Cekamo Evandera, da nas demantuje... Odavno ga nema na temi, puno se pozitive razviloKenChoo je napisao/la:AkoBogda da dođe Ilievski. Mnogo dobrih stvari će samim dolaskom donijeti. Imali bismo razne konekcije širom svijeta, pa možda uleti i koji sponzor itd. Dugo nisam bio ovako sretan, napokon pozitivne i lijepe stvari u i oko Kluba. Dosta nam je više nerviranja, sekiracije, muke... Iskreno se nadam ovom čovjeku i Slaviši Vukičeviću, to su pravi potezi. Pa onda imamo sjajan stručni štab i nadam se dobrim i kvalitetnim pojačanjima, a u to ne sumnjam.
I meni ovo sve izgleda predobro, ali valjda će i nas sunce obasjati nakon toliko patnje. Jedva čekam zvaničnu objavu s Skupštine, pripreme i nastavak sezone, dosadan je vikend bez FKS.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ThrillerHz
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946~
Na ovoj poziciji je potreban čovjek sa dobrim parama, konekcijama, vezama, poznanstvima, uticajem...Vidite u Slobodi kao i u 99% ostalih klubova važno je samo da si privrednik odnosno da imaš nešto love koji su spreman uložiti, ali Sarajevo nije ni Sloboda ni svi ostali.
SRETAN BROJ - 1725
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
KenChoo je napisao/la:AkoBogda da dođe Ilievski. Mnogo dobrih stvari će samim dolaskom donijeti. Imali bismo razne konekcije širom svijeta, pa možda uleti i koji sponzor itd. Dugo nisam bio ovako sretan, napokon pozitivne i lijepe stvari u i oko Kluba. Dosta nam je više nerviranja, sekiracije, muke... Iskreno se nadam ovom čovjeku i Slaviši Vukičeviću, to su pravi potezi. Pa onda imamo sjajan stručni štab i nadam se dobrim i kvalitetnim pojačanjima, a u to ne sumnjam.
I meni ovo sve izgleda predobro, ali valjda će i nas sunce obasjati nakon toliko patnje. Jedva čekam zvaničnu objavu s Skupštine, pripreme i nastavak sezone, dosadan je vikend bez FKS.
ZZ
- muhamedhulk
- Kontakt:
Mozda je ovo znak da se i oko stadiona zahuktava
Jer ovaj radi sa milionima, a ne sa sicom kao prethodnici...odmah vece veze, posebno sa svabama.
To je ko ono kad je amidza dosao, pa odmah i TA sletio za sponzora, uzrocno-posljedicna reakcija.
To je ko ono kad je amidza dosao, pa odmah i TA sletio za sponzora, uzrocno-posljedicna reakcija.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja sam ovakve stvari i ovakve ljude ocekivao odmah nakon dolaska Tana, al eto bolje ikad nego nikad, amin da nas sad krene i na terenu pa da dominaciju otpocnemo s duplom krunom ove godine aBd. 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
U depresiji cete biti ako lik ne dođe, pomalo ba! Ne ide to kod nas nikada lako, dok su tu sitni interesi i BP vnago!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ja samo zivim za dan kada ce BP se udaljiti STOOOOOOOOOOOOOOOOOO dalje od kluba, cast izuzecima, to su takvi jadovi koji su se ogrebali o klub na ovaj ili onaj nacin, da li zaposljavanjem sebe ili rodbine u klub ili na neke druge fore....
Samo da ih neko skine sa kurca
Samo da ih neko skine sa kurca
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Zamislite ovo u nekoj skorijoj budućnosti: Dolazak Ilievskog i Vukićevića; pa dobar budžet za januar; produžetak ugovora Dulji; kvalitetna pojačanja; ekstra pripreme: a zatim ekstra tekme na terenu i kao šlag na tortu, titula i izborena Evropa.
Samo polako, postepeno. Što Joker kaže treba pričekati ova dva-tri dana da vidimo šta će biti na Skupštini. I da pitam, zna li neko kad je prozivka?
Samo polako, postepeno. Što Joker kaže treba pričekati ova dva-tri dana da vidimo šta će biti na Skupštini. I da pitam, zna li neko kad je prozivka?
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Duska je rekao da ce amidza dati financijsku inekciju ?
Toni, Misimovic, Stevanovic, Zahirovic, Aleksandrov, Celo, Kodro, Sharbini, Cvijanovic... Polahko braco, ovo meni zvuci predobro da je istina! Vi izgleda zaboravili da je isti portal prije sedmicu dana pisao da nam se Comor vraca.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Odmah kod nas krece euforija i odmah Evandera traze kao da je on unazadio FKS od sampiona do ekipe bez evrope!MCMXLVI je napisao/la:Toni, Misimovic, Stevanovic, Zahirovic, Aleksandrov, Celo, Kodro, Sharbini, Cvijanovic... Polahko braco, ovo meni zvuci predobro da je istina! Vi izgleda zaboravili da je isti portal prije sedmicu dana pisao da nam se Comor vraca.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Prejako mi je ovo konstantno prozivanje Evandera kad god neko nešto izvali. 
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 17 dec 2016, 23:31, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
MontielMCMXLVI je napisao/la:Toni, Misimovic, Stevanovic, Zahirovic, Aleksandrov, Celo, Kodro, Sharbini, Cvijanovic... Polahko braco, ovo meni zvuci predobro da je istina! Vi izgleda zaboravili da je isti portal prije sedmicu dana pisao da nam se Comor vraca.
- TobeYarabi
- Kontakt:
100% gurbetska podvalajoker90 je napisao/la:Odmah kod nas krece euforija i odmah Evandera traze kao da je on unazadio FKS od sampiona do ekipe bez evrope!MCMXLVI je napisao/la:Toni, Misimovic, Stevanovic, Zahirovic, Aleksandrov, Celo, Kodro, Sharbini, Cvijanovic... Polahko braco, ovo meni zvuci predobro da je istina! Vi izgleda zaboravili da je isti portal prije sedmicu dana pisao da nam se Comor vraca.Nadam se i ja da ce doci, ali ovdje treba pratiti recept od kona i cekati zvanicnu.
- ThrillerHz
- Kontakt:
A bgm nista lose ne mislim kad ga prizovem, nego cisto lako zaboravljamo na realnost, dok nas on ne podsjetiPitarBordo je napisao/la:Prejako mi je ovo konstantno prozivanje Evandera kad god neko nešto izvali.
1946~
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ja mu bas konto poslat pp da istrazi to ako mu nije frkajoker90 je napisao/la:Ima li Aco kakav info o ovome?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- ThrillerHz
- Kontakt:
Nista dok to Majkl ne potvrdijoker90 je napisao/la:Ima li Aco kakav info o ovome?
1946~