FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

timpramosavePla
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la timpramosavePla » 12 jan 2021, 21:11

VeteranSA je napisao/la:
12 jan 2021, 20:41
timpramosavePla je napisao/la:
12 jan 2021, 20:30
VeteranSA je napisao/la:
12 jan 2021, 20:24
Momci, znam da ste mladi, puni života, ostvarenja ciljeva, pogleda u budućnost, i svih pozitivnih stvari koje ovo teško vrijeme nosi.
Umjesto da postavite video, prezentaciju, slike, animaciju gdje vidite Želju u septembru na 100 godina, naredne sezone, za 5 godina, vi kačite slike od prije 20 godina kao argument nečemu. Ja sam matori kenjac, imam blizu 6 banki, pa pokušavam gledati naprijed.
Lijepa je istorija, tradicija, uspjesi, titule, ali nam, kao što i sami znate, ne mogu pomoći da se 1 milimetar unaprijedimo. NAma za unapređenje treba novi pristup, novi ljudi, spremni za investicije, rizik, timski rad, odgovornost, jasan i precizan plan i nastup svakog pojedinca u sistemu.
U ovakvom odnosu, sa Amarom koji razmišlja na ovaj DJL način NAS NEMA NA MAPI.
Jednostavno stvari ne mogu ovako funkcionisati više. Evo ti papiri halali dug. NE MOŽE više, gotovo, kraj...kako ne kontate yebote...
Eto mi ne znamo da to ne moze tako. Idete iz krajnosti u krajnost. "Lijepa je istorija,tradicija,uspjesi,titule".. pa postavili ste pitanje bas u tom kontekstu, ko je pravio igrace..
Odgovorilo je par forumasa, i onda prebacite temu na buducnost.
Sta je motiv covjeka u vasim godinama da spinuje po forumu?
JA volim Želju. I samo me on zanima. Trenutno smo taoci trenera, koji je sve u klubu, i koji nas vodi u veliku dubiozu, jer realno sam je. Niko ozbiljan ne želi raditi sa njim, ovi koji su tu ne mogu skuckat 5 milja da ubace u klub. I sada treba zažmiriti i pričati kako je ovo u redu? Poštujem ako nekome jeste meni nije.
Ja iskreno ne mogu vjerovati da se ovo može braniti. Vrijeme će pokazati, ali mnogi koji su nam ovdje obećavali svašta nešto su nestali, ne pišu. Gdje su? Sa kakvom pričom mogu doći danas?
Nije Željo ovo zaslužio, i mene srce boli. Zato sam i ljut, i ogorčen, i razočaran, i šta bi sve napisao, nego saburam. Polako, izaće ovo na dobro...MORA
Druze mi o tome pisemo danima. Tjeraju sve bukvalno svi. Niko nije ni pokusao,izvuci nesto pozitivno. I hiljadu puta cu reci, administracija orije 2019 i ova sad su nebo i zemlja.

Ali zasto upadas sa komentarom da Amar nikad igraca nije napravio? Znas da ces izazvati lavinu komentara, a Amar ima iza sebe dva mandata u kojima je postao najtrofejniji trener lige..

Slazem se za te druge,hinje obicno. Mene su prvi put ovdje banovali zbog nika,jer se tadasnjem vodji nije svidjalo.
Ne znam jel pise vise?
Volio bih sad cuti njegov komentar, znam da je u vakat ders drzao na ovom i onom forumu kako Lendric ne postuje Slavku,kako ga svi ismijavaju.. kako se sponzori dogovaraju, ko treba biti PR kluba.. a sad? Suti.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 12 jan 2021, 21:17

Kako vam je bezveze ovo napadanje u coporu :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 jan 2021, 21:20

Brkooo je napisao/la:
12 jan 2021, 21:01
VeteranSA je napisao/la:
12 jan 2021, 20:01
CIfre, cifre...trener Želje je više od 10 sezona, i ti spomeneš dva igrača, i koje cifre, Šehu od onih bandita naplaćivali godinama
No hard feeling...volio bi ja da je on prodao kamion igrača,da je Željo uzeo milione, al kad se samo sjetim i fula...samo budimo realni, to je ono što ja pokušavam...

Ko je najzasluzniji za skoro sve trofeje koje smo osvojili poslije rata? Amar Osim. Ko je na osnovu toga Zelji donio milione? Amar Osim. Ko je Zelji davao novac iz svog dzepa, kad je klub bio u jos vecim **** nego sad?Amar Osim. Klub tad digao iz blata, nakon sezona u kojima su igraci gurali autobus, Amar Osim je napravio sampionsku ekipu. Samo je ispao naivan i nije stavio na papir sve sta je dao, pa onda dosao u situaciju da mora debilima koji su poceli da navijaju za Zelju od 2015 da objasnjava sta je bilo tad i da Zeljo ne postoji od 2015. Znaci skoro sve radosti koje smo dozivjeli nakon rata, dozivjeli smo sa Amarom na klupi. Valjda nisi lobotomac pa da kazes **** trofeje. Samo su pojedinci to zaboravili jer su **** nezahvalna, a isti ti debili su svrsavali na razne Petrovice, Kostice, Krcmarevice i to je za takve bio kao sistem.

U trecem mandatu, vratio se na polusezoni kad je bilo -15, tu devastiranu ekipu odveo na terenu u evropu. Naredne sezone u polufinalu kupa i 3 boda manje od fks 11 kola prije kraja kad je liga prekinuta.

Lose stvari vezane za Amara: I u prvom i u drugom i evo sad u trecem mandatu uvijek se okruzivao sa nesposobnim ljudima i uvijek je on bio taj koji skoro sav teret nosi na svojim ledjima. On je ters i hoce da se pita za sve i mijesa se u sve. To u sistemu ne prolazi.

Nas je problem sto nikad nismo imali sistem. Razumijem ljude zbog trenutne situacije sto su nervozni, ali nije Amar kriv sto nema sistema. Klub usao u 2021 godinu kao udruzenje gradjana, socijalisticki koncept u danasnjem dobu kapitalizma. :facepalm:
To je poraz svih nas, apsolutno svako ko se izjasnjava kao Zeljovac je kriv sto klub u 2021 godini, u 21stoljecu, toliko godina nakon rata funkcionise na ovaj amaterski nacin..
:clap: od a do z i jos bi samo dodao koliko je djece pocelo navijajti za Zelju radi svih tih uspjeha .Bas me tuga uhvatila kad sam usao na forum :roll: kontam fulio ide klip gdje se ismijava ,pa se tjera ,jos i izmislja :facepalm: Slazem se da je on kriv najvise za ovu situaciju I da bi mozda nama najbolje bilo da ode I da krenemo ispocetka sve ali ne zasluzuje ovakav odnos kao da je najveci dusman I slager.

SudoHusika
Kontakt:

Post Postao/la SudoHusika » 12 jan 2021, 21:25

delinjo je napisao/la:
12 jan 2021, 21:17
Pa zar nije izvalio tonu gluposti i laži?
Željezničar za život cijeli!

timpramosavePla
Kontakt:

Post Postao/la timpramosavePla » 12 jan 2021, 21:26

Kana sta bi, koga dovodimo?

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2021, 21:28

Kana brat

Jedan dan Osim ce da yebe ove druge u ligi, a drugi misli da je najbolje da ode. :D
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 jan 2021, 21:29

12 jan 2021, 21:26
Evo reci jesam te se sjetio neki dan I poslao u pp :zviz: ma brate da mi pravim putem krenemo I da okupimo dobru ekipu da to sve sprovede a **** mi se za igrace

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 12 jan 2021, 21:33

KANA je napisao/la:
12 jan 2021, 21:29
12 jan 2021, 21:26
Evo reci jesam te se sjetio neki dan I poslao u pp :zviz: ma brate da mi pravim putem krenemo I da okupimo dobru ekipu da to sve sprovede a **** mi se za igrace
Izgleda kana da samo meni nisi poslao pp kuknjava :damn:

KANA
Kontakt:

Post Postao/la KANA » 12 jan 2021, 21:37

LjoZee je napisao/la:
12 jan 2021, 21:28
Kana brat

Jedan dan Osim ce da yebe ove druge u ligi, a drugi misli da je najbolje da ode. :D
Ma brate sto se tice terena Brki daj pola budjeta koje imaju pitari i karanje je zagarantovano ,Ovo sto sam rekao da bi nama najbolje bilo da ode je iz drugih razloga,mislim da nam je on teret veliki nakon svega sto se izdesavalo I da ce uvijek ici neke price,da ce se uvijek dusmaniti , podijela navijaca ... moje misljenje da imamo dva rjesenje neko sa parama da uleti i da ga postavi na mjesto gdje je najbolji a to je teren I nista vise ili da ode da krenemo ispocetka sa mladim sposobnim ljudima da gradimo klub

ritam21
Kontakt:

Post Postao/la ritam21 » 12 jan 2021, 22:11

Sretno Lendra. Opet si ispao korektan.

VeteranSA
Kontakt:

Post Postao/la VeteranSA » 12 jan 2021, 22:11

delinjo je napisao/la:
12 jan 2021, 21:17
A nestaće ko onaj nakav neandertalac, dokoljenko, i razni što nas ubjeđivaše da mlijeko nije bjelo. Ne sikiram se ja. Čovjek sam sa svojim mišljenjem i stavom, a tu i tamo dobijem i neki info. Svi ignorišu kada napišeš da smo DJL, ali oči iskopaše kad spomeneš loše transfere, kao da ih nije bilo, pa spominju neke floskule tipa kako bi se Kvesa prodo da se nije povrijedio i slično.
I nemojte biti nepravedni kada spominjete titule i uspjehe a da ne spomenete Nijaza ili Cviku. Pametnom dosta.
I još kad me počnu konektovati sa nekim ranijim upravama, jbt ljudi fakat ne čitaju šta pišeš, nego samo ono šta im se sviđa...

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2021, 22:13

Ovaj Lendric svaki dan po jednom ode i ostane u klubu kad citas portale.

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 12 jan 2021, 22:16

Ivan Lendrić je još uvijek član FK Željezničar!
Iako su danas pojedini regionalni mediji službeno preselili Lendrića u malezijsku ekipu Melaka United, SportSport.ba saznaje da je hrvatski napadač još uvijek član tima sa Grbavice.

Potvrdio nam je to i sam fudbaler. Lendrić ne bi imao ništa protiv odlaska iz kluba, ali situacija je takva da je još uvijek pod ugovorom sa Željezničarom i on za sada ne može napustiti klub.
Da li će u narednim danima doći do dogovora o njegovom odlasku u ovom trenutku je teško reći.

Lendrić je u prvom dijelu sezone u Premijer ligi postigao šest pogodaka, te je dodao tri asistencije.

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2021, 22:18

Dzaba napisah "sretno".

Mamba21
Kontakt:

Post Postao/la Mamba21 » 12 jan 2021, 22:33

Manijakdolopate je napisao/la:
12 jan 2021, 19:05
Al vi možete srat za Mekića, neko napiše da se ne trijezni i narednih 30 likova ponavlja, a ubij me ako iko zna za njega prije nego je kucao negdje da vidi.

Ne kažem da nije, ali providni ste s tim, nije problem u Mekiću, problem je što mi kluba nemamo.
Sad svakako jedan čovjek upravlja, isto i kad bi investitor ušao, samo što bi taj ulagač ušao sa lovom, a ovaj ulazi sa pojačanjima iz Radnika.
Legendo, ako si ikad bio u kafani ili klubu gdje je bio Mekić, sve bi ti bilo jasno.. Jamak je mila majka
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 12 jan 2021, 22:42

Jamak, Stanic, Bekric, Bogicevic i ostali su gospoda za vas pojedine koji ste kao navijaci Zeljeznicara. Pojedini jos uvijek nisu imali ni prvi razgovor za posao da bi razumjeli kako neke stvari u zivotu funkcionisu, ali znaju provjereno da je Lendric otisao i da je Amarov najveci domet transfer sa oprostenim dugom. Bravo!

LjoZee
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la LjoZee » 12 jan 2021, 22:44

MrkiMedo je napisao/la:
12 jan 2021, 22:42
Jamak, Stanic, Bekric, Bogicevic i ostali su gospoda za vas pojedine koji ste kao navijaci Zeljeznicara. Pojedini jos uvijek nisu imali ni prvi razgovor za posao da bi razumjeli kako neke stvari u zivotu funkcionisu, ali znaju provjereno da je Lendric otisao i da je Amarov najveci domet transfer sa oprostenim dugom. Bravo!
Sto si to ljut, Mrki? :D

lijevapolutka
Kontakt:

Post Postao/la lijevapolutka » 12 jan 2021, 22:56

MrkiMedo je napisao/la:
:clap:
moSa ljoŽe

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 12 jan 2021, 23:07

MrkiMedo je napisao/la:
Taj isti Bogi sto je tuzio klub?
Stanic koji je pjevao pjesme u Zrinji, bas srcem uz Zelju.
:( :roll: :nene:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Manijakdolopate
Kontakt:

Post Postao/la Manijakdolopate » 12 jan 2021, 23:08

Mamba21 je napisao/la:
12 jan 2021, 22:33
Manijakdolopate je napisao/la:
12 jan 2021, 19:05
Al vi možete srat za Mekića, neko napiše da se ne trijezni i narednih 30 likova ponavlja, a ubij me ako iko zna za njega prije nego je kucao negdje da vidi.

Ne kažem da nije, ali providni ste s tim, nije problem u Mekiću, problem je što mi kluba nemamo.
Sad svakako jedan čovjek upravlja, isto i kad bi investitor ušao, samo što bi taj ulagač ušao sa lovom, a ovaj ulazi sa pojačanjima iz Radnika.
Legendo, ako si ikad bio u kafani ili klubu gdje je bio Mekić, sve bi ti bilo jasno.. Jamak je mila majka
Legendo, mene ne interesuje što on loče, nisam mu ja mater.
Šta rade onda Hajdar, Bojo i onaj mali iz Kaknja kad su onako nikakvi.
Ovaj se makar uroka i svu trojicu napravi budalama a oni jedu banane i jabuke.
Dajte nam narkomana u klub ali da zna igrati lopte, ništa više.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic, Levin i 55 gostiju.