Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Povreda noge, nauci engleski.
Reko je jos da mu je krivo sto je to doslo u tom trenutku da se Stan naljuti i da mnogi pomisle da je trazio takticki. Al' ne moze mozak od bukovine u Bosnje to skontat. Btw Roger se nema sta pravdat za taj medical i objasnjavat ljudima.
Reko je jos da mu je krivo sto je to doslo u tom trenutku da se Stan naljuti i da mnogi pomisle da je trazio takticki. Al' ne moze mozak od bukovine u Bosnje to skontat. Btw Roger se nema sta pravdat za taj medical i objasnjavat ljudima.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Babuka igra u finalu u poznim godinama, za vrijeme dok je Djokovic u peaku ..
Ti si gori što odgovaraš na njihove postove. Ovo ti iskreno govorim.Edin TM87 je napisao/la:Povreda noge, nauci engleski.
Nauci engleski.
Povreda noge.
Cujemo se u nedjelju.
Povreda noge.
Cujemo se u nedjelju.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Težak meč, ali bravo za obojicu. Malo je nedostajalo Stanu da okrene meč ali dobro je izdržao Federer. Bravo i za ovu izjavu!
Kako me jedna stvar nervira kod Rogera, a to radi u 90% situacija otkad znam za njega. Kada mu lopta ide na smeč, on gotovo uvijek odigra iz prve odnosno dok je lopta još u zraku što je barem tri puta teže odigrati. Sačekaj da odskoči luđače, sam sebi otežavaš. Vrlo rijetko bi sačekao i normalno završio poen, a to ga je znalo i koštati kada se lomi meč ili set.
Sutra uz Nadala i naravno za što bolje finale!
Kako me jedna stvar nervira kod Rogera, a to radi u 90% situacija otkad znam za njega. Kada mu lopta ide na smeč, on gotovo uvijek odigra iz prve odnosno dok je lopta još u zraku što je barem tri puta teže odigrati. Sačekaj da odskoči luđače, sam sebi otežavaš. Vrlo rijetko bi sačekao i normalno završio poen, a to ga je znalo i koštati kada se lomi meč ili set.
Sutra uz Nadala i naravno za što bolje finale!
Caca je najveci

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Za budućnost tenisa to bi bilo najbolje. Jer Dimi bi probio led i krenuo ka vrhu. Imali bi tenisera da vlada sa Zverevim kad odu matori. Jer jbt inače tenis ostaje u luzeriskim šapama Keia, Miloša, Tima...Dex je napisao/la:Ja upisujem Dimitrovu prvi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Upravu si 100%.arelinho je napisao/la:Ti si gori što odgovaraš na njihove postove. Ovo ti iskreno govorim.Edin TM87 je napisao/la:Povreda noge, nauci engleski.
A upisali vec finale
Dobro reče arelinho, samo uz Rogera, mislio sam da će izgubiti ovaj meč, u kakav je pad i slump upao, ali sreća nije.
Kako god bude, idemo ROGER!
Kako god bude, idemo ROGER!
Eno amputiraju mu nogu.Edin TM87 je napisao/la:Povreda noge, nauci engleski.
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Stan je danas bio bolji, ali sam je kriv sto je izgubio.
Najtuznija stvar za Rafatarde je sto ce Fedex doci spremniji na Wimbledon i ova ce mu igra bolje prolaziti tamo. Ne vidim ko ga, osim Murraya moze uopste dobiti na Wimbledonu ako bude zdrav.
Sutra ni sam ne znam sta da ocekujem.
Najtuznija stvar za Rafatarde je sto ce Fedex doci spremniji na Wimbledon i ova ce mu igra bolje prolaziti tamo. Ne vidim ko ga, osim Murraya moze uopste dobiti na Wimbledonu ako bude zdrav.
Novak. Samo ako se okane sekteTrollsRoyce je napisao/la:Stan je danas bio bolji, ali sam je kriv sto je izgubio.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Nista drugo i ne ocekujem od vas osim da nakon poraza u nedjelju utonete u zimski stan iz kojeg cete se probuditi u julu na Wimbledonu, a opet ugasiti kada Milos Raonic preslusa u cetvrtfinalu Fedexa.TrollsRoyce je napisao/la:Stan je danas bio bolji, ali sam je kriv sto je izgubio.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Auuuuu nadam se klasiku u nedelju
Samo jos da Rafa dobije sutra pa finale klasik
Sent from my iPhone using Tapatalk
Samo jos da Rafa dobije sutra pa finale klasik
Sent from my iPhone using Tapatalk
- TrollsRoyce
- Kontakt:
Preslusao ga je prosli put polumrtvog u pet setova, razlika u klasi i vise nego jasna svakome ko se imalo razumije u tenis.bodi123 je napisao/la:Nista drugo i ne ocekujem od vas osim da nakon poraza u nedjelju utonete u zimski stan iz kojeg cete se probuditi u julu na Wimbledonu, a opet ugasiti kada Milos Raonic preslusa u cetvrtfinalu Fedexa.TrollsRoyce je napisao/la:Stan je danas bio bolji, ali sam je kriv sto je izgubio.
Ma nema frajer pojma, bezbroj puta pokazano a ja opet repliciram.TrollsRoyce je napisao/la:Preslusao ga je prosli put polumrtvog u pet setova, razlika u klasi i vise nego jasna svakome ko se imalo razumije u tenis.bodi123 je napisao/la:Nista drugo i ne ocekujem od vas osim da nakon poraza u nedjelju utonete u zimski stan iz kojeg cete se probuditi u julu na Wimbledonu, a opet ugasiti kada Milos Raonic preslusa u cetvrtfinalu Fedexa.TrollsRoyce je napisao/la:Stan je danas bio bolji, ali sam je kriv sto je izgubio.
Preslusao ga je ko Wawrinka Nadala na AO 2014.
-
KayserSose
- Kontakt:
GOAT-čina.
Daj sad Rafu za još jedan klasik.
kakve sekte?DANTES je napisao/la: Novak. Samo ako se okane sekte
I believe in God, but the only man I am afraid of is Keyser Soze
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
BiljojedneKayserSose je napisao/la:kakve sekte?DANTES je napisao/la: Novak. Samo ako se okane sekte
ZZ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.