Serie B non son mai stato...

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 10 maj 2012, 14:56

bagrcavi je napisao/la:Smiješno je porediti Rahimića i Spahića.Rahimić igra u CSK duuuuuuuugo godina, ima iskustva u velikim utakmicama i sigurno da može pomoći reprezentaciji.A što se tiče ovog Spahića, pa taj ni u Želji nije mogo kako treba igrati, i jedva ga prodaše.Prva opcija za poziv na lijevog beka bi trebao biti Josip Kvesić i nadam se da će na kraju u21 kvalifikacija Kvesić, Višća i Stevanović biti prekomandovani u A tim.

a šta reći za Papeta i za ovaj sad spisak.Pape ti si jedan veliki konj ! Je.bo li te Maletić i Ibričić u dupe debelo !!! :twisted:
Svi ovi sto kude na Rahimića kao da ne gledaju kako lik igra. A za repku igra predobro, boljeg nemamo i teško da ćemo imati u skorijoj budućnosti. Koliko ima godina jeste važno, ali dok god je naš najbolji igrač na toj poziciji to ne može biti nikakav argument, taman da mu je 50. Koliko godina ima Zanetti a igra za repku, zašto? Nije da nemaju mlađih. Koliko je godina imao Martin Palermo kad je igrao na zadnjem svjetskom? Pa Maldini? Itd.
''Uvijek je bilo velikih igrača i ranije i sada i u budućnosti'' Pape (čovjek izvan vremena)

hattab
Kontakt:

Post Postao/la hattab » 10 maj 2012, 15:19

Znao sam da cete se svi uhvatiti Rahimica, iako sam naveo da je repka nezamisliva u ovom trenutku bez njega, sto je opet u jednu ruku zalosno da nam covjek od skoro 40 godina igra zadnjeg veznog. Poenta je u tome sto se zovu igraci koji nisu standardni i to je fakt, i bolje zvati nekog novog koji ne igra pa ga isprobati, nego zvati npr. Maletica koji ne igra a vec smo se uvjerili da je kanta

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 16:25

Boljeg od Rahimića imamo i on se zove Anel Hadžić, samo nažalost još nema papire da bi zaigrao za nas. :roll:

Kad on dobije državljanstvo, onda General može komotno u mirovinu, a dotad A-a.

http://vodpod.com/watch/15608224-golazo ... pid-vienna" onclick="window.open(this.href);return false;

U vezi ovog momka sam dosad čit'o da ga žele: Koln, Palermo, Basel, HSV. Pa vi vidite jel' kvalitet il' nije. A i u Češkoj imamo Čajića, za kog sam čit'o o Wolfsburgu, HSV-u i Arsenalu, samo da nisam siguran da li je defanzivni ili centralni vezni (nisam ga gled'o), a i njegovo vrijeme tek dolazi.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 10 maj 2012, 16:46

Arnelinho je napisao/la:Boljeg od Rahimića imamo i on se zove Anel Hadžić, samo nažalost još nema papire da bi zaigrao za nas. :roll:

Kad on dobije državljanstvo, onda General može komotno u mirovinu, a dotad A-a.

http://vodpod.com/watch/15608224-golazo ... pid-vienna" onclick="window.open(this.href);return false;

U vezi ovog momka sam dosad čit'o da ga žele: Koln, Palermo, Basel, HSV. Pa vi vidite jel' kvalitet il' nije. A i u Češkoj imamo Čajića, za kog sam čit'o o Wolfsburgu, HSV-u i Arsenalu, samo da nisam siguran da li je defanzivni ili centralni vezni (nisam ga gled'o), a i njegovo vrijeme tek dolazi.
:o jesil' fakat ozbiljan s ovim prvim dijelom prve rečenice?

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 10 maj 2012, 16:53

mokhe je napisao/la:jesil' fakat ozbiljan s ovim prvim dijelom prve rečenice?
Jesi ti fakat ozbiljan sa pitanjem?

Čovjek koji je zadnji put igrao, a i to je bilo u sudijskoj nadoknadi, prije otprilike jednu deceniju, da danas sa 36 ili 37 kuka bude bolji od igrača, koji bi svaki čas mogao zaigrati u nekom klubu iz Liga 5 ? :shock:

Izvini buraz, ja ne znam o kome ti pričaš, ja pričam o čovjeku, koji i da je pekar danas bi razmišlj'o o peMziji, a kamoli kao fudbaler. ;)

Njega neka u prvih 11 sve dok Anel ne dobije državljanstvo, a poslije JOCK, jer je mali em moderan defanzivac, em veliki talenat, koji će se jednog dana skrasiti u nekom većem klubu, ja ga već vidim u kakvom Leverkusenu. ;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

mokhe
Kontakt:

Post Postao/la mokhe » 10 maj 2012, 17:09

Arnelinho je napisao/la:
mokhe je napisao/la:jesil' fakat ozbiljan s ovim prvim dijelom prve rečenice?
Jesi ti fakat ozbiljan sa pitanjem?

Čovjek koji je zadnji put igrao, a i to je bilo u sudijskoj nadoknadi, prije otprilike jednu deceniju, da danas sa 36 ili 37 kuka bude bolji od igrača, koji bi svaki čas mogao zaigrati u nekom klubu iz Liga 5 ? :shock:

Izvini buraz, ja ne znam o kome ti pričaš, ja pričam o čovjeku, koji i da je pekar danas bi razmišlj'o o peMziji, a kamoli kao fudbaler. ;)

Njega neka u prvih 11 sve dok Anel ne dobije državljanstvo, a poslije JOCK, jer je mali em moderan defanzivac, em veliki talenat, koji će se jednog dana skrasiti u nekom većem klubu, ja ga već vidim u kakvom Leverkusenu. ;)
Ma sve je to super, samo ti haman ko da nikad nisi gled'o kako Rahimic igra. Nije manekenka pa da mu se gledaju godine, ne znam šta ste navalili toliko na to. Super bi bilo da ima 22, ali i sa 36 on odrađuje vrhunski posao. A to je jedino važno. Hadžiću svaka čast, ali reći da je bolji od generala, smiješno. Šta će biti kad bude igr'o u Leverkuzenu, o tom po tom, ja prvi bih volio da bude igracina ko Davids, sto da ne. Ja ne znam jesi li ti svjestan koliko Rahimaga znači ovoj ekipi i koja je promaha bez njega. Meni je to dovoljno.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 6 gostiju.