BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Gledajuci unazad kroz kvalifikacijski ciklus, ono sto je BiH ucinila u ovim kvalifikacijama mogu neki pokusavati osporiti time sto je ''lagana grupa'', reci da je bilo srece, i to sve moze biti jedan manji dio svega toga, kao i bilo kome drugo, medjutim nijedna grupa danas nije lagana, nema laganih protivnika, nema nogometnih liliputanaca, nema popusta nikome i nema opustanja i bitno je jedino kako ti sam igras i kakav ti je rezultat, bitno je da pokazes pobjednicki mentalitet i da izdrzis i ustrajas u svom naumu, a to je odlazak na svjetsko prvenstvo. Ako u tome uspijes, nitko ti ne moze osporiti kvalitet, oni sto se trude traziti u svemu negativnosti, nasli bi isto u bilo cemu.
Ti kad imas koheziju, kada imas dobru generaciju, kada imas veliku podrsku, kada imas normalno rukovodstvo koje ti zeli dobro i omogucava uvjete svojim sportasima nakon dugo godina, ti onda imas sve preduvjete, neovisno o svima drugima, da ostvaris svoje zelje i ambicije. Bosna i Hercegovina je to u ovim kvalifikacijama pokazala na najbolji moguci nacin, mozda i najbolje od svih, dobila je kljucne utakmice, izbacila iz konkurencije najvece konkurente za direktni plasman i, u konacnici, utakmicu prije kraja, dan prije zadnje utakmice drzi u rukama konce vlastite sudbine, i to je ono najvise cemu se netko moze nadati, da sam o sebi odlucuje i da sam na terenu pobjedom izbori nesto sto realno zasluzuje svojim pristupom i igrama u ovom kvalfikacijskom susretu.
Momcima sretno i da pobjedom zavrse jednu zaista lijepu pricu i konacno odvedu jednu dobru generaciju na toliko zeljeno veliko natjecanje, zasluzili su i iskreno ne vidim nacin na koji bi domacini ostali neporazeni, a iako ce brojni biti kudikamo napetiji i sa vise strepnje to gledati, sjetit ce se da sam rekao da ce ovo biti rutinska pobjeda BiH u gostima i drago mi je zbog svih onih normalnih i pravih navijaca koji je vole, svih onih koji su sanjali da vide na velikoj smotri reprezentaciju koja im je najbliza svom srcu, to je prekrasan osjecaj koji ce brojni shvatiti tek kada to sve sluzbeno zapocne i shvatis da si dio necega sto si godinama samo sanjao i gledao druge kako se vesele, zasluzili su, sasvim sigurno da ce imati i moje simpatije u Brazilu, kao sto sam i do sada pratio.
Ti kad imas koheziju, kada imas dobru generaciju, kada imas veliku podrsku, kada imas normalno rukovodstvo koje ti zeli dobro i omogucava uvjete svojim sportasima nakon dugo godina, ti onda imas sve preduvjete, neovisno o svima drugima, da ostvaris svoje zelje i ambicije. Bosna i Hercegovina je to u ovim kvalifikacijama pokazala na najbolji moguci nacin, mozda i najbolje od svih, dobila je kljucne utakmice, izbacila iz konkurencije najvece konkurente za direktni plasman i, u konacnici, utakmicu prije kraja, dan prije zadnje utakmice drzi u rukama konce vlastite sudbine, i to je ono najvise cemu se netko moze nadati, da sam o sebi odlucuje i da sam na terenu pobjedom izbori nesto sto realno zasluzuje svojim pristupom i igrama u ovom kvalfikacijskom susretu.
Momcima sretno i da pobjedom zavrse jednu zaista lijepu pricu i konacno odvedu jednu dobru generaciju na toliko zeljeno veliko natjecanje, zasluzili su i iskreno ne vidim nacin na koji bi domacini ostali neporazeni, a iako ce brojni biti kudikamo napetiji i sa vise strepnje to gledati, sjetit ce se da sam rekao da ce ovo biti rutinska pobjeda BiH u gostima i drago mi je zbog svih onih normalnih i pravih navijaca koji je vole, svih onih koji su sanjali da vide na velikoj smotri reprezentaciju koja im je najbliza svom srcu, to je prekrasan osjecaj koji ce brojni shvatiti tek kada to sve sluzbeno zapocne i shvatis da si dio necega sto si godinama samo sanjao i gledao druge kako se vesele, zasluzili su, sasvim sigurno da ce imati i moje simpatije u Brazilu, kao sto sam i do sada pratio.
Zadnja izmjena: ŠB_Fidelis, dana/u 14 okt 2013, 22:37, ukupno mijenjano 1 put.
...Život za Široki...
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ako izdržiš svaka ti čast, mene bi pojelo.Cartman je napisao/la: Traje od 11 do 14:30 po Americkom. Znaci od 17 do 20:30 po nasem. Mogao bi znaci stignut na kraj, ali volim gledat citavu tekmu. Jedino da mi je zavrsit brzinom munje.
Lako bi ja za to da je kod kuce, ali ovako u Americi...Barem ima taj Face -6 pa da se odgleda to sa uzbudjenjem. Samo iskljucit mobitel i ne dirat internet.
Ja tu i tamo pogledam neku biciklističku utrku ili utrku F1 odloženo pa opet jedva izdržim, ovo mislim da ne bih mogao.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Gledajuci unazad kroz kvalifikacijski ciklus, ono sto je BiH ucinila u ovim kvalifikacijama mogu neki pokusavati osporiti time sto je ''lagana grupa'', reci da je bilo srece, i to sve moze biti jedan manji dio svega toga, kao i bilo kome drugo, medjutim nijedna grupa danas nije lagana, nema laganih protivnika, nema nogometnih liliputanaca, nema popusta nikome i nema opustanja i bitno je jedino kako ti sam igras i kakav ti je rezultat, bitno je da pokazes pobjednicki mentalitet i da izdrzis i ustrajas u svom naumu, a to je odlazak na svjetsko prvenstvo. Ako u tome uspijes, nitko ti ne moze osporiti kvalitet, oni sto se trude traziti u svemu negativnosti, nasli bi isto u bilo cemu.
Momcima sretno i da pobjedom zavrse jednu zaista lijepu pricu i konacno odvedu jednu dobru generaciju na toliko zeljeno veliko natjecanje, zasluzili su, a drago mi je zbog svih onih normalnih i pravih navijaca koji je vole, svih onih koji su sanjali da vide na velikoj smotri reprezentaciju koja im je najbliza svom srcu, to je prekrasan osjecaj koji ce brojni shvatiti tek kada to sve sluzbeno zapocne i shvatis da si dio necega sto si godinama samo sanjao i gledao druge kako se vesele, zasluzili su, sasvim sigurno da ce imati i moje simpatije u Brazilu, kao sto sam i do sada pratio.
Svaka Cast

- Goalgetter
- Kontakt:
@Cartman
#RESPECT ako izdrzis
#RESPECT ako izdrzis

Vidit cemo, prije par godina sam probao za onu tekmu United protiv Blackburna (zavrsilo 0:0, pred kraj sezone i kostalo nas zlata na kraju), popizdio tamo oko 60 minute i pronasao rezultat. Uspio sam prije par sedmica za onu tekmu United-WBA, ali ovo je nesto drugo...Bice tesko, ali valjda izdrzi. Necu da samo vidim rezulatat, nema tu cara.DukeOfWellington je napisao/la:Ako izdržiš svaka ti čast, mene bi pojelo.Cartman je napisao/la: Traje od 11 do 14:30 po Americkom. Znaci od 17 do 20:30 po nasem. Mogao bi znaci stignut na kraj, ali volim gledat citavu tekmu. Jedino da mi je zavrsit brzinom munje.
Lako bi ja za to da je kod kuce, ali ovako u Americi...Barem ima taj Face -6 pa da se odgleda to sa uzbudjenjem. Samo iskljucit mobitel i ne dirat internet.
Ja tu i tamo pogledam neku biciklističku utrku ili utrku F1 odloženo pa opet jedva izdržim, ovo mislim da ne bih mogao.
Eto ako ne bude mojih komentara do daleko iza ponoci, izdrzao sam.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Sutra lagano 3 komada
smiješan si , znaš da nećeš izdržat bolan bolan :p . kakvi unitedi kakvi arsenali. Ovo je bosna, ovo je historija. Nema logike da izdržiš 

Ma kralju ebo koledz..nek te potpiše neko tamo od kolega,opravda ha ja hahahahDukeOfWellington je napisao/la:Ako izdržiš svaka ti čast, mene bi pojelo.Cartman je napisao/la: Traje od 11 do 14:30 po Americkom. Znaci od 17 do 20:30 po nasem. Mogao bi znaci stignut na kraj, ali volim gledat citavu tekmu. Jedino da mi je zavrsit brzinom munje.

Jao ovog strebera koga briga idi na predavanje.
Papetu pamet u glavu Rahimica, Lulica na bok, Viscu na krilo lijevo, Hajrovica desno krilo.
Miske out.
Salihovic out.
Ibisevic out.

Papetu pamet u glavu Rahimica, Lulica na bok, Viscu na krilo lijevo, Hajrovica desno krilo.
Miske out.
Salihovic out.
Ibisevic out.
Zadnja izmjena: Tuti, dana/u 14 okt 2013, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
Živim za dan kada večina ljudi u BiH bude razmišljala poput tebe. Ovo je reprezentacija cijele zemlje i njenih gradjana. Pozdrav za Široki!ŠB_Fidelis je napisao/la:Gledajuci unazad kroz kvalifikacijski ciklus, ono sto je BiH ucinila u ovim kvalifikacijama mogu neki pokusavati osporiti time sto je ''lagana grupa'', reci da je bilo srece, i to sve moze biti jedan manji dio svega toga, kao i bilo kome drugo, medjutim nijedna grupa danas nije lagana, nema laganih protivnika, nema nogometnih liliputanaca, nema popusta nikome i nema opustanja i bitno je jedino kako ti sam igras i kakav ti je rezultat, bitno je da pokazes pobjednicki mentalitet i da izdrzis i ustrajas u svom naumu, a to je odlazak na svjetsko prvenstvo. Ako u tome uspijes, nitko ti ne moze osporiti kvalitet, oni sto se trude traziti u svemu negativnosti, nasli bi isto u bilo cemu.

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Bravo "strucnjak" mogao bi voditi moju mahalu,stareee mi ! Kani se ti ovih "menadjerskih" manira i idi i ti na predavanje sa kolegomTuti je napisao/la:Jao ovo strebera koga briga idi na predavanje.
Miske out.
Salihovic out.
Ibisevic out.

- samo_lijevo
- Kontakt:
Vidi jenkija sto voli nauku.Neces nista izgubiti za jedan dan.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Pored Papeta smo svi strucnjaci cak i ovi Papeljubci su strucniji vise od njega samo sto sute ali neka otvorit ce se oni sutra.. Pa ce da kuju na sve strane po Papetu, nazalost kasno KASNO.hatunic je napisao/la:Bravo "strucnjak" mogao bi voditi moju mahalu,stareee mi ! Kani se ti ovih "menadjerskih" manira i idi i ti na predavanje sa kolegomTuti je napisao/la:Jao ovo strebera koga briga idi na predavanje.
Miske out.
Salihovic out.
Ibisevic out..
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
sutra se zatvara ova tema...nadam se uspjesno..otvaramo novu SVJETSKO PRVENSTVO BRAZIL 2014..insallah
Sutra vec pocinju svadje oko spiska za SP.bivsi je napisao/la:sutra se zatvara ova tema...nadam se uspjesno..otvaramo novu SVJETSKO PRVENSTVO BRAZIL 2014..insallah

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- DonCorleone
- Kontakt:
Bem ti i faks i mid-term i end-termCartman je napisao/la:Yebiga, mid-term brate.DukeOfWellington je napisao/la:Vala ne bih otiš'o da je zlatan faks. Toliko.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 14 okt 2013, 23:05, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
joj ludnica ce biti sutra na poslu... radim, ali cu gledati utakmicu 100%... i to pored madjara, rumuna, slovaka, ceha, njemaca, pa cak i grka... ima da oborimo rekord po decibelima sutra na poslu... 

https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Otkud ti u Americi? Imas na espn3, otidji odmah poslije tekme. Imas tu reprizu, super slika. Ne moras cekati 6 satiCartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Zna li neko organizuje li se mozda neko gledanje utakmice u Banja Luci i Mostaru ? Ili ce idalje da zive u svom sivilu mrznje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- DonCorleone
- Kontakt:
Pola Mostara ce gledati svakako. A za Banja Luku ne vjerujem, nazalost. Mozda ja navratimElegant je napisao/la:Zna li neko organizuje li se mozda neko gledanje utakmice u Banja Luci i Mostaru ? Ili ce idalje da zive u svom sivilu mrznje.

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.