FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Thorin
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la Thorin » 22 avg 2013, 11:46

Cini se da Chelsea Eto"u nudi samo godinu dana ugovora, a on zeli vise, tako da se povecava sansa da pristane na Morattijeve uslove. To bi bio zadnji Massimov poklon Interovoj porodici.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 22 avg 2013, 12:30

Inter ima vise nego dobru ekipu ove sezone i vrijeme ce to da pokaze ja neznam ni sam zasto ali imam veliko povjerenje u Mazzarija i ovaj trenutni inter cak i kad niko vise nebi dosao jer imamo odlican napad sto nam je bila bolna strana prosle sezone imamo vezni red u spoju mladih i iskusnih igraca a ista stvar je i sa odbranom ako pogledamo da u napadu imamo preiskusnog Milita odlicnog Palacija i mlade Belfodila i Icardija, onda mozemo reci da je to dobitna formula jer svako od njih moze odluciti utakmicu a uz Milita i Palacija ce ova dvojica da stenu jos vise iskustva i znanja. Kad je rijec o veznom redu gdje jos uvjek Cambiaso ima da da svoj doprinos (pa makar na treningu jer je lik bio igracina a mladi igraci fizicki spremniji mogu nauciti od njega) uz povratak Zanetija i odlicnog Guarina te podmladak u vidu Taidera i Kovacica koji ce da postanu jos bolji uz ovu trojicu vec navedenih te kad konacno i mladiBota stigne i ostali mladi igraci imamo i sadasnjost i buducnost u timu a odbrana jos bolje stoji jer Campagnaro je pravi komandant odbrane iskusan i pouzdn stoper od Zabca konacno ocekujem da pocne da igra ove sezone onako kao sam siguran da zna i moze te mlade Jesusa i ostale imamo sta da ocekujemo..

U SVAKOM SLUCAJU STO SE BEKOVA TICE NE TREBA OTPISIVAI JOS UVJEK NI ZANETIJA. A DRUGI BEK VALJDA NEKO PRORADI OD OVIH NAGATOMO, PEREIRA, JONATAN, WALACE...

------------Handanovic--------------
----Hugo------Zabac------Juan-----
Zaneti--Kovacic--Taider--Jonatan
--------------Guarin----------------
--------Icardi---------Palacio-------
Interista al 100 %

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 22 avg 2013, 12:45

Ja si nekako mislim da Cambiasso ima sigurno mjesto u prvoj.Neće on još tako brzo izletit kao što neki misle zato što je sad Taider došao.

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 avg 2013, 16:04

Pa normalno da neće, nažalost. Izletit' će jedino u slučaju nekog dobrog kiksa, i to nekoliko vezanih na tekmama. U suprotnom veći dio sezone ćemo ga gledat' kako hoda po terenu. Što se tiče sezone, nadam se samo da nećemo igrat' pi.čkasto protiv ekipa tipa Chievo, Bologna, Catania itd. i to na svom terenu. Ne vjerujem da možemo napraviti značajniji rezultat iz razloga što nemamo klasičnog playa. Guarin to nije i ne može igrat' tu poziciju, Kova jeste, al' njega se gura na neku drugu poziciju iz ko zna kojih razloga, tu je i Ricky i ako on bude taj, uz ekstra formu onda i možemo nešto očekivati, u suprotnom.. Očekujem na kvarno da dohvatimo treće mjesto, iako će biti vraški teško.

@tony nisi realan sekunde, predstavio si nas k'o da smo bayern u pm. Još Johnnya guraš u prvi sastav, je.bem mu logiku, odvadi bar malo.
Željezničar za život cijeli!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 avg 2013, 16:44

Najveci razlog za optimizam kod mene je Mazzarri. A i fine igrace su doveli,fali to jos ponesto al ovako mislim da je borba za LP sasvim realna.

Samo da se poklope neke stvari i to bi moglo stvarno dobro izgledat.A Mazzarri je tu da se pobrine da tako i bude. U nedjelju aBd sigurna pobjeda protiv Genoe koja je redovna musterija na Meazzi.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 22 avg 2013, 17:11

Mago je napisao/la:Najveci razlog za optimizam kod mene je Mazzarri. A i fine igrace su doveli,fali to jos ponesto al ovako mislim da je borba za LP sasvim realna.

Samo da se poklope neke stvari i to bi moglo stvarno dobro izgledat.A Mazzarri je tu da se pobrine da tako i bude. U nedjelju aBd sigurna pobjeda protiv Genoe koja je redova musterija na Meazzi.
Druže ,
vidim optimizam se vratio :D , doduše i ja mislim da je borba za treće mjesto realnost sa ovim kadrom...

Otkud tolika vjera u Mazzarria!!??

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 22 avg 2013, 17:21

Mazzarri je doktor Serie A.. Izvlaci iz igraca maximum i ima dobar sistem...
Jedino sto je placipi*ka kad ekipa izgubi, svi su krivi sem njega, ali to se da tolerisati :D

Jos jedno dobro pojacanje i ova ekipa ce imati sta da kaze ove sezone!

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 avg 2013, 17:26

Nije mi nikad bio omiljeni trener al cinjenica da rezultati stoje iza njega. U pravim je godinama i cini mi se u pravo vrijeme za njega doso u Inter. Kad se i ne ocekuje nesto previse pa ce on moc bez prevelikog pritiska da dokaze svoju klasu. A ima je.

Pratim kolko mogo i treninge i sve oko Intera i sve to djeluje puno ozbiljnije. Od samih igraca pa do rukovodstva kluba. Kupio me sve i jednom izjavom do sada i svojim radom. Ako mu se dovede jos bek (Isla) i mozda jos jedan veznjak ja mislim da ce se do LP. Preprepreprespreman je trener i opet ponavljam mislim da je u pravo vrijeme doso u Inter. Od Mourinha ovako dobrog trenera nismo imali.

Ocekujem da od igraca izvuce maximum sto prethodnici nikako nisu uspjeli. Mozda Strama pocetkom prosle sezone al se onda sve raspalo. Od Waltera i tu ocekujem konstantnost.

A i konkurencija nije toliko jaka kolko se navikalo. Mislim da je Juve prejak,Napoli ispod njih dok su ostali bara bara. Mada nije iskljuceno i da Napoli izvisi jer su im prevelika ocekivanja.

Jedino sto je placipi*ka kad ekipa izgubi, svi su krivi sem njega, ali to se da tolerisati :D

Bas zbog ovog mi nikad nije bio drag,nadam se da u Interu nece bit tih kompleksa nize vrijednosti.

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 22 avg 2013, 19:27

ArthurBishop je napisao/la:Pa normalno da neće, nažalost. Izletit' će jedino u slučaju nekog dobrog kiksa, i to nekoliko vezanih na tekmama. U suprotnom veći dio sezone ćemo ga gledat' kako hoda po terenu. Što se tiče sezone, nadam se samo da nećemo igrat' pi.čkasto protiv ekipa tipa Chievo, Bologna, Catania itd. i to na svom terenu. Ne vjerujem da možemo napraviti značajniji rezultat iz razloga što nemamo klasičnog playa. Guarin to nije i ne može igrat' tu poziciju, Kova jeste, al' njega se gura na neku drugu poziciju iz ko zna kojih razloga, tu je i Ricky i ako on bude taj, uz ekstra formu onda i možemo nešto očekivati, u suprotnom.. Očekujem na kvarno da dohvatimo treće mjesto, iako će biti vraški teško.

@tony nisi realan sekunde, predstavio si nas k'o da smo bayern u pm. Još Johnnya guraš u prvi sastav, je.bem mu logiku, odvadi bar malo.
jbg bolji jony nego pereira :D
Interista al 100 %

TonnyMontana
Kontakt:

Post Postao/la TonnyMontana » 22 avg 2013, 19:30

TonnyMontana je napisao/la:
ArthurBishop je napisao/la:Pa normalno da neće, nažalost. Izletit' će jedino u slučaju nekog dobrog kiksa, i to nekoliko vezanih na tekmama. U suprotnom veći dio sezone ćemo ga gledat' kako hoda po terenu. Što se tiče sezone, nadam se samo da nećemo igrat' pi.čkasto protiv ekipa tipa Chievo, Bologna, Catania itd. i to na svom terenu. Ne vjerujem da možemo napraviti značajniji rezultat iz razloga što nemamo klasičnog playa. Guarin to nije i ne može igrat' tu poziciju, Kova jeste, al' njega se gura na neku drugu poziciju iz ko zna kojih razloga, tu je i Ricky i ako on bude taj, uz ekstra formu onda i možemo nešto očekivati, u suprotnom.. Očekujem na kvarno da dohvatimo treće mjesto, iako će biti vraški teško.

u ostalom ja kazem ono kako ja vidim ekipu i cemu se nadam a to je sigurno minimum lp treba biti optimista a mislim i da imamo razlog ne samo zbog kvaliteta trenutnog rostera u ekipi vec i zbog nedostatka kvalitete u drugim ekipama ... realno milim da niti jedna ekipa u seriji a ne moze reci da su igracki jaci od nas ...
Interista al 100 %

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 avg 2013, 20:50

u ostalom ja kazem ono kako ja vidim ekipu i cemu se nadam a to je sigurno minimum lp treba biti optimista a mislim i da imamo razlog ne samo zbog kvaliteta trenutnog rostera u ekipi vec i zbog nedostatka kvalitete u drugim ekipama ... realno milim da niti jedna ekipa u seriji a ne moze reci da su igracki jaci od nas ...
Ne mogu podijeliti mišljenje s tobom. Realno igrački su jači Juventus, Napoli, Milan, Lazio, Fiorentina, pa možda i Roma. Kažem igrački. Sumnjam da će nam Lazio i Fiorentina praviti probleme, al' prve tri ekipe hoće itekako. Uz trenutne bekove nama je maksimum 3. mjesto, a ne minimum.
Dijelim mišljenje kad kažeš treba biti optimista i dati podršku, to apsolutno stoji, al' nezalaganje i šetanje ne želim da vidim. Nek' završimo na 15. mjestu, al' da pišaju krv i smisleno igraju bar protiv slabih ekipa. Protiv Juventusa bunker i kontre, pa kom opanci kom obojci.

Thorin
Kontakt:

Post Postao/la Thorin » 22 avg 2013, 20:56

Ne vidim sto bi protiv Juvea igrali na kontre kad smo prosle sezone pokazali da se mozemo nositi s njima kad je tim kompletan.. jos ove sezone imamo boljeg trenera i par smislenih pojacanja, tako da bih rekao da je LP realan cilj.. Pa cak i da se kup osvoji.. sto da ne...

sLucajni
Kontakt:

Post Postao/la sLucajni » 22 avg 2013, 21:40

ArthurBishop je napisao/la:
Ne mogu podijeliti mišljenje s tobom. Realno igrački su jači Juventus, Napoli, Milan, Lazio, Fiorentina, pa možda i Roma. Kažem igrački. Sumnjam da će nam Lazio i Fiorentina praviti probleme, al' prve tri ekipe hoće itekako. Uz trenutne bekove nama je maksimum 3. mjesto, a ne minimum.
Dijelim mišljenje kad kažeš treba biti optimista i dati podršku, to apsolutno stoji, al' nezalaganje i šetanje ne želim da vidim. Nek' završimo na 15. mjestu, al' da pišaju krv i smisleno igraju bar protiv slabih ekipa. Protiv Juventusa bunker i kontre, pa kom opanci kom obojci.

Pa prije ce nam Fiorentina praviti probleme nego jadni Milan ... Milan je losija ekipa od nas po igrackom kadru .. Juve je najjaci ove sezone, a po igri Napoli bi trebao biti 2ugi ... Ovo ostalo je sve buranija ...

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 22 avg 2013, 21:56

Cuj ovo mozda LP, borba za LP, poredjenje sa ovim levatskim ekipama tipa bbilan, roma, nazio, fiorentina izgleda da i vama treba malo kise, ova susa udarila u glavu :D

Jedinu prepreku vidim u ciganima iz torina, samo zbog toga sto su uigraniji i imaju istu ekipu vec tri godine, ali i oni ce do nove godine, kasnije ladno ostaju iza u dubokom minusu 8-)

Imamo najboljeg trenera Calcia, najtalentovaniji napad( i najboljeg napadaca Palacia) i vezni red, dva najbolja stopera Calcia, Johny je bara bara sa najboljim bekovima svijeta, jedino kamikaza malo zaostaje...Jos igramo samo prvenstvo, tako da sve osim Scudetta ce biti veliko iznenadjenje...Nikad slabija konkurencija, a Inter nikad jaci jos od 2010-te...

Interista02
Kontakt:

Post Postao/la Interista02 » 22 avg 2013, 21:56

Sve je relativno ove sezone, ali apsolutno sve. Ostavite se predviđanja, žestoko ćete pogriješiti ;)

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 avg 2013, 23:01

slika

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 avg 2013, 23:03

sLucajni je napisao/la:
ArthurBishop je napisao/la:

Pa prije ce nam Fiorentina praviti probleme nego jadni Milan ... Milan je losija ekipa od nas po igrackom kadru .. Juve je najjaci ove sezone, a po igri Napoli bi trebao biti 2ugi ... Ovo ostalo je sve buranija ...
Imaju 3-4 fudbalera, koji kod nas ne da bi bili u prvih 11, nego bi bili kostur tima. Tako da Milan ne može nikako biti lošija ekipa na papiru od nas. Jedino gdje smo u prednosti je golmanska pozicija.

@Huska se zajebava, ironičan je :D
@Thorin, ako se otvorimo, Juve će nas satrati, nažalost.

Mago
Kontakt:

Post Postao/la Mago » 22 avg 2013, 23:17

Koja su to 3-4 igraca ? Balotelli i Montolivo bi bili sigurno u ekipi dok za ostale nesto i nisam previse siguran. Odbrana smijesna, ni jedan nas stoper (JJ,Zabac,Hugo) nije slabiji od njihovih,cak naprotiv.

Desno su bolji kad nema Zanettia,lijevo su krs,ostali igraci u sredinu su isto tako bezveze. Saraf ne moze prije Palacia.

Prenapuhana ekipa koja ima Balotellia i sudije. To je sve...

Trequartista
Kontakt:

Post Postao/la Trequartista » 22 avg 2013, 23:36

Saberi, oduzmi, podijeli, pomnoži, za igrački kadar milanskih klubova se komotno može reći da su trenutno isto "sranje" drugo pakovanje. :lol:

Ne igrate Evropu, došao je Mazzari realnost je da se do posljednjeg kola borite za CL ukoliko istu ranije ne obezbjedite.
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Dominacija je neminovnost!

ArthurBishop
Kontakt:

Post Postao/la ArthurBishop » 22 avg 2013, 23:39

Baloteli, Montolivo, Prince, Mexes, Šaravi, Abate je za našu kamikazu Cafu, De Jong i Muntari su bolji od naših destruktivaca.. Svi pobrojani bi bili u prvih 11 ili bar među 14..

A kostur tima ti bili, zapamti dobro, Mexes, Montolivo, Balo i Šaravi. Pa čak i Abate bi bio, bez Zanettija naravno.

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []