FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
http://www.****/sport/fudbal/s ... a-sarajeva
Igrajte za horde zla,
Igrajte za horde zla,
jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna
miky_hz je napisao/la:nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI
ako ne prenosi niti jedna televizija ne znaci da nema signala svaka utakmica se mora snimati pa maakar to bile uefine kamere.
a mislim da ce ovdje biti prenos
http://streaming.streamoco.se/?page=pla ... d=2&sid=17
Kada dodje taj trenutak,Kad mi dodje sudnji dan,i pred Bogom ja sam spreman
ljubav da ti dam.Kada umrem i odem
i kad me ne bude,ja cu zaliti samo
sto nisam uz tebe.I na onom svijetu tamo
cut ce se moj glas:Bordo-bijeli cijeli zivot
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
- reds_forever
- Kontakt:
e da jos imam 400 - 500 mb limita
..........ovako...baremm je tu livescore 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Da, to je rečeno još na prošloj stranici. Ja se još uzdam u ovaj link http://football-streamline.**** ... nline.htmlGerrard je napisao/la:irfan41 , ja kako sam skontao na tom linku trebas uplatiti da bi uspio gledati utakmicu

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Gerrard je napisao/la:irfan41 , ja kako sam skontao na tom linku trebas uplatiti da bi uspio gledati utakmicu
to neznam, al nervira me kad kazu ako niti jedna tv ne prenosi da nema signala
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
-
- Kontakt:
moras platiti karticom 14 KM, ali nema veze mi smo svi srcima nasim uz F.K.Sarajevo, GDJE GOD DA IGRAS TU SAM I JA VJECNO S TOBOM HORDE ZLA 

jedan klub jedan grad HZSA nasa je Bosna na nas ponosna
Irfane ako ces na tom linku gledati moras platiti.Citiracu se.
Sa naše kartice (BHTelecom ili bilo koji drugi operater) nije moguće izvršiti SMS uplatu! Potrebno je poslati SMS iz Svedske ili sa svedske kartice!
Moguce je kreditnom karticom platiti,a to kosta 13.40 KM.
Svijet kada ruši se grade nisi sam, uvijek uz tebe sam ja spreman život da ti dam!
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ
U to se nemoj uzdavati,ta stranica je prepuna virusa meni je izbacilo 3 trojanca ...a i nebude prenos tu uvijek stoji za svaku utakmicu i nebude nistaZagor je napisao/la:Da, to je rečeno još na prošloj stranici. Ja se još uzdam u ovaj link http://football-streamline.**** ... nline.htmlGerrard je napisao/la:irfan41 , ja kako sam skontao na tom linku trebas uplatiti da bi uspio gledati utakmicu

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- lolo d pitar
- Kontakt:
jadan irfan,tri dana visi na forumu trazeci odgovor za prenos,nemojte ga vise zajebavati nego pomozite covjeku
ma imas tekstualni prenos na fksinfu,ne sekiraj se

Jr*o 50 krun, toliko bi platio kartu za tekmu il da izadjes sa rajom u grad da gledas tekmu, samo neznam koliko je sigurno placati ovo preko kartice
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Evo postoji mogucnost da se organizuje zajednicko gledanje utakmice...vecina vas zna da ce biti prenos ali se mora platiti preko neke njihove stranice 10-ak maraka,dosta momaka je platilo to,sada postoji mogucnost da se uzme projektor i da se tekma gleda u nekom u sarajevskih kafica ...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- lolo d pitar
- Kontakt:
ako vas ista moze oraspoloziti,to je cinjenica da cemo u iducem kolu europske lige imati 100% prenos sa gostujuce utakmice,jer ipak je to vucicamiky_hz je napisao/la:Evo postoji mogucnost da se organizuje zajednicko gledanje utakmice...vecina vas zna da ce biti prenos ali se mora platiti preko neke njihove stranice 10-ak maraka,dosta momaka je platilo to,sada postoji mogucnost da se uzme projektor i da se tekma gleda u nekom u sarajevskih kafica ...
eto strpite se 20 dana,helsinborg je mala maca za ono sto nas tek ocekuje
lolo d pitar je napisao/la:jadan irfan,tri dana visi na forumu trazeci odgovor za prenos,nemojte ga vise zajebavati nego pomozite covjeku![]()
ma ima i na uefi, al nije uzivo isto kao tekstualni
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
Meni je jako žao što historijske utakmice našeg fudbala ne možemo pogledati na malim ekranima (doduše, kod mene je plazma
).
Hrvati prenose večeras i Hajduk i Rijeku, a naši ne mogu jednog našeg predstavnika, pa evo Slavija igra na Koševu, baš i za nju nema prenosa? Fkt. krajnje žalosno.
Nebitno, želim da poželim svu sreću Sarajevu večeras, nadam se dobrom rezultatu, nije ni Helsingborg nemouća misija. Samo pametno odigrati, a onda za sedam dana na Koševu napraviti senzaciju.

Hrvati prenose večeras i Hajduk i Rijeku, a naši ne mogu jednog našeg predstavnika, pa evo Slavija igra na Koševu, baš i za nju nema prenosa? Fkt. krajnje žalosno.
Nebitno, želim da poželim svu sreću Sarajevu večeras, nadam se dobrom rezultatu, nije ni Helsingborg nemouća misija. Samo pametno odigrati, a onda za sedam dana na Koševu napraviti senzaciju.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
VECERAS HELSINGBORG MORA PASTI!!!!
Ima da GRMI!!!
Ima da GRMI!!!
U kaficu na Otoci je sve pripremljeno za gledanje utakmice platno,laptop i projektor, internet smo razvukli pa ko hoce bujrum. Sport caffe Otoka Zrtava fasizma 1 prema auto praonici Diablo
Opcija 1
Bit ce ih jos radi se radiii
Opcija 1

Bit ce ih jos radi se radiii

-
- Kontakt:
Fakat nigdje nema prenosa
,jbg valjda cemo negdje moci pratiti 

Knele je napisao/la:Meni je jako žao što historijske utakmice našeg fudbala ne možemo pogledati na malim ekranima (doduše, kod mene je plazma![]()
).
ima slavija na PTPC
ja navij'o sam za vas!
ja navij'o sam za vas!
miky_hz je napisao/la:nema 3 puta citaj jednom pitaj,vidis da je covjek napisao nema ,nemora se 20 puta ponavljati...ni jedna televizija ne prenosi,nema televizije nema stranice logikairfan41 je napisao/la:PA IMA LI IKO KONTKRETNU STRANICU NA KOJOJ CE DEFINITIVNO BITI
http://www.justin.tv/channeljio_2/popout ovdje je bila utakmica Helsinborg-Zestafoni
Bila jeste jer je Svedska televizija snimala, sad ne snima i nece ni tu biti de ba okanite se vise jedne te iste price,ako hocete gledati platite 14 maraka i gledajte nema djabaluka,ili se uvali kod nekoga ko ce ce pustiti prenos npr u ovaj kafic sto sam maloprije napisao 

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 30 jul 2009, 14:56, ukupno mijenjano 1 put.