PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Željooooo
Kontakt:

Re: Odg: PL prepucavanja

Post Postao/la Željooooo » 27 jun 2015, 01:59

hilmo je napisao/la:Ma ne znaju oni šta je zezancija kad treba njih meziti, samo kad oni meze.
Kakva je to zajebancija kad napišeš indirektno da je Odovic cetnik, tenkista a covjek uopšte nije bio u ratu, kako poslije toga možeš ocekivati da ti neko ne odgovori ?
Toliko postoji drugih nacina za zajebanciju i međusobno prepucavanje da je degutantno šta pojedini pišu..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Heller
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la Heller » 27 jun 2015, 02:09

zeljeznicar1 je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
vrbanjusa je napisao/la:Pacenik do pacenika...
Neka ih ba ovaj pise seljovci a kada dodje u Sarajevo ko da mu je rodjendan sve golubove ljubi po Sebilju od srece.
:urnebes: :rol:
Kakav Sebilj, ja ti kruzim po komsiluku :cool: naravno sa pitarima se družim, jer se s primitivcima i seljadijom s brda Raške ne družim.
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 27 jun 2015, 03:03

Ovi pitari svaki dan sjebu temu kukajuci kako Zeljovci sjebu temu i ode tema u ****, a svaki dan vode raspravu na pogresnu temu, ili im je tema razgovora rat ili nemaju temu za razgovor pa nadju neku skroz ljevu temu kao sto su cevapi, ko ima bolje trebe i to. Tema teme treba da budu prepucavanja navijaca klubova iz PL i neka tako i bude :bih:

A fukare pjene li pjene :D
ŽELJEZNIČAR ZA ŽIVOT CIJELI !

SPARTANS FC

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 27 jun 2015, 06:17

Heller je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Probisvjet je napisao/la:Yebe se pastrmke u ove nocne sate za velezom. On sada cmara i klitorizira havajke, samaricanke, pigmejcanke, aboridjanke... I uvijek jednu yebe, a druga mu pusi. Kamena palata i euri oko njega, a Nerko sam. Zelja za opcenjem veca nego Velez planina.
Pastrmka je idol Rodjenih, pare u padje, kitu u bilo dje, a velez u vrapce. Pastrmka je guzitelj iz sjene.
On cita Henry Millera i ponasa se kao glavni glavic iz djela.

Ja shvatam da su te sve stvari koje karikiras i ismijavas tebi science fiction al decko suoci se sa surovom istinom. Ne zive svi ogranicen zivot kao ti, sto prije skontas to bolje po tebe. Takve stvari postoje.

Grad soli, panonska jezera i jedan rudarski grad na kraju svijeta za koga niko ne mari .. s druge strane grad sunca , pun turista i jedan stari player ... ona stvar u svoje vrijeme , prva ljubav u svoje ...

A o vrijednosti druga pastrmke govori i cinjenica ...danima pisete o njemu a covjek nije tu ... al eto u poznim godinama zivota mozete se djeci hvaliti kako vas je upravo drug pastrmka licno kara.o. mentalno na forumu.
Grad gdje je kulturni vrh ganga kojoj se smijete :rol:
za odjel gangi i bijelih carapa obrati se @rigotini
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 27 jun 2015, 08:02

Priznajem, imam jednog dobrog prijatelja hordasa, sa Bjelava, i jednog manijaka iz okoline Rozaja.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 27 jun 2015, 15:29

Yebo majku ovi pitari sve neka gradska raja. Zanimljiva je cinjenica da koji god tuzlak na forumu poznaje nekog pitara taj pitar je carsijaner, ja ovakvo lizanje supka u zivotu nisam vidio, a ovi ih ne yebu ni 5% :urnebes: :urnebes: Da ne zivim u gradu Sarajevu vjerovatno bih i povjerovao u ove price ali posto zivim samo se mogu nasmijati :rol: :rol:

SPARTANS FC

High

Post Postao/la High » 27 jun 2015, 15:45

Evo i reakcije jednog iz militarizirane grupe. Od čakijaša do terorista.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jun 2015, 15:47

Probisvjet je napisao/la:Priznajem, imam jednog dobrog prijatelja hordasa, sa Bjelava, i jednog manijaka iz okoline Rozaja.
Imam jarana iz Zivinica navija za Zelju, imam jarana iz Srebrenika navija za Zelju, imam jarana iz Gracanice navija za Zelju i imamo jednog sa Pasinog Bunara navija za slobodu ali on nije iz tuzle nego iz Zvornika.Ovaj zadnji i nije bitan ono sto ti hocu reci da u TK ima osim slobode najvise Zeljinih navijaca cak imaju podgrupe koje su redovne na utakmicama Brcko, Srebrenik i Zivinice su jako aktivni.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 27 jun 2015, 15:48

@High Znam da si i ti svjestan da sam upravu, pa si osjetio potrebu da se javis. Istina je takva kakva jeste, sljama ima na obije strane, a ovo sto fukare pricaju su samo ocajni pokusaji provokacija :D

SPARTANS FC

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 jun 2015, 15:51

brile je napisao/la:Yebo majku ovi pitari sve neka gradska raja. Zanimljiva je cinjenica da koji god tuzlak na forumu poznaje nekog pitara taj pitar je carsijaner, ja ovakvo lizanje supka u zivotu nisam vidio, a ovi ih ne yebu ni 5% :urnebes: :urnebes: Da ne zivim u gradu Sarajevu vjerovatno bih i povjerovao u ove price ali posto zivim samo se mogu nasmijati :rol: :rol:
Kako nas ne yebu 5%, yebu nas 100%, Davudu Zahirovicu clanu uprave FK Sarajevo koji nas je u crno zavio moramo isplatiti oko 420000 km prije pocetka prvenstva....Ibrak, poznati trener koji je igrao napadacki fudbal i napisao knjigu o tome na yebo......Brko alias korner zastavica, nas prodo' svojoj braci.....vidis da nas yebu sa svih strana, oci nam ispadose.....oko moje sarajevsko.

High

Post Postao/la High » 27 jun 2015, 15:57

brile je napisao/la:@High Znam da si i ti svjestan da sam upravu, pa si osjetio potrebu da se javis. Istina je takva kakva jeste, sljama ima na obije strane, a ovo sto fukare pricaju su samo ocajni pokusaji provokacija :D
Žalim, ali nedopustivo je relativizirati bombadžije s onima koji to nisu. Bajrak je vaš:

[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

brile
Kontakt:

Post Postao/la brile » 27 jun 2015, 16:04

High je napisao/la:
brile je napisao/la:@High Znam da si i ti svjestan da sam upravu, pa si osjetio potrebu da se javis. Istina je takva kakva jeste, sljama ima na obije strane, a ovo sto fukare pricaju su samo ocajni pokusaji provokacija :D
Žalim, ali nedopustivo je relativizirati bombadžije s onima koji to nisu. Barjak je vaš:

[youtube][/youtube]
Opet lupas, ali forum je forum, ovdje se moze stvoriti neka slika o nama ili o vama, ali ko god u zivi u Sarajevu zna kako stoje stvari. Gledam na ovom forumu vi ste predstavljeni kao neki carsijaneri, a mi bombasi, klosari i te gluposti, a nidje veze s vezom :wave:

SPARTANS FC

collector
Kontakt:

Post Postao/la collector » 27 jun 2015, 16:17

@brile nije jarane pogresno se u medijima to sve pise, na Kosevu se postavljaju bombe, vrse obracuni i sl, dok se vi u kolonama sa carsije krecete prema Grbavici i pratite tekme :crazy:
Istina za Vedrana !!! 1946 !!!

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015, 2018/2019, 2019/2020
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014, 2018/2019, 2020/2021
Superkup - 1996/1997

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 27 jun 2015, 16:41

brile je napisao/la:Yebo majku ovi pitari sve neka gradska raja. Zanimljiva je cinjenica da koji god tuzlak na forumu poznaje nekog pitara taj pitar je carsijaner, ja ovakvo lizanje supka u zivotu nisam vidio, a ovi ih ne yebu ni 5% :urnebes: :urnebes: Da ne zivim u gradu Sarajevu vjerovatno bih i povjerovao u ove price ali posto zivim samo se mogu nasmijati :rol: :rol:
Nisam kriv što se ne krećem u društvu Boška Buhe, nego za utjehu znam nekih dobrih Sarajki koje naviju za Selju ;)
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

LeoMessi
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la LeoMessi » 27 jun 2015, 17:13

AllGunsBlazing je napisao/la:Neko je mogao nastradati od bombe? Jel tako?

Pitam se ko je mogao nastradati kad su pojedinici koji navijaju za Zelju bacili bombu na djecije igraliste?

Novi slogani manijaka: Bombe tada, bombe sada. Bilo kuda bomba svuda.

A u pravu si ti, nije ovo smijesno. Godine prolaze, a pojedinci koji navijaju za Zelju i dalje bombe koriste. Ne znam ni jednu drugu navijacku grupu da ima toliko incidenata sa tim kao vas.
Rece navijac cije su kolege cak prekinule Sehidski turnir u Zupci i pravili pizdarije pametnom dosta

ZaZelju
Kontakt:

Post Postao/la ZaZelju » 27 jun 2015, 17:23

Kompletna postava Nadrealista navija za Zelju. O kakvoj gradskoj raji ovi iz Tuzle pricaju?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 27 jun 2015, 17:24

Zato je Sesko isao na arheolosku oyebinu.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 27 jun 2015, 17:24

High je napisao/la:
Žalim, ali nedopustivo je relativizirati bombadžije s onima koji to nisu. Bajrak je vaš:

[youtube][/youtube]
Sa sjevera ide huk ;)
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

maroonGiant
Kontakt:

Re: RE: Re: PL prepucavanja

Post Postao/la maroonGiant » 27 jun 2015, 17:26

LeoMessi je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:I svi nabrojani za Želju navijaju :bow:
Jest Radovan sigurno bio psiholog u Zelji a jok u gadovima sa lavora
Bio psiholog mjesec dana, a Seselj, Nele i ostali rasli uz zeljeznicmar, visili na cumezu

High

Post Postao/la High » 27 jun 2015, 17:28

Ajzea je napisao/la:
High je napisao/la:

[youtube][/youtube]
Sa sjevera ide huk ;)
slika

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []