Anex je napisao/la:i stara ti je na pipiSema64 je napisao/la:I sada ste na ,,pipi- cucli,, drzave. Niste svoji
![]()
![]()
ali pitarskoj a ne drzavnoj,mars keru sa SADAKA ARENE
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Bez VD će progovoriti.BosnianKingdom je napisao/la:Da li ćemo ikad dočekati izjavu naše lutkice Sabrine, samo da joj čujem glas
Sada joj je šef čovjek sa kojim radi par godina u SFK.
Aha hvala, nisam baš u toku dešavanja danas. Kako će da dere Slaviša, to ćete vidjeti, to je jedan majstor veliki.FrancescoTotti je napisao/la:Sutra se tek pregovara s njimKenChoo je napisao/la:Gdje Slaviša hebem li mu miša, valjda i on bude kroz par dana. Ilievski babo, ljubim ga u glavić, sretno kralju!
Dino je prvo pojačanje FKS pred nastavak sezone, imam info da će Klub pokušati dovesti Sharbinija, Cvijanovića i Aleksandrova. Citirajte me kad potpišu i kad ih vidite u Butmiru. U meni gora želja sva.
Zanima me sad (vidio sam da je Ilievski predsjednik Skupštine), pa me zanima koja će biti njegova uloga tu? Ne razumijem se baš u te stvari. Da li to znači da sada kada dođe Slaviša da će se ponovo uvesti funkcija SD, koja je ukinuta nakon Ibrakovog odlaska?
-
bordobijeli
- Kontakt:
Sta je s Tanom i njegovim ljudima ?? Ko nadje ovog Makedonca ?? Meni se cini da ovi slike odlucuju da Tana boli tuki za nas.
s c sport pokupio mustuluk 
Koordiniraj nas prema uspjehu predsjednice
Koordiniraj nas prema uspjehu predsjednice
hoce li biti kakav video prilog sa skupstine?
Kad ovakvi menadjeri i direktori hoce da budu u klubu i hoce da uloze i nesto se pitaju ,sve se samo kaze kakav smo klub i na kakvim zdravim nogama stojimo i kakva nam je svijetla buducnost.Zaista sam presretan i zaista imamo pravo da ocekujemo velike stvari jer budite uvjereni da ovakvi ljudi nece doci gdje je javasluk i gdje postoji ikakva sumnja u neke necasne i neregularne radnje ili sl.Ovo je dokaz da Sarajevo odavno ide putem kojim ostali klubovi u regionu da ne spominjem BiH mogu samo sanjati.VOLIM TE SARAJEVO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
ma čim ga ovaj hvali neće ovo na dobro
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
sjeba mi sad sve
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel ti šta u rodu?Majkl je napisao/la:Kad ovakvi menadjeri i direktori hoce da budu u klubu i hoce da uloze i nesto se pitaju ,sve se samo kaze kakav smo klub i na kakvim zdravim nogama stojimo i kakva nam je svijetla buducnost.Zaista sam presretan i zaista imamo pravo da ocekujemo velike stvari jer budite uvjereni da ovakvi ljudi nece doci gdje je javasluk i gdje postoji ikakva sumnja u neke necasne i neregularne radnje ili sl.Ovo je dokaz da Sarajevo odavno ide putem kojim ostali klubovi u regionu da ne spominjem BiH mogu samo sanjati.VOLIM TE SARAJEVO
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ukrade mi mislizlo87 je napisao/la:ma čim ga ovaj hvali neće ovo na dobro
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ma ne trola, mi smo najorganizovaniji u regionu! Dinamo na aparatima!
Tacno usere covjeku srecu pojavom! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Rijeka trazi konsultacijejoker90 je napisao/la:Ma ne trola, mi smo najorganizovaniji u regionu! Dinamo na aparatima!Tacno usere covjeku srecu pojavom!
ZZ
ILIEVSKI OUT!!!! cim ga glavonja hvali ne moze biti dobar nikako.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sve je ovo bajno i krasno,ali ipak ja cekam transfer-rok i nastavak sezone da bi se vidjelo ima li ikakvih pomaka naprijed u onom najvaznijem-sportskom dijelu.
Ovako mogu za predsjednika postaviti i Bila Klintona,ako ce nam Rustemovic i dalje biti glavna poluga u veznom redu,a na klupi sjediti najplaceniji igrac lige koji se boji igrati i ako ce nam pojacanja biti isluzeni iskljucivo slobodni igraci i ako ce akademija svake 5.-e godine izbaciti po jednog igraca koji ce postati standardni prvotimac i ako ce se kamp nastaviti graditi od donacija bivsih igraca;onda mi vala svejedno ko je na kojoj funkciji.
Ovako mogu za predsjednika postaviti i Bila Klintona,ako ce nam Rustemovic i dalje biti glavna poluga u veznom redu,a na klupi sjediti najplaceniji igrac lige koji se boji igrati i ako ce nam pojacanja biti isluzeni iskljucivo slobodni igraci i ako ce akademija svake 5.-e godine izbaciti po jednog igraca koji ce postati standardni prvotimac i ako ce se kamp nastaviti graditi od donacija bivsih igraca;onda mi vala svejedno ko je na kojoj funkciji.
Zadnja izmjena: zagorski, dana/u 19 dec 2016, 23:46, ukupno mijenjano 1 put.
Iskreno ja bih ovo najvise i volio.aleksandar_veliki je napisao/la:Mislim da biste u narednim danima trebali rijesiti igraacku krizaljku. Cekala se Skupstina, a sad najzanimljiviji dio iako nekako mi se cini da nece bas biti toliko zanimljiv, odnosno da nece biti mnogo odlazaka i dolazaka.
Produzenje ugovora sa Duljevicem i 2 max 3 nova igraca POJACANJA.
Zadrzati ovu ekipu koja se uigrala i pojacati je na deficitarnim pozicijama.
Citam sad malo o ovom Ilievskom, zaista impresivan CV. Vidjecemo sta ce donijeti nama, ne vjerujem da je tu samo da se slika.