Na osnovu boljih rezultata u Europi u zadnjih pet godina... uostalom, uvjeri se sam:Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2010.html
Na osnovu boljih rezultata u Europi u zadnjih pet godina... uostalom, uvjeri se sam:Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
nisam ih pretjerano pratio ali sam imao utisak da je siroki puno bolji u europi... a sjecam se da je zrinjski gubio od svega i svacega.. od nekakvih bankaraIsnar je napisao/la:Na osnovu boljih rezultata u Europi u zadnjih pet godina... uostalom, uvjeri se sam:Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/uefa/qual2010.html
Ni meni! Siroki je bio drugi, a Zrinjski cetvrti!Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
Sta ima veze ko je bio koji u prvenstvu, otkad se to gledalo pri odredjivanju nositelja... uostalom, ima gore pa vidi u cem je fazon...EdinTM87 je napisao/la:Ni meni! Siroki je bio drugi, a Zrinjski cetvrti!Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
zrinjski ima malo veci koeficijent zbog toga jer su bili prvaci prosle godine...EdinTM87 je napisao/la:Ni meni! Siroki je bio drugi, a Zrinjski cetvrti!Borkan je napisao/la:Nije mi jasno na osnovu čega Zrinjski ima veći koeficijent od Širokog ali ajde.
Samo F.K.S !! je napisao/la:Nije ni meni jasno zasto je FKS 221 u evropi a treba da budemo medju 170 i nije mi jasno kako je nasa liga zadnja na svijetu a realno treba da bude u top 40
decko zar ne vidis da te slabo ovde doživljavaju?Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
mene boli briga kako me ko dozivljava,otvoren je forum i mogu dati svoj osvrt na utakmicuBorkan je napisao/la:decko zar ne vidis da te slabo ovde doživljavaju?Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
Roskam i Witzer dva jučerašnja strijelca, vratio se Ljubić nakon ozljede i ostali sve isti kao i prošle sezone..oni glavni...Stole iz Bora je napisao/la:Koje je igrace Siroki doveo za narednu sezonu?
aj bola vise nestani, sta moris??Hairlija je napisao/la:losa igra sirokobrijezana po meni,nadam se da ce pokazati (ne)kvalitet protiv Austrije
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, kontra, MikiPirs, rishovski i 29 gostiju.