Sto,rodjak mu Dino?Ja sam cuo da nisu nista ali ako jesu nije problem,kao sto rekoh Arslanagica njegove reference stavljaju na spisak.Nije meni problem ni Tino da taj igra u dobrom klubu ili da je bar najbolji igrac Hajduka,to sam vec napisao.Problem je sto on sad ne ispunjava nijedan kriterij da igra u 17 reprezentaciji svijeta i ne samo on,ima ih jos bar 5-6.harishp je napisao/la:Onda si jako kontradiktoran,jer bi tim pozivom Arslanagica Pape prosirio porodicnu repku,kako ti navede.drummer je napisao/la:Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.
Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Nije problem i da je TINO SAFETOV SIN,ako ima kvalitet za repku i ako može doprinijeti.. Al je za razliku od Tina i Hajduka,Arslanagić pravi potencijal,standardan u klubu,standardan u reprezentaciji... Tin bi ostao u Belgiji da je mogao igrat za neki klub... Nije problem pozvati 6 SUŠIĆA u repku,i nek su svi iz iste agencije,ali brate da su kvalitet,ne samo popunjavanje klupe...harishp je napisao/la:Onda si jako kontradiktoran,jer bi tim pozivom Arslanagica Pape prosirio porodicnu repku,kako ti navede.drummer je napisao/la:Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.
Itekako je problem,pogotovo u slucaju kiksa tog istog Arslanagica.onda bi se sjetili da mu je Pape tetak i ostalih familijarnih fazona.19risha88 je napisao/la:Nije problem i da je TINO SAFETOV SIN,ako ima kvalitet za repku i ako može doprinijeti.. Al je za razliku od Tina i Hajduka,Arslanagić pravi potencijal,standardan u klubu,standardan u reprezentaciji... Tin bi ostao u Belgiji da je mogao igrat za neki klub... Nije problem pozvati 6 SUŠIĆA u repku,i nek su svi iz iste agencije,ali brate da su kvalitet,ne samo popunjavanje klupe...harishp je napisao/la:Onda si jako kontradiktoran,jer bi tim pozivom Arslanagica Pape prosirio porodicnu repku,kako ti navede.drummer je napisao/la:Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.
Na rende kora i nije bas neki smek
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Pape ArslanagićuHead je napisao/la:Cekajte,ko je kome tetak nisam upratio?
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
.[/quote]
Itekako je problem,pogotovo u slucaju kiksa tog istog Arslanagica.onda bi se sjetili da mu je Pape tetak i ostalih familijarnih fazona.
Na rende kora i nije bas neki smek[/quote]
Ma i Spaha je napravio x puta greške pa niko ništa
Nema takvog da je bez greške,samo je fazon što je Arslanagić vjerovatno najtalentovaniji štoper kojeg u ovom trenutku ''imamo''... I tu je razlika između TINA I ARSLE 
Itekako je problem,pogotovo u slucaju kiksa tog istog Arslanagica.onda bi se sjetili da mu je Pape tetak i ostalih familijarnih fazona.
Na rende kora i nije bas neki smek[/quote]
Ma i Spaha je napravio x puta greške pa niko ništa

harishp ja to nikad necu reci,sigurno.
Eno na klitu kriticki clanak,ima li u reprezentaciji mjesta za bas 3 igraca iz HNL-a.Cudi me,znaci ipak se nece sutiti.
Eno na klitu kriticki clanak,ima li u reprezentaciji mjesta za bas 3 igraca iz HNL-a.Cudi me,znaci ipak se nece sutiti.
''Naravno da neces'',promjenis nick i hopla,ozezi.drummer je napisao/la:harishp ja to nikad necu reci,sigurno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Konacno je neki veci portal napisao realno stanje stvari
Džaba što su realno napisali kad su i tamo fanovi ovih nebuloznih poziva iz HNLMozambik je napisao/la:Konacno je neki veci portal napisao realno stanje stvari

Da i ja predstavim momke iz moje agencije

- legenda reala
- Kontakt:
IgraliVanBasten je napisao/la: Pape im rezultate, igramo nikad atraktivniji fudbal - naravno desi se i pokoja greška, to je neminovno. Nećemo ba imati nikad selektora koji će ispunjavati želje foruma/javnosti. Molim Boga da takvog nikad nemamo.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
prestali, kad?legenda reala je napisao/la:IgraliVanBasten je napisao/la: Pape im rezultate, igramo nikad atraktivniji fudbal - naravno desi se i pokoja greška, to je neminovno. Nećemo ba imati nikad selektora koji će ispunjavati želje foruma/javnosti. Molim Boga da takvog nikad nemamo.
- legenda reala
- Kontakt:
ima 5-6 mjeseciVanBasten je napisao/la:prestali, kad?legenda reala je napisao/la:IgraliVanBasten je napisao/la: Pape im rezultate, igramo nikad atraktivniji fudbal - naravno desi se i pokoja greška, to je neminovno. Nećemo ba imati nikad selektora koji će ispunjavati želje foruma/javnosti. Molim Boga da takvog nikad nemamo.

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
ne bi rek'o.
Kakav je ono članak i qrac.
Ono bi dijete svako znalo napisat'.
K'o nešto pođe reći, pa se povuče.

Ono bi dijete svako znalo napisat'.
K'o nešto pođe reći, pa se povuče.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- hogarstrasni
Vidjeste li ono !?
Morali su angazovati bolesnog Osima, da gasi pozare koje je ovaj German napravio. Sramota , pozitivno je sto raja konacno vidi kakav lik vodi reprezentaciju, napadaju ga na sve strane
Sta kaze Osim " Dobro je to Safet procijenio, sigurno, gledao ga je, jok, nego je gledao Tankovica , ili "Nije neki maratonac ali ima pregled igre
Pa ne moze ga ni Osim vise izvaditi
E sta smo docekali, da se moraju stari i bolesni ljudi zivkati da pravdaju ublehase ... 

SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!
- legenda reala
- Kontakt:
pa zadnjih pet utakmica je sve samo nije dobro i atraktivno, uredu je kad se desi pad u jednoj utakmici, ali smo mi pet utakmica zaredom odigrali ispod svog nivoaVanBasten je napisao/la:ne bi rek'o.
Previse pljujete Susica zbog pomenutih igraca iz HNL-a.Slazem se da je previse trojica,realno Vrsajevic ne bi trebao imati mjesta ni na klupi Luxemburga,a kamo li u reprezentaciji BiH.Sto se tice Kvrzica,momak uopce nije los kakvim ga se ovdje predstavlja.Pitam jel tko gledao njegove utakmice na Kantridi protiv Stuttgarta,Betisa i Lyona?.Te utakmice su bile dovoljne da se vidi da je momak izuzetno dobar igrac.Uostalom,koga bi ste vi u repku umjesto njega?.Da ne bi ste netkog iz Zelje ili SA?.Klubova ciji se igraci ne mogu suprostaviti smijesnim ekipama iz Albanije i Bog te pitao otkud sve jos.Sto se Tine tice mlad je i neka ga proba.Momak ima kvalitetu,ima poteza i mogao bi u buducnosti da bude od koristi reprezentaciji,ali svakako kritike Susicu sto nije pozvao Prcica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.