Podstanari a opet karamo ligu, a da nismo podstanari onda nebi bilo zanimljivo i paščad nebi imala temu za lajanje jer samo im je to još ostaloforza_juve je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:49Nego s kim ste u kupu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:34Nakon sto nisu uspjeli da skupe sadaku od 1KM na Ferhadiji za kupovinu Koseva, pozvali su u pomoc Olimpik da prepolove troskove. Maleno si sarajevo, maleno.
Jel spremio Duda motivacione postere po svlačionici?
Sarajevo čeka veći kluba iz Mostara da se fer i korektno bore za prolaz dalje.
Ako ćemo oko sadake ne znam ja ko skuplja ulaznice da klub preživi, što se stadiona tiče nismo ni prvi ni posljednji koji nemaju svoj stadion i to nije neki bauk. Evo ode ja sa Golfom zayebavat komisiju što vozi Porsche a nema garažu
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
-
- Kontakt:
Sreca pa olicenje i slika fudbalskog kluba Velež nije ovih par debila na forumu koji iz dana u dan zakacaju i podbadaju najveci i najtrofejniji klub u državi.
Kad se poravnate sa Zepcem, Modricom, Brotnjom i Bijeljinom... moci cete uci u diskusiju sa navijacima najtrofejnijeg kluba u drzavi.
Kad se poravnate sa Zepcem, Modricom, Brotnjom i Bijeljinom... moci cete uci u diskusiju sa navijacima najtrofejnijeg kluba u drzavi.
Vi niste imali ni tada a nemate ni sada mi smo se barem izvukliBeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:57Ne trebas, evo Adis rece da za kifle nije imao. Valjda je to-to![]()
![]()

-
- Kontakt:
Bla bla bla bla, ovako se moze nazvati tvoj komentarforza_juve je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:49Nego s kim ste u kupu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:34Nakon sto nisu uspjeli da skupe sadaku od 1KM na Ferhadiji za kupovinu Koseva, pozvali su u pomoc Olimpik da prepolove troskove. Maleno si sarajevo, maleno.
Ako ćemo oko sadake ne znam ja ko skuplja ulaznice da klub preživi, što se stadiona tiče nismo ni prvi ni posljednji koji nemaju svoj stadion i to nije neki bauk. Evo ode ja sa Golfom zayebavat komisiju što vozi Porsche a nema garažu

All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
-
- Kontakt:
Mogu oni sa nama u diskusiju, svakako je Velež poslije nas najveći klub u državi!ajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:59Sreca pa olicenje i slika fudbalskog kluba Velež nije ovih par debila na forumu koji iz dana u dan zakacaju i podbadaju najveci i najtrofejniji klub u državi.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
- forza_juve
- Kontakt:
Ma ne kontam oko tog stadiona, ybt ko da ostali imaju Allianz Arenu i da su toliko nadmoćni u odnosu na nas. Mah to je ono ako te zanima kakav je ko čovjek daj mu malo para tako i ovi velezovci, napravili dva stuba na tribinama i eto oni sada Juventus a paučina se uhvatila u vitrinama. Dokle god idu trofeji i rezultati yebe me se za stadion, ali doći će i on kad tadAnex je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:58Podstanari a opet karamo ligu, a da nismo podstanari onda nebi bilo zanimljivo i paščad nebi imala temu za lajanje jer samo im je to još ostaloforza_juve je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:49Nego s kim ste u kupu?nekoIzMostara je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:34Nakon sto nisu uspjeli da skupe sadaku od 1KM na Ferhadiji za kupovinu Koseva, pozvali su u pomoc Olimpik da prepolove troskove. Maleno si sarajevo, maleno.
Kažem opet ode zayebavat komisiju što vozi Porsche a nema garažu.
❤️1946❤️
Na tronu može biti samo jedan
-
- Kontakt:
Rekao sam najtrofejnijeg, znaci titule i kupove racunajuci... a ne bajramske i tradicionalne turnire po Donjim Doglodima sto vi sebi pripisujete.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:05Mogu oni sa nama u diskusiju, svakako je Velež poslije nas najveći klub u državi!ajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:59Sreca pa olicenje i slika fudbalskog kluba Velež nije ovih par debila na forumu koji iz dana u dan zakacaju i podbadaju najveci i najtrofejniji klub u državi.
-
- Kontakt:

Dobar si momak al i ja govorim o titulama i kupovimaajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:09Rekao sam najtrofejnijeg, znaci titule i kupove racunajuci... a ne bajramske i tradicionalne turnire po Donjim Doglodima sto vi sebi pripisujete.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:05Mogu oni sa nama u diskusiju, svakako je Velež poslije nas najveći klub u državi!ajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:59Sreca pa olicenje i slika fudbalskog kluba Velež nije ovih par debila na forumu koji iz dana u dan zakacaju i podbadaju najveci i najtrofejniji klub u državi.
8 titula, 6 kupova>7 titula, 6 kupova+ svugdje se u svijetu gledaju superkupovi ako gledaju nijemci, spanci, englezi, talijani zasto ne bi i mi.

Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
-
- Kontakt:
Dobro ugledamo se na njemce, spance, engleze itd.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:12
Dobar si momak al i ja govorim o titulama i kupovimaajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:09Rekao sam najtrofejnijeg, znaci titule i kupove racunajuci... a ne bajramske i tradicionalne turnire po Donjim Doglodima sto vi sebi pripisujete.sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:05
Mogu oni sa nama u diskusiju, svakako je Velež poslije nas najveći klub u državi!
8 titula, 6 kupova>7 titula, 6 kupova+ svugdje se u svijetu gledaju superkupovi ako gledaju nijemci, spanci, englezi, talijani zasto ne bi i mi.![]()
Inter, Milan, Bayern, Lazio, Roma itd itd, koriste olimpijsk, gradske stadione na kojima moze igrat vise klubova, i to nije bauk to je okej i to niko ne spominje.
Ali je bauk sto Sarajvo igra na gradskom olimpijskom stadionu ? Bar vi pravite bauk od toga, jer vam je jos samo to i ostalo... djeciji argument.
Dopisao si onu titulu koja vam nije ni priznata. Al eto nejse, vi ste najtrofejniji klub a poslije vas odmah Vrapčići. Sve pet

-
- Kontakt:
Zar nisu kasnile plate nedavnoAnex je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:00Vi niste imali ni tada a nemate ni sada mi smo se barem izvukliBeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:57Ne trebas, evo Adis rece da za kifle nije imao. Valjda je to-to![]()
![]()
![]()

“Ultra culture is a way of life, a subculture, that goes far beyond the match day.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
Punks were punk, and ultras are ultra.“
NEW PRIMITIVES ALL OVER BAŠČARŠIJA
NO NZS. NO CPS.
BeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:21Zar nisu kasnile plate nedavnoAnex je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:00Vi niste imali ni tada a nemate ni sada mi smo se barem izvukliBeHighirly je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:57Ne trebas, evo Adis rece da za kifle nije imao. Valjda je to-to![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
A jesu se kopilad nakotila!
- AlainProst
- Kontakt:
duznici se raspisali
ni ne sanjaju da im kraj blizu
za kifle nemaju
borac i zrinjski ce u evropu, a nogometasi iz doline dugova u stecaj
ni ne sanjaju da im kraj blizu
za kifle nemaju
borac i zrinjski ce u evropu, a nogometasi iz doline dugova u stecaj
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Pa ne vidimo da navijači Veleža nešto podbadaju FK Željezničar.ajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:59Sreca pa olicenje i slika fudbalskog kluba Velež nije ovih par debila na forumu koji iz dana u dan zakacaju i podbadaju najveci i najtrofejniji klub u državi.
Ne znam gdje si ti to vidio ?
I mogu uci sa navijacima Želje u diskusiju. Odakle ti pravo da to braniš nekome

- forza_juve
- Kontakt:
Nikome te ne damo prije molili Boga da se Džeko proda sada ga mole i prozivaju da kupi želju hahhaha
Onaj derpe iz Londona dipli i baca šuplje samo da smetne bilo kakav spomen o platama.
Trener im neće da pozdravi Slavka gospodina jer je čovjek tražio svoje pare.
Očekujem osima na tunelu da vodi ekipu u derbiju kao sablja svojevremeno kada je izigravao gorilu
Onaj derpe iz Londona dipli i baca šuplje samo da smetne bilo kakav spomen o platama.
Očekujem osima na tunelu da vodi ekipu u derbiju kao sablja svojevremeno kada je izigravao gorilu
❤️1946❤️
-
- Kontakt:
Joj ovog kopiletalet3 je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:33Pa ne vidimo da navijači Veleža nešto podbadaju FK Željezničar.ajdohordas je napisao/la: ↑23 feb 2021, 13:59Sreca pa olicenje i slika fudbalskog kluba Velež nije ovih par debila na forumu koji iz dana u dan zakacaju i podbadaju najveci i najtrofejniji klub u državi.
Ne znam gdje si ti to vidio ?
I mogu uci sa navijacima Želje u diskusiju. Odakle ti pravo da to braniš nekome![]()

- AlainProst
- Kontakt:
gotovo jeforza_juve je napisao/la: ↑23 feb 2021, 14:35Nikome te ne damo prije molili Boga da se Džeko proda sada ga mole i prozivaju da kupi želju hahhaha
para nema pa nema
ne moze im pomoci ni gejpeder iz Londona, ni X LI
iz prazne ne puca
Hus se nikada nece vratiti na klupu FKS
Osma
Cijenim tvoje mišljenje
Cijenim tvoje mišljenje

-
- Kontakt:
Usta moja hvalite me, kada već niko drugi neće