Druze mi o tome pisemo danima. Tjeraju sve bukvalno svi. Niko nije ni pokusao,izvuci nesto pozitivno. I hiljadu puta cu reci, administracija orije 2019 i ova sad su nebo i zemlja.VeteranSA je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:41JA volim Želju. I samo me on zanima. Trenutno smo taoci trenera, koji je sve u klubu, i koji nas vodi u veliku dubiozu, jer realno sam je. Niko ozbiljan ne želi raditi sa njim, ovi koji su tu ne mogu skuckat 5 milja da ubace u klub. I sada treba zažmiriti i pričati kako je ovo u redu? Poštujem ako nekome jeste meni nije.timpramosavePla je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:30Eto mi ne znamo da to ne moze tako. Idete iz krajnosti u krajnost. "Lijepa je istorija,tradicija,uspjesi,titule".. pa postavili ste pitanje bas u tom kontekstu, ko je pravio igrace..VeteranSA je napisao/la: ↑12 jan 2021, 20:24Momci, znam da ste mladi, puni života, ostvarenja ciljeva, pogleda u budućnost, i svih pozitivnih stvari koje ovo teško vrijeme nosi.
Umjesto da postavite video, prezentaciju, slike, animaciju gdje vidite Želju u septembru na 100 godina, naredne sezone, za 5 godina, vi kačite slike od prije 20 godina kao argument nečemu. Ja sam matori kenjac, imam blizu 6 banki, pa pokušavam gledati naprijed.
Lijepa je istorija, tradicija, uspjesi, titule, ali nam, kao što i sami znate, ne mogu pomoći da se 1 milimetar unaprijedimo. NAma za unapređenje treba novi pristup, novi ljudi, spremni za investicije, rizik, timski rad, odgovornost, jasan i precizan plan i nastup svakog pojedinca u sistemu.
U ovakvom odnosu, sa Amarom koji razmišlja na ovaj DJL način NAS NEMA NA MAPI.
Jednostavno stvari ne mogu ovako funkcionisati više. Evo ti papiri halali dug. NE MOŽE više, gotovo, kraj...kako ne kontate yebote...
Odgovorilo je par forumasa, i onda prebacite temu na buducnost.
Sta je motiv covjeka u vasim godinama da spinuje po forumu?
Ja iskreno ne mogu vjerovati da se ovo može braniti. Vrijeme će pokazati, ali mnogi koji su nam ovdje obećavali svašta nešto su nestali, ne pišu. Gdje su? Sa kakvom pričom mogu doći danas?
Nije Željo ovo zaslužio, i mene srce boli. Zato sam i ljut, i ogorčen, i razočaran, i šta bi sve napisao, nego saburam. Polako, izaće ovo na dobro...MORA
Ali zasto upadas sa komentarom da Amar nikad igraca nije napravio? Znas da ces izazvati lavinu komentara, a Amar ima iza sebe dva mandata u kojima je postao najtrofejniji trener lige..
Slazem se za te druge,hinje obicno. Mene su prvi put ovdje banovali zbog nika,jer se tadasnjem vodji nije svidjalo.
Ne znam jel pise vise?
Volio bih sad cuti njegov komentar, znam da je u vakat ders drzao na ovom i onom forumu kako Lendric ne postuje Slavku,kako ga svi ismijavaju.. kako se sponzori dogovaraju, ko treba biti PR kluba.. a sad? Suti.