Safet Sušić - Pape

drummer
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 23:17

harishp je napisao/la:
drummer je napisao/la:Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.
Onda si jako kontradiktoran,jer bi tim pozivom Arslanagica Pape prosirio porodicnu repku,kako ti navede.
Sto,rodjak mu Dino?Ja sam cuo da nisu nista ali ako jesu nije problem,kao sto rekoh Arslanagica njegove reference stavljaju na spisak.Nije meni problem ni Tino da taj igra u dobrom klubu ili da je bar najbolji igrac Hajduka,to sam vec napisao.Problem je sto on sad ne ispunjava nijedan kriterij da igra u 17 reprezentaciji svijeta i ne samo on,ima ih jos bar 5-6.

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 17 feb 2014, 23:18

harishp je napisao/la:
drummer je napisao/la:Bio sam,i sad sam da se Arslanagic pozove,ne da se pozove nego da mu se kaze konkretno kao Tinu da ce biti pozvan kad sredi papire i da mu se pomogne u tome.Preporuka mu je klub u kojem igra u odnosu na reprezentativnu konkurencju,kriterij jasan,ne moze biti jasniji.
Onda si jako kontradiktoran,jer bi tim pozivom Arslanagica Pape prosirio porodicnu repku,kako ti navede.
Nije problem i da je TINO SAFETOV SIN,ako ima kvalitet za repku i ako može doprinijeti.. Al je za razliku od Tina i Hajduka,Arslanagić pravi potencijal,standardan u klubu,standardan u reprezentaciji... Tin bi ostao u Belgiji da je mogao igrat za neki klub... Nije problem pozvati 6 SUŠIĆA u repku,i nek su svi iz iste agencije,ali brate da su kvalitet,ne samo popunjavanje klupe...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2014, 23:24

19risha88 je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Nije problem i da je TINO SAFETOV SIN,ako ima kvalitet za repku i ako može doprinijeti.. Al je za razliku od Tina i Hajduka,Arslanagić pravi potencijal,standardan u klubu,standardan u reprezentaciji... Tin bi ostao u Belgiji da je mogao igrat za neki klub... Nije problem pozvati 6 SUŠIĆA u repku,i nek su svi iz iste agencije,ali brate da su kvalitet,ne samo popunjavanje klupe...
Itekako je problem,pogotovo u slucaju kiksa tog istog Arslanagica.onda bi se sjetili da mu je Pape tetak i ostalih familijarnih fazona.
Na rende kora i nije bas neki smek
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 17 feb 2014, 23:27

:lol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 17 feb 2014, 23:30

Cekajte,ko je kome tetak nisam upratio?
1946

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 17 feb 2014, 23:31

Head je napisao/la:Cekajte,ko je kome tetak nisam upratio?
Pape Arslanagiću
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 17 feb 2014, 23:32

.[/quote]
Itekako je problem,pogotovo u slucaju kiksa tog istog Arslanagica.onda bi se sjetili da mu je Pape tetak i ostalih familijarnih fazona.
Na rende kora i nije bas neki smek[/quote]
Ma i Spaha je napravio x puta greške pa niko ništa :D Nema takvog da je bez greške,samo je fazon što je Arslanagić vjerovatno najtalentovaniji štoper kojeg u ovom trenutku ''imamo''... I tu je razlika između TINA I ARSLE :D

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 17 feb 2014, 23:33

harishp ja to nikad necu reci,sigurno.

Eno na klitu kriticki clanak,ima li u reprezentaciji mjesta za bas 3 igraca iz HNL-a.Cudi me,znaci ipak se nece sutiti.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 feb 2014, 23:38

drummer je napisao/la:harishp ja to nikad necu reci,sigurno.

Eno na klitu kriticki clanak,ima li u reprezentaciji mjesta za bas 3 igraca iz HNL-a.Cudi me,znaci ipak se nece sutiti.
''Naravno da neces'',promjenis nick i hopla,ozezi.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 18 feb 2014, 00:00

Konacno je neki veci portal napisao realno stanje stvari

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 18 feb 2014, 00:04

Mozambik je napisao/la:Konacno je neki veci portal napisao realno stanje stvari
Džaba što su realno napisali kad su i tamo fanovi ovih nebuloznih poziva iz HNL :lol:
slika

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 18 feb 2014, 00:07

slika

Da i ja predstavim momke iz moje agencije 8-)
slika

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 feb 2014, 00:07

VanBasten je napisao/la: Pape im rezultate, igramo nikad atraktivniji fudbal - naravno desi se i pokoja greška, to je neminovno. Nećemo ba imati nikad selektora koji će ispunjavati želje foruma/javnosti. Molim Boga da takvog nikad nemamo.
Igrali ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 00:08

legenda reala je napisao/la:
VanBasten je napisao/la: Pape im rezultate, igramo nikad atraktivniji fudbal - naravno desi se i pokoja greška, to je neminovno. Nećemo ba imati nikad selektora koji će ispunjavati želje foruma/javnosti. Molim Boga da takvog nikad nemamo.
Igrali ;)
prestali, kad?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 feb 2014, 00:10

VanBasten je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
Igrali ;)
prestali, kad?
ima 5-6 mjeseci :(
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 18 feb 2014, 00:10

ne bi rek'o.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 18 feb 2014, 00:11

Kakav je ono članak i qrac. :lol:
Ono bi dijete svako znalo napisat'.
K'o nešto pođe reći, pa se povuče. :mrgreen:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

hogarstrasni

Post Postao/la hogarstrasni » 18 feb 2014, 00:13

Vidjeste li ono !? :shock: Morali su angazovati bolesnog Osima, da gasi pozare koje je ovaj German napravio. Sramota , pozitivno je sto raja konacno vidi kakav lik vodi reprezentaciju, napadaju ga na sve strane ;) Sta kaze Osim " Dobro je to Safet procijenio, sigurno, gledao ga je, jok, nego je gledao Tankovica , ili "Nije neki maratonac ali ima pregled igre :lol: :lol: :lol: Pa ne moze ga ni Osim vise izvaditi :lol: E sta smo docekali, da se moraju stari i bolesni ljudi zivkati da pravdaju ublehase ... :roll:
SAFET SUSIC, PROPAST BH REPREZENTACIJE - BOJKOT !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 18 feb 2014, 00:18

VanBasten je napisao/la:ne bi rek'o.
pa zadnjih pet utakmica je sve samo nije dobro i atraktivno, uredu je kad se desi pad u jednoj utakmici, ali smo mi pet utakmica zaredom odigrali ispod svog nivoa

Adi_Zepce
Kontakt:

Post Postao/la Adi_Zepce » 18 feb 2014, 00:22

Previse pljujete Susica zbog pomenutih igraca iz HNL-a.Slazem se da je previse trojica,realno Vrsajevic ne bi trebao imati mjesta ni na klupi Luxemburga,a kamo li u reprezentaciji BiH.Sto se tice Kvrzica,momak uopce nije los kakvim ga se ovdje predstavlja.Pitam jel tko gledao njegove utakmice na Kantridi protiv Stuttgarta,Betisa i Lyona?.Te utakmice su bile dovoljne da se vidi da je momak izuzetno dobar igrac.Uostalom,koga bi ste vi u repku umjesto njega?.Da ne bi ste netkog iz Zelje ili SA?.Klubova ciji se igraci ne mogu suprostaviti smijesnim ekipama iz Albanije i Bog te pitao otkud sve jos.Sto se Tine tice mlad je i neka ga proba.Momak ima kvalitetu,ima poteza i mogao bi u buducnosti da bude od koristi reprezentaciji,ali svakako kritike Susicu sto nije pozvao Prcica.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!

www.valencia-balkan.net

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.