Kakve sirotinjske objave za poljskog Anichebea i to još objavljuju po američkoj vremenskoj zoni, neiskusno...
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Idealna napadacka trojka?
Bas je milion opcija sad.
Moj izbor:
Feran-Lewa-Raphinha
Mada, vjerujem da ce se ovo bas puno mijenjati i rotirati. Zasigurno da ce Fati i Dembele dobiti dosta minuta i utakmica. Najvise bi mogao ispastati Auba.
Bas je milion opcija sad.
Moj izbor:
Feran-Lewa-Raphinha
Mada, vjerujem da ce se ovo bas puno mijenjati i rotirati. Zasigurno da ce Fati i Dembele dobiti dosta minuta i utakmica. Najvise bi mogao ispastati Auba.
Na osnovu čega si to zaključio? Ferran je najomiljeniji Xavijev igrač i trenutno duplo spremniji od Fatija.
Don't hate what you don't understand.
Ferran odličan za jokera s klupe. Ako svi budu zdravi, lik realno nema mjesta u prvih 11.
Ogromna gužva i konkurencija u napada, 6 igrača na 3 pozicije. Ni u ono najbolje Krojfovo ili Pepovo doba nije bilo ovakve konkurencije u napadu. Ne kažem kvalitete.
LW - Fati, Torres
RW - Raphinha, Dembele
CF - Lewa, Auba
Sa ovoliko napadača u sastavu, sigurno ce se igrati Barcina sveta 4-3-3
Dobra stvar je novo pravilo 5 izmjena, pa ce se moći više rotirati.
LW - Fati, Torres
RW - Raphinha, Dembele
CF - Lewa, Auba
Sa ovoliko napadača u sastavu, sigurno ce se igrati Barcina sveta 4-3-3

Dobra stvar je novo pravilo 5 izmjena, pa ce se moći više rotirati.
Povrijeđen je Ferran pobogu pitam se ponekad prati li ovdje pola ljudi Barcelonu uopće.
- Donnie Darko
- Kontakt:
De da ja prvo vidim tu gužvu. Dva ekstremno staklena igrača i dva stara igrača od 6. Klinac će bit gužve.
Mi pričamo o sezoni kakve veze ima sto je sad povrijeđen. Usput, čovjek već trenira.
Dembele ako nastavi sa navikama kao u posljednjoj polusezoni, sigurno neće imati problema sa povredama kao do sada. Njega je najviše zezao nesportski stil života.
Kod Ansua je i doktorski tim poprilično odgovoran bio. I to bi se trebalo popraviti.
Ali da se ne može čovjek pouzdati u njih je apsolutno tačno. Dobra stvar da su tu Ferran i Raphinha.
Kod Ansua je i doktorski tim poprilično odgovoran bio. I to bi se trebalo popraviti.
Ali da se ne može čovjek pouzdati u njih je apsolutno tačno. Dobra stvar da su tu Ferran i Raphinha.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Ferran je Xavijev igrac a i svakako mislim da radi all round igre treba da bude siguran u prvih 11.Lewa je siguran , desno je upitno.
Fati ce blistati protiv Osasune jedno kolo i biti na novoj rehabilitaciji tako da mislim da ce se i Raphinha i Dembele naigrati.
Dembele brzi , Raphinha sigurno bolji za tim i kvalitetniji u realizaciji.
Fati ce blistati protiv Osasune jedno kolo i biti na novoj rehabilitaciji tako da mislim da ce se i Raphinha i Dembele naigrati.
Dembele brzi , Raphinha sigurno bolji za tim i kvalitetniji u realizaciji.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Gužva u 16tercu, svi su tu sa kvalitetom, svaki igrač ima svoje kvalitete, ali i mane. I nisu jednoličnog tipa, razlikuju se, a i to je velika kvaliteta. Ferran će ući sporije u sezonu, propustit će glavni dio priprema, pitanje je i koliko će ih odraditi sa ekipom. No, on je svoje pokazao, odličan igrač, ima prostora za napredak u realizacija, što je lakše popraviti nego neke "mane" ostalih. On može odigrati na sve tri pozicije u napadu, i desno i lijevo i u špici i usudio bih se reći da će na kraju sezone imati najviše minuta na terenu, ukoliko ga zdravlje posluži.
Lewandowski je centralna figura, od njega se najviše očekuje. Prvi put je izvan Njemačkog nogometa i Bundeslige što je jako bitno i trebat će mu dosta da se navikne, tako da će problem biti ta adaptacija na sve novo, novi grad, klub, način igranja, protivnici. Problemi bi mogle biti i godine, ali za narednu sezone teško, do sada nije imao nekih povreda u karijeri, a igra duži niz godina na visokom nivou što dosta otkriva. Njegova zamjena je Aubameyang, i na tom centralnom dijelu ukoliko ih bude išlo njih dvojica će dijeliti minuta. Auba može još uskočiti na lijevo krilo.
Fati, pisao sam o njemu, najveća nepoznanica, potencijal veliki, no povrede su stopirale to. Pisalo se, da treneri govore kako je izgubio na eksplozivnosti i na skočnosti, razumljivo s obzirom na nezgodne povrede. Njega treba postepeno uvoditi u sezonu, i mislim da je i njemu cilj da se spremi za Svjetsko Prvenstvo u Kataru, i da će mu sezona do tada biti svojevrsno pripremanje i hvatanje forme, njegov puni sjaj, ukoliko ne bude novih povreda bi trebao biti u drugom dijelu sezone.
Najveća bitka vodit će se na desnoj strani. Dembele je sigurno kvalitetniji i bolji igrač sa dosta većim pragom od Raphinhe, u prethodnoj sezoni se vidjelo da se Dembele uozbiljio, od samog starta je bio profesionalniji i ozbiljniji, dolaskom Xavija je to skočilo na još veći nivo. I igre su automatski bile bolje, kad je on na terenu, Barcelona je bila bolja za 40-50%. Ukoliko nastavi ovim tempom, trebao bi biti neprikosnoven na pozicijio desnog krila. Raphinha, iskreno ne očekujem puno od njega, klasično brazilsko krilo kojih imaš na tone, nije se dokazao na najvećem nivou, pogotovo u Ligi Prvaka, sličan Malcomu. Imaju iste kvalitete na istom nivou, Malcoma treneri nisu skoro nikako koristili, a vidjet ćemo koliko i kako će Raphinhu Xavi iskoristiti.
Još treba napomenuti da imaju tu Ez Abde, kao i Collado.
Lewandowski je centralna figura, od njega se najviše očekuje. Prvi put je izvan Njemačkog nogometa i Bundeslige što je jako bitno i trebat će mu dosta da se navikne, tako da će problem biti ta adaptacija na sve novo, novi grad, klub, način igranja, protivnici. Problemi bi mogle biti i godine, ali za narednu sezone teško, do sada nije imao nekih povreda u karijeri, a igra duži niz godina na visokom nivou što dosta otkriva. Njegova zamjena je Aubameyang, i na tom centralnom dijelu ukoliko ih bude išlo njih dvojica će dijeliti minuta. Auba može još uskočiti na lijevo krilo.
Fati, pisao sam o njemu, najveća nepoznanica, potencijal veliki, no povrede su stopirale to. Pisalo se, da treneri govore kako je izgubio na eksplozivnosti i na skočnosti, razumljivo s obzirom na nezgodne povrede. Njega treba postepeno uvoditi u sezonu, i mislim da je i njemu cilj da se spremi za Svjetsko Prvenstvo u Kataru, i da će mu sezona do tada biti svojevrsno pripremanje i hvatanje forme, njegov puni sjaj, ukoliko ne bude novih povreda bi trebao biti u drugom dijelu sezone.
Najveća bitka vodit će se na desnoj strani. Dembele je sigurno kvalitetniji i bolji igrač sa dosta većim pragom od Raphinhe, u prethodnoj sezoni se vidjelo da se Dembele uozbiljio, od samog starta je bio profesionalniji i ozbiljniji, dolaskom Xavija je to skočilo na još veći nivo. I igre su automatski bile bolje, kad je on na terenu, Barcelona je bila bolja za 40-50%. Ukoliko nastavi ovim tempom, trebao bi biti neprikosnoven na pozicijio desnog krila. Raphinha, iskreno ne očekujem puno od njega, klasično brazilsko krilo kojih imaš na tone, nije se dokazao na najvećem nivou, pogotovo u Ligi Prvaka, sličan Malcomu. Imaju iste kvalitete na istom nivou, Malcoma treneri nisu skoro nikako koristili, a vidjet ćemo koliko i kako će Raphinhu Xavi iskoristiti.
Još treba napomenuti da imaju tu Ez Abde, kao i Collado.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Nadam se da antitalenti Ez Abde i Collado neće upisati nijedan nastup.
u 433,treba min 2 golmana, 7 defanzivnih od kojih jedan može igrati i beka i štopera, u sredini 6 veznih, moglo bi i 5 ali se oni najviše troše, i u napadu 5 gdje jedan igra oba krila, ili 6.
znači treba ti 21 igrač od kojih bar 17 koji su za prvog tima u svakom trenutku
znači treba ti 21 igrač od kojih bar 17 koji su za prvog tima u svakom trenutku
$ " $ " $ ' " ? % у ?.
Wagué na posudbi u komšiluku.
Ponavlja se ista priča kao sa Raphinhom, Koundé bi prije u Barcelonu nego na Stamford Bridge, baš kao i kod Raphinhe imamo dogovor sa njim oko uslova, spreman je čekati da klub aktivira drugu financijsku polugu.
Schreuder jedan je od nas.
Očekuje se da u ovoj sedmici bude aktivirana i druga financijska poluga.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Šta vi mislite o Galánu? On je izgleda druga opcija ako ne uspiju dogovoriti dolazak Alonsa.
mosa lošmi stićko tit-ula!