AC Milan - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

robovi88
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la robovi88 » 04 okt 2010, 22:06

postoji jedna cinjenica a to je da u posljednjih nekoliko utakmica nemamo puno gresaka u odbrani,jos da nas hoce malo bolje realizacija napada :roll: protiv Parme smo dominirali,Ibrahimovic 5 stopostotnih ofulo',Robinho jednu,Ronaldinho dvije ... jos da nas hoce u napadu bilo bi dobro,dobro Ajax je nesto sasvim drugo ali ovi Shabani Parma,Genoa itd nisu imali prilike kako treba uostalom evo klip pa svi pogledajte ste je i kako bilo :lol: [youtube][/youtube]
AL' NE MOGU PREZALIT ONO OD 3:04 DO 3:14 I POGLEDAJTE KAKO JE IBRA DOSO DO TE PRILIKE,PRETRCAO I IZGURAO NEKOG DEBILA ;) Zadivljujuće
FORZAMILAN MerdaINTER
Zlatan Ibrahimović : The most Complete Striker in The World !

A.C Milan The Most Successful Club in The World ! ♥

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 05 okt 2010, 10:24

Talijanski mediji: Leon stiže!

Koliko talijanski mediji zarade na Real Madridu pokazuje i podatak da su udarne vijesti u sportskim medijima uvijek vezane za španjolski nogomet, Josea Mourinha i moguće transfere na relaciji Real Madrid – Italija. Tako je izostavljanje Pedra Leona sa spiska Tuttosportu i Gazzetti bio poticaj da nastave sa špekulacijama oko odlaska tog mladića iz Reala.

Oni tvrde da je sastanak između Gallianija i Pereza već dogovoren, ali za razliku od Marce dodaju kako će na sastanku biti prisutan i Pedro Leon, te da će Milan za njega platiti 10 miliona eura, pet u prvoj i pet u drugoj godini. Njegov odlazak je prema njima izvjestan te se navodno samo čeka potvrda sa San
slika
-RIVALDO-

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 okt 2010, 12:07

Milan izgleda opet "zagrizao" za Lucasa Barriosa iz Dortmunda :) meni veoma drag igrac,ima dobar osjecaj za gol,tehnicki dobro potkovan izvrstan " Prema izveštaju na Football.fr, AC Milan je zainteresovan za dovođenje napadača BV Borussie Dortmund Barriosa.Igrač koga je Milan pratio tokom leta, procenjen je na oko 10-12 miliona €." :D

10 Rossonera dobilo poziv za repke Brazil:Binho',Pato,Thiago Silva ... Italija:Pirlo,Zambbrota ... Svedska:Ibrahimović ... Grcka:Sokratis ... Kolumbija:Yepes (capiten) ... Sierra Leone: Strasser 8-) ... SAD:Onyewu

Abbiati povrijedjen 15-20 dana eo prilike za Ameliu

Ovaj gore postavio da Leon dolazi a ja citam na "Rossoneri blog" da Real Nece razmatrati ponude za Pedra Leona :? :? Vidjecemo, iskreno ja nebi volio da on dodje :roll: vise bi volio Pastorea,Polia ili Gansa :roll: oni su igraci koji nama trebaju !

i ewo upravo Citam na http://www.milannews.it pa prevodim preko google translate Galliani reko da smo veoma dobro "zagrizli" za Pedra Leona i Geretha Bale-a "Transfer Vijesti dobili smo jučer tijekom Biscardi prijenosa. Fabio Santini, potvrdio je interes Rossonera za Pedra Leona, kojeg izgleda kao da želi odbaciti Mourinho. Drugia velika tema se tiče Gareth Bale-a. Tottenhamov lijevi bek bi trebao biti prvi cilj lidera u Via Turati, možda čak dodje i u siječnju. Velški bek je procijenjen oko 16 milijuna i oko njegovog dovodjenja su zainteresovani Barcelona i Chelsea." VOLIO BI BALE-A PO MENI MEDJU 5 NAJBOLJIH LIJEVIH BEKOVA NA SVIJETU !

Mi dispiace per te non va, Noi Siamo in Serie A, ma tu vai bene per la Serie A HAHAHA!

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 okt 2010, 14:53

Sad izgleda žele i onog kretena Kiesslinga :S ccc nešto pišu na milannews al cisto sumnjam a,
izgleda da nam je Barrios sve blize ... Milan poslao neke "pregovarace" u Dortmund da se dogovore oko Barriosa
iskreno vise bi volio Barriosa nego Kiesslinga.Oni su napadači,ako oni dodju morace nas jedan napadač otici,vjerovatno Inzaghi u penziju,Dinho' vrlo moguce da ode ...
Volio bih ove sezone da dovedemo Bale-a,Barriosa,Pastorea/Gansa/Polija :roll: jedno su zelje,drugo su mogucnosti... vidjecemo

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 05 okt 2010, 15:03

Kako bih samo volio vidjeti ovog Bale-a u dresu Milana,po meni trenutno medju 3 najbolja lijeva bocna igraca na svijetu !

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 okt 2010, 16:36

ma kakav barios, kisling niđe veze, šta će nam još napadača, beka nigdje na mapi, mora se kupiti barem 1 dokazan bek, coentrao, vd wiel(mada su ga u ajaxu precijenili) ili žirkov koji se sam nudi, a u čelziju je na klupi i vrlo je moguće da bi ga prodali. tog pedra leona ako već daju za nekih 10 m nije loše kupiti jer je mlad i talenat ogromni, ali bolje da se nađe jedan vezni koji će kreirati igru jer pirlo je sve lošiji, onaj hernanes je extra i leonardo ga je preporučio još prije 2 godine a niko ga nije slušao i sad u laziju hara frajer
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 okt 2010, 20:29

samo da vas pozdravim...novi clan forumu, pa prvi post mora biti na stranici voljenoga kluba... ;)

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 okt 2010, 20:42

ronaldo99 je napisao/la:samo da vas pozdravim...novi clan forumu, pa prvi post mora biti na stranici voljenoga kluba... ;)
tooo kralju,dobro došao si ;)

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 okt 2010, 20:45

hvala hvala, bolje vas nasao :D .....kasnije cu nekad vise malo o milanu ove sezone, mada opcenito do sada nisam zadovoljan, al nadam se da ce ostati pri ovoj taktici sa dinhom iza spiceva, vidjelo se protiv parme da je ta taktika dosta bolja i da bolje igramo ....samo je bitno za sad da je patak fit...inace abbiati je out oko mjesec a i antonnini je povrijedjen al ne znam tacno koliko

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 05 okt 2010, 20:55

bice antonini spreman za sljedeću tekmu,samo sad nastaje frka,koga u prvu ? Pato ili Robinho ? iskreno volio bi ih obojicu vidjeti ali msm da ce to mjesto uzeti Patak a zamislite ovo
------------------------Ibrahimović-------------------------
-----Ronaldinho----------------------------Pato------------
---------------------------Ganso----------------------------
------------Boateng-------------------Pirlo------------------
---Bale------Thiago Silva------Nesta--------Zambbrota :? --
---------------------------Abbiati------------------------------
Ganso je mlada nada brazilskog Santosa,zajedno sa Neymarom najubitacniji igraci u Brazilskoj ligi,već ga zovu kao " Mladi Kaka' " Milan je proslo ljeto bio dobro zagrizao za njega ali su se odlucili da urade veći mercato jer je Ganso procijenjen na oko 20-tak miliona btw evo klip pa pogledajte ko je i sta je. Ja ovaj klip mogu gledati 100000 puta i nikad mi neće dosaditi :o :o :mrgreen:
[youtube][/youtube]

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 05 okt 2010, 21:04

da znam za ovog klinca al je skup, al kolonija brazilaca bi se mogla nastaviti, mada sumnjam da ce dati toliki novac, sam znas i kako smo doveli zlaju, KPB-a, sve je to na posudbi uz mogucnost otkupa ;) ..... a sto se tice formacije, mislim da ce sad forsirati kako sam vec gore napisao onu nasu dijamant formaciju dok je jos carlo bio trener, samo sto ce mjesto kake' doci dinho na tu poziciju, i mislim da ce patak biti taj, ustavri nema se tu sta misliti patak sigurno sa zlajom u spicu

ZLATAN PATO

RONALDINHO

KPB GATTUSO (Flamini)

PIRLO

baresi
Kontakt:

Post Postao/la baresi » 05 okt 2010, 22:41

ronaldo99 je napisao/la:samo da vas pozdravim...novi clan forumu, pa prvi post mora biti na stranici voljenoga kluba... ;)
ekstra avatar. sjećam se dobro tog gola. pred sami kraj prvog poluvremena ronaldo fenomenalno pogađa lijevicom s desne strane s nekih 20m. samo steta sto su interovici na kraju to preokrenuli.

usput dovođenjem balea milan bi se mnogo ojačao. bale je ekstra igrač i on i zambrotta na desnom beku zajedno sa silvom i nestom čini li bi neprobojan bedem. ja sam za balea.
Il club più titolato al Mondo.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 05 okt 2010, 23:12

jest bale extra klasa, ali zar stvarno mislite da će milan dati 20-25 M za beka ili bilo koji drugi klub, pa po tome bi cijeli tim morao biti skuplji od milijarde, za gansa je to isto tako previše, nedokazan igrač skroz jer u brazilu su mnogi bili najbolji igrači lige a nisu se u evropi snašli, 10-15 m je plafon koji će milan dati za beka i toliko još za jednog veznog i to sve možda.
mislim da ovog trasha iz štutgarta nebi bilo loše dovesti, spominjao se još ljetos, mlad a ima već nekoliko bunesligaških sezona iza sebe, pozivan je i u reprezentaciju, a ugovor mu ističe 2012. tako da nebi trebao biti preskup

@ronaldo99
pozdrav druže, ovdje su svi dobrodošli, a ti samo piši, diskusija je uvjek dobrodošla

senad_flamin
Kontakt:

Post Postao/la senad_flamin » 06 okt 2010, 10:06

-Samo da napomenem igraci iz Brazila koji dolaze u Italiju ne mogu biti promasaj!!

KAKA

PATO

THIAGO SILVA

SERGINHO ITD.

evo sad Hernanes po meni do sad najbolji igrac u Italiji !!

bilo bi dobro i za Gansa dati tih nekih 20 mil .

kad smo dali za Pata 22 mil mozemo i za ovog momka,ali ne bih rekao da ce to Berlusconi uraditi!
dobro dosao @ronaldo
-RIVALDO-

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 10:21

senad_flamin je napisao/la:-Samo da napomenem igraci iz Brazila koji dolaze u Italiju ne mogu biti promasaj!!

KAKA

PATO

THIAGO SILVA

SERGINHO ITD.

evo sad Hernanes po meni do sad najbolji igrac u Italiji !!

bilo bi dobro i za Gansa dati tih nekih 20 mil .

kad smo dali za Pata 22 mil mozemo i za ovog momka,ali ne bih rekao da ce to Berlusconi uraditi!
dobro dosao @ronaldo
Ganso je povrijedjen 6 mijeseci Out ;) krajem Augusta
Znaci jos 5 :? http://bleacherreport.com/articles/4441 ... six-months
p.s Real Madrid takodjer ima interes, ali ova povreda :?
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 14:56

Los*Blancos je napisao/la:
Ganso je povrijedjen 6 mijeseci Out ;) krajem Augusta
Znaci jos 5 :? http://bleacherreport.com/articles/4441 ... six-months
p.s Real Madrid takodjer ima interes, ali ova povreda :?[/quote]

blancos ti si upućeniji jesi li gledao tog malog leona, kakav je i je li uopšte istina da je na prodaju pošto je tek došao, nevezano sa milanom jer su demantovali da su uopšte zainteresovani, ali interesuje me o kakvom se igraču radi pošto ove sezone ne pratim nikako špansku ligu

Los*Blancos
Kontakt:

Post Postao/la Los*Blancos » 06 okt 2010, 15:02

tony-mortale je napisao/la:
Los*Blancos je napisao/la:

blancos ti si upućeniji jesi li gledao tog malog leona, kakav je i je li uopšte istina da je na prodaju pošto je tek došao, nevezano sa milanom jer su demantovali da su uopšte zainteresovani, ali interesuje me o kakvom se igraču radi pošto ove sezone ne pratim nikako špansku ligu

Dobar igrac na desnom boku, vrlo jak na nogama, dobro gradi loptu u driblingu, ima dobru tehniku, dobar sut iz igre, slobodnjake je sutao u Getafeu..u pripremama ljetos je bio jedan od bolji i svidio mise puno bio mnogo vise od DI MARIE kojeg je sada krenulo..ali zbog toga sto nije poslusao Mourinha u Levanteu ovaj ga kaznio..tako tvrde mediji u Spaniji..a takodjere on je jedini igrac koji nije bio zelja od Mourinha, vec su ga zeljeli Perez,Valdano..da kako oni kazu uvedu veci broj Spanjolaca u Real Madrid jer se clanovi zale da RM samo kupuje strance ;)
J.Valdano je neki dan rekao da nema ponuda za Pedra Leona i ako ih bude da ih nece saslusati :mrgreen:
El mejor club del siglo XX

wolverine: ja neznam prevociti spanski, ali engleski znam govoriti, citati, pisati a hvala bogu i prevoditi perfektno. i to na brzinu

mandrax: ako nadjes vise od 10 mojih postova na temi Real Madrid, ja idem sa foruma..

robovi88
Kontakt:

Post Postao/la robovi88 » 06 okt 2010, 16:03

Izgleda da zele vratiti Kaku' :? neznam jeli to baš dobra ideja,sjetite se Shevchenka :roll: i pišu da nam je u janurau Bale primarna meta :)

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 06 okt 2010, 16:07

robovi88 je napisao/la:Izgleda da zele vratiti Kaku' :? neznam jeli to baš dobra ideja,sjetite se Shevchenka :roll: i pišu da nam je u janurau Bale primarna meta :)
Inter hoce Kaku, a za Milan nisam cuo. Ali nema od toga nista.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

tony-mortale
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 06 okt 2010, 16:13

ma jok nebi volio da vrate kaku, svaka mu čast za sve godine u milanu, dao je puno klubu, mada je klub njemu puno više, otišao je dalje, nek mu je sa srećom al sad se više ne treba vraćati, a to za inter što se priča ja nebi imao ništa protiv, lošiji je od snaijdera sad nakon bezbroj ozljeda a ako on doše wesley onda ide garant, tako da bi inter s njim bio slabiji nego sad, kad tom baleu ističe ugovor kad se stalno spominje, čisto sumnjam da bi mlad igrač u top formi sa ostrva došao u italiju koja je realno sad puno lošija liga, vjerujem da bi on našao mjesto i u manutd, ili chelsea ili bilo kojem drugom klubu

Zaključano

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.