Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mirzza
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la mirzza » 13 jun 2011, 14:05

Dinamo mu je mjera, nasao bi se sa Mamicem :D
Cuva Bog Zelju svog!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 13 jun 2011, 14:06

amho je napisao/la:
mma_hz je napisao/la:
amho je napisao/la:dinamo je klub s velikom tradicijom...... govoriti o dinamu kao velikom klubu u takmicarskom smislu je glupost.. dinamo po organizaciji, finansijama, igrackom i trenerskom kadru jedva da bi mogao opstat' u jednoj od liga petice... prelazak u dinamo bi za igraca sa spahicevim ambicijama bio korak nazad u svakom smislu... da je spahic na zalasku karijere i da ga puca nostalgija, onda bi to bilo razumljivo..
brate dinamo je napravio transfere u zadnje 3 -4 godine sto vise od pola timova iz npr francuske lige nikada nece uspjeti...jak je dinamo i kvalitetan ..ima tu dosta dobrih igraca al nije mi jasno fakat gdje tolike apre i milioni nestaju :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
valjda je ovo vazno za raspravu o spahicu... a sto se tice transfera, hrvatske igrace prodaje repka, a ne klub.. ako se ne varam i s tim igracima koji su postigli visoku cijenu, dinamo nije prezimio u evropi, a ispadali su od bezveze klubova.. dinamo je dobar kao odskocna daska za evropu, a nikako obrnuto..
sto se tica spahica ja sam svoje rekao 3 posta unazad ..ugl da ne duljim imamo isto misljenje sto se tice spahica. :D
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2011, 15:34

Realno Emir je veliki komad budale ako prihvati ponudu Dinama bez obzira na platu,a zasigurno nije veca nego sto bi mogao dobiti u nekom drugom klubu.Njemu je 30 godina,dakle on moze jos 3-4 godine igrati fudbal po "belome svetu" i eventualno tada da dodje u Zagreb,sve pre toga je velika greska.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 13 jun 2011, 16:51

Garant prelazi u Dinamo. On i trazi klub i okruzenje gdje moze da se sprda sa karijerom.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 16:53

pa zar je taj Spahic Messi pa da je cudno da prelazi u Dinamo??
i odakle odjednom toliko sprdancije na racun Dinama, Partizan i Dinamo su trenutno dva najbolja kluba na ovim prostorima

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 13 jun 2011, 17:01

gospodin Seljakovic je napisao/la:pa zar je taj Spahic Messi pa da je cudno da prelazi u Dinamo??
i odakle odjednom toliko sprdancije na racun Dinama, Partizan i Dinamo su trenutno dva najbolja kluba na ovim prostorima
A timovi sa ovih prostora su??? 0 u odnosu na timove iz liga petice.

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 17:06

Bilal je napisao/la:
gospodin Seljakovic je napisao/la:pa zar je taj Spahic Messi pa da je cudno da prelazi u Dinamo??
al Dinamo i Partizan su nekoliko klasa iznad timova s ovih prostora, a to nije malo ;)
i mogu ti rec da bi se Partizan i Dinamo mogli ravnospravno nosit s pola timova iz lige petice, pa eto taj Spahin Montpellier je ispao od madjarskog Gyora ove sezone u EL, istog tog Gyora je Dinamo izbacio

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 jun 2011, 17:19

Devil je napisao/la:Realno Emir je veliki komad budale ako prihvati ponudu Dinama bez obzira na platu,a zasigurno nije veca nego sto bi mogao dobiti u nekom drugom klubu.Njemu je 30 godina,dakle on moze jos 3-4 godine igrati fudbal po "belome svetu" i eventualno tada da dodje u Zagreb,sve pre toga je velika greska.
Slazem se 100 %
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 jun 2011, 17:27

gospodin Seljakovic je napisao/la:
Bilal je napisao/la:
al Dinamo i Partizan su nekoliko klasa iznad timova s ovih prostora, a to nije malo ;)
i mogu ti rec da bi se Partizan i Dinamo mogli ravnospravno nosit s pola timova iz lige petice, pa eto taj Spahin Montpellier je ispao od madjarskog Gyora ove sezone u EL, istog tog Gyora je Dinamo izbacio
Hajd eto I da kazemo da je Dinamo bolji od Montepilera, razlika je u tome sto sa Mont. svake sedmice igra protiv Lyona, Bordoxa, psg'a itd. dok sa Dinamom igras protiv Sibenika itd.

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 13 jun 2011, 17:37

Bilal je napisao/la:
Opet ta neka izvodjenja ovoga ili onoga.Pa Partizan je ravnopravno igrao protiv Brage u oba meca,i da su ofanzivnije krenuli pobedili bi obe utakmice,pa je li to znaci da je Partizan dostojan finala EL.
Meni samo treba jedan prost razlog zasto bi dolazak Spahica u Dinamo bio pravi potez.Nisam valjda toliko izgubio u ovih sedam dana fudbalske "rutine" pa su Sochaux,Lille,PSG,Fulham,Bolton i ostali dosli na nivo jedne Lokomotive,Varazdina,Zagreba,Zadra,Intera i ostalih.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

gospodin Seljakovic
Kontakt:

Post Postao/la gospodin Seljakovic » 13 jun 2011, 17:40

bordo_Sarajevo je napisao/la: Hajd eto I da kazemo da je Dinamo bolji od Montepilera, razlika je u tome sto sa Mont. svake sedmice igra protiv Lyona, Bordoxa, psg'a itd. dok sa Dinamom igras protiv Sibenika itd.
pa zasto onda svi govore protiv Dinama, tu nije problem Dinama, nego lige .. i ja sam znam da je HNL miljama od Ligue One koja je takodje u silaznoj putanji i na dobrom putu da utone u Europski prosjek .. ja znam da je njemu vjerovatno zanimljivija Francuska liga, al dzabe mu to kad u Montp. sjedi na klupi, ako sam u krivu neka me netko ispravi, ne pratim ih pretjerano, a danas procitao da je tako, da nije bas standardan ;)

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 13 jun 2011, 17:43

Spaha je više na tribinama (al' isključivo zbog nesportskog ponašanja na terenu koje mu je donijelo desetak utakmica kazne). I, dijelim @Devilovo mišljenje, u Dinamu će moći igrati i za 3-4 godine, te ukoliko dođe sada u zagrebački klub, onda to dovoljno govori o tome koliko je cijenjen u evropskom svijetu te da su sve one špekulacije ustvari dobro izmišljeni vicevi.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 13 jun 2011, 17:47

bordo_Sarajevo je napisao/la: Hajd eto I da kazemo da je Dinamo bolji od Montepilera, razlika je u tome sto sa Mont. svake sedmice igra protiv Lyona, Bordoxa, psg'a itd. dok sa Dinamom igras protiv Sibenika itd.
pa zasto onda svi govore protiv Dinama, tu nije problem Dinama, nego lige .. i ja sam znam da je HNL miljama od Ligue One koja je takodje u silaznoj putanji i na dobrom putu da utone u Europski prosjek .. ja znam da je njemu vjerovatno zanimljivija Francuska liga, al dzabe mu to kad u Montp. sjedi na klupi, ako sam u krivu neka me netko ispravi, ne pratim ih pretjerano, a danas procitao da je tako, da nije bas standardan ;)
Kada nije suspendovan, starter je ;) :mrgreen:

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 13 jun 2011, 19:13

Spahić:
– Kontaktirao sam s plavima. Da se mene pita, došao bih u Dinamo. Naime, više ne namjeravam igrati u Francuskoj, čak da me zovu Lyon ili Marseille. Rođen sam u Hrvatskoj, 30 mi je godina i želim živjeti u Zagrebu. Dinamo ima šanse, ali se prvo klubovi trebaju dogovoriti. Lijepo je što me Dinamo želi, veliki je to klub – javio je Spahić iz Dubrovnika.
...što je više lome to je volim jače...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 jun 2011, 19:19

Lozi Emir Gradjanski lozi,na tihoj vatri :mrgreen:
Ko' i Simuna
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 13 jun 2011, 19:25

gospodin Seljakovic je napisao/la: Montpellier je ispao od madjarskog Gyora ove sezone u EL, istog tog Gyora je Dinamo izbacio
Ako ćemo tako gledati onda je bolje da igra u Moldavijskoj ligi za Sheriff, ili još bolje za Academia UTM jer su oni pobjedili Sheriff koji je izbacio Dinamo.
100% sportski i krajnje opušten potpis

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 13 jun 2011, 19:31

Nema karakter da bi igrao u nekom velikom klubu,ovo mu je vrhunac karijeke,kapak upravo se vidi sta on zeli,niti je zeljan nekog trofeja,niti ga interesuje neki uspjeh,samo pare,zjebancija,sto bi se reklo samo nek se vrti pa sta bude.....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

BH Patriot
Kontakt:

Post Postao/la BH Patriot » 13 jun 2011, 21:01

Opet se za njega zanima Dinamo Z., pa nema šanse da Emir pređe u taj klub. Nek' Mamić ima para, ali Spahić treba da igra za neki jači tim za njega bi bila odlična opcija, ako u tome ima istine novi Premierligaš QPR. ;)
Livin' La Vida Loca ;)

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 jun 2011, 21:37

Emir Spahić: "Da se ja pitam, došao bih u Dinamo"

Ovaj "potonuo" kao Titanik... No comment! :roll:

Ljepoje
Kontakt:

Post Postao/la Ljepoje » 13 jun 2011, 21:39

Ponos Torina je napisao/la:Nema karakter da bi igrao u nekom velikom klubu,ovo mu je vrhunac karijeke,kapak upravo se vidi sta on zeli,niti je zeljan nekog trofeja,niti ga interesuje neki uspjeh,samo pare,zjebancija,sto bi se reklo samo nek se vrti pa sta bude.....

W O R D , SVAKA TI JE MJESTU!

SAMO ME NERVIRA STO JE KAPITEN REPKE! ( HOW LOW CAN YOU GO, SPAHA? )

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: antibot, EdinjoBos, fukara87, Google Adsense [Bot], hansbosna, Wolffire i 63 gosta.