Ramos i Pepe nikad u karijeri nisu povrijedili bilo kojeg igraca, za razliku od Alvesa zbog kojeg jedan igrac Racinga nije izasao na teren vise od 5 mjeseci. Takodjer, Puyol je slomio nogu Cescu, a Valdes onesvjestio nekog igraca Kopenhagena. Zasto moras ispadat toliko glup?ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam u miliona postova nazvao Marcela, Pepea, Ramosa, Kediru mesarima i apsolutno stojim iza toga...pokazalo se i veceras..
zasto bjezati od cinjenica...
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Hala Madrid !
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
izvini pametni, veceras je Pepe, Ramos i Marcelo, onako prijateljski mazili Messia, Iniestu, Cesca i ostale...po nogama naravno...Blanco je napisao/la:Ramos i Pepe nikad u karijeri nisu povrijedili bilo kojeg igraca, za razliku od Alvesa zbog kojeg jedan igrac Racinga nije izasao na teren vise od 5 mjeseci. Takodjer, Puyol je slomio nogu Cescu, a Valdes onesvjestio nekog igraca Kopenhagena. Zasto moras ispadat toliko glup?ZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam u miliona postova nazvao Marcela, Pepea, Ramosa, Kediru mesarima i apsolutno stojim iza toga...pokazalo se i veceras..
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Još samo nisi konstatovao da su to uradili namjerno ,a ova dvojica udaraju nehotično. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
messilla je napisao/la:Još samo nisi konstatovao da su to uradili namjerno ,a ova dvojica udaraju nehotično.
Hala Madrid !
Ma ne ima gamadi i cigana u obje ekipe.Krkana,mesara,glumaca zovi ih kako hoćeš,ali nije mi jasno što se toliko to samo Realu prebacuje pa Xavi i Iniesta su noćas možda imali i grublje faulove nego Khedira ili neki na koje stalno napadateZELJO DO GROBA je napisao/la:ja apsolutno ne bjezim...LBJ MVP je napisao/la:Slažem se da udaraju,ali zašto vi bježite od još jedne istine.Mislim naravno na ove oskarovce u ekipi BarceZELJO DO GROBA je napisao/la: ja sam u miliona postova nazvao Marcela, Pepea, Ramosa, Kediru mesarima i apsolutno stojim iza toga...pokazalo se i veceras..
al i vi ih imate..
Meni je to zanimljivo gledat i jedne i druge samo mi je žao kad dođe do ovih finih ko što su noćas Higuain,Villa i Ozil bili glavni u ovoj prepirci,a oni jednostavno nisu takav ciganski tip igrača i čovjeka
Meni je žao kad nastrada Villa,ali nije mi žao kad Pedro dobije jer on to i zasluži
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
pa nisu remija igrali vec nogometa , mora bar malo kontakta biti pa da se i Lessi malo maziZELJO DO GROBA je napisao/la: izvini pametni, veceras je Pepe, Ramos i Marcelo, onako prijateljski mazili Messia, Iniestu, Cesca i ostale...po nogama naravno...
HZ87
" onclick="window.open(this.href);return false;
to je taj murinjo, kao nije mu jasno sto ga je udario vilanova??? e smradu smrdis, odvratan si i prodajes maglu, jadnim kraljevima!
to je taj murinjo, kao nije mu jasno sto ga je udario vilanova??? e smradu smrdis, odvratan si i prodajes maglu, jadnim kraljevima!
Nisi dobro rekaoBlanco je napisao/la:Ovi nehoticno lome noge, dok igraci Reala namjerno NE lome noge.
...,dok igrači reala namjerno ne uspijevaju da slome nekom nogu.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
laki je napisao/la:
HZ87
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
pa meni je zao Pedra, momak nikoga nije dotako veceras i onda dobije po nogmama i to ako ima srece...LBJ MVP je napisao/la:Ma ne ima gamadi i cigana u obje ekipe.Krkana,mesara,glumaca zovi ih kako hoćeš,ali nije mi jasno što se toliko to samo Realu prebacuje pa Xavi i Iniesta su noćas možda imali i grublje faulove nego Khedira ili neki na koje stalno napadateZELJO DO GROBA je napisao/la:ja apsolutno ne bjezim...LBJ MVP je napisao/la: Slažem se da udaraju,ali zašto vi bježite od još jedne istine.Mislim naravno na ove oskarovce u ekipi Barce
al i vi ih imate..![]()
Meni je to zanimljivo gledat i jedne i druge samo mi je žao kad dođe do ovih finih ko što su noćas Higuain,Villa i Ozil bili glavni u ovoj prepirci,a oni jednostavno nisu takav ciganski tip igrača i čovjeka![]()
Meni je žao kad nastrada Villa,ali nije mi žao kad Pedro dobije jer on to i zaslužiIsto kao što mi je krivo što je noćas Ozil ni kriv ni dužan šljivu zaradio,a glumac poput Di Marie ili mesar poput Pepea ništa ne dobije
a sekunde mi nije zao Pepea, Ramosa, Kedire, Marcela...
tacno imamo i mi svoje ludjake, poput Mascherana, al on veceras nije pokazo je da ludjak, dok ovi Bgm jesu...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
ne kasnim braco...sad sam usao u kucurevoX. je napisao/la:laki je napisao/la:
to je taj murinjo, kao nije mu jasno sto ga je udario vilanova??? e smradu smrdis, odvratan si i prodajes maglu, jadnim kraljevima!e moj laki qme kasnish kao pjescani sat
Ma Pedro je i više nego zaslužio pa on je na travi čim mu priđe neki igrač Reala.I Masch nijepokazao da je luđak no pokazao je da je glumacZELJO DO GROBA je napisao/la: pa meni je zao Pedra, momak nikoga nije dotako veceras i onda dobije po nogmama i to ako ima srece...
a sekunde mi nije zao Pepea, Ramosa, Kedire, Marcela...
tacno imamo i mi svoje ludjake, poput Mascherana, al on veceras nije pokazo je da ludjak, dok ovi Bgm jesu...
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretnoLBJ MVP je napisao/la: Ma Pedro je i više nego zaslužio pa on je na travi čim mu priđe neki igrač Reala.I Masch nijepokazao da je luđak no pokazao je da je glumac
Don't hate what you don't understand.
Ako sam to nisi uspio primjetit onda ne vjerujem da ti ja mogu pomoćxaviesta je napisao/la:Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretnoLBJ MVP je napisao/la: Ma Pedro je i više nego zaslužio pa on je na travi čim mu priđe neki igrač Reala.I Masch nijepokazao da je luđak no pokazao je da je glumac
Ako sam to nisi uspio primjetit onda ne vjerujem da ti ja mogu pomoć[/quote]LBJ MVP je napisao/la: Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretno
Jadan odgovor. Ako nesto tvrdis onda trebas i stojati iza toga. Ajd pokusaj opet.
Jadan odgovor. Ako nesto tvrdis onda trebas i stojati iza toga. Ajd pokusaj opet.[/quote]xaviesta je napisao/la:Ako sam to nisi uspio primjetit onda ne vjerujem da ti ja mogu pomoćLBJ MVP je napisao/la: Navedi primjer, u ove dvije utakmice konkretno
Stojim ja iza toga.Ne znam šta još treba?Da mu dadnu oskara možda?
Pa ako stojis navedi mi situaciju kada je Pedro simulirao u ovoj utakmici. Simulirao je prosle godine na Barnabeu u par navrata to priznajem,osim tih par situacija ja se ne sjecam nekih njegovih 'prevara'.LBJ MVP je napisao/la: Stojim ja iza toga.Ne znam šta još treba?Da mu dadnu oskara možda?
jesu opet sudije navukle, ili je mozda cak uefa pogurala 
pusite se smradovi zajedno s murinjom i njegovim glupostima!
pusite se smradovi zajedno s murinjom i njegovim glupostima!
Ni ti nebi bolje proso zbog onih tvojih psovki u ove svete dane vjeuj mi.....Blanco je napisao/la:messilla je napisao/la:Još samo nisi konstatovao da su to uradili namjerno ,a ova dvojica udaraju nehotično.Ovi nehoticno lome noge, dok igraci Reala namjerno NE lome noge.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- čUVAR GRADA
- Kontakt:
Smurinjo, Pepe kosilica, Termosica, Smarselo, Kristina, Kakica i slični bi trebali ići u neku ustanovu na savjetovanje jer su dobili komplekse od neosvajanja trofeja...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.