Moglo je biti i 0-2 sa ovom zadnjom sansom,ali i 1-1 ili 1-0 tako da sve je i dalje otvoreno...Durm igrac manje,Bender umjesto Sokratisa greska Tuchela ali nema veze...popravit ce se to u nastavku (nadamo se
BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Poprilicno se i na ovome forumu brzo zaboravilo ko je J.Klopp...Tuchel popravio ovo,tuchel popravio ono...kao da je Jurgen bio trener samo prosle godine.Evo malo podsjecanja kako je tesko igrati protiv njega
Moglo je biti i 0-2 sa ovom zadnjom sansom,ali i 1-1 ili 1-0 tako da sve je i dalje otvoreno...Durm igrac manje,Bender umjesto Sokratisa greska Tuchela ali nema veze...popravit ce se to u nastavku (nadamo se
)
To je to kad ti stopera igra Bender. U bundesligi to ide inekako, al ozbiljni napadaci ga vozaju ko na ringispilu. Pisczek ni sjena onog igraca. Odavno je postao igrac koji BVB-u nista nemoze ponudit. Durm katastrofa. Miki u svom stilu milion i jednu akciju sjebo, pet kornera svih pet za qurac. Protiv velikih nezna odigrat da ga hebes. Auba bjezi od dvoboja ko djavo od krsta, sve u coolerskom fazonu. Ybga LFC vise nabrijan i zeljan. Zasluzeno vode. Bravo Klopp, lekcija za Tuchela. Opet.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
- Desperado09
- Kontakt:
Treba igrati vise preko krila. Durm out, Kagawa in, te Mikija gurnut na krilo. Bilo je sansi, ali fali koncentracije.
S druge strane prepoznatljiva postavka Kloppa u jacim tekmama, sa puno trke, discipline i s kontrama.
S druge strane prepoznatljiva postavka Kloppa u jacim tekmama, sa puno trke, discipline i s kontrama.
Durma izvesti i nek zapamti kad ce ponovo zaigrati, nastavio frajer gdje je stao protiv Bremena, ne mogu da vjerujem da mozes biti onako sebican i stalno ici na neke driblinge a ne znas.
Igraju ko pichke, niko da preuzme odgovornost. Miki najbolji, jedini nesto pokusava, trudi se. Reusa vec duze nema na mapi, ozbiljno se treba preispitati njegova uloga u ovom sistemu, pisao sam o tome prije mjesec. Nije odigrao 3 utakmice kod Tuhela da valja.
Tuhel ocito ima kompleks zvani Klopp, od 10 medjusobnih dobio ga samo jednu.
Igraju ko pichke, niko da preuzme odgovornost. Miki najbolji, jedini nesto pokusava, trudi se. Reusa vec duze nema na mapi, ozbiljno se treba preispitati njegova uloga u ovom sistemu, pisao sam o tome prije mjesec. Nije odigrao 3 utakmice kod Tuhela da valja.
Tuhel ocito ima kompleks zvani Klopp, od 10 medjusobnih dobio ga samo jednu.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Da se ne lazemo - ocekivali smo manje vise svi nesto slicno. Fali agresije - ali i Liverpool ce pasti fizicki nakon 70. minute. Ocekujem remi na kraju.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
-
KayserSose
- Kontakt:
Evo gaaaaaaaaa!!! 
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
-
KayserSose
- Kontakt:
Weidi se baca ko mladic. Steta sto ostali veceras nisu na njegovoj razini.
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
Ajmo momci jos jedan gol!! Haajdddeeee !
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Šteta je velika, ali neko mora ispasti. Vrlodobra utakmica, mislim da će biti još bolja u revanšu.
Hvala na gostoprimstvu, čujemo se za sedam dana.
Hvala na gostoprimstvu, čujemo se za sedam dana.
Kocka je bačena
Dobro je opet na kraju. Ali u revansu treba dosts ozbiljniji pristup.
Fatzke: "Neželimo otvarat banku, nego sportski uspjeh!"
Weidi u inat hejterima nas izvadi momački 
https://****.com - Connect With Girls - No Verify - Anonymous Sex Dating - [url=https://****.com/girls.html] Real People Dating [/url]
-
Bundesliga
- Kontakt:
Naivno je ovo Dortmund odigrao. Previše su pažnje posvetili Kloppu i to ih je i koštalo.
Zbog prevelike prašine koja se podigla oko Kloppa Dortmund je izgorio u želji, igrali su srčano ali su zaboravili na taktiku.
Sami ste sebi zakomplikovali bit će teško u uzvratu ali se može proći.
Zbog prevelike prašine koja se podigla oko Kloppa Dortmund je izgorio u želji, igrali su srčano ali su zaboravili na taktiku.
Sami ste sebi zakomplikovali bit će teško u uzvratu ali se može proći.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Svi su se vise veceras usrali Kloppa nego Liverpoola. Pojedini izgorili u zelji ponajvise Reus. PEA los. O HENRIKU NECU RIJECI DA TROSIM. Najvjerojatnije dosta manje prostora bi L'pool imao da je sa Matsom u paru igrao Sokratis. Durm nije trebao krenuti mnogo bolje to sa Nurijem izgledalo. Roman, Vajgl i Mats nasa tri najbolja igraca.
Koliko god Klopp nadmurdio Tuchela veceras mislim da je ovo smirivanje utakmice od 70 pametna stvar Tuchela i da ce tamo ici na sve ili ništa jer svakako u igri za gol vise Dortmund jaci i bolji bi trebao biti.
Bice guravo li tipujem da Dortmund ide dalje.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Koliko god Klopp nadmurdio Tuchela veceras mislim da je ovo smirivanje utakmice od 70 pametna stvar Tuchela i da ce tamo ici na sve ili ništa jer svakako u igri za gol vise Dortmund jaci i bolji bi trebao biti.
Bice guravo li tipujem da Dortmund ide dalje.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
- BavaracZenica
- Kontakt:
Poslije Porta i Totenhema ocekivao sam da ce cak bez primljenog gola zavrsiti Liverpool, rezultatom 1-0 ili 2-0..
ali su sa dosta i sa previse respecta ajmo rec usli u ovu utakmicu, ma da bolje i remi nego da su zijanili tekmu. Treba napast kod Liverpoola, igrat cvrsto sa visokim presingom, i ocekivat da ce Reus i ostali bit u elementu, vcrs su bas krila zakazala ne znam zasto Durm ali et... ocekujem prolaz Dortmunda
ali su sa dosta i sa previse respecta ajmo rec usli u ovu utakmicu, ma da bolje i remi nego da su zijanili tekmu. Treba napast kod Liverpoola, igrat cvrsto sa visokim presingom, i ocekivat da ce Reus i ostali bit u elementu, vcrs su bas krila zakazala ne znam zasto Durm ali et... ocekujem prolaz Dortmunda
FC Bayern !!!!!
Eto i njega cesto hejtamo(prvi ja) a mnogo ovakvih utakmica je imao...posebno u europskim utakmicama.Hare_BvB je napisao/la: Weidi![]()
![]()
Zakljucak je da je Klopp nadmudrio Tuchela u velikom dijelu meca i da je igranje sa Durmom i Sokratisom umjesto Bendera bila greska ali valjat ce ovo svakako Tuchelu da skupi iskustvo i za uzvrat a i za ligu prvaka sljedece sezone.
Bilo je i dosta straha od drugog gola Liverpoola tako da ovih 1-1 na kraju nije ni lose...tamo ce oni biti pod tim istim pritiskom primanja gola kod kuce(nema glupljeg pravila).
Dobar meč se gledao večeras a isto očekujem i za sedam dana. Očekivano se utakmica umirila posljednjih 20-ak minuta jer vjerujem da su oba menadžera zadovoljna na kraju. (kako je moglo biti)
Liverpool možda blagi favorit zbog ovog gola u gostima iako on i ne znači puno kada se uzme u obzir napadački potencijal Dortmunda.
Ko god da prođe neće biti nezasluženo.
Čujemo se za 7 dana
Liverpool možda blagi favorit zbog ovog gola u gostima iako on i ne znači puno kada se uzme u obzir napadački potencijal Dortmunda.
Ko god da prođe neće biti nezasluženo.
Čujemo se za 7 dana
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Na kraju i dobar rezultat s obzirom na igru i kompletnu Klopp hajku. Uvjeren sam da cemo u revansu odigrati mnogo bolje i pametnije. Nadam se da ce TT prepustiti loptu Liverpoolu i loviti prolaz iz kontri.
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Svaka čast na spektaklu. BvB je odgirao solidno, no Klopp je pokazao kakav je trener i sta je zapravo Njemačka izgubila njegovim odlaskom.
Kao navijac Bayerna mogu samo da zalim sto nije presao u Bayern, no sad se nadam da nikad i nece jer taj covjek je pojam u Dortmundu. On je iednostavno Dortmund. Vjerujem da ce nakon Liverpoola se ubrzo vratiti u Njemacku. Da li kao trener elfa ili bvb-a, ali što prije se vrati to bolje za ligu!!!
Jos jednom respect za večeras
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Kao navijac Bayerna mogu samo da zalim sto nije presao u Bayern, no sad se nadam da nikad i nece jer taj covjek je pojam u Dortmundu. On je iednostavno Dortmund. Vjerujem da ce nakon Liverpoola se ubrzo vratiti u Njemacku. Da li kao trener elfa ili bvb-a, ali što prije se vrati to bolje za ligu!!!
Jos jednom respect za večeras
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Stern des Südens
NIsam bio optimista prije tekme a sad pogotovo. Za mene licno bi bilo iznenadjenje ukoliko prodjemo. Ne vidim kako popraviti igru uz ovakvog Reusa i Aubu, totalno van forme. Da sam Tuhel poceo bih bez Reusa u revansu pa nek se ovaj ljuti do pm, nista ama bas nista od njeg u igri. Koliko samo Ilkay fali ovoj ekipi, on bi meni imao daleko najvecu platu u ekipi i nema tih para za koje bih ga prodao. Najbolji i najvazniji igrac BVB-a.
Liverpul grize, tacno se vidi da zele ovaj trofej. Puno su agresivniji i jaci u duelima. Tuhel pogrijesio s Durmom i Benderom. Jos protiv Bremena se vidjelo da Bender nije dugorocno rjesenje na stoperu, jbg odigras ti par tekmi solidno, ali se vidi da nije stoper, jer 1 na 1 ga svako prodje, ne koristi uopste tijelo u duelima, pokusava bez kontakta uzeti loptu a to ne ide. Origi ga pojeo u par situacija, ovaj ga samo gleda.
Uz ovako motivisanog Liverpula i grotlo Anfielda, Liverpul definitivno favorit za prolaz.
Liverpul grize, tacno se vidi da zele ovaj trofej. Puno su agresivniji i jaci u duelima. Tuhel pogrijesio s Durmom i Benderom. Jos protiv Bremena se vidjelo da Bender nije dugorocno rjesenje na stoperu, jbg odigras ti par tekmi solidno, ali se vidi da nije stoper, jer 1 na 1 ga svako prodje, ne koristi uopste tijelo u duelima, pokusava bez kontakta uzeti loptu a to ne ide. Origi ga pojeo u par situacija, ovaj ga samo gleda.
Uz ovako motivisanog Liverpula i grotlo Anfielda, Liverpul definitivno favorit za prolaz.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.