Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Imperator98
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Imperator98 » 25 jul 2014, 23:28

Jel možda gledao ko tekmu Lokomotiva-Dinamo,jbt onaj Ante Budimir za 40 minuta zabi Hattrick,a to mu je 5.gol u dosad 2 kola,znam da je rodom iz Zenice.....

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 25 jul 2014, 23:32

Ma dobro, shvatili smo te, pasoš je svakako samo formalnost. Dinin stari je rekao (repka.ba) da on ima naše državljanstvo već nekoliko godina. Jbg, oni su se izgleda zakleli na šutnju, a i savez je tih po tom pitanju, tako da nam preostaje da čekamo, kao i uvijek.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 25 jul 2014, 23:47

Imperator98 je napisao/la:Jel možda gledao ko tekmu Lokomotiva-Dinamo,jbt onaj Ante Budimir za 40 minuta zabi Hattrick,a to mu je 5.gol u dosad 2 kola,znam da je rodom iz Zenice.....
Rodom je iz Zepca, ali mislim da nece on za BiH igrati. :shock:
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 26 jul 2014, 01:35

Consigliere je napisao/la:Arslanagic standardno u Standardu na mjestu stopera... Ne gledam utakmicu, ali sama cinjenica da je covjek u prvih jedanaest najjace ekipe belgijske lige znaci da je on prioritet za nas i ljude koji su zaduzeni za to. Dinu ne smijemo izgubiti.

Ovo za Ibrahimovica je izmisljotina. Mislim da on nije znao razlikovati zemlje na Balkanu u trenutku kad je debitovao za Svedsku... U knjizi kaze da mu je prva zelja bila Brazil, a posto nije mogao za njih- onda Svedska :mrgreen:
Kako mislis najjace ekipe?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 26 jul 2014, 02:43

Adi_Zepce je napisao/la:
Imperator98 je napisao/la:Jel možda gledao ko tekmu Lokomotiva-Dinamo,jbt onaj Ante Budimir za 40 minuta zabi Hattrick,a to mu je 5.gol u dosad 2 kola,znam da je rodom iz Zenice.....
Gle čuda.. :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 26 jul 2014, 02:47

FaraonTM je napisao/la:
Adi_Zepce je napisao/la:
Gle čuda.. :D
Jah, sto li nas to ne iznenadjuje.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 26 jul 2014, 10:15

Sefko Okic .. treba mu dati sansu. Mozda najbrzi i najpokretljiviji BH igrac. A kada talasika Avdiaj moze moze vala i Sefko. Treba nam izrazito brzih igraca u napadackoj polovini .
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jul 2014, 10:51

kimbo je napisao/la:Sefko Okic .. treba mu dati sansu. Mozda najbrzi i najpokretljiviji BH igrac. A kada talasika Avdiaj moze moze vala i Sefko. Treba nam izrazito brzih igraca u napadackoj polovini .
Sefko je puno bolji od Avdije napadacki kao krilo. A bek Avdija ionako nije nikad ni bio :thumbup: :thumbup:
Trebalo bi i Cimirota polako uvoditi pa Radovca za jedno dvije godine. Jako dobar je i mali Graovac. Hodzic je bio jako dobar dok je igrao u Zelji. Ne vidim zasto se podigla tolika buka oko tog Modica. Pa on ni u Sarajevu najvjerovatnije nebi bio u prvom timu ??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2014, 10:54

I Melunovića obavezno.
Voli te tvoje Sarajevo.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jul 2014, 10:56

[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]

:clap: :clap:

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2014, 10:57

Virtu4l je napisao/la:I Melunovića obavezno.
:rol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jul 2014, 10:59

@ Goalgetter
Avdija bolji od Okica :urnebes: :urnebes: Vidi se da nisi gledao utakmicu Sarajeva.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jul 2014, 11:01

Šta je smiješno, momak razvajuje u Widzewu, promijenio bi državljanstvo ako bi mu obećali poziv.
Voli te tvoje Sarajevo.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 26 jul 2014, 11:03

Brz je Okic nema sta ali moje misljenje kao covjeka koji prati FKS 24 sata dnevno je da je Cimirot jedini igrac koji moze igrati u repci. Tu bih dodao i Stojceva ali nema nase papire.
1946

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 26 jul 2014, 11:05

Gledao sam ja obje utakmice Sarajeva @Ajax, ali proglasavati ga nakon jedne tekme protiv Haugesunda kao potencijalnog reprezentativca, mislim da nije realno. O tome da li je bolji od Avdije necu ulaziti u raspravu. Kao sto je @Head rekao, zasad je jedini Cimirot koji ima kalibar za A-Reprezentacije, Radovac komotno moze U21 repku.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jul 2014, 11:07

Head je napisao/la:Brz je Okic nema sta ali moje misljenje kao covjeka koji prati FKS 24 sata dnevno je da je Cimirot jedini igrac koji moze igrati u repci. Tu bih dodao i Stojceva ali nema nase papire.
Nije on samo brz. Zna se zagradit i sacuvat loptu. Zna i uklizat. Isto tako zna postici gol. Avdija je samo za nijansu brzi. Ali kao krilo kao zamjena za Hajrovica u zadnjih 20 minuta meni bi prije zaigrao Okic nego Avdija. A kao bek je bolji Vranjes od njega. Sto se tice Cimirota slazem se sve sa tobom. Jedino mora da se zna neki red. Prvo treba dati sansu Prcicu i Vrancicu pa onda vidjeti. Svako Cimirot zasluzuje biti taj 23-igrac po meni. Mislim da ce za dvije godine Radovac biti i bolji igrac od Cimirota jer ima po meni jos veci potencijal :thumbup: :thumbup:

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 26 jul 2014, 11:16

Virtu4l je napisao/la:Šta je smiješno, momak razvajuje u Widzewu, promijenio bi državljanstvo ako bi mu obećali poziv.
Bolje onda obecati jednom od ovih Hrgota, Seferagic, Tanksson. Mladji su, veci potencijali,i kvalitetom ako nisu bolji, sigurno nisu slabiji od pomenutog. U ovu grupu (kojoj treba obecati poziv) bi dodao i Alilovica.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 26 jul 2014, 11:24

TMovac je napisao/la:

U ovu grupu (kojoj treba obecati poziv) bi dodao i Alilovica.
:D :D Kad bi ti jos samo skontao kakav je igrac vec sada "Alilovic" a kakav ce tek biti. Onda bi skontao da se je za njega vrijedilo itekako boriti makar porazgovarati par puta sa njim. On ima bar 50% sanse da ce zaigrati za par godina u udarnom timu Barcelone. A ako kojim slucajem nece. On se moze vratiti i sa 20,21 godine biti glavni igrac DInama ili nekih losijih klubova lige petice kad god hoce. Koliko mi imamo takvih igraca ?? Ovdje se danima govori kako moramo moliti jedong Modica koji nije ni sjena Halilovicu a ni ostalim igracima koje si nabrojao. Za Seferovica je po meni greska selektora. Hrgota mislim da nije greska jer covjek ne zeli da igra za BiH najvjerovatnije. Kod Tankovica mislim da su krive i jedna i druga strana pomalo. Ali jednu stvar si itekako upravu. Prokleto bi nam dobro dosli svi od nabrojanih igraca.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 26 jul 2014, 11:25, ukupno mijenjano 1 put.

brazzo
Kontakt:

Re: $: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentac

Post Postao/la brazzo » 26 jul 2014, 11:25

TMovac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Šta je smiješno, momak razvajuje u Widzewu, promijenio bi državljanstvo ako bi mu obećali poziv.
Bolje onda obecati jednom od ovih Hrgota, Seferagic, Tanksson. Mladji su, veci potencijali,i kvalitetom ako nisu bolji, sigurno nisu slabiji od pomenutog. U ovu grupu (kojoj treba obecati poziv) bi dodao i Alilovica.
momak je htio samo na kulturan nacin odgovoriti na nebulozne komentare vezane za vjecito prizivanje u reprezentaciju svakog igraca sarajeva koji odigra 3-4 meca u nizu.

A vidjecemo sta pape sprema da je covjek od rijeci moglo bi se ocekivati i par prinova u napadu
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

pazzarac
Kontakt:

Post Postao/la pazzarac » 26 jul 2014, 14:45

TMovac je napisao/la:
ne branim Susica i Savez ali da se ne lazemo ova grupa igraca bi prihvatila cak i obecani poziv jedino ako bi isti izostao iz njihove primarne domovine,BIH je za njih uvijek bila druga opcija a za neke i treća

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”