Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 16 nov 2009, 20:10

Knele je napisao/la:
harishp je napisao/la:
@Knele dragi ,,kuco stara,, ;)Ti mora da si imao ,,krazamak,, pa si izostao u skoli :mrgreen: .Kad se pricalo o navodnim znakovima.
Ta dva zareza,kvakica iliti kvacice su ti navodni znakovi.
Koji se koriste u slucaju nadimka, navodjenja nekog citata iliti u biti prenesenog znacenja.
Kao sto nam @dreamer ,,nastrada,,-kontas li sad @knele :mrgreen: od jednog forumasa koji ga napade iako je on samo mislio vise preneseno a ne bukvalno.
Mana mu je bas bila sto nije postavio te navedene znakove.
Ako ni nakon ovoga @knele nisi skontao,onda ebiga sta cu ti ja. 8-)
Ma kontam, nego mi se čini jednostavnije " "...Al' dobro, pusti sad to, ni vrijeme ni mjesto. ;)
Gore-dole sve je ,,dole,, :lol: ;)
Isti hepek sve u svemu.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 18 nov 2009, 10:52

ja mislim da je ciro pogrijesio u tome sto igrace nije poslao u karantenu i zabranio svakav odnos s medijima
kad pogledate kakva pitanja postavljaju ti novinari to je bruka

a nasi navijaci,pokazali smo da smo zadnja rupa europe.........a pred hotelom navijanje orginalno to je za svaku pohvalu;))))))

Mire Kralj
Kontakt:

Post Postao/la Mire Kralj » 18 nov 2009, 19:33

Jaoooo nema jos puno do pocetka utakmice......jedva cekam......bosno moja divna milaaa......udriii portugallll.....udri ihhh....daj im ta 2 gola **** 2...sta je to za vass.....igraj bosnooooooo.

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 08:56

NK_CELIK je napisao/la:ma ebite se ba...umjesto da se trenira i skocentrise na utakmicu oni hodaju po hotelima i prijemima...kao da su tek pocele kvalifikacije pa nije bitna utakmica..ma daj ovo nigdje veze..prava ekipa ne bi izlazila iz svog hotela sve ove dane....
rekao sam ovo jos prije par dana no i dalje tvrdim da je ovo veliki razlog neupjeha...ebo vas UNESCO, eto sada imate vremena..I koji su to kreteni, organizuju prijem izmedju dvomeca istorijske vaznosti umjeto recimo danas ili sutra...cuj UNESCO hahaha pa da profesionalni fudbaleru se opterecuju takvim stvarima ne bi nikada ni treninga ni utakmice vidjeli....moj Dzeko moj, ponekad bas razocaras
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Vise sam se puta registrovao na forum nego sto imam postova....

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 19 nov 2009, 11:04

Teren u Zenici prava oranica, dobro je rekao ona dir. njihove rep. Pa normalan pas nisi mogao pružiti, a kamoli kakvu akciju odigrati po terenu. Užas.
SAMO ŽELJO

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 19 nov 2009, 11:17

Mislim da je Zenica okoncala svoje domacinstvo za reprezentaciju.
1. Njiva nije za igranja
2. Ubacenim papcima medju navijace treba atletska staza sa minimalno 18 traka da ne mogu dobaciti do sudije.
Zasto se Kosevo ne pokrije i renovira za repku?
Zasto se ne pomogne izgradnja Tusnja?
Nasim igracima sve cestitke, ipak realnost je da nismo tenutno bolji od Portugala, al imamo mlade igrace koji mogu jos 200% da napreduju pod uslovom da imamo selektora koji je majstor svog zanata.
Volio bi da Ciro ostane, da ostavi igrace na okupu, da se ne poremeti zajednistvo...
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 nov 2009, 11:26

Prica mi neki Portugalac kako smo namjerno igrali na onakvom terenu, kako on kaze "minsko polje, sa puno rupa" samo da im igrace ozljedimo :mrgreen:
100% sportski i krajnje opušten potpis

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 19 nov 2009, 12:28

Zenicajesampion je napisao/la:
NK_CELIK je napisao/la:ma ebite se ba...umjesto da se trenira i skocentrise na utakmicu oni hodaju po hotelima i prijemima...kao da su tek pocele kvalifikacije pa nije bitna utakmica..ma daj ovo nigdje veze..prava ekipa ne bi izlazila iz svog hotela sve ove dane....
rekao sam ovo jos prije par dana no i dalje tvrdim da je ovo veliki razlog neupjeha...ebo vas UNESCO, eto sada imate vremena..I koji su to kreteni, organizuju prijem izmedju dvomeca istorijske vaznosti umjeto recimo danas ili sutra...cuj UNESCO hahaha pa da profesionalni fudbaleru se opterecuju takvim stvarima ne bi nikada ni treninga ni utakmice vidjeli....moj Dzeko moj, ponekad bas razocaras
zivio govornik......ma 100% izolacija ja trebala nastupiti. gledat cemo 60 min bakir ce o tome vise rec

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 19 nov 2009, 12:33

Probisvjet je napisao/la:Mislim da je Zenica okoncala svoje domacinstvo za reprezentaciju.
1. Njiva nije za igranja
2. Ubacenim papcima medju navijace treba atletska staza sa minimalno 18 traka da ne mogu dobaciti do sudije.
Nasim igracima sve cestitke, ipak realnost je da nismo tenutno bolji od Portugala, al imamo mlade igrace koji mogu jos 200% da napreduju pod uslovom da imamo selektora koji je majstor svog zanata.
Volio bi da Ciro ostane, da ostavi igrace na okupu, da se ne poremeti zajednistvo...
zasto tusanj,u koji je potrebno uloziti 10 puta vise novca nego u npr.Grbavica???
Dok su se milijoni ulozili u Zenicu,za isti taj iznos Grbavica je mogla sada da bude bas kao bayerov stadion prije povecavanja kapaciteta(stadion Leverkusena)...razmisljajmo racionalno,ekonomicno i efikasno,a ne zato sto eto neko hoce da mu se napravi stadion u njegovom gradu.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 19 nov 2009, 15:14

Evo novi sok !!!!

Sok sok sok sok !!!

Adis Nurkovic je izjavio da vise ne zeli da brani za reprezentaciju BIH jer nije dobio sansu protiv Portugala sto mu je bila velika zelja
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

bossna
Kontakt:

Post Postao/la bossna » 19 nov 2009, 16:49

da je teren bio bolji u zenici pa ja mislim da bi jedno 6 komada primili heheheheheh sreca pa je teren bio onakav sutite jer nasi igraci trebaju jos pure jest da bi se mogli nosit sa jednom ekipom kosto je portugal

LeBronJamesKing

Post Postao/la LeBronJamesKing » 19 nov 2009, 17:00

Probisvjet je napisao/la:Mislim da je Zenica okoncala svoje domacinstvo za reprezentaciju.
1. Njiva nije za igranja

sve osim cire stoji, znaci ciru=kloca obavezno zamijeniti pa covjek ima 80 godina pa sta rade vase dede i nane od 80god pa nije to normano da ti dedo bude selektor.
a sto se tice zenice mi cemo i dalje igrati u zenici to su lopovi smisliili i jedino ako fifa a aBd hoce zabrani igranje u zenici onda cemo igrati.
a treba nam jedno 1000 utakmica zabrane .
U ime Gospodara...

djulio
Kontakt:

Post Postao/la djulio » 19 nov 2009, 20:14

sad citam ovaj clanak na portalu i ne mogu da vjerujem da je jedan novinar uzeo pravo da konstatuje sta je blater htio rec kad je rekao" bez mesija i ronalda bilo bi lose prvenstvo"
kao uvijek neka urota protiv bosne.....igralo je 11 igraca protiv 11 i prestanite molim vas s ovakvim komentarima
blater nije pao s jabuke i postao tako lako predsjednik
da je portugal igrao protiv slovenije svi bi navijali za portugal, jer i ja zelim vidjet carobnjake ( iako mrzim ronalda) al covijek zna sa loptom

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 nov 2009, 21:14

[youtube][/youtube]

Neznam jel bilo ovo ako jeste sry...ja prvi put gledam ovo,ovo je taj neki mir koji smo imali u Hrvatskoj :?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 19 nov 2009, 21:33

miky_hz je napisao/la:[youtube][/youtube]

Neznam jel bilo ovo ako jeste sry...ja prvi put gledam ovo,ovo je taj neki mir koji smo imali u Hrvatskoj :?
Bilo jedno deset puta... jake pripreme nema sta :mrgreen:
Kome taj lik psuje majku na kraju...policiji ili nasima ?!
100% sportski i krajnje opušten potpis

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 19 nov 2009, 21:42

Nasim,mislim Spahicu kolko vidim on se ovdje svadjao :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2009, 22:51

Evo Hasagic objasnjava sve: http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /091119125

A sto ovaj Ciro ovoliko laze o vlastitim igracima? Koji je njemu qurac? Senilni kreten.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 19 nov 2009, 22:57

a sto su ze zakacili ?
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 nov 2009, 23:06

seha je napisao/la:a sto su ze zakacili ?
A tek sad vidim da blokiraju linkove ovdje, evo sto su se zakacili: "Pogodile su me neistine da sam doživio nervni slom"
Prvi čuvar mreže reprezentacije BiH Kenan Hasagić dobro je odradio svoj posao u utakmicama baraža sa Portugalom. Ulijevao je samopouzdanje svojim intervencijama. No, pogodile su ga neke izjave nakon uzvratnog meča na Bilinom polju.

Selektor naše nogometne reprezentacije Miroslav Ćiro Blažević otišao je toliko daleko pa je izjavio da je Hasagić doživio nervni slom. O posljednjim nastupima "zmajeva" razgovarali smo sa jednom od najčvršćih karika bh. nacionalne nogometne vrste. Na početku razgovora za Sarajevo-x.com je rekao:

"Prije svega želim da demantujem glasine da sam doživio nervni slom, kao i to da sam udarao glavom u svlačionici. Ljudi mogu pomisliti da je to istina, a nije. I neki strani mediji su ovo prenijeli. To su krupne riječi, koji su izgovorene odmah nakon dvoboja sa Portugalcima. Naravno da sam bio potresen nakon eliminacije. Zar sam trebao da se radujem? Iz trećeg puta nisam uspio. Sve mi je teško palo, a naročito pogrešna poruka koja je otišla u javnost. Zar sam ovo zaslužio nakon svega što sam dao za BiH?, pita se golman našeg državnog tima.

No, prije sudara sa Portugalacima teško ga je pogodio još jedan događaj:

Kada smo nakon zagrijavanja krenuli prema travnjaku iza ograde, u prvom redu, ugledao sam svoje dijete koje je trebalo biti u svečanoj loži. To me dodatno uznemirilo. Znao sam da nije bilo mjesta od pojedinaca koji su dospjeli na neki način gore. Čitavu utakmicu sam razmišljao - šta će se desiti ako postignemo pogodak? Strahovao sam za sigurnost.

Osvrnuo se i na utakmice baraža:

Svoju šansu propustili smo u Lisabonu. Mislim da smo odigrali dobro, ali nas je sreća zaobišla. Mnogo bi bilo lakše u uzvratu da smo poentirali, ali nismo. U Zenici smo bili hendikepirani neigranjem četvorice prvotimaca i to se osjetilo. Poslije gola, nismo se mogli vratiti. Portugal zasluženo putuje na jug Afrike. Ispali smo, ali život ide dalje. Mi igrači smo se često znali zezati i govorili da FIFA zna u kakvim smo uslovima došli do ovog rezultata drugačije bi gledala prema nama.

Za kraj nam je razjasnio i snimak koji se pojavio na internetu gdje se naguravao sa policajcem:

To je bilo u Novom Vinodolskom kada smo igrali prijateljsku utakmicu sa lokalnim klubom. Naime, jedna lopta otišla je van stadiona i naš oružar Adem otišao je po nju. Lopta je pala kod policijskog vozila. Njihovi specijalci, vjerovatno nisu znali ko je on i kada je uzeo loptu počeli su ga udarati. Kada sam to vidio potrčao sam u pomoć. Počeli su i sa nama da se raspravljaju, ali je situacija brzo smirena. Ni danas mi nije jasno zbog čega su se tako ponašali.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Zenicajesampion
Kontakt:

Post Postao/la Zenicajesampion » 20 nov 2009, 08:13

Evo jedna mala tema koja je jako aktuelna nakon ovog poraza protiv Portugala.. Ne zelim otvarati novi topic no iznijet cu svoja misljenja ovdje. Odnosi se na igranje reprezentacije na Bilinom Polju i na taj mit nepobjedivosti na BP koji je prestao da djeluje.

Prije svega zelim da kazem da ja nemam nista protiv toga da se utakmice igraju negdje drugo ali gdje se mogu obezbjediti vrhunski uslovi i dobra atmosfera. Samim tim ce i meni biti zanimljivije ici na te ekskurzije. No trebaju se zaista napraviti dobri uslovi.

Sto se tice igranja na BP i losih rezultata, treba povuci neke paralele i da se ustanovi st se to desilo, zasto to reprezentacija nijie tako cvrsta i nepobjediva kada se igra u Zenici. Istina je da smo izgubili neke veoma vazne i kljucne utakmice na Bilinom u zadnje vrijeme (Grcka, Madzarska, Spanija, Portugal...)

Sta se to desilo?
Pa kao prvo, reprezentacija vise ne boravi i trenira u Zenici kao sto je to prije bio slucaj, dok smo bili zaista nepobjedivi na Bilinom Polju. Tada je se reprezentacija okupljala u Zenici, trenirala u Zenici ili okolnim mjestima (npr Bisticak) Igraci su osjetili tu atmosferu nepobjedivosti sto im je davala samopouzdanje. Pored toga osjecali su i sam teren Bilinog Polja. Osjecali su klimu i zrak u Zenici i okolici kakav god da jest. Znam da se dan prije utakmice teren mora dati protivniku na koristenje, no BIH je imala i te kako dobre uslove za treninge u Zenici. Sada to vise nije slucaj. Reprezentacija se okuplja na razlicitim mjestima skoro uvijek a i trenizi se odradjuju gdje se stigne. To su sinoc spomenuli Ciro i onaj Sinanovic u temi dana...
Sljedeci bitan neuspjeha na Bilinom Polju je trenutno abnormalno velika zainteresovanost oko reprezentacije. I ranije je bila, no ranije su igraci bili mirni na treninzima i u hotelu gdje borave. Sada mira nema ni kod kuce ni u gostima. Dolaze hiljade ljudi na mjesto boravka reprezentacije. Svi se zele slikati, grliti, ljubiti sa reprezentativcima. Pored toga menadzeri i neki ko fol prijatelji BH fudbala konstantno dolaze na treninge i ometaju rad reprezentacije na treningu. Prije toga nije bilo, barem ne u ovolikoj mjeri..
Sljedeci bitan faktor slabog ucinka na BP je publika. Ovdje je savez direktni krivac. Prije su atmosfera i navijanje bila znatno bolji. Robijasi su dolazili organizovano a pored njih su dolazile i druga navijacke grupe, Belay Boysi, Fanaticosi i ostali. Ovi zadnji vise i ne dolaze u Zenicu sa raznim izgovorima, svi znatmo pravi razlog. Pored njih nema vise ni Robijasa u tolikom broju, ma ni blizu. Savez rastura karte po cijeloj BIH sto sa jedne strane nije losa ideja, no to utice na znatno losiju atmosferu. U Zenici se prodaje 5 puta ili cak i vise manje karti nego prije. Dalje slijedi preprodaja karti i pravi navijaci nisu u mogucnosti da na regularan nacin dolaze do karti. Nije nepoznato da na utakmice uglavnom sada idu oni koji imaju para da plate te preprodane karte. Medju njima ima najmanje pravih navijaca. Jasno se to moglo vidjeti na zadnjim utakmicama, Turska, Spanija pa i Portugal. Navijanje skroz slabo i krajnje neorganizovano.

Ima toga jos, no ova tri elementa glavna zasto smo sada tako jalovi na Bilinom Polju. Poceli smo sa porazima (Madzarska, Grcka) a sada smo poceli da ni gol ne dajemo kako treba (Turska, Spanija, Portugal - protiv Turske gol iz slobodnjaka a protiv Spanije dva gola u zadnjim minutama)..
Sa tobom tuga,
sa tobom sreca,
sa tobom zivot svoj
ja prozivjet cu...

Celik ale ale
Celik ale ale
Celik ale ale
Celik sampion!!!!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza, Mocvara1991 i 7 gostiju.