Jusuf Nurkić
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: Jusuf Nurkić
Ja se opet nadam da ce izvaditi njih dvojicu pred kraj i da ce nekako Portland dobiti. Jer imam osjecaj da oni psihicki ne mogu da se posloze...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
00 zategao odbranu 

Tako je momci, sjajno su odigrali ovu dionicu!
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Samo da pobjede. Imat će se on kad iskupiti za ovu lošu dionicu
kako me cj nervira kad gestikulira rukama, pokazuje igracima gdje da idu u odbrani, a on prvi ne moze igrati odbranu sve i da mu zivot ovisi o tome
ma lagan sam ko perje
nerviraju me ovako neke situacije
Zivota mi, bolje da danas nije ni dosao da igra.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Hezonja i Juka samo trebaju izac i portland uzima
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Ograjisao
Jedino pozitivno sto nema faula 

Ima izać... Hajde samo da Portland dobije. Ustani Hassane da Juka legne.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
pusi **** nurkicu, znas
Kurcobolja 

Cudo nije isao na polaganje 

- BosniaBoston
- Kontakt:
Dobri su mu statsi kakav je bio. Bit ce na kraju nekih 12-15 poena
#Punoljetstvo
Koja budala mu rece da pocne trice sutat, a ni na zicerima jos nije siguran
dame je tu veceras da rijesi sve probleme portlanda. nurk i cj bas zakazali, tek melo tu i tamo na iskustvo doprinosi i zach. sreca njihova da luka nije u svom modu, a mogao bi u drugom da bude, pa da se sve promijeni. sve u svemu, za sada djeluje da trailblazersi uzimaju zahvaljujuci lilardu, a nurka ne bih da komentarisem. previse lose...
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Al brat zicere promasuje
haahha
A i odbranu igra bas ono ko na terminu...
Valjda ga sad krene malo

A i odbranu igra bas ono ko na terminu...
Valjda ga sad krene malo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.