Pa samo Safet i vidi u njima talenat dok ignorise nase istinske talentezgembo89 je napisao/la:Ko je dobar njemu ne treba SP da se proda mislim na Sanjina Prcića koji ce preci u Rennes francuskog prvoligasa..Safete Susicu ubleho Avdija Vrsajevic,Tin SVen Susic,Anel Hadzic,Senijad Ibricic
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
- donniedarko
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Dobro je dok je prosjecan klub lige petice, ne bi valjalo da je kakav slabasan..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- Goalgetter
- Kontakt:
http://www.goal.com/nl/news/786/transfe ... eredivisie
Meni je komican pravo ovaj Boban Lazic. Znaci, u Ajaxu mu nisu dali novi ugovor, i morao je sebi traziti novi klub. Kaze kako je odbio Rennes, zbog stila nogometa, i otisao zbog toga u Olympiacos. Za Olympiacos koliko vidim nije odigrao ni jedne jedine minute, i navodi sada kako ga je Olympiacos zeli zadrzati, i on nece zbog zivota tamo, te se vraca opet u Holandiju, kaze da se zeli tamo dokazati.
Meni je komican pravo ovaj Boban Lazic. Znaci, u Ajaxu mu nisu dali novi ugovor, i morao je sebi traziti novi klub. Kaze kako je odbio Rennes, zbog stila nogometa, i otisao zbog toga u Olympiacos. Za Olympiacos koliko vidim nije odigrao ni jedne jedine minute, i navodi sada kako ga je Olympiacos zeli zadrzati, i on nece zbog zivota tamo, te se vraca opet u Holandiju, kaze da se zeli tamo dokazati.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
http://www.klix.ba/sport/nogomet/suljic ... /140727033" onclick="window.open(this.href);return false;
http://sportsport.ba/ino_fudbal/sanjin- ... nes/136682" onclick="window.open(this.href);return false;

http://sportsport.ba/ino_fudbal/sanjin- ... nes/136682" onclick="window.open(this.href);return false;
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
a bas sam se ponadaojavlja Dnevni Avaz.
Tu sam, zašto?Chinaglia je napisao/la:đe Virtual?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma nak'o, ode Prcić u jedan od najstabilnijih francuskih klubova, koji varira od sredine tabele pa do evropskih takmičenjaVirtu4l je napisao/la:Tu sam, zašto?Chinaglia je napisao/la:đe Virtual?
Da, i?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma nak'o, ti si držao Papetovu stranu, a znaš i sam šta je ta budala pričala o Prciću
a i skoro si mi rekako kako Prcić igra drugu ligu i zašto nije pronašao klub iz prve lige, a ja ti rekoh da hoće 
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Ovaj je roden u Bijeljini. Vidim prvi golman ovog Grodiga sa vec 21 godinu a igraju i Evropske utakmice.
http://www.transfermarkt.co.uk/cican-st ... ler/127679" onclick="window.open(this.href);return false;
Ima li kakve informacije o njemu?
http://www.transfermarkt.co.uk/cican-st ... ler/127679" onclick="window.open(this.href);return false;
Prije desetak dana sam napisao da sam poprilicno siguran da ce Prcica uzeti neki stabilan Francuski prvoligas i drago mi je da sam bio u pravu. Nije bilo tesko za pretpostaviti da ce neko prepoznati njegov talenat. Jos jedan igrac na ciju je karijeru poprilican pecat postavio Safet Susic. Da mu je dao desetak minuta na SP Prcic bi bio i trazenija roba ali eto. O golmanu Stankovicu Pauleta prica vec duze vremena. Ali ne moze ni on u konkurenciju uci radi bravuroznog Avdukica. Potvrdile su se moja nagadjanja o Zoloticu i Grahovcu i po prvim komentarima izgleda da cemo tu moci traziti igraca za zamjenu Besicu. Super. Cekam vijesti o transferu Bunoze i ocekujem neki tim iz liga petice. Nadam se da cu biti u pravu. Modic pomalo u A repku, Tankovic i Halilovic pokusati jos jednom. I mirna Bosna. E da da ostanem dosljedan Susica zamjeniti, to bi bilo najvece pojacanje. Ali hebi ga to ne ide bas lako, ali ja zivim u nadi da ce se i to dogoditi. Kad tad za dobro BIH nogometa.
Pjanic sinoc, ono je bilo potez za sva vremena. Kakav je on veznjak mila majko. Mislim da danasnji nogomet nema plemenitijeg veznjaka od naseg majstora. Ovih masina koji trce ko navijeni ima na desetine. Osim Pirla koji je pred penziju u danasnjem nogometu ne postoji igrac koji Pjanicu moze stati uz bok.
Pjanic sinoc, ono je bilo potez za sva vremena. Kakav je on veznjak mila majko. Mislim da danasnji nogomet nema plemenitijeg veznjaka od naseg majstora. Ovih masina koji trce ko navijeni ima na desetine. Osim Pirla koji je pred penziju u danasnjem nogometu ne postoji igrac koji Pjanicu moze stati uz bok.
- Goalgetter
- Kontakt:
On je vise povezan prema Srbiji nego nama, a vec ga dio javnosti ovdje zeli i u A-Repci Austrije, mozda i dobije poziv.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la:Ovaj je roden u Bijeljini. Vidim prvi golman ovog Grodiga sa vec 21 godinu a igraju i Evropske utakmice.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Prcić u Rennes, @calcio i virtu4l na aparatima. I svi ostali papetoljupci.

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Pojedinci su likovali sto je ispo u drugu ligu.
Ajmo na aparate. Sanjo dijeli pljuske.
Bravo majstore!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Bravo majstore!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ajmo? To odrastao preko Drine?bhsport je napisao/la:Pojedinci su likovali sto je ispo u drugu ligu.
Bravo majstore!
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- JackTheStripper
- Kontakt:
emir79 je napisao/la:Ajmo? To odrastao preko Drine?bhsport je napisao/la:Pojedinci su likovali sto je ispo u drugu ligu.
Bravo majstore!
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
buric solidan u remiju svog lecha veceras protiv gornika. cerimagic presjedio na klupi gornika.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
-
edinjo-bih
- Kontakt:
ja nisam protiv papeta, a prcic mi je drag i znao sam za njega cim je zaigrao prvu tekmu za nasu U17...staces sad provokatoru?JackTheStripper je napisao/la:Prcić u Rennes, @calcio i virtu4l na aparatima. I svi ostali papetoljupci.
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Scuk zabijo za minimalmu pobjedu Mlade Boreslav
EDIT. I Senad Husic zabio za vodztvo svog Diosgyora.
EDIT. I Senad Husic zabio za vodztvo svog Diosgyora.
Zadnja izmjena: DzemoVoliMarmeladu, dana/u 27 jul 2014, 20:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, ANamelessGhoul, Goalgetter, Maverick, napapijri1987, perun i 65 gostiju.