ajd ja cu, ti kreiraj, pa ako bude lagalo, yebaji gadzonvejn je napisao/la:hoće li neko jednu prijateljsku prije utakmice??
haxball
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
Re: haxball
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
- Emir ZENICA
- Kontakt:
imal anonimnog ili onog starmo94 
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
dzon's room, ss.ba
Šta je u tebe sa msn-om međede, jesi to sredio?Emir ZENICA je napisao/la:imal anonimnog ili onog starmo94
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Nisam jbg,nece pa necemandraX je napisao/la:
Šta je u tebe sa msn-om međede, jesi to sredio?
Volim te Celik ! ! !
Emir ZENICA je napisao/la:Nisam jbg,nece pa necemandraX je napisao/la:
Šta je u tebe sa msn-om međede, jesi to sredio?

- Emir ZENICA
- Kontakt:
Suti imas pp pa pisi
ajd haxa koju
ajd haxa koju
Volim te Celik ! ! !
Bjež' bola, sad će tekmaEmir ZENICA je napisao/la:Suti imas pp pa pisi![]()
ajd haxa koju
http://www.haxball.gr/league/view/54577" onclick="window.open(this.href);return false;
danas odigrati 7. kolo ili pišem službeni rezultat.
U čiju korist bi bio rezultat ako se ne odigra ?dzonvejn je napisao/la:http://www.haxball.gr/league/view/54577
protiv onoga koga nema...starmo94 je napisao/la: U čiju korist bi bio rezultat ako se ne odigra ?
znam ja jako dobro ko tu koga čeka da odigra...
dogovorite se na pm kad ćete obojica biti online i odigrajte.
anonimni i starmo javite se vise da odigramo
- harebianconero
- Kontakt:
@baja javi mi se kada budeš tu, da odigramo 7 kolo.
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ja sam tu uvijek, ali ovaj Dzon izgleda nedokazan frajer.. Polako sta si navalio, pricekaj koji dan, nek' se malo sporije igra.. Od 1.3, tj. sutra ide brzi internet duplo, kako sada da igram kad mi je ping 700 kad udjem kod nekog u sobu ??
Jedino je malo bolja situacija kasno navece... Isto ko da vam je zurba za 20 dana zavrsiti ligu, polako, nece zec pobjeci...
Jedino je malo bolja situacija kasno navece... Isto ko da vam je zurba za 20 dana zavrsiti ligu, polako, nece zec pobjeci...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ako skoro svi igraju redovno, a ti kaskaš 5 kola onda te se neće čekati.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam tu uvijek, ali ovaj Dzon izgleda nedokazan frajer.. Polako sta si navalio, pricekaj koji dan, nek' se malo sporije igra.. Od 1.3, tj. sutra ide brzi internet duplo, kako sada da igram kad mi je ping 700 kad udjem kod nekog u sobu ??
dobro je edin rekao, ko nema dobar internet, nema smisla ni da igra ovo.
dzonvejn, aj i mene ubaci u ligu, sinoc sam igrao dosta vremena, nije lagalo uopste...ne znam koliko ste vi odigrali kola, al ja cu to brzo nadoknaditi i onda nastaviti vasim ritmom
ajd Bgt...
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
jedino ako netko odustane i onda nastavljaš na njegove rezultate...Limuntos je napisao/la:dzonvejn, aj i mene ubaci u ligu, sinoc sam igrao dosta vremena, nije lagalo uopste...ne znam koliko ste vi odigrali kola, al ja cu to brzo nadoknaditi i onda nastaviti vasim ritmomajd Bgt...
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Pa bolan jesam li jedno 300 puta rekao da od sutra ide bolji net, i ti dodjes i kazes veceras ko ne odigra, bla bla bla bla...dzonvejn je napisao/la:ako skoro svi igraju redovno, a ti kaskaš 5 kola onda te se neće čekati.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ja sam tu uvijek, ali ovaj Dzon izgleda nedokazan frajer.. Polako sta si navalio, pricekaj koji dan, nek' se malo sporije igra.. Od 1.3, tj. sutra ide brzi internet duplo, kako sada da igram kad mi je ping 700 kad udjem kod nekog u sobu ??
dobro je edin rekao, ko nema dobar internet, nema smisla ni da igra ovo.
Opusti se, nece liga nigdje pobjeci, nek' igra raja, ja cu odigrati kad budem mogao...
Sta si umislio da si Platini bgte..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ne, blatter.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Pa bolan jesam li jedno 300 puta rekao da od sutra ide bolji net, i ti dodjes i kazes veceras ko ne odigra, bla bla bla bla...
Opusti se, nece liga nigdje pobjeci, nek' igra raja, ja cu odigrati kad budem mogao...![]()
da svi igraju kao ti vjerovatno bi bili još na 2. kolu.
pišem samo za 7. kolo tako da opušteno, imaš vremena nadoknadit taj poraz.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Tako i mozete jedino da me porazite..dzonvejn je napisao/la:ne, blatter.Baja_Zvjerka je napisao/la:
Pa bolan jesam li jedno 300 puta rekao da od sutra ide bolji net, i ti dodjes i kazes veceras ko ne odigra, bla bla bla bla...
Opusti se, nece liga nigdje pobjeci, nek' igra raja, ja cu odigrati kad budem mogao...![]()
da svi igraju kao ti vjerovatno bi bili još na 2. kolu.
pišem samo za 7. kolo tako da opušteno, imaš vremena nadoknadit taj poraz.
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.