FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
sta reci ?? kome ??

Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
Da vidimo šta sam to lupao(nekakav lik kaže)sinoć?
, dobio sam podršku dvojice momaka, ljudi čije mišljenje ovdje vjerujem izuzetno svi cijenimo, tako da su mislim moje tvrdnje jasne kome su to trebale biti, a ko će se praviti mangup, nek' to i dalje čini.
, vrlo zanimljivo
, jednostavno razmišljanje, a kažu da je jednostavnost savršenstvo
, da li je to istina?
@secer, ti se očito šališ?
Kakav sada crni mp3, ideš nekakvom zaobilaznicom, ili tih numera nema naći u mp3 formatu?
Dam ti odgovor, ako kažeš da si ozbiljan. 

JetSet_Hantraga je napisao/la:Nazalost, moram se sloziti.Klare je napisao/la:Cijeli tim zakazo, primljeni golovi nesretni, nespretni, Lahma sam hvalio kao kapitena, ali danas od svog kapitenskog potencijala ništa nije pokazao, nije bio gdje je trebao.![]()
Jos jedna stvar koja mi se kod njega kao kapitena ne svidja je ta sto ne protestuje kod sudija. On ima kapitensku traku oko bicepsa, pa je i logicno da ima pravo da poprica sa sudijom a da za to ne bude kaznjen.
A kada je ocigledno da je glavni mudonja protiv nas, onda je neophodno da se vrsi pritisak.
Dakleeffe_sa je napisao/la:Za Tymu se slažem da nam nekako fali, pouzdan je, unosi red igrajući one svoje sigurne pasove i presijeca dosta akcija, nekad mu je sporost jedina mana. Al ev sad Tymo toliko fali jer je Gustavo baš u pravom Lochu što se forme tiče.

Naravno, tačka na ovo je stavljena.geronimo je napisao/la:nisi mi vise drug
Crosbajern100 je napisao/la:kad neko pogriješi ili kad prođu Riberi ili Cros ali to je premalo...

@secer, ti se očito šališ?

Nadam se da neće biti ništa od ovog , flop poput Cissea nije ni blizu vrijednosti tih 12 mil.proFCB je napisao/la:citam sad kicker objavio da smo zainteresovani za Papis Demba Cisse cijena 12miliona i mogao bih odma na zimu preci!
Nezz sto ali mi se ovaj potez ni malo ne svidja!!!
Uprava mora dovesti igrača koji će odmah praviti razliku na terenu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
To je to.don_burza je napisao/la:imam neki osjecaj kad gledam Bayern da im jednostavno fali motivacija u BL
Na momente previse lazerno djeluju
Rjesenje - pustati himnu Lige pravaka prije svakog bundesligaskog susreta,.. Ako nista, onda u svlacionici prije izlaska na teren

Evidentno je da Bajern manje grize u BL nego u LP.
Klare
Veliki broj sansi za protivnika uglavnom pripisujem slaboj igri veznog reda i napada. Juce jesu bili losi. Al' to ne mijenja cinjenicu da je i odbrana bila losa. Previse su lako prolazili. U skoro svakom napadu se imao osjecaj da mogu postici pogodak.
Sto se tice Milera, slazem se da je u losoj formi. Ko ce znati koji je razlog za to,. Mozda psiholoske prirode!? Sjetimo se Ronalda u prvim sezonama za MU. Par tekmi odlican, pa onda katastrofa. Al' stari dobri Fergi odmah salje na klupu i time daje do znanja da nema opustanja, da se svaka tekma mora odigrati na vrhunskom nivou ako se zeli stalno mjesto u prvom timu. Mozda se Miler uljuljao u svoju nezamjenjivost, pa mu je malo popustila motivacija da grize kao nekada. Mozda ga treba 1-2 tekme preseliti na klupu, da mu se povrati glad za borbom. Mozda je to rjesenje.
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
- moustapha
- Kontakt:
Ne raspolazem statistickim podacima, ali onako iz glave, cini mi se da je Muller odigrao najvise utakmica od svih igraca Bayerna. Prema tome malo sjedenja na klupi mu sigurno ne bi skodilo. Jedini problem je sto su i njegove alternative van forme ili nisu jos zreli da igraju vaznije utakmice.
#divovi
sljedece kolo s vama 

Valencia je napisao/la:Evo i mene da doprinesem kvalitetnoj raspravi na temi

bavarci, ne osvrcite se na ovu valensiju. taj jedino moze povecati broj stranica na ovoj temi.
ne salim se. stvarno me zanima mogu li se one pjesme prebaciti u mp3 format pa da ih slusam u autu.Klare je napisao/la:@secer, ti se očito šališ?Kakav sada crni mp3, ideš nekakvom zaobilaznicom, ili tih numera nema naći u mp3 formatu?
Dam ti odgovor, ako kažeš da si ozbiljan.
stefan effenberg, zasto komplikujes kada je odgovor sasvim jednostavan?!
problem je u tome sto gospoda bavarci(ovo se ne odnosi na tebe) nece da mozgaju. jbg., internet je od njih napravio gotovane(zasto razmisljatikada je odgovor udaljen nekih 2-3 klika misem). e, ovdje ne pomaze internet, ne pomazu povrsinske analize koje koje se daju pokupiti na netu.
ja cu vam reci

helem, predjimo na stvar

zasto je ovom bayernu lakse odigrati protiv prvoplasirane ekipe iz najjace lige na svijetu, nego protiv dortmunda kojeg kantaju drugorazredne ekipe evropskog fudbala?
vjerujtte drugu kad kaze da bi ovaj bayern bolje odigrao protiv barselone nego protiv dortmunda.
za mene nije problem razvuci temu i napraviti analizu u koju cu utrositi 1000 recenica. ali zasto bih to uradio kada se kompletan ´problem´ moze nagurati u jednu.
kao sto rekoh, odgovor je vrlo jednostavan i glasi: protivnici su nam dali loptu, tj. vratili su nas u van gaalovo vrijeme(mislim da svi znamo kakav smo fudbal igrali, tako da nema potrebe vracati se na tu temu).
vec sam rekao da smo na poluvremenu utakmice bayern - dortmund imali yeben posjed lopte(70:30) ali smo se mucili, bas kao u vrijeme gala. dok smo derali sve redom i bili najyebenija ekipa starog kontinenta, nismo imali taj posjed lpte - bili smo podjednaki. nasa prednost su bili riberi(najbolje lijevo krilo na svijetu), brzi rafinja, muler i lam. ekipa je stojala prilicno nisko i dopustali smo protivnicima da se na samom pocetku utakmice dosetaju vrlo blizu naseg kaznenog. uslijedila bi ultra - mega brza kontra i vodili smo prije nego sto bi utakmica i pocela(mislim prije nego bi se zahuktalo). protivnici bi se jos vise otvarali, jer nisu imali strah od bayerna koji ne dominira terenom, pa bi primili jos jedan. ostalo je vrlo jednostavno, jer nije problem dotuci vec razbijenu ekipu.
dodao bih i to da formacija 4-2-3-1 najbolje odgovara ekipama koje igraju na kontru, a nikako ekipama koje vole peglati loptu. za takve je stvorena ona 4-3-3.
ponavljam, dortmund bi rastavili da smo im dali loptu, izvukli humelsa, bendera i kela na nasu polovinu, te pustili njihove bekove da spartaju blizu naseg sesnaesterca.
dortmund je ekipa koja trosi 6-7 sansi za jedan gol, tako da nije smjelo biti mjesta nekom strahu.
don jup, pao si na ispitu

Zadnja izmjena: secer, dana/u 28 nov 2011, 16:16, ukupno mijenjano 1 put.
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nisam imao snage komentarisati jucerasnju utakmicu, a nemam ni danas.
Razocarenje je veliko.
Znam da ce mnogo reci, jedna utakmica, nije to nista, ali ono sto boli je sto se dozivio poraz od ekipe koja ni u snu nije smjela pobijediti.
Izgleda da smo u behutu teskom protiv manjih ekipica, narocito na gostovanju.
Iskreno, jucer nismo imali mu.da za nesto vise.
@secko: ako ti @Klare ne pomogne, obrati se drugu, ima lijeka i za taj mp3 a i za auto.
Jel' ono bi Benga?
Razocarenje je veliko.
Znam da ce mnogo reci, jedna utakmica, nije to nista, ali ono sto boli je sto se dozivio poraz od ekipe koja ni u snu nije smjela pobijediti.
Izgleda da smo u behutu teskom protiv manjih ekipica, narocito na gostovanju.
Iskreno, jucer nismo imali mu.da za nesto vise.
@secko: ako ti @Klare ne pomogne, obrati se drugu, ima lijeka i za taj mp3 a i za auto.

Jel' ono bi Benga?

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Kao dugogodisnji navijac Bayerna (preko 20 godina) mogu reci da ova sadasnja ekipa Bayerna ima problem mentaliteta, tacnije ima gubitnicki mentaliteta zbog velikog broja njemackih igraca u ekipi. A uprava Bayerna pretjerava sa dovodjenjem repreznetativaca Njemacke, i na taj nacin jos vise pogorsava stanje. Umjesto da pocne dovoditi strane igrace koji ce donjeti ekipi nesto onvo ne samo u igrackom nego i u karakternom smislu.
omo, vamok s tim rjesenjima
svaki savjet je dobrodosao, zato se ne ustrucavaj nego posalji jenu privatnu porukicu.

svaki savjet je dobrodosao, zato se ne ustrucavaj nego posalji jenu privatnu porukicu.
...koja vjerovatno neće ni proći grupu. Toliko o jačini Citya u Evropi. Na osnovu jedne utakmice - pobjede protiv Citya ne možeš pravit neku dublju analizu. City koji bez obzira na pojedinačni kvalitet nemaju iskustvo igranja nekoliko sezona zaredom u LP sa nekom značajnijom ulogom - za razliku od Bayerna koji to itekako ima i to prilično uspješno.secer je napisao/la: zasto je ovom bayernu lakse odigrati protiv prvoplasirane ekipe iz najjace lige na svijetu, nego protiv dortmunda kojeg kantaju drugorazredne ekipe evropskog fudbala?
Što se tiče BvB-a, mislim da je sve rečeno. Glavni razlozi neiskustvo, neiskusan trener,naivnost i neprilagodba drugačijim stilovima fudbala te da smo jedna od najmlađih cjelina(ekipa) u Evropi. Svaka ekipa ima 2-3 neiskusna igrača koji se lako uklope u već iskusnu ekipu. To kod nas to nije slučaj - svi su neiskusni u LP.
Ali eto imat ćemo popravni sljedeće godine. Nas jesu nakantali ali nisu nas nadigrali

NUR DER BVB

Zadnja izmjena: Semir bvb, dana/u 28 nov 2011, 18:20, ukupno mijenjano 2 puta.
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!
Samo zelim ovu temu podici na visu inetelektualnu razinusecer je napisao/la:bavarci, ne osvrcite se na ovu valensiju. taj jedino moze povecati broj stranica na ovoj temi.

Pozitivno sam iznenadjen ovom analizom. Ko bi rek'o da ce se i to desiti. Svaka cast.vec sam rekao da smo na poluvremenu utakmice bayern - dortmund imali yeben posjed lopte(70:30) ali smo se mucili, bas kao u vrijeme gala. dok smo derali sve redom i bili najyebenija ekipa starog kontinenta, nismo imali taj posjed lpte - bili smo podjednaki. nasa prednost su bili riberi(najbolje lijevo krilo na svijetu), brzi rafinja, muler i lam. ekipa je stojala prilicno nisko i dopustali smo protivnicima da se na samom pocetku utakmice dosetaju vrlo blizu naseg kaznenog. uslijedila bi ultra - mega brza kontra i vodili smo prije nego sto bi utakmica i pocela(mislim prije nego bi se zahuktalo). protivnici bi se jos vise otvarali, jer nisu imali strah od bayerna koji ne dominira terenom, pa bi primili jos jedan. ostalo je vrlo jednostavno, jer nije problem dotuci vec razbijenu ekipu.
dodao bih i to da formacija 4-2-3-1 najbolje odgovara ekipama koje igraju na kontru, a nikako ekipama koje vole peglati loptu. za takve je stvorena ona 4-3-3.
ponavljam, dortmund bi rastavili da smo im dali loptu, izvukli humelsa, bendera i kela na nasu polovinu, te pustili njihove bekove da spartaju blizu naseg sesnaesterca.
dortmund je ekipa koja trosi 6-7 sansi za jedan gol, tako da nije smjelo biti mjesta nekom strahu.
don jup, pao si na ispitu
Bajern nema ekstra kvalitet da bi probio kroz sredinu. Svajn je jedan od najboljih centralnih veznjaka na svijetu, al' nije tip igraca koji ce poslati zadnji pas u stilu Cavija ili Snajdera. Njegovo je da kontrolise sredinu terena i snabjedjeva loptama Riberija i Robena. Ova dvojka svojim individualnim kvalitetom konkretizuje napade Bajerna. Miler je tu da balansira, a Gomez da trpa. Problem nastaje kada ne igraju R & R ili kada ih protivnik ustopa. Onda Bajern izgleda bezidejno. Moze imati posjed 85%, al' sta im vrijedi kada ne mogu konkretizovati tu nadomoc na sredini terena.
Mozda bi bila dobra ideja pustiti protivnika da napadne sa vise igraca,.. To bi bilo odlicno rjesenje da su stoperi Lusio & Kovac, al' je 'ebeno rizicno kada odbranu drze Stuber i Boateng. Pustalo se Majnca, pa je svaki njihov napad mirisao na gol. Za to krivicu snose Gustavo i Kros koji se katastrofalno postavljaju u defanzivi.
Dakle, nema tu puno mudrosti. Bajern treba ekstra raspolozeno makar jedno krilo ako zele dobre rezultate. Bez krila su nista. Slicno kao i MU. MU i Bajern igraju mnogo slican fudbal

Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.
Ribery: Blizu smo Barcelonine i Realove kvalitete
Francuski nogometaš Bayerna, Franck Ribery, vjeruje da bavarski klub polagano hvata priključak u kvaliteti sa Barcelonom i Real Madridom, te najveće zasluge za to pripisuje treneru Juppu Heynckesu...
Ribery se ove sezone vratio u velikom stilu nakon što je prošle doživio debakl pod paskom nizozemskog stručnjaka Luisa van Gaala.
- Odlično se slažem sa Heynckesom. Osjećam njegovo povjerenje i njegov ljudski dodir. On dosta razgovara s nama što mi pomaže da pročistim glavu za vrijeme utakmice. Osim toga, iznimno sam sretan zbog rođenja svog sina, a kada sam sretan, onda to možete vidjeti i na terenu – rekao je Ribery.
Francuz je nakon toga iznio svoje mišljenje u kojem vidi Barcelonu kao trenutno najbolju momčad na svijetu. Odmah do, ali malo iza njih je Real Madrid, pa slijedi Bayern.
- Barcelona je postavila standarde, dok Real ima jako, jako dobru momčad. Međutim, mi smo utkali neke temelje i polagano se približavamo kvaliteti ta dva kluba – smatra Francuz.
Bayern je prošlog vikenda upisao drugi uzastopni poraz u Bundesligi. Nakon Borussije Dortmund (1-0), bolji je bio Mainz s 3-2.
- Ako igrate za momčad poput Bayerna visoki standardi su uobičajena stvar. Ali šetnja kroz Bundesligu? Sezona je duga i puno se toga može promijeniti, ali jedno je sigurno: želimo naslov prvaka – odlučno je zaključio Francuz.
Bayern se nakon poraza od Mainza sada nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednim bodom manje od vodeće momčadi, aktualnog prvaka, Borussije Dortmund.
Francuski nogometaš Bayerna, Franck Ribery, vjeruje da bavarski klub polagano hvata priključak u kvaliteti sa Barcelonom i Real Madridom, te najveće zasluge za to pripisuje treneru Juppu Heynckesu...
Ribery se ove sezone vratio u velikom stilu nakon što je prošle doživio debakl pod paskom nizozemskog stručnjaka Luisa van Gaala.
- Odlično se slažem sa Heynckesom. Osjećam njegovo povjerenje i njegov ljudski dodir. On dosta razgovara s nama što mi pomaže da pročistim glavu za vrijeme utakmice. Osim toga, iznimno sam sretan zbog rođenja svog sina, a kada sam sretan, onda to možete vidjeti i na terenu – rekao je Ribery.
Francuz je nakon toga iznio svoje mišljenje u kojem vidi Barcelonu kao trenutno najbolju momčad na svijetu. Odmah do, ali malo iza njih je Real Madrid, pa slijedi Bayern.
- Barcelona je postavila standarde, dok Real ima jako, jako dobru momčad. Međutim, mi smo utkali neke temelje i polagano se približavamo kvaliteti ta dva kluba – smatra Francuz.
Bayern je prošlog vikenda upisao drugi uzastopni poraz u Bundesligi. Nakon Borussije Dortmund (1-0), bolji je bio Mainz s 3-2.
- Ako igrate za momčad poput Bayerna visoki standardi su uobičajena stvar. Ali šetnja kroz Bundesligu? Sezona je duga i puno se toga može promijeniti, ali jedno je sigurno: želimo naslov prvaka – odlučno je zaključio Francuz.
Bayern se nakon poraza od Mainza sada nalazi na trećem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo jednim bodom manje od vodeće momčadi, aktualnog prvaka, Borussije Dortmund.
- anton 1983
- Kontakt:
Ajde secko mogu se ja kolko tolko složiti sa tobom, al sad baš da si reko nekaj novo ili reko nešto što drži vodu e to baš i nije istina. Tu je više u pitanju organiziranost, šablona ili kako to kažu naši švabi automatizam. nemoreš sam reć oni nama dali loptu pa su nas pobjedili. U jako puno utakmica, ma čak i njih previše ove sezone mi smo imali loptu u nogama i razbijali svoje protivnike. Siguran sam da ti morem dati 3-4 primjera da idem po redu gledati posjed lopte u našim utakmicama, ali mi se to neda. to buš ti moro guglat, makar ti je to mrsko. Van Buyten ti je rekao sve, a to je da mi nismo igrali kao ekipa i to je jedino kaj je bitno. Naši igrači ispadali su ko muhe iz svojih pozicija te su protivnika nateravali po terenu umjesto da se igrala zonska obrana na cijelom terenu. Što je i najgore nas je mainz u prvom poluvremenu visoko pritisko, a mi nismo mogli kvalitetno iznjeti loptu iz svoje polovice. tu nastaje novi problem,a to je nedostatak TAKTIKE. Nije problem u tome što su nam linije stajala predaleko nego to što su nam igrači bili udaljeni previše jedan od drugoga, tako se to nemre igrati, pogotovo ako se brzo nerješavaš lopte. isto tako i čoravac je vidio da je Mainz imao prevagu u sredini terena u prvih 20 minuta i Jupp tu nije ragirao. U tom trenutku promjena taktike ili ti formacije bila je neophodna da bi se uspostavio red. E sad na koji način? On je trebao Kroosa duboko povući na poziciju CENTRALNE INTELIGENTNE šestice kao što recimo tu ulogu ima Pirlo u Juveu ili kaj je igrao u Milanu.
Znači:
---------Alaba----------L.G
-----------------kroos
Ali sad kroos mora odigrati ulogu box to box MF-a koji bi duboko uzimao loptu i priključivao se napadima na način da ju iznosi iz naše polovice te da bude suigrač svim veznim igračima- Luisu i Alabi a ne da stoji visoko i pokušava proigravati Maria do kojeg se u ovoj zbrci nije moglo doći. Bez Kroosa to jest 3 vezna igrača koji na našoj polovici u liniji skupa kreću prema naprijed mi nismo goli uspostaviti vlast u srednjem redu i kontrolu tekme i zato smo popušili iz taktičke perspektive
Sama činjenica da kod rezultata 1:1 mi nismo uspjeli pritisnuti mainza nam govori da je glavni razlog ovog poraza ono što smo ja i van Buyten rekli - nismo igrali ko momčad! S druge strano stajao ti je perfektno organizirani Mainz koji je točno znao kaj radi i kad bi priprejetili golu ili zabili gol oni nisu bili niti malo potreseni. Ovu tekmu je Jupp protiv tuchela izgubio, a pomogli su mu malo naši nezaintersirani igrači koji misle da će pobjeda doći bez pol frke. Eto već svi znate da mi ove godine kad nismo poveli, svaku tekmu smo izgubili,a to govori dosta o karakteru naše ekipe...
Znači:
---------Alaba----------L.G
-----------------kroos
Ali sad kroos mora odigrati ulogu box to box MF-a koji bi duboko uzimao loptu i priključivao se napadima na način da ju iznosi iz naše polovice te da bude suigrač svim veznim igračima- Luisu i Alabi a ne da stoji visoko i pokušava proigravati Maria do kojeg se u ovoj zbrci nije moglo doći. Bez Kroosa to jest 3 vezna igrača koji na našoj polovici u liniji skupa kreću prema naprijed mi nismo goli uspostaviti vlast u srednjem redu i kontrolu tekme i zato smo popušili iz taktičke perspektive

Sama činjenica da kod rezultata 1:1 mi nismo uspjeli pritisnuti mainza nam govori da je glavni razlog ovog poraza ono što smo ja i van Buyten rekli - nismo igrali ko momčad! S druge strano stajao ti je perfektno organizirani Mainz koji je točno znao kaj radi i kad bi priprejetili golu ili zabili gol oni nisu bili niti malo potreseni. Ovu tekmu je Jupp protiv tuchela izgubio, a pomogli su mu malo naši nezaintersirani igrači koji misle da će pobjeda doći bez pol frke. Eto već svi znate da mi ove godine kad nismo poveli, svaku tekmu smo izgubili,a to govori dosta o karakteru naše ekipe...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Iz moje perspektive vas najveci problem je slaba klupa. Rijetke su ekipe gdje su prvi tim i klupa nebo i zemlja. E to je upravo kod vas slucaj. Bayern nema igraca koji moze uci s klupe i nesto promijeniti. Ispadne Svajni i gledaj belaja, ni priblizno kvalitetno rjesenje da ga zamjeni. Isto tako u ofanzivnoj liniji. Kroos, Ribery, Muller i Robben u konkurenciji za 3 pozicije, klupa daleko ispod ove cetvorke. Kod Gomeza isti slucaj, islo ga ne islo mora igrati, jbg nema ko uci.
Markus Gisdol: "Aubameyang ist einfach unfair schnell."
Prije svega, moram reći da sam uživao u sinoćnjoj utakmici, fantastična fudbalska predstava za kraj, k'o što rekoše i komentatori na Eurosportu. Po mnogima, Bayern je bio favorit za ovu utakmicu, ali je evidentno da mu ovo breme nije odgovaralo, a to je Mainz, ekipa koju je Thomas Tuchel sjajno ukomponovao i nametnuo perfektan stil igre te koja je dokazala da je sušnih 9 kola prošlos, znalački iskoristio i slavio na prepunoj Coface Areni. Kakav bi ja bio realist ako ne bih pohvalio i atmosferu, navijanje, pa i suđenje donekle.
O igri oba tima nemam šta pričati, svi ste sve vidjeli. Bayo izmoren i u maloj krizi, crveno-bijeli (Mainz) odmorni nakon odlaganja prošlog kola i zasluženo slave svoju najveću pobjedu ove sezone. Odbrana Bavaraca je djelovala smušeno, često su ispadali Van Buyten (doduše, iskupio se on golovima
), Gustavo pa i Lahm. Puno pogrešnih pasova, napamet poslatih je bilo od strane gostiju, nepovezane igre i svih mana ovog njemačkog giganta. Mainz igra odlično na kontre, krajnje su organizovani, disciplinovani koliko god je to moguće, taktički je odlično postavljen do strane možda najboljeg trenera u Njemačkoj (da, po meni je Tuchel, uz Kloppa, Slomkea i još par dobrih taktičara najbolji trener). Priliku za popravni tim iz Minhena ima protiv Werdera, a ne sumnjam da će im Zeleni na čelu sa Pizzarom zadati mnogo glavobolja. 

O igri oba tima nemam šta pričati, svi ste sve vidjeli. Bayo izmoren i u maloj krizi, crveno-bijeli (Mainz) odmorni nakon odlaganja prošlog kola i zasluženo slave svoju najveću pobjedu ove sezone. Odbrana Bavaraca je djelovala smušeno, često su ispadali Van Buyten (doduše, iskupio se on golovima

U utakmici protiv Mainza eksplodirao ponovo Hoeness i u poluvremenu galamio pred svlačionicom, posebno je žestoko diskutovao sa pomoćnim trenerom Hermanom Gerlandom i u maniru Kaisera iz 2001 govorio o Altherrenfussballu
http://www.bild.de/sport/fussball/uli-h ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.bild.de/sport/fussball/uli-h ... .bild.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
I treba ih kritikovati na svakom koraku i što reče kolega Bajern posle 1:1 nije imao te snage ,kvalitete
ili čega već da pritisne Mainz da dobije utakmicu 2-3 razlike,nemogu da shvatim još sam u šoku od utakmice
i sve mi se više čini da smo samo prosječna ekipa među 3-4 u Bundesligi,volio bih stvarno da me neko demantuje
od stručnjaka(konkretno),bio bih zahvalan...
ili čega već da pritisne Mainz da dobije utakmicu 2-3 razlike,nemogu da shvatim još sam u šoku od utakmice
i sve mi se više čini da smo samo prosječna ekipa među 3-4 u Bundesligi,volio bih stvarno da me neko demantuje
od stručnjaka(konkretno),bio bih zahvalan...
Pizzaro povrijeđen, a i Werder ove sezone igra stihijski, po meni bez Claudia slabiji za 15% najmanje, pobjeda Bayerna ovdje najprije...Claus je napisao/la:Prije svega, moram reći da sam uživao u sinoćnjoj utakmici, fantastična fudbalska predstava za kraj, k'o što rekoše i komentatori na Eurosportu. Po mnogima, Bayern je bio favorit za ovu utakmicu, ali je evidentno da mu ovo breme nije odgovaralo, a to je Mainz, ekipa koju je Thomas Tuchel sjajno ukomponovao i nametnuo perfektan stil igre te koja je dokazala da je sušnih 9 kola prošlos, znalački iskoristio i slavio na prepunoj Coface Areni. Kakav bi ja bio realist ako ne bih pohvalio i atmosferu, navijanje, pa i suđenje donekle.![]()
O igri oba tima nemam šta pričati, svi ste sve vidjeli. Bayo izmoren i u maloj krizi, crveno-bijeli (Mainz) odmorni nakon odlaganja prošlog kola i zasluženo slave svoju najveću pobjedu ove sezone. Odbrana Bavaraca je djelovala smušeno, često su ispadali Van Buyten (doduše, iskupio se on golovima), Gustavo pa i Lahm. Puno pogrešnih pasova, napamet poslatih je bilo od strane gostiju, nepovezane igre i svih mana ovog njemačkog giganta. Mainz igra odlično na kontre, krajnje su organizovani, disciplinovani koliko god je to moguće, taktički je odlično postavljen do strane možda najboljeg trenera u Njemačkoj (da, po meni je Tuchel, uz Kloppa, Slomkea i još par dobrih taktičara najbolji trener). Priliku za popravni tim iz Minhena ima protiv Werdera, a ne sumnjam da će im Zeleni na čelu sa Pizzarom zadati mnogo glavobolja.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
anton, ja znam, ti ne znas. ende
ono je sasvim dovoljno! dovoljno i jedina istina
npr.: g-dine seco, mozete li mene, veliku neznalicu i fudbalskog laika, poduciti tome i tome.

pogledaj moja dva posta u kojima sam pisao o taktici. dobro ih iscitaj i eno ti www pa nadji da je neko vec ranije govorio o tome.anton 1983 je napisao/la:al sad baš da si reko nekaj novo...
moze. ranije sam govorija da bih moga sastavit barem 1000 recenica o nasem trenutnom ´problemu´, ali nea potrebe.anton 1983 je napisao/la:nemoreš sam reć oni nama dali loptu pa su nas pobjedili.
ono je sasvim dovoljno! dovoljno i jedina istina

zasto ti je mrsko? zasuci rukave i dokazi da sam u krivu. ali ako ne dokazes, a neces dokazati, onda si pripremi mjesto medju pjetlicima koji sa podignuta dva prsta cekaju da ih drug seco prozove da bi postavili neko pitanje.anton 1983 je napisao/la:Siguran sam da ti morem dati 3-4 primjera da idem po redu gledati posjed lopte u našim utakmicama, ali mi se to neda. to buš ti moro guglat, makar ti je to mrsko.
npr.: g-dine seco, mozete li mene, veliku neznalicu i fudbalskog laika, poduciti tome i tome.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.